Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
8.5.07 14:13

Petrano - mně řekli, že tím, že mi tripple budou brát přímo na genetice, tak budou výsledky za 2dny, jinak by byly taky za 14dní. Nevím proč to tak je, ale asi jim to trvá, než si to předají přes jedno patro :?
Jinak píšou, že 4D nebo 3D není diagnostický, takže vám prý neřeknou, jestli je něco v nepořádku, je jen na pokoukání. Proto ho dělá jen sestra a ne dr. V případě nutnosti ho dělá dr. na vyžádání vašeho dr a to je pak diagnostický. To jsem to spatlala, co ? :lol:
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.5.07 17:02

No ja ani nevim za jak dlouho budu mit vysledky:-( uz aby to bylo za mnou… Asi budu posledni kdo jde na tripliky…Nebo je tu nekdo po 17.5.?

Chci pockat na doktora a zeptat se kolik za to chteji u nich… preci jen znamy prostredi…V Usti bych pripadne sla se segrou tak bych se neztratila:-) a aspon by jeste nekdo jinej videl prdolku driv nez v rijnu a mela by z toho radost:-)
Miiri diky za vysvetleni porad jsem si nebyla jista jestli je to povinny nebo jen tak pro nase penezenky a pro radost:-)

No tedy dneska mam pekne mizernou naladu a porad natahuju…ty hormony jsou ale previti. Chudak tatka to vsechno odnasi:(

tak doufam ze u vas je veselejsi nalada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
8.5.07 17:17

To mě dneska obvzlášť berou záda, jinak je tu veselo. Je tu švagrová s roční Verčou a pak má ještě 6 letýho Míšu a tj. pěknej lump zlobidlo, s kterým snad tříská puberta. Už se začínám těšit až odjedou a bude zase klídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
8.5.07 20:59

Ahoj holky!
Lenko, držím palečky ať zas brzy prožíváte tu radost ze // a tentokrát až do zdárného konce!
Tak jste mě pěkně nalomily s tím 4D, jak o tom pořád mluvíte. Byla jsem přesvědčená, že je to zbytečný, ale ještě o tom popřemýšlím.
Snad teda bude vše OK, celé pondělí jsem špinila, už od neděle večer. Málo, ale přece jen. Doufám, že je to od toho, že jsme po velmi dlouhý době opět okusili radosti manželského života :roll: Nedělám si iluze o stavu mého čípku po dvou těhotenstvích, tak snad je to jen od toho. Volala jsem do Motola, páč můj dr. měl v pondělí dovču a tam mi dali najevo, že nejsem akutní a pokud nekrvácím, tak ať počkám do středy. Tak zítra raděj naklušu na gynekologii. Taky se mi zdá, že cítím daleko míň pohyby, ale asi je to psychika a i to, že jsem teprve 17. týden a pohyby mám zatím jen velmi slabé a jen občas.
No, manžel sliboval, že celé úterý můžu ležet s nohama nahoře. Ha ha, dopo jsem strávila u plotny - svíčková se nedá dělat na gauči (a já jim ji slíbila už před týdnem). Byla to moje první svíčková v životě a musím se pochválit. Mňam… Odpo jsem si tedy až do pěti četla v posteli, tak jsem si docela odpočinula.
Pa Katka a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
8.5.07 21:56

Ahojky holky,

Leničko : uplně mě to šoklo, určitě se nakonec dočkáš brzy mimíska.

Holky na mě se 3D UZ blíží už v pondělí o půl dvanácté hurá :-)

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9323
8.5.07 23:14

3D

:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
9.5.07 09:59

Dobré ráno,

chtěla jsem se zeptat, v chytrých knížkách jsem našla, že na ultrazvuk se chodí s plným močákem, ale sestřička po mě chce, když příjdu jestli bych ji nepočůrala papírek, abych nemusela nosit moč v ampuli. Tak v tom má trochu zmatek. Nevíte jak to teda je - splným močákem nebo ne? :o

Jo a ještě jsem se chtěla zeptat jak je to vlastně se sexíkem - může se normálně se vším všudy? :oops:

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9323
9.5.07 10:09

Kája

:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.5.07 10:27

Ahoj,

tak já taky nejsem vdaná a hned tak určitě nebudu. Na 4D se zatím nechystám, připadalo mi to zbytečné, ale když o tom všechny tak basnite, jeste to promyslim. Uvidim, co bude pristi tyden videt na UTZ na genetice a pak se rozhodnu.

Kájo, pokud máte na sex oba chuť a nic ti po tom není (i nějaká ta bolest je prý po sexu normální, jak se víc prokrvíš), tak podle mě i mých knih není problém:). V jedné mojí chytré knížce je i vyfoceno hafo poloh, které jsou prakticke s brichem (je to knížka, na které spolupracovaly všechny možné kapacity českeho porodnictvi, autorem je nejaky docent od Apolinaře, myslím, tak by to mohlo být věrohodné:).

Ohledně plného močového měchýře, na některá vyšetření má být plný, ale asi ne na těhotenská, na genetice mě před tím poslali na záchod, ale pamatuju se, že když jsem dřív chodila na nějaká vyšetření do Motole, musela jsem do sebe v čekárně lít tekutiny a vzali mě, až když jsem se málem protrhla…

Jo a nechci tady moc čeřit vody, asi budu v menšině, ale ve výše zmíněné knize uvádějí cviky na břicho vhodné pro těhotné:). S velkým míčem. Přijde mi to logické, břišní svaly jsou snad u porodu potřeba. Samozřejmě se to nesmí přehánět, ale v omezeném množství to neublíží:).

Jdu se vrhnout zpět do práce, mějte se všechny krásně.

