Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9323
16.5.07 13:44

psaní

:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
16.5.07 15:31

Ahoj!

Tak hlásím, že jsem byla na druhým screeningu. Všechno víceméně v pohodě, až na to, že má mimi na hlavičce nějaké cysty. Musím za 4 týdny na kontrolu, jestli zmizí, jinak na odběr plodovky. Ale prvni screening na Downa jsem měla 1:50 000, tak mi zatím dali pokoj, už aby bylo za čtyři týdny.

Jinak doktor byl úžasný, ukazoval nám všechno od očních víček po srdeční chlopně.

A je to chlapák;).

Krásný den,

Dzazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
16.5.07 17:30

Ahoj holky tak já už mám taky potom „velkym ultrazvuku“ a bylo to užasný. Michal dojatě koukal a nevěřil. Taky nám dr. všechno ukazoval, spočítali jsme prstíky, ruce a nohy. Vše vypadá v pořádku. A budeme mít ......... holku :D . Michal se naoko zhrozil, že bude mít barák plnej ženskejch (máme společnej vchod s tchýní).

Už mi pomalu začíná docházet, že budu mámou :D

Až naskenuju fotky tak je šoupnu do galerie. Poraďte jak se to dělá?

Měj te se Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
16.5.07 18:47

ahoj, jak vás tak čtu, že už víte, co budete mít....... asi se budu muset hodně držet, abych si to nenechala říct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.5.07 19:00

No holky, to vám tedy závidím, že už víte co to bude!!! Taky už se nemůžu dočkat až to budu vědět.
Na ultrazvuk jdu až 31.5. tedy asi, mám jít do poradny, tak mi snad bude dělat i ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.5.07 19:03

Kájo - ve fotogalerii dáš UPLOAD OBRÁZKU, pak vybereš galerii a nakonec přes procházet vybereš svou fotku co chceš vložit. Ať se ti daří, už se těším na nové fotečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
16.5.07 19:12

Povedlo se díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
16.5.07 19:13

tak jsou tam obě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
16.5.07 19:17

Kajo, gratuluju k holcicce, velka zavist, taky si tak trosicku, malicko vic preji holcicku, a tak to asi bude kluk, no jestli je pravda, za kluk krasu prida a holka sebere, tak asi jo, ne ze by ze me byla krasavice, ale tak se mi trochu vycistila plet a taky mam spis jen bricho a nic jineho, ale to vsechno muze jeste narust, no uvidime 29/5.

Teda bricho mi roste zavratnou rychlosti, a vcera kdyz jsem usinala a leze na boku tak me minco docela dost kopalo do boku a uz ty jeho „kopance“ citila i rukou, sahal i manzel, je to super pocit.

Jo Lime, jetsli uz nejste na Krete a az budes zase delat seznamek tak mi tam oprav vek, dnes jsem se dozila „kristovych let“, no to uz tak super neni ale s tim nic bohuzel nenadelam.

Mejte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
16.5.07 19:19

Petrano tak všechno nejlepší narozkám, doufám, že tě dneska obvzláště opečovávají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
16.5.07 19:29

No Kajo bud v klidu, stejny zaprah jako kazdy jiny den, nikdo se mnou nema zadne slitovani. Manzel je kazdy den dlouho v praci a detem kdyz reknu ze by na me meli byt hodne, ze mam narozeniny, tak se me akorat zeptaji kdy budou mit narozeniny oni a co dostanou, tak nic moc.

Krasny fotecky miminka, uz se tam pomalu nevejdou, pred par tydney abychom je na fotkach hledali lupou a ted tam maji pouze hlavicku no zachvilku nam budou plakat doma v postylkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.5.07 19:38

Petrano , vše nejlepší k dnešním narozeninám. Udělej si aspoň hezký večer!!!!

Kájo , moc hezké fotečky :) , už tě mimi kope?? Ty taky čekáš první viď?? Mě zatím ne, pořád čekám a nic nepřichází. Možná je ještě brzy a nebo mám moc velké špeky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.5.07 19:52

Petrano - připojuji se ke gratulaci k narozeninám
Kájo - moc pěkné fotečky :lol:
Taky mám zítra kontrolu, tak doufám, že mi bude dělat UZ, chtěla bych ho zase vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
16.5.07 19:56

Ahoj maminy,
to jsou novinky…Kajo zavidim mne urcite reknou ze to bude Viktorka s pindikem:( No tak bude mit vetsi radost tatka:-) Drzte zitra palecky at mi reknou alespon neco…

Petrano vse nej nej nej nejlepsejsi a hlavne at jste vsichni zdravi :D

Dzazi a rekli ti z ceho se tam objevi ty cysty? nikdy jsem o nicem takovym neslysela? A doufam, ze jsme spravne pochopila podle toho ze to nechavaji v klidu to je jen nejaka prkotinka… Jinak gratulace k chlapakovi…
jsem zvedava kolik to nakonec v rijnu bude kluci versus holky:-)

jinak vsem krasny vecer ja uz se nemuzu dockat rana:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
16.5.07 20:13

Raveno, tak rychle do postele, at uz je rano a mas to tesne pred sebou protoze to je adrenalin.

Dekuju vsem k prani k narozeninam, oslavim to asi koukanim s detmi na Bob a Bobek, protoze jsem uplne grogy a u nich muzu lezet a asi usnout mezi prvnimi.

Taky uz bych to chtela vedet, co nosim v brichu, ale trpelivost pry ruze prinasi. Ono to rychle utece, zitra uz je ctvrtek, pristi tyden se budu tesit na vystavu For Kids no a pak uz to bude.

Dzazi neboj, kdyby meli jen malinky podezreni, ze neco neni v poradku, tak by te hned hnali, a jestli tim chlapakem, myslis, ze budes mit chlapecka, asi urcite, jen mi to hned neseplo, tak velka gratulace. Nepamatuju se jestli je to tvoje prvni mimi, ale prvorozeny syn, to bude tatka spokojeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí