Poradna duly
Jana Čurdová
Hani, mail jsem ti napsala, tak se mrkni a uvidis, vubec nespecham.
Tak dnesek jsme venovali nasim ratolestem, od rano soutezime, vyhravame a jsem z toho utahana jak kote. Snad alespon brzy usnou. Ale hlavne ze jsou spokojene.
Ahojky MAMINKY!!!!!!
Dlooouho jsem tu nebyla, ale už mám konečně svůj fungující pc a manžel má zas svůj nefungující pc, takže vše v pořádku ![]()
Tento týden jsem byla u rodičů - přijela sestra z německa, takže jsem viděla zase svoji 4 měsíční netřenku - je tak kouzelná, přes den nechce spát, ale sama si hraje, nebo jí stačí i malá pozornost
takové hodné dítě bych chtěla.
Jinak 28.5. jsem byla na ult, dr. mi dělal velikej rovnou, takže vím že mám princezničku!!!!
Musela jsem se nasmát, když jsem si přečetla příspěvky a všude samá holka a občas kluk
No uvidíme, třeba na příští kontrole to bude kluk.
Všemmmmm gratuluji k holkám i klukům. ![]()
Vítám taky nové maminky ![]()
krasny vecer,
Petrano pokud by Hanka nechtela kosik prosim posli mi taky info +fotecku na mailik ravena@t-email.cz…radim se do fronty
…hodne o nem uvazuju, ale novej fakt platit nehodlam stoji skoro jako novej kocarek ![]()
Ja si dneska privezla spoustu pidi oblecku:-) mam z nich radost jsou po jednom mimi skoro zadarmo…jen ty ruzovy jsem si nebrala, ale byly kouzelny… Jooo a segra mi rikala ze se na masazi bavila s numerolozkou a rozebiraly co ze se nam to narodi a hadejte co vyslo…Kubicek…takze ja to asi mam zpecetenym, kdyz uz i sarlatani se proti mne zpykli
![]()
Hopinko gratulace ke kontrole…a nic si z toho nedelej nekteri dotori nechteji rikat brzy aby si nezkazili procento ![]()
to mas dobry jestli maj seste pas
ja uz mam jen pupek
![]()
A taky uz se muzu chlubit v patek prcek kopnul do ruky…sice zatim jen jednou ale to se taky pocita ![]()
Zatim krasnej vecer pa pa
Ahoj holciny,
Raveno, mail jsem ti poslala, tak se mrkni. Zavidim ti tu kupu pidi oblecku, je to krasny si to poprve tridit a prat a skladat do skrine a tesit se a tesit.
My se dnes venovali novemu bydleni, navstivili jsme celkem tri domy a mam toho plny zuby, hlavne skrz nase ratolesti, ktere porad nekde litaly a pistely a rozsvecely a zhasinaly a bouchaly dvermi, strasny, takze nam asi nikdo nic neproda, protoze na nas koukali jak na nekoho z jine planety.
Snad se trochu vylepsi pocasi, tkhle nemuzeme ani poradne ven a vydrzet s nimi doma je nemozne.
Tak se drzte a dobrou.
Ahojte holky,
tak jsem dneska odpoledne prouzdala na netu a našla jsem ten odkaz na ten seznam výbavičky na emiminu, jak to tu zmiňovala myslim Lime http://emimino.cz/…s/story/5325 Tak pro nás prvorodičky aspoň mustr
Jinak holky jen pro jistotu se chci zeptat, budu i u malého mimi potřebovat zimní kombinézu a fusak a ještě případně nánožník na kočárku? Poraďte?
Díky
Kajo, zalezi jaka bude zima, kdyz bude hodne zima tak to uzijes, myslim fusek a kombinezu, nanoznik myslim, ze ne. Ja mam obe deti z leta (cerven a cervenec), takze na zimu uz byly vetsi, ale ted ten rijen to uz byva zima a ty malinkaty miminecka nemaji vybec zadny termoregulacni system tak se musi zahrivat.
Ahoj holky, zdravím všechny na konci víkendu.
Hopinko gratuluju ke kontrole, myslím, že dr tam nic neviděl a nechtěl to říct.
Jinak jsem koukala na ten manuál věcí pro mimi a trochu jsem se vyděsila
To máme co dělat.
Jinak já měla první dítko na zimu a měla jsem kombinézu i fusak. Stačilo to, byla tam zachumlaná, že ani nebyla vidět ![]()
No taky me manual veci pro mimi desi, mam uz dve deti a rozhodne to nemusite mit vsechno jeste nez odjedete do porodnice, ono se to casem asi vsechno nashromazdi, ale tak postupne. Hlavni je aby dite melo, kde spat, kde se umyt, co si oblict. Ale pravda je ze se daji koupit veci zbytecne drahe a v podstate zbytecne, jako treba specialni kos na plinky.
Petrano mne spis desi ze budu mit spoustu kravin a nepotrebnosti a na neco fakt dulezityho zapomenu…a jak se znam tak v zari budu vysilovat ![]()
nemate zkusenosti s fleece fusakama? nebo si mam spis poridit ten s berankem?
já teda zatim zkušenosti nemám, ale zamlouvá se mi tenhle http://www.emitex.cz/view.php?… akorát ještě nevim barvu - to podle kočárku a to chcem nejdřív očíhnout na vlastní oči ![]()
ahoj rijnovky, koukam zname tvari resi fusaky , tak se zapojim
(dite mi odmita vstavat, tak tady sedim jak trubka).
nam se do hlubokeho kocarku osvedcil pravej beranek (uz se i blbe shani, ale prodavaj treba na http://www.kojenecke.cz/, ten presne mame a je vybornej). nijak moc jsem aju nemusela oblikat, byla jen v plince, mela kosilku a na ni svetrik (a samo ze cepicku), v tom sup do zavinovacky a rovnou do fusaku a bylo ji akorat. nikdy mi nemrzla ani se nezaparila, proste to bylo akorat. na poledni spani jsem ji do toho fusaku davala dokonce jeste i druhou zimu (je narozena v unoru).
pak na golfky jsme koupili ten, co si vybrala kaja. v oranzove barve, je kouzelnej! je skvele dlouhej, nase potvurka je extremne dlouha, takze jsem hledala podle delky. jen ma takovej dost pevnej povrch, ale to mi presne vyhovovalo, protoze jsem to pouzivala bez nanozniku navrch. krasne samotnej fusak chranil proti vetru, snehu i poprchavani. muzu doporucit. a hodne se mi libi, jak je dole zevnitr pogumovanej, takze pro chodici deti idealni. a dobre a jednoduse se pere. zatim jsme ho teda vyzkouseli jen takhle dlouhej, na podzim se chystame vyzkouset na autosedacku u dalsiho prcka.
jinak jestli ho kajo budes kupovat, tak se mi stala jedna vec - ma pomerne dost snurek a na kazde jsou takovy jako zadrhovadla - a ty mi vsechny v pracce odpadaly. tak jsem je znovu navlikla a PORADNE zavazala. tak to bych udelala jako prvni, aby se ti nepoztracely. ale jinak je fakt dobrej.
Ahojky holky,
Adelino děkuji ti za rady, až ho budu mít doma tak všechny ty zadrhovadla pořádně navlíknu.
Teď se zrovna kochám a prozkoumávám autosedačku, zrovna mi přišla a už jsem do ní po:,–(ila plyšovýho psa
. Kupovala jsem ji přes MMB.
Ahoj holky,
ty fusaky jsou fakt pěkný, líbí se mi ten co píše Kája, i to že mají spoustu barevných variant.
Jinak k tomu koši na plínky, je fakt nanic. Je do toho takový dlouhý pytel a po každé plíně se zakroutí aby to nesmrdělo a můžete dávat další (jako buřty). Jenže pak ten pytel vyndáte a ono se to hned rozmotá. Je to fakt nanic.
Ja mam fusak z minula s berankem a super kombinezu vredu na dva zipy, takze mimi pekne jen v dupackach sup do kombinezy, zadny mordovani s rucickama, nozickama, proste ho je polozis a zapnes a sup do fusaku. Je asi fakt dulezity kupovat hlavne prakticke veci, casu je malo, mimi vetsinou strasne nesnasi oblikani a rvou a rvou, tak je lepsi to mit co nejrychleji za sebou.
Mame spoustu jahod, nemate nekdo recept na jahodovy (uprednostnuju tvarohovy) knedliky nebo neco jineho rychleho?? dekuju za rady
Petrano rychly znam jen jahudky rozmackany s cukrem a smetanou:-) s knedlikama se neobtezuju na to mam tchyni…mnam mnam