Poradna duly
Jana Čurdová
mne taky vysel kluk podle Plzaka
tak doufam ze to moc nefunguje… ale je pravda ze se mi o chlapeckovi porad zda a pomalu vitezi pocit ze preci jen pindourek…No hlavne aby byl zdravej…
Podle specialniho cinskyho mi to vychazi, ze jestli jsme to stihli jeste v lednu tak to bude holka:-) a podle UZ mi vychazi porad o 3 dny starsi prcek nez podle PM a to by mi vyslo prave na 29 na ty moje narozky.. tak stale doufam ![]()
Petrano moc hezky prirovnani kavove zrnicko bych si taky dala libit ![]()
Evsonku vitam te a gratuluji k princezne…
Holky ja si taky chtela objednat u Litexu, jen netusim jakou velikost, se porad zvetsuju
snad den co den
Raveno, nic si z toho nedelej, taky si pripadam jak golem, mam uz 4 kg nahore, takze 59kg, a strasne se zacinam valit a funet. Mam velikost M a je v pohode, mozna i trochu volnejsi, ale pry neni vubec problem velikost vymenit. tricka jsou fakt pohodlna, krasna bavlna. Normalne jsem zacala jeste uvazovat ze si od nich koupim plavky, maji takovy ty pres brisko a ja to svoje pandero nerada vystavuju a pokud bude letos takove vedro tak je uziju. No jeste uvidim.
Jinak jsem tak trosku rada, ze prece jenom nekomu ten plzak nevychazi. No budu koncit chci se jeste podivat po nejake dovolene.
Ahoj těhulky,
delší dobu jsem tu nebyla a vy jste toho nakecaly požehnaně.
Raweno - 3D ultrazvuk mám za sebou - minulý týden- jsem z něho dost zklamaná - moc toho vidět nebylo - ukazovalo jen prdýlku a zádička, pak se podařil i obličej z profilu - na DVD mám zhruba jen 7min obličeje z profilu a jednu ruku s prstíkama. Pohlaví samozřejmě nevím - neukázalo ho.
Jinak všem gratuluji k potvrzeným holčičkám a chlapečkům.
Mak
AHoj holky,
tak dnes jsme absolvovali s mužíčkem návštěvu v gennetu na velkém UZV. Můžu vám ho vřele doporučit. Přístup od všech úžasnej, všechno nám vysvětlili, prostě ordinace v růžové zahradě hadr.
Ale teď to nejdůležitější. Prcík krásně roste. Už má 500 g. Všechno je tam kde má být a budeme mít HOLČIČKU. Koukám jako blázen, fakt jsem byla přesvědčená, že budeme mít kluka! Musím si nato zvyknout. Martin tam byl se mnou a já koukala na televizi na stěně kam to dr. všechno promítal. Jako v kině. Mám udělanou fotku za 120,–. Slečna si tam cumlá palec.
Jo a termín porodu mi zapsal 21.9. dobrý coo? Ale já se nikam nepřesouvám, prostě mě budete mít na krku až do září.
Jo a vítam tady Evsonka a všem vám gratuluju k potvrzeným prckům!
Tak a mám nový metřík, takže žádný Kvído ale princeznička. No a ten modrej medvěd by se k ní taky nehodil! No a teď se ještě shodnout na jménu. My jsme za jedno jenom u klučičího Martin. Ale pro malou slečnu to ještě budeme řešit. Tak už jsem toho nakecala dost. Jdu se opět vzdělávat.
PS: Jo a obě babičky jsou z vnučky nakřivo, obě so totiž holčičku přály.
No Barus gratuluju, je uplne citit jak jses stastna, tak si to uzivej, jsem taky rada, ze jsi byla spokojena v gennetu, chystam se tam za mesic.
Jeee moc Vam ty princeznicky preju…a taky hrozne zavidim
No doufam ze mi alespon priste reknou co to bude a prcek mne nebude napinat az do zdarneho konce…
Makk to je mi lito ze vam to moc nevyslo … no mne to jen utvrdilo ze radsi ty penizky utratim za neco jinyho pro prcka…jeste nikdo mi nepotvrdil, ze to stoji za to, vetsinou jsou zklamany, je to uplne neco jinyho nez ukazuji na netu
Treba u 2 miminka uz zas budou dal…
Petrano vcera jsem se vazila a nahore mam 5 kg tudiz jsme na skoro 80 brrrrrrr…takze uz malej mamutik, za posledni tyden mi strasne vyrostlo brisko, tak doufam ze ma prcek alespon dost mista:-) no je pravda ze uz jsem 2 dny nebyla na OO, jenze to je max kilicko… no co bude holt co schazovat
hezkej vecer…mohlo by zas v noci sprchnout, rano byl super vzdousek
Baruš - gratuluju k holčičce ![]()
Makk - to je mi líto, že to 3D nebylo, jak mělo
My tam jdeme v červenci, tak jsem zvědavá, snad tam něco bude. Včera jsme byli na velkém UTZ a mimi se ne a ne ukázat. To nejcennější krylo pupeční šňůrou a vůbec to nechtělo ukázat. ![]()
Ahoj holky,
Baruš gratuluji k holčiče, taky bych jí chtěla, no snad už to za týden budu vědět. Do Genetu na ultrazvuk tě poslal gynekolog, nebo jsi si to platila?
Makk, pořád jsem přemýšlala jestli na ten 3D ultrazvuk jít, ale asi se na to taky vykašlu. Už jsem to taky slyšela víckrát, že to není ono, když mimi nechce spolupracovat.
Holky, já pořád ještě necítím ty pohyby. Už z toho začínám být trochu nervozni. Myslím, že už bych to přeci v tomhle týdnu měla cítit. Včera jsem celý den byla na nohou, a večer mě trochu tvrdlo břicho. Cítila jsem to prvně, tak jsem šla hned ležet a dneska dobrý.
Manžel začal pokládat tu plovoucí podlahu, tak je tu práce…no hrůza.
Přeju hezký večer.
Já mám nahoře 3kg, vážám ted 78kg, to je síla co??? A to jsem ještě před 2 roky měla 58kg. No hrůza!!!!!
Taky mi teď docela dost povyrostlo břicho, nejdřív pořád nic a teď najednou takový skok.
Holky přišla vám někomu ta vstupenka zdarma na For Kids, mě tedy ne!!
Zítra tam jedu dopoledne, tak se těším, doufám, že mě z toho cestování zas nebude bolet břicho.
Ahoj těhulky,
Baruš - moc gratuluju k holčičce. Taky si ji moc přeji, ale mě určo vyjde třetí kluk ![]()
Warmuško - pohyby jsou individuální někdo to cítí dřív jinej pozdějc. Já u prvního to poznala až pořádně kopl. ted je cítím od 17tt. a už asi přes týden i manža když přiloží ruku dostane ránu. ![]()
Dnes to opět vypadá na hrozný vedro tak se jdu chvilku učit dokud se dá dýchat.
Ještě se chci holky zeptat poslal Vás doktor na speciální ultrazvuk srdíčka???
Mě dala letáček že to záleží na mě a stojí to 500,– že to dělá přímo nějaký kardiolog a přitom nemáme v rodině nikoho s nemocným srdíčkem, tak nevím jestli do toho jít.
Mak
Ahojk a děkuji za pěkné přivítání.
Jsem kousíček od Znojma.
A čekám první mimčo.Už jsem se na to moc těšila.Manželovi se zatím do toho ještě nějak nechtělo.Moc starostí a ještě navíc opravujem barák.Ale teď když jde semnou na utz tak je z malé celej natěšenej.
Jsem v 19týdnu a ještě tak nějak pohyby necítím,ale to je prý na prvorodičku normální.Tak už se na to všichni těšíme.Malá neteř mi stále osáhává bříško a hledá mimi.Tak se bude pěkně divit až ji pořádně kopne.
Kupujete si už nějakou výbavičku?
Já jsem si koupila od kámošky hluboký kočárek,přece jen se narodí na zimu a pak ji koupíme až nový sporťák.
Tak se zatím mějte všechny moc hezky a snad to teplo dnes nějak přežijem. ![]()
Je Znojmo, tam je krasne, no byla jsem tam jen jednou ale mam same pekne vzpominky
.
Ko carek si taky koupim asi hluboky od nekoho nebo z bazaru, na zimu se urcite hodi. Koukala jsem na internet a daji se sehnat kocarky jeste v zaruce se dobrou cenu. Tak uvidime, ale zacnu to resit asi az na konci prazdnin, mame maly domecek a nemam uz kam co skladovat.
No nic kocicky, Misa spinka tak jdu jeste neco uvarit a trochu uklidit a odpo jedeme na For Kids, snad se tam neuvarime, myslim, ze jim tam klima moc nefunguje, no uvidime.
Ahoj holky,
vítám novou těhulku, blahopřeju k holčičkám a tak:).
No tak mě teď taky břicho začalo růst nějak rychle, úplně před očima, mám asi 5 kilo nahoře. Je pravda, že mi hoooodně chutná:). Včera jsem byla na pilates pro těhotné, a jak jsem se viděla ze všech stranv zrcadle, tak jsem si už vážně připadala jak velryba:).
Já něco jako pohyby cítím delší dobu, ale nikdy nevím, jestli to nejsou střeva… Ale včera to byly pěkný kopance, tak myslím, že už to opravdu bylo ono. Taky mě včera poprvé jedna slečna pustila sednout v tramvaji a to jsem myslela, že mám oblečení, ve kterém se to nepozná:). Já bych si to skoro netroufla,abych neurazila někoho s vypaseným bříškem:).
Jdu rychle dodělat nějaký překlad, abych stihla bus na chalupu, Praha už mě ničí a tatík je na služebce v Německu:(.
Mějte se krásně a užijte si víkend.
Dzazi