Dzazi

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.5.07 10:27

Ahoj,

tak já taky nejsem vdaná a hned tak určitě nebudu. Na 4D se zatím nechystám, připadalo mi to zbytečné, ale když o tom všechny tak basnite, jeste to promyslim. Uvidim, co bude pristi tyden videt na UTZ na genetice a pak se rozhodnu.

Kájo, pokud máte na sex oba chuť a nic ti po tom není (i nějaká ta bolest je prý po sexu normální, jak se víc prokrvíš), tak podle mě i mých knih není problém:). V jedné mojí chytré knížce je i vyfoceno hafo poloh, které jsou prakticke s brichem (je to knížka, na které spolupracovaly všechny možné kapacity českeho porodnictvi, autorem je nejaky docent od Apolinaře, myslím, tak by to mohlo být věrohodné:).

Ohledně plného močového měchýře, na některá vyšetření má být plný, ale asi ne na těhotenská, na genetice mě před tím poslali na záchod, ale pamatuju se, že když jsem dřív chodila na nějaká vyšetření do Motole, musela jsem do sebe v čekárně lít tekutiny a vzali mě, až když jsem se málem protrhla…

Jo a nechci tady moc čeřit vody, asi budu v menšině, ale ve výše zmíněné knize uvádějí cviky na břicho vhodné pro těhotné:). S velkým míčem. Přijde mi to logické, břišní svaly jsou snad u porodu potřeba. Samozřejmě se to nesmí přehánět, ale v omezeném množství to neublíží:).

Jdu se vrhnout zpět do práce, mějte se všechny krásně.

Dzazi

• Citovat
  • Upravit
1064
9.5.07 10:30

Jejda, tak se omlouvám z zdojení příspěvku… Jsem na cizím počítači a nějak si moc nerozumíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
9.5.07 12:38

Ahoj holky!
Kájo, s plným močovým měchýřem se chodí na začátku těhotenství, protože pak je ta fazolka líp vidět. Teď už to nutný není, teda aspoň můj dr už mě nenutí :wink:
Já dnes skončila v Motole, neb můj dr. nemá v ordinaci UTZ. Vše je v pohodě, špinění mám skutečně po styku, jak jsou prokrvené sliznice. Pan doktor tam měl mladé medičky a ukazovali jim, jak už i v 17. týdnu lze dobře rozlišit pohlaví. Bohužel to řekl tak, že jsem pohlaví rozlišila i já, pouze z jeho slov. Nebo bohudík? Už nemusím řešit, jestli si to necháme říct. Večer se s manželem poradíme, zda to budeme tajit. Pokud ne, určitě písnu, co nás čeká :D
Na 3D nejspíš nakonec fakt nepůjdu, přemýšlím, kolikrát jsem si prohlížela fotky UTZ dětí, nebo třeba svatební video. Kdyby to stálo 300, tak neváhám. No, ještě to taky večer proberem.
Tak se mějte, jdu spát, dokud spí i Štěpa. Jo, o víkendu jsme mu sestavili velkou postel, abych ho nemusela tahat z malé postýlky, která nemá stahovací bočnici. Je to docela nářez. Moc se mu to líbí, ale tak do 22.00 bloumá horním patrem domku. Otevře si všechny nezamčené dveře, tak jsem ho v pondělí večer v devět načapala v mé posteli, jak se pokouší otevřít můj krém na břicho. Jo, jo, děti rostou…
Pa Katka a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
9.5.07 12:48

Ahoj, zavidim vsem co maji chut na sex, ja mam chut vzdy odpoledne, ale to jsem sama a kdyz prijde vecer, jsem tak utahana, ze usnu mezi prvnimi, achjo mrzi me to , ale vubec s tim nedokazu bojovat. Snad se to zlepsi. V tehotenstvi je pry sex nejkrasnejsi. Pri prvnim tehu to tak asi bylo, ale pri druhem a ted to nejak nejde.

Taky si myslim, ze jsou posilovaci cviky vhodne pro tehu, bricho je snad zakazane posilovat az ve treti trimestru, ale nedokazu cviky poradit. Ale verim, ze cviky na mici vhodne budou.

Katulinku, to nic nebude, bud v klidu a dej vedet, jak ti dopadla kontrola, svickovou bych si taky dala, mozna zitra prijede mamka, tak ji poprosim at ji udela a budu ji koukat pres rameno. Taky jsem ji jeste nezkousela delat sama.

tak zatim, zase se ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
9.5.07 13:39

Koukam katulinku, ze nez jsem se rozhoupala a neco napsala tak si me predbehla, jsem rada, ze je vse v poho a gratuluju k pohlavi, jsem zvedava, tak doufam, ze rodinna rada rozhodne a pohlavi se tajit nebude. taky bych to uz chtele vedet, manzel rikal, ze by se klidne nechal prekvapit, tak mu to mozna nereknu. :D :D

Tak se mej a ozvi se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
9.5.07 16:26

Ahoj holky,

tak koukám na hokej, ale škoda slov. Zrovna jsme dostali na 4:0, no nic moc.

Já zatím o 4D nepřemýšlím. Ani tak kvůli penězům, ale prostě nevím, jestli to nutně potřebuju. 23.5. jdeme s mužíčkem na velký UTZ do Gennetu tak spoléhám, že se tam dozvím všechno potřebné. Zda je prcík v pořádku a taky pohlaví. Pak už nevím, co dalšího by mi na 4D mohli říct.

Katulínku ty se máš, že už tušíš co to bude! Jo a přeju ti, ať už jsi v poho.

Dneska mi volali z obchodu, kde mám objednaný kočárek tak ještě stále nejsou a dlouho nebudou. Ještěže jsem ho objednala tak brzo, oni pořád vyzvídají, jestli mám ještě čas!

Myslíte, že o něco výrazně přijdu, když na ten 4D nepůjdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí