Poradna duly
Jana Čurdová
holky, soráč, že vám sem lezu. Jsem z října 2006
, ale nedalo mi to.
Fiebi, jelikož manža hraje v rockové kapele, tak jsem celý léto jezdila s nima po koncertech a myslím si, že to malé neublížilo
, tak se neboj a koncert si náležitě vychutnej ![]()
Vítám lukrecii
Fakt jsem nečekala, že nás bude tolik. ![]()
Jinak gratuluju k holčičce i chlapečkovi - těm co se to týká.
Já jdu zítra a trochu se bojím a taky jsem zvědavá, jestli tam dr uvidí pohlaví. Jde se mnou manžel, tak si to určitě užije. Byl hned na začátku, to tam byl jen flíček, a pak minule a to chudák vůbec nevěděl co tam má vidět
Tak teď už je zkušenější, tak si to líp vychutná.
Evsonek:
silikonové dudlíky a šidítka nejsou vhodný pro děti, kterym už rostou zoubky, hrozí riziko prokousnutí a následné udušení.
Ahoj Lucrecie, vitam te, posilujes uz tak velice pocetnou radu holcicek. Co jmena holky uz jste premysleli?? Ja vubec, uz vidim jak se cestou do porodnice hadame o jmeno.
Fiebi na koncert klidne jdi, zazila jsem v tehotenstvi nekolik hodne hlucnych prostredi a deti slysi i travu rust, hlavne to co by nemeli.
Miiri, drzim na zitrek pesti at se mimi poradne predvede.
Verurubu, super super dalsi chlapicek, to je dobre, co by ty nase holky bez nich delali.
Miiri, teď si to určitě užije, my byli dycky splu jenom na tenhleten kolem toho 20 týdne a dycky na genetice, byla jsem moc spokojená a j eto fajn mít vedle sebe chlapa. I když ten můj je takový že nedá na sobě nic poznat, vím že vnitřně byl nadšený.
Holky jak ste na tom s kilama?? Teď se snažím si to trochu hlídat, při prvním sem přibrala celkově 22kg, a je to strašně moc, hlavně to potom dostat dolů ale povedlo se.. Teď mám už 6 ale nevím jestli už je to moc, jak ste na tom vy??
Indi
petrano, my máme jméno jisté, zůstalo nám to co jsme měli vymyšleno u malého kdyby to byla holčuička, takže naše bude Julinka ![]()
Indi
Indi s kilama jsi urcite v norme, ja ma asi 5 a myslim, ze pribiram trosku min nez pri predchozich dvou a tam jsem mela celkem 12kg a pri druhem 13kg. Tak uvidim kolik to bude ted.
http://www.porodnice.cz/poradny.asp?…
Fiebi tak zde jsem se dočetla že to nevadí, měla jsem aspon nějakou zabavu ![]()
Ahoj zdravim pri ctvrtku, dneska bude asi pekne vedro, tak se nikde neupecte, me je zle uz ted.
krasne ranko
tedy nez jsme vse docetla uz je skoro dopoledne
![]()
Vitam nove maminky:-)
Nooo s tema kilama jsme na tom +-5 kg, doktor sice rikal ze je to v normalu, jenze ted se pry nejvic pribira a ja mam porad hlad a chute…takze se bojim ze to bude hruza a priste uz mne nepochvali
Petrani u nas je jasny Viktorka a kluka porad bojujeme tatka strasne chce Kubika a ja zas nechci mit doma 2, ale stejne vymeknu a povolim mu to kdyz ho vidim jak je nadsenej a ty svetylka v ocich…
Holky na nemocenskych jak delate ze muzete na dovcu? Ja mam debilne vychazky??? Na to je nejaky specialni papir?
Ahojte všechny,
vítám nové těhulky mezi námi a gratuluji k holčičkám a k chlapečkům.
K těm kilům, jelikož nevim přesně výchozí váhu tak mám nahoře +- 6 kg a přesně jak u Raveny, chytá mě žravá a na všechno mám chuť
nejvíc na sladký ![]()
Raveno s tou dovčou se domluv s doktorem. Já když jsem byla kdysi měsíc doma na neschopence a potřebovala jsem odjet na velikonoce, tak jsem doktorce nahlásila, že budu tam a tam, ona to poznamenala do karty.
Tak holky ja jsem zatim pribrala asi 2 kila.. ale dost jsem nabrala pred tehotenstvim, takze, jak povidala sestricka, mam prej z ceho brat
) Chute nastesti nemam.. jen jsem ze zacatku mela spis nechute… jakoze moc nemusim uzeniny a tak… no a jak jsem milovala sladky, tak ted taky nejak vyznamne nemusim… spis kdyz nekam jedu, tak si vozim pohotovostni BeBecka, abych nekde nevrhla hlady… ![]()
S tim metrikem… ja to vsechno zaskrtnuty mam, tak jak jste psaly, a stejne se nezobrazuje, jen kdyz na nej kliknete ![]()
Jo a ja jsem z Prahy.. Nechodite nekdo na ty tehotensky cviceni? Premejslela jsem, ze bych dneska zasla do Energy studia Vaska Krejcika.. vede to tam nejaka porodni asistentka
ahoj, já mám ještě pořád o 1 kilo míň než v době, kdy jsem zjistila, že jsem v tom … tak doufám, že v druhý půlce nepřiberu nějak moc…
jinak mám ještě otázku, jestli ten ultrazvuk, na kterej dneska jdu, už bude přes břišní stěnu? protože naposledy jsem byla v 13tt a to bylo ještě vaginálně… ![]()
Leonko, to uz by mel byt pres brisni stenu.. mne uz pak taky vsechny delali pres brisko
)