Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
25.4.07 11:56

Petrana: na litex.cz jsem koukala a objednala jsem si takovou tu oranžovou tuniku s úzkými ramínky, zatím je mi ještě přes břicho moc velká, ale to se časem srovná :-) jinak je to fakt hezký a příjemný materiál.
Jinak se hlásím do skupiny těch, kteří nechtěj vědět pohlaví mimise předem. Asi sem staromódní, ale nechám se překvapit. Teda to tvrdím teď, třeba to nakonec nevydržím a nechám si to říct, ale neplánuju to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
25.4.07 11:59

Lenka: ten triple test se dělá pravděpodobně až v 16. týdnu , je to asi hodně detailní, protože ti z tý krve zjistěj i to co nechtěj. :?
Já jsem na to objednaná 10. května, tak doufám, že to dobře dopadne.

Bohužel jsem se teď dozvěděla o jedné známé, že jí na tomto testu zjistili zhoubný nádor štítné žlázy, ve 20. týdnu byla na operaci a až porodí a po šestinedělí, tak musí jít na ozařování (ovšem jestli se toho dožije), no fakt hnusnej osud, tý pani je 31 let a je to její třetí dítě.
Tím vás nechci strašit, ale chtěla sem to tady napsat, tak se nezlobte…

Snad je to vyjímka a vy budete všechny OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
25.4.07 12:49

Ahoj, koukam ziva diskuze, sama katastrofa. No musime se jen utesovat tim, ze cim driv se neco zjisti tim drive se muzeme rozhodnout co dal. Bohuzel to tak je. Sestra moji svagrove nemohla dlouho otehotnet, pak se ji povedlo a cele tehotenstvi super, zadny problem, az v osmem mesici. Udelali ji amnio a zjistili, ze miminko je postizene Downovym syndromem, co ji chudere zbyvalo nez donosit, porodit a pak… Ona se rozhodla pro svobodu.

To je holky strasny, pokud se neco ma stat at se to zjisti vcas. No nic, mysleme na neco pozitivnejsiho, je tam krasne tak hura ven, ja letim pro kluka do skolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
25.4.07 13:50

AHoj holky,

tak jsme byli s Kvíďákem dnes u doktorky, všechno je v pořádku. Prcek pěkně roste, vypadá prý na 20tt. Je to macek! (aby nebyl když jsem pořád vypasenější) Jo a máme se objednat do Prahy do Genetu na UTZ. Byla jste tam některá, nebo se tam chystáte? Máme tam jít za 14 dní to už budeme 20 tt.

Co mi tam budou všechno dělat a na co se mám zeptat? PORAĎTE!

Jinak já to asi nevydržím, nezeptat se na pohlaví. Všichni mi tvrdí, že to bude chlapeček, já si to taky myslím. Holčička by mě překvapila a děsnou radost budu mít z obou dvou.

Mlíko držim palec na zítra, hlavně se nestresuj předčasně a dej nám vědět, jak jste dopadli!

Jdu koukat na litex kolekci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
25.4.07 14:00

Ahoj holky!
Lenko, to je dobrá story, s tou mapou Bratislavy :D
Petrano, je super, že už máš pohyby, já už se nemůžu dočkat. Dvakrát jsem už měla pocit, že se tam mimi mrsklo (přesně jako Ty večer v klidu), ale jistá si ještě nejsem. Ale taky jsem měla pokaždé pohyby dost brzy, tak snad už se dočkám… .
Pohlaví jsem původně vědět nechtěla (u obou dětí jsme si to nechali říct), ale obávám se, že to nevydržím… .
Mlíko, taky moc a moc držím palečky! Stát se může cokoli, ale ty krevní testy na AFP pouze signalizují možnost něčeho co není v pořádku a jsou často falešně pozitivní. Tak buď v pohodě a věřím, že bude vše OK!
Jsem moc ráda za tip na těhu oblečení, taky potřebuju nějaké kraťasy, už nedopnu žádné netěhu kalhoty…
My na 3D UTZ nepůjdeme, mám k UTZ (asi zbytečně) nejednoznačný vztah a sice by určitě bylo krásné vidět toho kulíška 3D, ale nechám mu jeho soukromí :wink: . Tak si teď říkám, že na pohlaví se asi zeptám, přece jen bych o malililinko raději kluka a kdyby to byla princezna, ať z toho pak nemá nějaké problémy 8O
Mějte se, za chvilku se mi vzbudí Štěpánek a pojedeme pro tu naši cácorku a hurá na zahrádku!
Katka a spol.
Jo, jak jsme se tady bavily o tom jídle, taky často vaříme kuskus se zeleninou a nastrouhaným sýrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helenka
25.4.07 17:27

ahojky těhulky :D
Já jdu na kontrolu až 9.5. tak to mi budou zas odebírat krev, prej důležité odběry. Tak doufám že je to ten triplltestík. Sestřička říkala jiný název a v průkazce nic jako triplletest nemám, tak nevim. Se zaptám.
Taky jsem cítila první pohyby, já vím že je asi brzo, ale jsem si na 100 procent jistá. Jednou se mi zdálo (o Velikonocích) že se mi mimčo pohlo, ale řikala jsem si že je asi brzo. Ale včera, to do mě někdo dvaktrát štouchal. Možná je to tím, že jsem byla (mamka říká podvyživená),já štíhlá. Nebo nevim. Naposled na ultrazvuku jsem viděla jak hejbe ručičkama. Včera to snad bylo nožičkama. Je to velmi zajímavý pocit, příjde mi to jako lechtání :lol: Přítel říká, že to jsou moje střeva, ale že by se mi hlásily až po 22 letech a dali se do pohybu? To mi přijde blbost. :D
Pohlaví chci určitě vědět, abychom sse domluvili na jménu. To bude zase horor :)
Na litex kolekci jsem se dívala, vše se mi tam moc líbilo, jediné co se mi vůbec nelíbilo byli ty ceny!! Zdá se mi to pěkně drahé, ale to je všude, jak je něco těhu, tak to natáhnou pořádnou cenovkou :( Pár věcí mi půjčila sestra (než bude zase těhu), ale jsou to jen trička a halenky a svetr, ale základ dobrej. Kalhoty mi jsou po ní krátké, a to nejsem nějaká rekordmanka z dlouhejma nohama. Kalhoty nedopnu,teď nosím legíny (od litexu) ale nejsou těhu, ale bříško se tam zatím vejde :) Taky mám jedny šaty na léto a jeden krásnej topík, stále se mi ale zdá, že toho oblečení mám málo, hlavně na spodek!
Ale kde koupit levně tehu kalhoty? V CA jsem byla, líbily se mi tam, ale 1400 se mi teda nelíbilo. Asi půjdu do knihovky půjčím si Burdu koupím látku a budu šít a šít a šít, to se mi rozhodně vyplatí!!
Jinak svatba se nám blíží, jojo je to za chvilku :) květen je lásky čas… :oops: :D

• Citovat
  • Upravit
898
25.4.07 17:34

Ahoj holky,

Leni - určitě se můžeme domluvit. Na 3D jdeš do Brna? Já jdu do Heliosu maj tam nejlepší cenu a moderní ultrazvuk.

Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.4.07 19:05

Ahojte holky,

tak tak jsem to přečetla, a stíhám poslat aktualizovaný seznámek:

Nick/stáří maminky/ termín porodu dle MS/ pohlaví/jména
Počet maminek 25ks

Baruš/28r/1.10-první mimi
Makk(Markéta)/33/3.10/+2děti - David 11, Lukáš 4
Kája/26r/4.10
Verububu/29/ 5.10-první mimi
Mlíko/24r/6.10
Peťule/29/8.10-první mimi
Indi/-/8.10.+ klučík 2r.
Caress(Eva)/24/9.10. - první mimi
Dzazi/26r./11.10-první mimi
Petrana-(Petra2)/32r./12.10 Vojta 4.5 roku a Michalka 20 mesicu
Kvetinka2(Hanka)/30r/13.10-první mimi
bbettka(Petra)/28r/14.10 + Alžbětka 2,5r.
Warmuska(Marcela)/30r./14.10-první mimi
Lime(Lenka)/33r./18.10+ Ami 2roky
misinka(Šárka)/27r/18.10
Ravena
Katulínek (Katka)/31r./20.10+Eliška4r+Štěpánek1,6r
LenkaN26/-/20.10./
Anice/30r./21.10-první mimi
Drobek/29r/25.10 + Lucinka 17m
Leonka23/-/25.10./překvapení
Miiri/36/26.10
Helenka/23/28.10-první mimi

Maminky o kterých nemáme info: Evulefka, Goldy

Ahojky LenkaN26: taky jsem byla pouze na krvi v8tt a nic, tak nevím.

pa Lime

PS: až se mi zobrazí graf konečně zjistím v kterém tt jsem :-) to jsem máma

• Citovat
  • Upravit
682
25.4.07 19:07

A ještě jednou a přihlášená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helenka
25.4.07 22:04

Jo jen Leni, uprav mi termin porodu na 27.10. Díík

• Citovat
  • Upravit
6475
26.4.07 08:20

Ahoj tehulky:-)
Mliko - moje kamaradka taky musela na plodovku, a to jen potvdilo ze je vse OK a cca za 14 dni budou mit prvni velky narozeniny…ma krasnyho zdravyho (nekdy prej az moc:-) chlapecka.....takze ti drzime palecky at ti to dopadne uplne stejne dobre…

jeee tak to ja patrim do zvedavek, nevydrzela bych to az do porodu:-) zkusim uz se zeptat ted v kvetnu jestli nahodou uz neni videt jestli Viktorka nebo Kubik (priznam se ze bych radsi Viktorku:-) ale i Kubik bude super - uz aby tu byl s nami)… i kdyz pri mym stesti se to opravdu dozvim az na konci rijna:-)
Stalo se nekomu ze se spletli a narodil se jim opak nez jim rekli???

