Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
gratuluju k dobrým výsledkům, a Dzazi přeju, ať se do 26. týdne všechno ztratí nebo upraví…
My byli včera na velkém ultrazvuku u Apolináře. Musím říct, že před dvěma roky jsem s Davídkem byla v Gennetu, a tam se mi zdál lepší přístup - tedy spíš, všechno hodně dopodrobna rozebrali… U Apolináře všechno prošli, říkali, že bezva, všechno v normě, a tak jsem se ptala, že ještě čekám na výsledky z plodovky, jestli tam není něco, co by ukazovalo nějakou vadu, a ríkali, že ne, ale že se vše z ultrazvuku nepozná… Tak mi nezbývá než doufat. Jo a budeme mít holčičku, což jsem moc ráda, aspoň budu mít doma páreček!!! Tomáš by měl radší druhého kluka, ale zas jednoho už doma má, a je rád, že mám radost já… Zatím se tu radost ještě snažím držet na uzdě, protože výsledky z plodovky budou teprve v úterý nebo ve středu. Chce se mi tam volat každý den, jestli už náhodou něco nepřišlo!!!
Teď jsem četla o Žilkový, a viděla na internetu nějaký její fotky. Je mi jí děsně líto, dozvědět se měsíc před porodem, že zřejmě bude dost velký problém… Kdyby jí aspoň ti novináři nechali být…
Mirko, gratuluju k holcicce. U nas to bylo naopak, ja chtela druheho kluka a manzel holku, ale musim rict, ze Michalka je milacek a jsem strasne rada, ze mam holcicku, je strasne sikovna a tak nejak rozumnejsi, ale hodna rozhodne neni.
Neboj ta plodovka bude v pohode.
Mirko gratuluju k holčičce, budeš plést copánky ![]()
Na plodovku držím palce, určitě bude všechno v pohodě. Kdyby ne, tak by na tom UTZ bylo něco jinak. ![]()
Mirko taky se přidávám ke gratulaci k holčičce a držím pěstíky s tou plodovkou. To se v Bene v porodnici s holčinama třeba slezem
.
Petrano s prádlem leda jak za starých časů hodit do necek prát růčo a nebo jít k sousedům. ![]()
jo, díky za info skrz tu matriku, eště se chci zeptat, jak je to s bydlištěm nově narozenýho dítěte, esi automaticky „přebírá“ trvalé bydliště matky, nebo esi se může přihlásit do trvalýho bydliště otce - my máme trvalé bydliště oficiálně každej jinde, i když bydlíme spolu s přítelem na jeho bydlišti......... měnit se mi to nechce, kvůli těm všem papírům, občanka, řidičák, živnosťák..... blá blá… hafo papírů a lítání..... na to náladu nemám.
Jo Leonko, myslim, ze prebyra automaticky bydliste matky, ale asi neni problem prihlasit ho jinam.
No Kajo, do toho nejdu, pradlo jsem vyndala vyzdimala, necham ho uschnout a az bude pracka v pohode tak tam jde znovu, myslim ze to nebude nic vazneho, spis mi neodteka voda, ta hadice bude asi ucpana, ale nejsem schopna ji vyndat. Manzel jde dnes slavit kamaradovi „40“ tak doufam, ze prijde relativne v pohode aby se na to zitra mrknul.
Me ceka zitra premiera ve vareni spanelskych ptacku, ja je miluju a deti taky, vzdycky mi je dela mamka tak to zitra zkusim sama.
Tak jo holky musim koncit deti jsou vykoupany tak jdu prevzat stafetu, manzel za chvili bude chtit jit tak zatim pa.
Čauky!
Teda, to je chlapečků a holčiček! Všem gratuluju!
Petrano, my máme už obě děti ve velkých, 2metrových postelích a máme pro ně zdravotní matrace. Až se manžel vzbudí (usnul po obědě s Eliškou), řeknu ať mi najde vizitku a pak Ti písnu, co je to za firmu.
Eliška teprv zítra dobírá antibiotika, nesmí na sluníčko a je to otrava. Snažím se jí udržet ve stínu, naštěstí je na zahrádce nějaký ten stín skoro pořád, ale je to těžké. Štěpa je u tchyně, aspoň ho vezme ven a my můžem trošku máknout na zahradě. Já byla přes oběd na Zličíně, že si jako koupím v C&A těhu kraťasy. Nakonec jsem přivezla z Tchiba Štěpánkovi dvoje letní pyžámka a Elišce za 500 krásnou knihu o pravěku. Teď ji to strašně zajímá a já si ji ráda přečtu; pro ni tam budou spíš ty krásný obrázky od Buriana. Až se Tomáš vzbudí, bude veselo, že zas utrácím za děti a sama si nic nekoupím. No ale oproti kraťasům jsem ušetřila stováka
. Taky jsem neodolala a koupila pytlík obyčejných hliněných kuliček
. No nic, sama jsem si koupila výýýbornou zmrzlinu.
