Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
5.6.07 18:23

Ahoj,
tak jsem se prokousala tím co jste napsaly.
Vítám Fiebi, já jdu na velký UTZ ve čtvrtek, tak snad bude všechno v pořádku. Doufám, že mimi ukáže poklad mezi nožičkama, jsem zvědavá.
Kájo - ty mi dáváš s těma receptama. To je hrozný, jen si přečtu název jídla a hned na to mám chuť. A doma ani jahody, ani palačinky. :( Zítra asi zajedu do Kunratic pro košík :lol:
Moc se mi líbí, jak tady píšete míry v pase :D , já pas už nemám a asi ještě dlouho mít nebudu. :? Fotku pupku jsem dala do listopadu 2007- jestli chcete kouknout, je to síla. Během dvou týdnů pupek jako hrom 8O :lol:
Dzazi gratuluju ke zkoušce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
5.6.07 18:35

Miiri tak dej vědět jaký jsou ty jahody a zakolik je maj já už se na ně taky těšim :D . Tak nedělej palačinky s pytlíku, ale normálně :wink: pošlu recept jestli chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
5.6.07 18:54

Miiri pěkný bříško :) taky užmám takový, nevíš odkuď je ten přebalovák co tam mámte v galerii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
5.6.07 19:20

tak teda moment, já tady nebyla asi do 13.00 a tady je toho novýho! byla jsem ve městě a koupila si něco na sebe, tak mám radost, teda mamka mi to koupila :? a taky mi koupila jahody a třešně :) tak tady u nás stojí vanička jahod 46 Kč už se na ně těším!
jinak stěhování je fakt hrozný, my bydlíme od prosince a pořád jsou dodělávky.
fotky ze svatby krásný, já budu mít kaly, ale nad růžičkama jsem také přemýšlela. barvičky se mi taky líbí, ale přítel bude mít světlej oblek a do toho zelenou košili s kravatou, takže kytka bude bílo zelená.
ke zkoušce také gratuluji!!!
zapomněla jsem se podívat na bříško, tak utíkám.
s tím hladem je to hrozný, přijde mi, že mám hlad snad každou hodinu a taky čekám, že budu tloustnout. ze začátku jsem 3 kila zhodila, ale asi už to jde pomalinku nahoru. stejně mě přijde, že kolem mě mají všichni bříško a já pořád nic, ale už se trošilinku rýsuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
5.6.07 19:27

Ahoj těhulky,

vítám novou těhulku Fiebi.

Dazi gratuluji ke zkoušce.

Uf konečně jsem vás dočetla a jdu se zase šprtat.

Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.6.07 20:02

Kájo přebalovák i postýlka jsou z Ikea, ale buď v klidu, asi před týdnem jsem tam byla a oznámili mi, že je přestali vyrábět. Snad tak za 14 dní jim má přijít podobný typ. Stojí myslím 4.990,–Kč. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
5.6.07 21:18

Ahoj kecalky, clovek tu par hodin neni a pak jen cte a cte. Gratulace studentkam ke zkouskam a hlavne k nervum se ucit.

Miiri take si necham vyfotit pupek a dam ho do galerky. Mate tam ten muj vysneny kocarek, uz ho schnim po internetu, korbu uz mozna mam z druhy ruky a kocarek tak mozna koupim taky, je to jeste vsechno v zaruce a preci jenom trochu usetrim. Jeste se rozmyslim, ale jdu do nej.

S jidlem si nedelam starosti, jim porad, ale mam i hodne pohybu, za cely den si poradne nesednu, taky me poradne bolej nohy a kycle. No taky si to trochu delam sama nesnasim neporadek tak porad uklizim a dneska jsem treba posekala travu. No blbnu, ale uz asi neumim jen tak sedet a odpocivat.

Jdu si nechat vyfotit to pandero a dat spat deti, vubec je nemuzu dostat do postele

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
5.6.07 21:21

Taky bych fotila břuch, ale už tejden nemůžem najít foťák :(
Petrano já jdu taky do korby z druhý ruky, výjde to levnějš a tak zhuntovaná nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9323
5.6.07 22:03

jahody

:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
5.6.07 22:06

No myslim, ze tu jsem nejstarsi, v kvetnu 33, sice treti mimi, ale prvni bylo v 28.

Holky jdu spinkat, deti konecne spi, bruch vyfocenej, jen mi to Petr musi stahnout a poslat, tak snad zitra.

Mejte se a dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helenka
5.6.07 23:17

Koukala jsem na Mirin pupík, no tak takovej už mám taky. Mám to ale pořádný břicho!! Musim taky přemluvit manžu a vyfotit, včera a dnes se mu moc nechtělo a zítra jde do práce. Tak uvidíme.
Jinak já mám teď období s jídlem spíš ne že bych snědla vše, na sladké ani zas tak chuť nemám, ale spíš na rajčata a okurky takže si dělám zeleninové salátky :D Taky bych si dala ty jahody, ale ještě musim počkat… :(

• Citovat
  • Upravit
1424
5.6.07 23:22

Ahoj holky,

uf, tak jsem to konečně dočetla, nebyla jsem tu asi 4 dny a takového povídání. My jsme s manželem teď u mých rodičů a hlídáme jim psa a barák, oni se jeli slunit na Djerbu. Naštěstí tu mají internet, tak si můžu přečíst co píšete.

Fiebi , vítám tě mězi námi. Já také čekám první mimi a je mi už 30 let, tak myslím, že jsem tu spolu s květinkou2 nejstarší prvorodička.

Raveno , já také pohlaví zatím nevím, a ani hned tak vědět nebudu, mimi se nám neukázalo a další ultrazvuk bude až 12.7.

Dzazi, gratuluji ti ke státnicím!!!! Jsi dobrá!!! Jo a v Podolí mají zavřeno v termínu od 14 do 21 října. Já mám termín podle mensturace 14.10 a to už mě nezaregistrovali.

Jinak jahody už jsme si taky koupili v Kunraticích, měli je tam za 48,–Kč/kg. Byli moc výborné. Šla bych na samosběr, ale s tím břichem už by to asi moc nešlo.
Až budeme doma, tak taky nafotím nějaké foto bříška a dám do galerie.
Holky tak se mějte hezky užívejte sluníčka a pište. Dobrou noc.
Marcela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
6.6.07 08:38

Krásné ráno :D
V noci jsem si ve spánku asi skřípla nerv na pravé lopatce a skoro jsem nemohla spát :( Ještě to dost bolí, ale je to o něco lepší, tak chci zavolat fyzioterapeutce, jestli by mi to nějak nenapravila.
Jinak věk máte všechny krásný, mně je 36, druhý mimi. Myslím, že pokud nám není 50, tak je důležité, že mimi chceme a cítíme se na to a ne to kolik nám je (jé, to že věk není důležitý říkají vždycky stařeny,co? :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helenka
6.6.07 09:45

ahojky!!!!
Mirri, ty zas nejsi tak stará! na druhé mimi, proč ne?? kdybys čekala první v 36 letech, tak bych se asi podivila, ale na druhou stranu, když je vše v pořádku jak má, tak proč ne??

Včera nám přišla konečně Kánoi, tak jsme se rozhodli co nejdříve vyrazit asi na Slapy a plout si želvým tempem někam do dáli, ale chybí nám zas pádla a tento víkend máme asi taky hlídání - Tchýnina kočka. No tohle bude naše taková malá svatební cesta, a veliká bude příští rok, jen jsem zvědavá jak budu s takovým břichem pádlovat :D no asi pádlovat nebudu :lol: :lol: :lol: ať si mě manžel veze :D :D

• Citovat
  • Upravit
1686
6.6.07 10:00

Helenko, to je paráda, že takhle vyrážíte na vodu. Jen buď moc opatrná :) A neopeč se moc :lol: Já jsem na rizikáči doma, tak chci poprosit zítra dr, jestli mi nedovolí dovolenou, letěla bych někam k moři, jé no to bych letěla, hned :lol: :lol: Jedeme teď na týden na Lipno, máme tam apartmán, tak si to užijeme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí