Poradna duly
Jana Čurdová
Petrano tak to gratuluji k holčičce
kolik, že už nás je? ztrácím v tom přehled.
Ahojky!
Tak to jsou novinky, Petrano, gratuluju k holčičce!
U nás je vše tak nějako OK. Jen mi rostou hodnoty nějakých těch protilátek v krvi, zatím to není dramatické, ale převzali si mě v Motole, tak tam budu chodit do poradny a na kontrolní odběry. Snad už to moc neporoste, v nějhorším případě by miminku museli přes pupečník udělat transfúzi krve. Snad k tomu nedojde, se Štěpánkem to taky nakonec bylo v pohodě. Jen teď jsou ty hodnoty vyšší
Tak tam jdu 11.6., to mi udělají i ten velký UTZ.
O víkendu jsme měli návštěvu, kamarády z Ústí n.L., co maj stejně staré děti. Bylo to super, jen jsme v sobotu šli spát v půl třetí ráno a v půl šestý naše ratolesti už byly vzhůru. Mám pocit, že jsem to ještě nedospala…
Warmusko, já budu asi prát v Lovele, ta je pro miminka a celkem se mi osvědčila, bude-li ekzém (jako se Štěpou) pak asi Mini Risk, což mají v lékárnách, je to výborný a drahý ![]()
Oblečení budu řešit dle počasí, hodit se určitě budou i s krátkým i dlouhým rukávkem.
Tak se mějte, mám zase manžela ve Vídni, dnes přijede tchyně, zítra moje mamka, tak snad se dostanu na net. V sobotu odjíždíme na týden na dovču na Albeř u Nové Bystřice. Už se strašně těším.
Pa Katka
Ahojky, dovolenou ti Katulinku zavidim, my nakonec jedeme 23/6 na tyden do Chorvatska, je to na ostrove Rab a mela by tam byt nadherna piscita plaz, tak jsem zvedava.
Asi jsem se zblbla, ale uplne uvazuju ze prodam stary kocarek, kos na mimino a jeste nejake starsi veci a koupim si novy kocarek, je to asi blbost, no uvidim jestli me to neprejde a jestli to co chci prodat jeste nekdo koupi.
Dneska jsem si s pani doktorkou uzasne popovidala, fakt uplna ordinace v ruzove zahrade, povidali jsme asi tri ctvrte hodiny o vsem, hlavne o rozdilu mezi klukem a holkou a potom o porodnicich. Byla jsem presvedcena, ze pujdu do Neratovic a chtela jsem pani doktorku poprosit jestli by mi nesla k porodu, rekla, ze ted tam akorat rodila a ze uz tam nejde. Pry tam slouzi jen jeden doktor a ze je to preci jenom velke riziko, kdyby se neco stalo. Ona pracuje na Bulovce, ale tam se mi moc nechce. Volila bych asi apolinare, ale zase ty kontroly pred porodem, nedokazu si to predstavit jezdit tam kazdy tyden s deckama nebo treba jenom s jednim. Neratovice mam za rohem, ale musim myslet na to ze uz dve deti mam a ty me asi jeste budou potrebovat, jsou to takovy morbidni predstavy, no jeste se rozmyslim. Dneska se mi nechce nic delat, mam takovou dobrou naladu a chut si to uzivat.
Tak se omlouvam za romany, jdu neco zjistit o tech porodnicich po Praze.
Zatim pa
Petrano moc gratuluji k holčičce!!! ![]()
Jsem tu skoro poslední, kdo ještě neví pohlaví. Už se nemůžu dočkat, snad nám to mimi ukáže!!!!
Připadá mi, že už je tu víc holek než kluků.
S těšmi porodnicemi v Praze jsem si taky dobu lámala hlavu, nakonec jsem se rozhodla pro Motol, taky to tam mám daleko a nevím jak budu zvládat to dojíždění, ale budu to muset vydržet. Prý se tam pak čeká i několik hodin… no to bude hrůza. Hrozně mě štve, že zrovna v tom Podlolí malujou a nevezmou mě. O tom Apolináři jsem taky dlouho přemýšlala, ale jsou tam prý neochotné sestřičky.
Tak až něco vypátráš a zjistíš, tak dej typ.
A jaký kočárek by jsi si chtěla koupit???
Ahojky a pište!!!
Katulínku přeji příjemnou dovolenou.
Petrano velka gratulace k princezne
Co ja bych za ni dala…
Warmusko ja to budu vedet nejdriv 12.6. a buh vi jestli se prcek pochlubi tak nebudes posledni neboj:-) A ktem obleckum kdyby mi nekdo dal s kratkym tak si to necham, ale novy kratky kupovat nebudu…tedy mam 2 tricka na doma tam bude teplo:-) ale jsou za 40 z tesca takze zadna velka investice
Katulinku krasnou dovolenou!!! Ja uz se tak tesim az nebudu muset do prace…uz pristi tyden:-)
Holky vadi i ta batoleci avivaz????? Jinak budu kupovat pro zacatek prasek pro mimi…
Ahoj holky
Ještě jsem Vás ani nestihla dočíst, mám deficit ![]()
Petrano - moc gratuluji k holčičce. my doufáme v pindíka ![]()
Katulinku - od kdy ti sledují ty protilátky? já mám Rh negativní a zatím nevím o tom, že by to sledovali. Jen jestli to nedělají při tripple? Na kontrolu jdu 7.6. tak se na to musím zeptat, jestli na něco nezapomněli. Jinak u nás mimi taky kope pěkně, ale zatím jen pro mně. Taťulda a dcera si musejí ještě chvilku počkat ![]()
Miiri tak doufam ze si toho chlapecka vyberes za mne:-) …mohlo by se to zapsat do seznamku, aby byl prehled, ale myslim ze vedou holcicky:-)
Raveno, taky me uz napadlo udelat seznam, Lime je asi stale na Krete, nechci se ji do toho plest, ale je fakt, ze takhle jsme vsechny ztraceny. No pockame jeste do konce tydne a pokud se Lime neprihlasi tak se na to vrhnu. Ja jsem sice strasne stastna ze to vypada na holcicku ale 100% to neni, pan doktor rikal, ze ma prekrizene nozicky ale ze by mu pri jednom pohledu uz bylo videt neco vic mezi nozickama, tak ze to bude s nejvetsi pravdepodobnosti holcicka. Doufam. Mam jednoho kluka a ten tak strasne zlobi a neposloucha, nepomaha ani cesta medu ani cesta bice ani nic mezi tim. A holcicka je uplne jina takova rozumnejsi, no proste zenska
![]()
Petrano,
tak to přesně má švagrová. Má šestiletýho kluka, kterej je pěknej raubíř a příjde mi, že s ním mlátí puberta. A druhou má holčičku, kterou si vymodlila. To je zlatíčko (zatím, je jí rok).
Kvetinko nestrasim, kluci si jou taky fajn, jen jsou proste svoji. Jsou to proste chlapi. Neboj muzes chlapecka hodnouckyho. Vojta je taky muj milacek, treba je to moje vychovna chyba.
Bud v klidu.
krasny ranko ![]()
Petrano Lime se urcite brzy prihlasi:-) aby jsme meli prehled… Nikdo kromne amnia nam 100% neda, takze vzdycky to muze byt prekvapko
..Taky si myslim ze holcicky jsou hodnejsi, ale milujem a rozmazlujem je vsechny stejne, trochu jsem trenovala na Mafii a to se mi moc nepovedlo ta kdyby mohla mi skace po hlavne, je to pekne rozmazlenej kocici pubertak…tak doufam ze u deti budu zodpovednejsi
a rozhodne je nebudu pujcovat na dlouho babickam hlavne tchyni to by pak bylo nejrozmazlenejsi a nejtlusci dite ve vesmiru!!!
Kvetinko treba budes mit kluciciho andilka:-)
Leonko taky uzmne ta myslenka napadla, na to jak moc jsem byla posedla vedet jestli Viktorka/Kubicek tak mne to ted opousti, tak asi toho 12 necham rozhodnuti na tatkovi jestli si to nechame nebo nenechame rict
Dobré ráno.
Moje švagrová má silně hyperaktivního dvouletého andílka. Je zlatej, ale jak ho to popadne, tak řádí a je k nezastavení. Určitě jsou i hodní chlapečci.
Mám velkou dceru a myslím, že s holkama je okolo puberty větší starost, možná i strach. Ale raději bych měla teď na UTZ pindíka. Když ne, tak budu zase plést copánky ![]()
Jinak kocoura máme taky pěkně rozmazlenýho, jsem zvědavá, co bude dělat, až tady bude mimi, žárlivka jeden ![]()
Jo Miiri s tou pubertou u holek mas urcite pravdu, jeden nas kamarad ma dva kluky a vzdycky rika, ze si radsi bude hlidat jen ty svoje dva pindiky nez by hlidal vsechny v okoli.
Coz ma pravdu, no kdyz vzpomenu na sebe tak jsem si to taky pekne uzila a bez nejakeho problemu. Tak to snad zvladneme i u nasich holcicek.
Pa pa