Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak jsem taky políbená pod odkvětlou třešní tak snad neuschneme.
Strašně doufám, že mám v bříšku holku snad se to už 16.5 dozvím - jdu na 3D.
Baruš - obě děti jsem zatím porodila vždy před termínem první 7 a to druhý 17 dní. Tak třetí asi nebude vyjímka
září to jistí.
Mějte se krásně
Mak
Ahoj holky,
já byla políbena jen pod rozkvetlým šeříkem, třešeň tu nikde není a stejně by byla odkvetlá. Tak lepší šeřík, než nic.
Pohyby ještě necítím, jednou jsem si sice myslela, že by to mohlo být ono, ale už se to neopakovalo. Tak si ještě počkám.
Dneska jsem se objednala na 4D ultrazvuk do Gennetu, ale dělají to až mezi 24-28. týdnem, tak jdu až 14.7. no je to doba, už bych hrozně ráda věděla zda je to holka nebo kluk.
Holky už kupujete nějaké věcičky na mimi??? Já zatím nic, ale říkala jsem si až bude po genetice, tak už bych mohla ![]()
Mějte se moc hezky.
Marcela
Zdravim vsechny,
Warmusko, koukam dalsi adeptka do gennetu, ja jdu 1/7/07, taky se moc tesim. Veci nekupuju, mam dost po detech, ale zavidim vam to, to je moje uchylka, nakupovat detem veci, miluju to, jeste existuji sekace, ze se muzu uspokojit. To samozrejme nemyslim na miminka, to si vyber nekde v normalnim obchode. Ale neboj hned jak zjistim pohlavi a genetika bude v pohode (stale jeste cekam na vysledky), tak urcite taky neco uplne noveho zakoupim.
Raveno, me minule celkem suverene rekli pohlavi v 18tt a byla to pravda, tak se treba dockas, preju ti to. Uz pak na mimiska muzes mluvit bud v zenskym nebo muzskym rode, vybrat si kocarek, povleceni do postylky, oblecky, jeje to musi byt super cekat prvni mimi a mit vsechno to zarizovani pred sebou.
Mozna jsem dalsi adeptka na porod v zari, taky jsem obe deti mela driv, kluka o 5 dni a holku o 10, jestli to bude pokracovat tak je to jasny. Nechame se prekvapit.
Jo a jsem rada, ze neuschneme, alespon se mimiskum budeme libit
![]()
Pa
Ahoj holky, tak se po nějakém čase hlásím!
V pátek jsem byla na ten triple a tento pátek budou výsledky, no už aby to bylo…
Mě mužíček políbil pod rozkvetlou slivoní tak snad také neuschnu ![]()
Co se týká výbyvičky tak jsem se činila i sama a ušila si o víkendu kojící polštář neb mi jej poradila kamarádka na spaní a fakt se mi spí o moc líp. Byla jsem zvaklá na břiše a to už teď fakticky nejde. Podkládala jsem se polštáři, ale ty v noci někde cestovaly… Poslala bych fotku, ale nevím jak nato
.
Vzhledem k tomu, že látka je vcelku levná tak jsem přikoupila a ušiju si i povlečení.
Co se týká porodnice tak já jsem rozhodnutá pro FN v Brně Bohunicích, rozmýšlela jsem se ještě nad Vyškovem, ale nakonec asi pojedu do Brna.
V 18 týdnu (datum ještě nevím) jdu na centrum prenatální diagnostiky na velký utz a na 3d se chystám někdy ve 22.-.24. do Heliosu.
Všem holkám co jdou na genetiku držím palečky.
Jo, pohyby ještě necítím, ale už se nemůžu dočkat!
Ahoj vsem:-)
Mirii ja nechci svetylko:-) no jo holt bude muset zvedavost pockat:-)
Petranko - no priznam se ze uz prckovi ted rikam Viktorka, chudak chlapecek prvnich par mesicu je proste holcicka:-) Viktorko/Kubicek je moc dlouhy…Ze zacatku jsem si myslela ze mi to bude uplne jedno, ale jak vsichni prudili ze jedine kluk, a navic se mi podarilo premluvit tatinka na Viktorku tak nejak mi to zustalo a chtela bych tu holcicku… pri nejhorsim mam slibenej jeste druhej pokus:-)
No ja na zadnej 3D objednana nejsem musim se zeptat jak je to u myho novyho doktora, snad jeste nebude pozde:-) a pripadne se nekam vejdeme:-)
Ja uz mam 3 pidi oblecky, zinku a 3 osusky pro mimi:-) taky jsem chtela pockat, ale ty prvni testy mne nabyly pozitivni energii, ze jsem to proste neustala a musela si neco koupit…rekli jsme si ze kazdy mesic uz si neco malinkyho koupime… po tripl testech pojedeme do Ikei - alespon doufam (madracku, komodu, prebalovak
Kocarek mym vybranej, ale ten chci kupovat tak srpen/zari…Postylku budeme mit pujcenou, tak tu asi budu mit doma driv:-)
Leni to je vybornej napad mohla bych poverit skorobabicku neb ja se strojem a jehlama moc velka kamaradka nejsem:-) a kde jsi vzala mustrik na ten kojici polstar?
zatim pa pa a krasny zbytek dne
No u nas zari nehrozi spis tak listopad:-(
Raveno,
já jsem si udělala střih sama, pokud chceš pošli mi na sz svou adresu a já ti ho hodím poštou včetně popisu jak jsem to šila. Musím říct, že se mi fakt povedl a bylo to dost jednoduché ![]()
Lenka
zdar lidi, vložila sem do fotogalerie/diskuse/říjen2007 fotky mýho strašně velkýho břicha
a potřebuju znát váš názor esi je to odpovídající velikostně nebo néé, tak na to
znaleckym wokem.
Ahojky,
kojici polstar super vec, ja porad, ze se mi tak spatne spi, ja ho dala zatim do postele detem ke zdi, aby je to v noci nestudilo, tak jim ho jdu sebrat, uz se tesim az se k nemu pritulim. Asi by chtel i manzel, ale nevim jak je to u vas, ja jsem tak utahana kazdy vecer, ze nic moc. Nejak jsem se rozkecala, to asi bude tim pivem co tu usrkavam
![]()
Leonko, krasny brisko, je to dobry napad, jelikoz jsem posilnena pivem necham se taky dneska vyfotit a pridam svuj pupek, trochu vyzranejsi
![]()
zatim, jeste se ozvu
leonka: malý hezký bříško… ![]()
all: já se taky chystám na 3D, jen pořád nevím, jestli do gennetu nebo do Podolí… ale dle internetových stránek to dělaj v gennetu dřív…
gennet: 24.-28.tt
Podolí: 28.-31.tt
Podle čeho jste vybíraly vy?
Ahojky!
Leonko, fakt děsně velkýýýý břicho
Na první dítě akorát, já můžu jen tiše závidět. Ba ne, nestěžuju si, ale větší ho mám.
Od včerejška mám „poletování motýlků“ a je to super. Šťouchance to ještě nejsou, ale i tohle je super pocit.
Závidím nakupování mimi věcí, já koupím jen pár maličkostí, všechno mám, po klukovi i holce.
Kojící polštář musím taky jen pochválit, byť u mě nehrozilo, že bych si ho sama ušila… Za drahý peníz jsem ho koupila. Ale vyplatil se.
Katka
Ahoj holky,
Makk schválně jak dopadneme a která z nás všech nakonec bude mít prvního prcka!
Leonko já jsem taky poprvé těhu takže tomu moc nerozumím, ale v 15+0 tt jsem pupík o moc větší neměla. Sice jsem místy širší než ty (prdka) ale bříško jsem nikdy žádný neměla. Začalo se mi rýsovat až tak posledních 14 dní. Dnes mě dokonce v obchodě zpovídaly prodavačky kdy bude prcek, takže už je to vidět i ve velkých kalhotách ala krtek.
Petro2 zaujalo mě, že jezdíš na kole. Jsi zkušená mamina, myslíš, že je to úplně bezpečné? Já bych taky ráda vyrazila, máme krásné okolí, ale kapku se bojím. Poraď mi plís nějaká pro ev. proti. Jezdili bychom jenom klidně po lesíčku žádný maratóny! Díky
mějte se jdu ostříhat mužíčka ahoj baruš
Ahojte holky,
takže mám za sebou malé období hrůzy, všechno odcházelo či nevycházelo, naposledy mi odešel internet. modem, těsně po dvoulet záruce, takže nový suma sumárum 2000Kč
Jinak 30.5 letíme nadovču na Krétu, takže už se těším, jenom můj muž né, nesnáší letadla, nevíte proč většinou chlapi nesnášejí letadla??
zatím pá Lime
Ahojky,
Leni poslala jsem SZ, tak snad dorazi z prace mi to nejak nekorektne funguje
asi zacarovany nebo co
Leonko mas krasny maly brisko, to moje je o hodne vetsi (to bude tim ze uz jsem brisko mela:-)) za chvili si budou lidi myslet ze jsem jak slonik tehotnej 2 roky:-))
Nooo ja skoro zadny fotecky nemam jen svyho chlupatyho milaska (asi tak milion a 1, jak tvrdi Kubajz (=muj pritel)) hlavne ze jsem si poridili trochu lepsi fotacek
radsi rikam ze uz se ani do objektivu nevejdu ![]()
Lime tak prejeme krasnou dovcu, u nas letos zadna nebude pockame si na ni az ve 3 ![]()
mejte se krasne i s briskama:-)
pa pa
Ahoj, tak jak jsem slibila vlozila jsem do galarie fotku myho bricha a zaroven aktualni fotky deti.
Barus, na kole jezdim na lehky prevod a v klidu, ujedeme jen tak do 10 km, objizdime okolni vesnice, podivat se na kone atd. Akorat mam za sebou v sedacce Michalku, ale ona je lehoucka - cca. 11 kg. Takze kdyz to nebudes prehanet, tak vyraz, ale nevim ten teren, je lepsi kdyz to nedrnca.
Kojici polstar jsem take zakoupila, sice sici stroj mam, ale zvladnu tak rovny steh a to musim byt doma sama ![]()
Lime, Kretu ti zavidim, je tam krasne, urcite si pujcte auto a projedte to, my tam byli, pred ctyrmi lety, to bylo Vojtovi 11 mesicu a bylo to super, jen more bude asi chladnejsi a my meli docela vlny, coz se tomu prckovi moc nelibilo. Ale u bazenu byl maximalne spokojeny.
My pojedeme asi do Chorvatska nebo Italie, letos autem, litali jsme ted porad a jelikoz chceme ten vetsi domecek, tak musime setrit, tak uvidime jestli se vubec vypravime, chtela bych konec cervna.
Caress, me doporucila gennet gyndr. jsou tam pry odbornici a hlavne maji spickovou techniku. Je i levnejsi.
Tak jo, jdu loupat brambory, dnes bude koprovka, nekdo ji nenavidi, jako muj muz, ja ji miluju.
Zatim pa