Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
všechny vás moc zdravím. Já pro změnu trávím víkend pracovně. To je nevýhoda práce na volné noze. Dva týdny se flakám a teď se můžu uťukat do počítače:). Ale dostala jsem se i ven, zrovna když bylo hezky.
K zubaři ani obvoďákovi mě zatím nikdo neposílal, tak nevím. Už se těším, až začnu chodit někam na cvičení pro těhule. Plavat teď moc nemůžu, pořád mě chytají křeče do nohou:(.
No já teda se sexem během těhu zatím problémy neměla. Když on není kaput a hned neusne, tak si dám říct kdykoli:). No jo, on pracuje a já si někdy pospím do oběda…
Pohyby netuším, jestli cítím, někdy mám takový pocit, že jo, ale mám poslední dobou úžasně aktivní střeva, tak těžko řict:).
Jinak mám neuvěřitelnou chuť k jídlu. Musím se hodně přemlouvat, abych se nepřejídala, protože mi je pak pěkně blbě… ne vždy se však přemluvím.
Ve středu jdu na ten druhý UTZ na genetické vady. Už aby to bylo. Doufám, že bude vidět, co to je. Tatík to prý ani vědět nechce, tak pokud půjde se mnou, tak mi to doktor bude muset pošeptat;). Ale on vyměkne a taky to bude chtít vědět:).
Mějte se krásně, já jdu zase fachat.
Dzazi
Ahoj holky,
manža vyrazil ven, tak mám chvíli čas vám napsat. Tak hlavně všechno nejlepší k dnešnímu svátku!!! Myslím, že i těhule jsou maminky, takže vše nej pro všechny!!!
U nás bylo včera veselo, byl tu švagr se švagrovou a holčičkou, je jí 17 měsíců a je to fakt zábava. Príma dítě. Fakt je mi dost jedno, jestli budeme mít holčičku nebo chlapečka. Už příští středu se to snad dozvíme!
Dneska a zítra má být krásně, tak hurá ven a žádný sezení u PC!
Dzazi práce na volné noze mě zajímá, taky bych se tak chtěla jednou realizovat. Jestli to není tajnost, čím se zabýváš? Jsem děsně zvědavá!
Mějte se jdu se učit! Jo a prcek pořád řádí, včera večer me pěkně okopával, fakt je to príma pocit, když cítím jak se tam mele!
Ahoj!
Taky vše nej k dnešnímu svátku! Eliška se ráno dívala na Hřiště 7 (dnešní obdoba Studia kamarád) a po skončení přišla za mnou do ložnice (ležela jsem do devíti
) a do ucha mi křikla „Maminko, chceš s něčím pomoct? V pohádkách říkali, že maminky dnes mají svátek a že jim máme pomáhat“. Tak jsem byla ráda, je to moje sluníčko (i když včera nám večer svítilo až do čtvrt na dvanáct
). Jsem zvědavá, jestli manžel pochytil tu důležitou informaci, že je dnes svátek matek. Je teď na nákupu, tak uvidíme.
Pa Katka
Zdravím všechny.
Všem taky vše nej k svátku ![]()
Baruš už se těším, až mně bude prcek taky pořádně okopávat, zatím mám jen takové jemné bublání, ale i tak je to super pocit. ![]()
Miiri
Ahoj holky,
tak má viroza se zlepšila, koupila jsem v lekárně nějaké cucací pastilky aby mě to pořád nedráždilo v krku a další léčbu mi na:,–(ila mamka, která mě nutila pořád kloktat slanou vodu a stříkat si do nosu Vincentku.
Takže teď už je mi mnohem lépe, i když to pořád není OK.
Celý víkend jsme byli u mých rodičů, byla to docela pohodička, taky mi mamka zabalila domů buchtu, tak aspoň máme nějaké mlsání.
Já mám nahoře zatím asi 2,5 kg, ale taky jsem před otěhotněním měla asi 75kg, hrůza!!!! Po porodu budu mít co dělat abych se dostala aspoň na 65 kg.
Mě zatím doktor nic o velkém ultrazvuku nic neříkal tak nevím jestli na něco půjdu. U zubaře jsem taky ještě nebyla a to mi sestra u gynekologa říkla že tam musím mít razítka do 5. měsíce. EKG a obvodní už mám za sebou. Tak ještě ten zubař, ach jo nikam se mi nechce chodit a čekat zas dobu v čekárně.
Taky jsem teď hrozně lenivá, vůbece se nemůžu donutit něco dělat, žehlení už odkládám asi 10 dní. No budu se do toho muset pusti. ![]()
Já zatím pohyby nemám, je to moje první těhu, tak to asi bude dýl, zkoušela jsem ležet v klidu večer v posteli a vnímat to, ale nic tam není. Tak snad už se to brzy objeví. Je to cítit i nějak rukama, když si je položíte na břicho nebo jen na tom břiše??
Mějte se hezky a hezký večer.
Marcela.
Cauky, snad jste prozili krasny svatek matek a chlapi se snazili, mate doma spoustu kytek a tak. Me Vojta natrel vodovkama kamen a povesil ho na snurku, pry to je drahokam, je to mily.
Grilovani se nbam vcera vydarilo, akorat deti usnuly az v pul jedenacte, litali venku snad do desiti, ale byly desne v pohode. Dnes jsme zajeli do Kbel do muzea letectvi a pak na chcili do Kika, takove pohodove odpoledne. Jeste jsem uklidila cely barak, ale uz citim ze me to zacina zmahat, citila jsem potom jak mi trochu tvrdne bricho a tak budu muset pomalu zvolnit a zintenzivnit hledani pani na uklid, snad se zadari.
Warmusko, ja mam uz pohyby i vicekrat za den i treba kdyz sedim, ale pod rukou nic necitm, je to opravdu jen takove bublani, nekdy intenzivnejsi, nekdy min. Neboj nekdo ma pohyby az po 20tt, bud v klidu.
Tak prozijte krasny vecer plny nehy, si to zaslouzime.
Ahojte holky, teda já Vás obdivuji jak ativně píšete, já buď pomalu čtu nebo i píšu. No hlavně obdivuji Katulínka , dvě děti a vše tak stíhá i dlouhé příspěvky.
Tskže zítra 3DUZ, takže možná budem po Katulínkovi druzí co budeme vědět pohlaví. IKDYŽ!!! nejsem přesvědčená jsetli to chci vědět, což je nejhorší. Zdá se mi v něčem lepší, když se to lidé dozvídali až po narození.
Jinak dneska bylo skutečně nádherně, už jsme se raději pořádně mazali abychom se nespálili. Přesto Ami ikdyž byla namazána 40-kou Deylongem, je červená. Zlatý Avene krém na popalování. Malá má totiž atopák a citlivou pleť.
Někdo se ptal na bazén a koupání: ono fakt záleží jak je udržován a čím chlorován, a ještě taky na citlivosti a vnímavosti každé ženy. jinak bazena moře je to nejlepší z pohybu pro těhulinky.
končím tady dady dá
Ahoj holky!
Já dostala od Tomáše dřevěnou malovanou kytičku, hezkou, tak jsem měla radost.
Lime, malá má atopák? Čím mažete? Štěpánek ho má taky, ale moc si to nepřipouštím, dietu jsme už hodně odbourali, berem homeopatika a ťuk ťuk na dřevo, je v pohodě. Na podzim ho alergoložka otestuje, to už mu budou dva a už bude moct absolvovat kožní testy. Teď by měl brát Zaditen, ale jsem hroznám matka, nějak na to pořád zapomínám ![]()
Já jdu na ten velký UTZ až 11.6., tak na potvrzení pindíka si ještě chvilku počkám.
Mějte se
Katka a spol.
Pardon, že sem lezu, ale jen radu Kvetince, uvař si lektvar z cibule…normálně cibuli nakrájej na kostičky a svař v horké vodě a až to vychladne dej si do toho med. Nedávej med ale do horké vody, jinak se zničí ty léčivé účinky…taky jsem byla 2× nastydlá v těhotenství a tohle mi pomohlo…nebo možná sem si to namlouvala
, no stejně se nic jiného nemůže…A ať jsi brzo fit a máš krásné zdravé miminko
, papa
Jé!Holky,můžete mi poradit?Kde ste si nastavili aby se vám tam objevoval ten „metr“ na miminko?
Ahoj holky,
tak ja mám po víkendu pořádný kašel, ani nevím z čeho. Celý minulý týden mi pořád hodně vysychalo v krku, až to přešlo do kašle… Ach jo.
Baruš, já dělám na živnosťák, překlady a tlumočení. Mám to vystudovaný. Teda skoro. Státnice jsem totiž opět úspěšně přeložila, jinakbych teď taky ležela v knihách:(. Tentokrát na září a dál už to nejde:).
Mějte se krásně!
Dzazi
Ahoj holky!
Přeji krásný den, užijte si sluníčko, zítra už prý nebude ![]()
Péťo, každá z nás má u metříku adresu, tak tam koukni a snad se ti to povede, já už jsem to dělala moc dávno a pořádně si to nepamatuji. Zkus to a pak poradíme dál.
Miiri