to tehu obleceni od Litexu je vazne pekny, ale leginy bez zkouseni na mne nebudou, mala a kulata:-( ale nejaky topik si asi objednam, taky s nima mam dobry zkusenosti loni jsem si od nich brala plavecky a uplne super…jen doporucuju radsi pres kuryra je to jen o 20 drahzsi a hned do 2 dne:-)

Helenko - to muj tehotensky satnik obsahuje jedny krteckovsky kalhotky:-) pak mam v planu koupit krteckovsky saticky a nejaky krasny tricko a tim koncim…nastesti mam volny oblecky z dob jeste vetsi tloustky a to chvili vydrzi :-) a pak ten muj tatka ma dost velky oblecky…a segra uz mi taky probrala satnik sice je mladsi ale vetsi a kulatejsi :oD rozhodne to nehodlam hrotit a radsi nez za sebe to utratim za prcka…protoze ty ceny jsou vazne kruty…

Noo to se tak krasne cte ze uz mate pohyby, mne to ceka urcite pozdeji, protoze zrovna nepatrim k hubenourum, uz aby to bylo, prijde mi ze ten zacatek moc neutika, i kdyz mi vsichni rikaj ze si pak budu rikat ze klido jeste mohl prcek zustat v brisku:-)…

Lime poslala jsem ti udaje tak snad dorazili:-)

zatim se mejte vsichni moooc krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
26.4.07 08:49

Petrano prosim co presne mam zkopirovat do podpisu, mela jsem spatnej metrik a zas mi to nefunguje:-( at kopiruju co kopiruju…

diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
26.4.07 11:04

Ahoj holky,

tak jsem dnes volala do Gennetu, byli tam moc ochotní. Jenom mě mrzelo, že mají tak narváno a místo ve 20tt tam půjdeme až 23.5. to už budeme skoro končit 22tt.

Ach jo. Já to do té doby nevydržíííííím. Jsem zvědavá jako blecha. Hlavně až budou zkoumat zda je prcek v pořádku a hlavně jestli je to slečna nebo mladý pán. Uff. Už aby bylo 23.5.

Já pohyby taky ještě necítím, snad to příjde a poznám to.

S těhuoblečením už jsem myslím vybavená. Mám těhu capri manšestráky, dvě halenky z C&A, pak mám bílé kalhoty na obr břicho, ty jsou ještě ve skříni. Na státnice mám koupený krásný šatičky, ty budu moci nosit i pak.

No a z dávné doby mám lacláče, ty jsem nosila snad ještě na gympu. A pak tepláčky všeho druhu. Jo a tenisky bez paty, až budu mít pupík ať se nemusím ohýbat.

Tak se mějte a všem gratuluju k dobrým výsledkům a k těm pohybům!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
26.4.07 12:49

Ahoj holky

hlásím se k těm, které to nevydrží a necháme si pohlaví říct.

K těm oblečkům s Litexu, maj tam opravdu pěkný věci. Jestli můžu doporučit, tak DM drogerie www.dm-drogeriemarkt.cz má jakýsi baby program, do kterého když se přihlásite i jako těhu (mimo jiné, když to bude do 30.6. možnost výhry dětského pokojků od KIKY v hodnotě 30.000,–), tak vám pošlou bonusovou knížku, kde máte různý jednorázový slevy na nákupy u nich, ale je tam i jednorázová 20% sleva do LITEXU, což je slušný. A po porodu, když jim pošlete rodný list (nemusí být vidět rod.čísla), tak vám zašlou další bonusovou knížku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
26.4.07 12:53

Ahojky,

Barus, ja jsem se taky objednala do gennetu, ale az v 26tt, takze jdu 1/7/07, je to nedele, coz je super, muzeme jit vsichni. Tak az to budes mit za sebou tak mi urcite dej vedet, jaky to bylo. At vim co me ceka.

Koukam holky ze muj tehu satnik - to je spis pujcovna tehu obleceni, mam hodne napujcovane, ale mam jedny leginy, dvoje dziny, dvoje capri a jeste dvoje kalhoty (ty uz jsou starsiho data a budou to spis kalhoty do vesnice), a nejaky vrsky k tomu taky, ale tech mam malo, tak jsem si objednala jeste neco z Litexu. No na jednu stranu jsem porad od deti od neceho zamatlana tak porad peru a potrebuju tak vic veci na vymenu. Plavky nastesti mam pakny z minulyho tehu. Kupovala jsem je v mothercare.

Raveno, zkopiruj tam BBcode a melo by to fungovat.

Katulinku, porad jak varis kuskus, ja to zkousela nekolikrat, ale bez velkeho uspechu.

Tak ja si jdu pro kybl, hadr a jdu na rajony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí