Poradna duly
Jana Čurdová
jak tak koukám, tak se mi zasekl metřík a nepostupuje dál
je tam pořád včerejší.
a co vlastně tak všechny děláte? jste doma? nebo ještě pracujete?
Fieby nekdy jim trva ho zaktualizovat, pockej do zitra a pak si kdyztak udelej novej:-)
No je to jen jeden den driv:-)…Jeee tak to gratulace ke svatbe u nas to min na dals rok vypada na pritel/pritelka ![]()
Fiebi do zitra pracuju, ale protoze dojizdim denne moc daleko tak dostanu kouzelnej listecek a budu valet sunky:-)
Raveno u nás taky, všichni se hned ptají kdy bude svatba a my to zatím neřešíme. Ne že bych se nechtěla vdávat, ale doteď jsme to zvládli, s bříškem se mi nechce tak možná až bude mimi větší ![]()
Fiebi - je možný, že se ti metřík posune v tu hodinu, kdy sis ho dělala. Jinak já se flákam doma na neschopence a užívám si to. Nedovedu si představit, že bych ještě chodila do práce. Tam sem měla nervy a jejich přístup taky nebyl nejlepší.
no tak s metříkem uvidím.
já se taky válím doma, ale už od listopadu
nesehnala jsem práci, no tak jsem si řekla, co takhle mít mimi
neee, to ne, ale po mateřský to budu mít hodně těžký sehnat práci. ale jelikož jsem docela mladá, si teda myslím
tak snad se něco sežene.
co se týče svatby taky jsem to nečekala, ale přítel se chtěl za každou cenu ženit, tak proč ne
dobře, za každou cenu ne, ale chtěl
asi se půjdu podívat někam po jahodách nebo třešních, mám chut ![]()
a máte nějakýho mazlíčka doma? já fenku, ale je to s ní hrozný, líná a ještě k tomu jí bude teprve rok, tak pořád po mně skáče a kouše. ale je to můj bobíšek, akorát větší bobíšek. ![]()
Pokud nebudu počítat Michala (ikdyž je občas na zabití
) tak tchýně má fenku kavalíra e bude jí na podzim 7.
A že jsem tak smělá kolik ti je?
Kajo nastesti jsme vetsine hned zpocatku vysvetlily ze mimi jsme chtely i bez svatby (no necekaly jsme ze budeme tak moooc sikovni) a ze chceme svatbu v lete a ze se jako hrosik vdavat nechci
…a uz nam daly pokoj… No ale je pravda ze nez bude druhy bych to stihnout chtela
![]()
My jsme se vzali, ale svatba byla tento rok stejně v plánu akorát na červenec a tak jsme posunuli trošku datum. S bříškem bych se moc vdávat nechtěla. Na jednu stranu si říkám, že je to fain, že nemusím na různé úřady aby ho zapsali jako otce. A taky společné zdanění manželů se nám vyplatí, máme hypo. Tak nám budou hezky vracet ![]()
Jinak já se doma válim už oddd ani nevím??? Dubna?
mě je 21
nebo to nejsem mladá
? já jsem chtěla svatbu taky až později, hlavně jsem se bála, že budu mít velký bříško a ono nic
i kdyžb ted snad pomalinku začíná růst, každopádně v šatech vidět nebude, si myslím ![]()
Feibi, a já myslela že jsem nejmladší!!! Mě je 22 - letos bude o rok více ![]()
My jsme se brali 1. května
foto zde http://svist.webovastranka.cz/image/index zatím jich tu je málo, tenhle webík se mi totiž moc nelíbí, ale jeste jsem nemela cas se poohlídnout jinde. Joo a svatba proběhla na úřadě Hrubá skála.