Tak se mějte, jdu psát objednávku do Country life, ve středu pojedu do toho jejich velkoskladu, dost se tím ušetří. To zas bude manžel šílet, že kupuju to zrní
, jo, jo, má to se mnou těžký.
Pa Katka a spol.
Ahoj holky,
díky moc za podporu:). Uvidíme, co na to řekne za dva týdny můj doktor, teď asi sama nic nevykoumám, jen čekám…
Já včera byla navštívit kamarádku, co má chlapečka z loňského září a půjčila mi nějaké věci, co nosila v těhu, a hlavně všechno oblečení na dítě. Nesla jsem si ohromnou tašku a ještě mě tam komínek nejmenších věcí čeká. Pak si to jen dojdu vystřídat za větší věci. Musím jí za to něco vymyslet, nic nechce, mám hroznou radost, ušetří to pár starostí. Ty pidi hadříky jsou vážně legrační.
Venku je nádherně a já trpím za proflákané dny a týdny. Až dodělám práci, musím se vrhnout na učení:(.
Tak se mějte krásně a užívejte sluníčka.
Dzazi
Kájo, nechtěla by sis udělat výlet do Bene? Můžeme se sejít, a já s tebou zaskočím na tu matriku, starala jsem se jim o počítače, všechny úřednice tam znám, byly by určitě ochotnější… A dáme něco dobrýho někde v cukrárně a trochu pokecáme… Když už budem spolu rodit v jedný porodnici ![]()
Ahoj holčiny, koukám, že jste všechny dneska někde na procházce, když je tak pěkně ![]()
gratuluju všem, co už vědí pohlaví, já se nechám překvapit (jestli to teda vydržím). Plodovka dopadla dobře, mám z toho velkou radost, byly to nervy. V tomto týdnu jdu na velký ultrazvuk, tak snad mi neřeknou nějakou pohromu. Jinak potomek už kope jako ďas, možná se nakonec zařadím spíš do září (termín se posunul na 29.9.), uvidíme, jak se mu bude u mě líbit.
Tak se mějte parádně, já se jdu zas učit (ještě 3 týdny to musím vydržet).
mliko
Ahoj holky,
mlíko to je fain, že ses ozvala. A hlavně, že máte všechno v pohodě.
Taky jdeme tenhle týden na velký UTZ a nevydržela bych čekat. Jsem strašně zvědavá. Taky se musím učit. Moc se k tomu nemůžu dokopat. Jsem líná.
Tak se všechny mějte!
Ahojky, dneska bylo opravdu vecro, deti se koupaly v malem bazenku a Misa je z toho pekne utahana, uz jen knuci a vsichni se tesime az usne.
Mliko to je super ze mas amnio v poradku, to jsem rada. Urcite se ti strasne ulevilo, ted uz bude jen dobre.
My jsme byli vcera na navsteve a dneska jsme meli navtsevu doma, tak toho mam taky plny zuby, taky uz se vidim v postylce.
Tak se mejte a hezkou dobrou noc.
Katulinku kdyz si vzpomenes na ty patrace, budu rada.
Ahoj holky.
Mlíko - je super, že to máš v pořádku-gratuluju ![]()
Dneska teda bylo nádherně, na zítřek hlásí 30stupňů, to bude hic ![]()
My byli po obědě u manželových rodičů a když jsme se vrátili, tak jsem asi na hodinu usnula, asi z toho sluníčka. Jsem zvědavá, jak zvládneme to léto ![]()
Mirka píše:
Kájo, nechtěla by sis udělat výlet do Bene? Můžeme se sejít, a já s tebou zaskočím na tu matriku, starala jsem se jim o počítače, všechny úřednice tam znám, byly by určitě ochotnější… A dáme něco dobrýho někde v cukrárně a trochu pokecáme… Když už budem spolu rodit v jedný porodnici
Ahojky ráda, chci se taky stavit v tý porodnici, jestli je potřeba se tam zaregistrovat jak v Praze. Nevíš? A skvělou zmrzlinu co vim maj na náměstí na proti tý matrice ![]()
Čaute ženský,
tak jakej byl víkend. Já jsem z něho ňáká grogy. Včera jsme byli na Jack Rozparovač - v divadle horko a nevěděla jsem jak mám sedět jak mi dřevnatěl zadek. Pak jsme přespali na Zbr. u mámy a ráno jsme vyrazili na blešák do vysočan, kde bylo hafo lidi a kromě věcí ze starších kolekcí od akvili jsme nic nekoupili
Pak ještě velkej nákup v hypernově - tam jsem si udělala radost a koupila to dětský povlečení od tchiba
. Odpoledne oslava neteřinej narozenin - má ve čtvrtek 1.rok ![]()
Už se těšim do postýlky
tak krásný večer