Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
7.6.07 17:13

ahoj, tak na UZ všechno v pořádku… přítel byl celej vydřenej - ještě že tam šel, dobrej nápad to byl vzít ho sebou…
až tu fotku z UZ naskenuju, tak ji přidám sem do fotogalerie, Dr. posunul termín 30. října - takže to možná mimis nestihne a bude až začátkem listopadu… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
7.6.07 18:20

Petrano my sme od Vsetína, přímo z Pržna, tož valaši.. :lol:

Všem gratuluju moc moc moc k utz a genetika je opravdu super, sem ráda že sem tam jela, máme jí až v Olomouci, ale stojí to za to, aj sem si to nechala natočit na vhsku..

No bouřka se kolem nás přehnala, ale 7 km od nás padaly totálně kroupy a bouřka jako blázen..takže zalívat zahrádku musím.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
7.6.07 18:28

Cau holky,

to je fajn, že jsou i noví kluci, holek už je nějak hodně:).

Jdu se pokusit vložit fotku břicha. Ono je ve skutečnosti o dost větší, ale kde mi vyšlo věrohodněji, byl zase vidět moc bordel doma…:).

Baruš, zítra držím palce na státnice, jestli jsem zase něco nepomotala, já teď budu nějakou dobu taky drtit:(.

Mějte se krásně, vyrážím do města, dokud to jde;).

Dzazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helenka
7.6.07 20:57

Ahojky maminky
Lukrecia - mrkni se sem, zde taky řeší metříky https://www.emimino.cz/modules.php?… tak doufám že ti to nějak pomůže a metřík se povede :-)

Leonko, jsem rádá že přítelovi se ultz líbil, musim tam svého manžu taky dovléct, jsem zvědavá jak bude reagovat. Nejpíš z toho bude na měkko. :D

Gratulace k holkám a chlapečkum :)
Miiri, myslim že muzes na 100procent nakupovat modre veci! Já tam nic nevidela kdyz mi gyn.rekl ze to bude holka :)

Holky zajímalo by mě, kde bydlíte u nás teda nepršelo a já se tak těšila!!! Jestli se to přehnalo nad prahou tak nám to za nedošlo.

• Citovat
  • Upravit
6475
8.6.07 08:45

Krasne ranko,
no vcera to byl des venku, sli jsme na zahradu pro par jahod cca kolem 16:00 a malem jsem spadla do zahonu…nooo a denska to vypada taky na pekny vedricko…

Petrano na tu cukrovku budu muset az na konci cervence, abych to spojila s KO a rovnou listkem na penize… To uz je na tebe asi pozde vid?

Evsonku uz houby? No to je parada myslela jsme ze si je letos odpustim litat po lese v 8 mesici se mi nebude chtit a hlavne kdo by se ohybal:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
8.6.07 08:48

Helenko dekuju, jsi poklad :o) konecne mam metrik!!!!!!!!! :o)))))))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.6.07 08:51

Luktrecie krasnej metrik:-)

Maminy porebuju radu…je pro maly mimi vhodnejsi komineza (asi praktictejsi) nebo zateplena bundicka + laclacky (to si mi libi vic)…A jestli radsi 62/68…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
8.6.07 09:08

Ahoj holky,

Vítám lucrecii Indi - já u prvního přibrala 18, u druhýho 23kg a ted už mám taky 6kg. Rada bych ted měla tak kolem 13kg jsem zvědavá jestli to ukočíruju, ale přijde mi že i když moc nejím tak to leze nahoru. Raveno **- praktičtější je kombinéza. Ale pořid co se ti líbí já měla taky bundičku a lacláčky. i když to moc nevyužiješ. mimina stejně nesmí ven když je pod -5C.

Jinak včera jsme byly na ultrazvuku srdíčka.
Doktor byl super - byl to primář - kardiolog z dětské nemocnice- prostě věděl o čem mluví - vše ukázal, vysvětlil. A i na pohlaví mrknul.

takže odtajněno je to kluk.

Hošani jsou zklamaní já malinko taky, ale tak nějak jsem to tušila. A už se moc těším i na toho kluka. Culíčky a šatečky my nejsou souzeny.

Mak**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.6.07 09:25

Makk gratulace k pindikovi
jeee to jsme nevedela ze nesmi ven pod -5…no jeste toho nevim asi hodne…no stejne 0 uz je taky zima…a ta bundicka s tema laclackama je proste uzasna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
8.6.07 09:27

Ahoj a preju pekne rano,

Makk, strasne opravdu strasne jsem ti prela holcicku, byla jsem zvedava kdy das zpravu o pohlavi. No ber to tak ze uz vis jak na to, nic te neprkvapi a mas doma bandu ochrancu.

Lucrecie, presne jak psala Makk kombineza ja praktictejsi, mimi se strasne neradi oblikaji takze cim driv to maji za sebou tim min revu, ale kup si i laclace a bundu, az pojedes na nakup nebo nekam tak at jste krasni.

Vcera jsem malem omdlela, tady ani kapka, jak psala Helenka, jsme tak trochu sousedky, a dneska to bude jeste horsi, asi odpo vyjedu nekam do nakupniho centra, stejne neco potrebuju tak se alespon trochu schladime.

Tak se neupecte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.6.07 09:33

Peti tady byly asi kapky 3:-) my jsme taky skoro souseti cca 70km na sever

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.6.07 09:38

http://www.mim.cz/…op/index.php?…

Peti to je adresa tech kalhotek maji k tomu i bundicku moc se mi libi:-) myslis ze budou dobry? absolutne se v tom topim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
8.6.07 10:28

teda holky, prave jsem stravila asi 45 minut na poste… jsou tam desne pomaly a ja myslela, ze uz tam z toho hicu a vydejchanyho vzduchu porodim :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.6.07 10:30

holky neco pro pobaveni…schvalne jak Vam to vychazi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
8.6.07 10:37

Tak podle té tabulky na holku. :D

Před chvílí se mi udělalo nějak divně. Změřila jsem si tlak a naměřila 65/53.
Tak tu upíjím colu a pomalu to leze nahoru.

Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital