Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj, tak na UZ všechno v pořádku… přítel byl celej vydřenej - ještě že tam šel, dobrej nápad to byl vzít ho sebou…
až tu fotku z UZ naskenuju, tak ji přidám sem do fotogalerie, Dr. posunul termín 30. října - takže to možná mimis nestihne a bude až začátkem listopadu… ![]()
Petrano my sme od Vsetína, přímo z Pržna, tož valaši.. ![]()
Všem gratuluju moc moc moc k utz a genetika je opravdu super, sem ráda že sem tam jela, máme jí až v Olomouci, ale stojí to za to, aj sem si to nechala natočit na vhsku..
No bouřka se kolem nás přehnala, ale 7 km od nás padaly totálně kroupy a bouřka jako blázen..takže zalívat zahrádku musím.. ![]()
Cau holky,
to je fajn, že jsou i noví kluci, holek už je nějak hodně:).
Jdu se pokusit vložit fotku břicha. Ono je ve skutečnosti o dost větší, ale kde mi vyšlo věrohodněji, byl zase vidět moc bordel doma…:).
Baruš, zítra držím palce na státnice, jestli jsem zase něco nepomotala, já teď budu nějakou dobu taky drtit:(.
Mějte se krásně, vyrážím do města, dokud to jde;).
Dzazi
Ahojky maminky
Lukrecia - mrkni se sem, zde taky řeší metříky https://www.emimino.cz/modules.php?… tak doufám že ti to nějak pomůže a metřík se povede ![]()
Leonko, jsem rádá že přítelovi se ultz líbil, musim tam svého manžu taky dovléct, jsem zvědavá jak bude reagovat. Nejpíš z toho bude na měkko. ![]()
Gratulace k holkám a chlapečkum ![]()
Miiri, myslim že muzes na 100procent nakupovat modre veci! Já tam nic nevidela kdyz mi gyn.rekl ze to bude holka ![]()
Holky zajímalo by mě, kde bydlíte u nás teda nepršelo a já se tak těšila!!! Jestli se to přehnalo nad prahou tak nám to za nedošlo.
Krasne ranko,
no vcera to byl des venku, sli jsme na zahradu pro par jahod cca kolem 16:00 a malem jsem spadla do zahonu…nooo a denska to vypada taky na pekny vedricko…
Petrano na tu cukrovku budu muset az na konci cervence, abych to spojila s KO a rovnou listkem na penize… To uz je na tebe asi pozde vid?
Evsonku uz houby? No to je parada myslela jsme ze si je letos odpustim litat po lese v 8 mesici se mi nebude chtit a hlavne kdo by se ohybal:-)
Helenko dekuju, jsi poklad
) konecne mam metrik!!!!!!!!!
)))))))))))))))
Luktrecie krasnej metrik:-)
Maminy porebuju radu…je pro maly mimi vhodnejsi komineza (asi praktictejsi) nebo zateplena bundicka + laclacky (to si mi libi vic)…A jestli radsi 62/68…
Ahoj holky,
Vítám lucrecii Indi - já u prvního přibrala 18, u druhýho 23kg a ted už mám taky 6kg. Rada bych ted měla tak kolem 13kg jsem zvědavá jestli to ukočíruju, ale přijde mi že i když moc nejím tak to leze nahoru. Raveno **- praktičtější je kombinéza. Ale pořid co se ti líbí já měla taky bundičku a lacláčky. i když to moc nevyužiješ. mimina stejně nesmí ven když je pod -5C.
Jinak včera jsme byly na ultrazvuku srdíčka.
Doktor byl super - byl to primář - kardiolog z dětské nemocnice- prostě věděl o čem mluví - vše ukázal, vysvětlil. A i na pohlaví mrknul.
takže odtajněno je to kluk.
Hošani jsou zklamaní já malinko taky, ale tak nějak jsem to tušila. A už se moc těším i na toho kluka. Culíčky a šatečky my nejsou souzeny.
Mak**
Makk gratulace k pindikovi
jeee to jsme nevedela ze nesmi ven pod -5…no jeste toho nevim asi hodne…no stejne 0 uz je taky zima…a ta bundicka s tema laclackama je proste uzasna ![]()
Ahoj a preju pekne rano,
Makk, strasne opravdu strasne jsem ti prela holcicku, byla jsem zvedava kdy das zpravu o pohlavi. No ber to tak ze uz vis jak na to, nic te neprkvapi a mas doma bandu ochrancu.
Lucrecie, presne jak psala Makk kombineza ja praktictejsi, mimi se strasne neradi oblikaji takze cim driv to maji za sebou tim min revu, ale kup si i laclace a bundu, az pojedes na nakup nebo nekam tak at jste krasni.
Vcera jsem malem omdlela, tady ani kapka, jak psala Helenka, jsme tak trochu sousedky, a dneska to bude jeste horsi, asi odpo vyjedu nekam do nakupniho centra, stejne neco potrebuju tak se alespon trochu schladime.
Tak se neupecte..
Peti tady byly asi kapky 3:-) my jsme taky skoro souseti cca 70km na sever
http://www.mim.cz/…op/index.php?…
Peti to je adresa tech kalhotek maji k tomu i bundicku moc se mi libi:-) myslis ze budou dobry? absolutne se v tom topim ![]()
teda holky, prave jsem stravila asi 45 minut na poste… jsou tam desne pomaly a ja myslela, ze uz tam z toho hicu a vydejchanyho vzduchu porodim ![]()
Tak podle té tabulky na holku. ![]()
Před chvílí se mi udělalo nějak divně. Změřila jsem si tlak a naměřila 65/53.
Tak tu upíjím colu a pomalu to leze nahoru.
Mak