Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1026
5.6.07 12:23

jak tak koukám, tak se mi zasekl metřík a nepostupuje dál :o je tam pořád včerejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
5.6.07 12:26

a co vlastně tak všechny děláte? jste doma? nebo ještě pracujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
5.6.07 12:27

Fieby nekdy jim trva ho zaktualizovat, pockej do zitra a pak si kdyztak udelej novej:-)
No je to jen jeden den driv:-)…Jeee tak to gratulace ke svatbe u nas to min na dals rok vypada na pritel/pritelka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
5.6.07 12:34

Fiebi do zitra pracuju, ale protoze dojizdim denne moc daleko tak dostanu kouzelnej listecek a budu valet sunky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
5.6.07 12:35

Raveno u nás taky, všichni se hned ptají kdy bude svatba a my to zatím neřešíme. Ne že bych se nechtěla vdávat, ale doteď jsme to zvládli, s bříškem se mi nechce tak možná až bude mimi větší :D

Fiebi - je možný, že se ti metřík posune v tu hodinu, kdy sis ho dělala. Jinak já se flákam doma na neschopence a užívám si to. Nedovedu si představit, že bych ještě chodila do práce. Tam sem měla nervy a jejich přístup taky nebyl nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
5.6.07 12:36

A jak Ravena, taky jsem dojížděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
5.6.07 12:45

no tak s metříkem uvidím.
já se taky válím doma, ale už od listopadu :oops: nesehnala jsem práci, no tak jsem si řekla, co takhle mít mimi :lol: neee, to ne, ale po mateřský to budu mít hodně těžký sehnat práci. ale jelikož jsem docela mladá, si teda myslím :D tak snad se něco sežene.
co se týče svatby taky jsem to nečekala, ale přítel se chtěl za každou cenu ženit, tak proč ne :wink: dobře, za každou cenu ne, ale chtěl :lol: asi se půjdu podívat někam po jahodách nebo třešních, mám chut :P
a máte nějakýho mazlíčka doma? já fenku, ale je to s ní hrozný, líná a ještě k tomu jí bude teprve rok, tak pořád po mně skáče a kouše. ale je to můj bobíšek, akorát větší bobíšek. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
5.6.07 12:54

Pokud nebudu počítat Michala (ikdyž je občas na zabití :D ) tak tchýně má fenku kavalíra e bude jí na podzim 7.

A že jsem tak smělá kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
5.6.07 12:54

Kajo nastesti jsme vetsine hned zpocatku vysvetlily ze mimi jsme chtely i bez svatby (no necekaly jsme ze budeme tak moooc sikovni) a ze chceme svatbu v lete a ze se jako hrosik vdavat nechci :D …a uz nam daly pokoj… No ale je pravda ze nez bude druhy bych to stihnout chtela :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helenka
5.6.07 13:01

My jsme se vzali, ale svatba byla tento rok stejně v plánu akorát na červenec a tak jsme posunuli trošku datum. S bříškem bych se moc vdávat nechtěla. Na jednu stranu si říkám, že je to fain, že nemusím na různé úřady aby ho zapsali jako otce. A taky společné zdanění manželů se nám vyplatí, máme hypo. Tak nám budou hezky vracet :D
Jinak já se doma válim už oddd ani nevím??? Dubna?

• Citovat
  • Upravit
1026
5.6.07 13:04

mě je 21 :) nebo to nejsem mladá :P ? já jsem chtěla svatbu taky až později, hlavně jsem se bála, že budu mít velký bříško a ono nic :oops: i kdyžb ted snad pomalinku začíná růst, každopádně v šatech vidět nebude, si myslím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
5.6.07 13:05

Helenko a kdy jste se brali?
metřík už se posunul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helenka
5.6.07 13:06

Feibi, a já myslela že jsem nejmladší!!! Mě je 22 - letos bude o rok více :D

• Citovat
  • Upravit
1026
5.6.07 13:07

no mě bude 22 taky, ale až po porodu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helenka
5.6.07 13:09

My jsme se brali 1. května :-) foto zde http://svist.webovastranka.cz/image/index zatím jich tu je málo, tenhle webík se mi totiž moc nelíbí, ale jeste jsem nemela cas se poohlídnout jinde. Joo a svatba proběhla na úřadě Hrubá skála.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex