Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
648
7.6.07 12:12

Leonko, neboj to bude urcite pres brisko, ty mas vazne jeste kilo dole?? Ty si musela chudinko asi hodne pohubnout. Bud rada pak se to blbe schazuje :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
7.6.07 13:11

Ahojky holky,
Leonko to nemyslíš vážně kilo dole, já bych to brala taky myslím že malá by měla z čeho brát, ale mě ani u jednoho těhu nebylo špatně a tak to vypadá… :lol:

UTZ ti budou určo dělat přes břicho, se divím že ti to už nedělali i minule, mě to zkoušela někdy v 10 tt a už to nešlo pěkně vidět, je to na ty drobečky, tak už to musela přes bříško.. Takže si to užij je to prostě zážitek :)

Ráno vypadalo že bude hic, sem uspala malého vyplela zahrádku a musela jsem do vany jak sem byla spocená a ted se zasej začíná zatahovat, tož jestli to bude průtrž jako včera mě jebne..

Jo dneska se jedu podívat na mimi, kámošce se včera narodila holčička se nemůžu dočkat, už se moc těším a to mi ještě předevčírem hlídala malého jak sem šla na kontrolu.. a to má ještě dvouletou holčičku, no síla.. :lol:

Indi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
7.6.07 13:23

jo… taky se divim, že už nemám víc… a to prosím pěkně většinu dne sedím na zadku u PC, protože jak už sem tu xkrát psala, pracuju od podzima z domu…

za půl hoďky jdu na ten UTZ… už sem nervózní :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
7.6.07 13:30

Držím pěstičky apotom hnedka napiš.. uvidíš bude to super a všechno bude v pořádku.. ten pohled už si pořádně užiješ, všechny prstíčky a tak, je to bomba..

Indi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
7.6.07 13:35

Leonko pořádně si to užij a dej pak vědět papa

Indi mě by vůbec nevadilo, kdyby sprchlo, to dusno mě ničí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
7.6.07 14:14

Ahojky Kájo, to víš že mi to nevadí aspoň se mi zaleje zahrádka :lol: ale včera sme zmokli a nejvíc mi vadí že nemůžeme odpoledne ven, Matyášek je sice rád doma, ale odpoledne má zase svoje motorkářské odpoledne.. je s ním líp venku, a tohle je na pytel.. asi brzo začne.. kdyby byl slejvák a pak to skončilo a bylo hezky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
7.6.07 14:18

Ahoj holky,
ještě jsem Vás nestihla dočíst.
Jsem z dnešní kontroly ještě v euforii, mimi vypadá v pořádku, jen se nechtělo natočit na pořádné vyšetření srdíčka, tak jdeme znova 18.6. na UTZ.
A jinak je to KLUK!!! Bylo to nádherně vidět, obří pimpas :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
7.6.07 14:23

Miiri, hura dalsi kluk, to je super, moc blahopreji.

Indi, odkud jsi ze je tam zatazeno, tady (sever Prahy) strasny vedro a nedychatelno, deti maji bazenek a ja sotva dycham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
7.6.07 14:41

Tak to chápu, to u nás teď pár kapek spadlo a fouká vítr až mě to vyhnalo z bazénu :) , ale že by se pročistil vzduch to se říct nedá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
7.6.07 14:47

ja jsem ted byla ve 20. tydnu na UTZ, ale na srdicko jsme moc nekoukali.. doktorka mi napsala zadanku do Gennetu, protoze mame oba s manzou selest na srdci a on kvuli tomu musel prestat vrcholove sportovat… ale myslim, ze selest ma dneska kdekdo… no a kdyz jsem tam hned ten den volala (myslim jako do Gennetu), tak me sestricka sprdla, ze volam az ve 20. tydnu… no a na srdicko jdeme teda 18.6… to uz budem 22+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
7.6.07 15:54

Holky tady je priserne i Michalka zalezla a radsi se doma kouka na krtecka, venku se opravdu vubec neda dychat, jeste sousedum od rana vrtaj studnu a je tu hroznej ramus, v noci jsem se spatne vyspala a tak se tesim az prijde Petr domu, ale to si jeste par hodin pockam :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
7.6.07 16:01

tak tady zrovna probíhá druhá bouřka během odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
7.6.07 16:08

Kajo ja ti zavidim, ja vubec nemuzu dychat a to mam venku pradlo, pokousim se ho sebrat, ale je to drina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
7.6.07 16:45

Miiri gratuluji k chlapečkovi.
Já jsem dnes od rána lítala po lese.Našla jsem 4hřiby a plný koš jiných hub.Tak už se těším až večer udělám smaženici s topinkama.Ještě jsem si nasbírala i nějaké borůvky tak mám zadělané těsto a čekám než mi vykyne a budu dělat koláč.
Pořád nějak něco dělám.Chci to všechno nahnat,protože ty poslední měsíce budou asi těžké.
Už teď mě šíleně pálí žáha a to snad po každém jídle nebo i napití.Někdy se to dá vydržet,ale někdy je to hrůza.
Tak se mějte hezky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.6.07 16:54

Helenko, děkuji moc! na koncertě jsem byla, a vůbec tam hluk nebyl. a ani to nebylo nic moc, ale jako dobrý 8)
Jinak vítám nové a také se připojuji ke gratulaci holčiček a chlapečků.
holky moc to s tou diskuzí nepřehánějte, já vůbec nestíhám a bojím se, že příští týden se dostanu jen málo na net, tak pak budu mít pár dní, co dělat. 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí