Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1026
4.6.07 21:18

Napoly, já myslím, že bude vše ok, aspon budeš vědět, že je v pořádku. oni si to doktoři pohlídají, aby se nic nestalo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
4.6.07 21:21

díky díky díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
4.6.07 21:23

Kájo, přes ten mail se sem dostanu, ale musím z toho zase vyjet, abych se přihlásila. nebo nemusím? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
4.6.07 21:34

Já už jsem vždy přihlášená a nevim jakto, ale když sem lezu ne přes majl ale normálně tak jsem taky přihlášená :D jo já mám ještě upozornění na mobil, když mi příjde jakýkoliv majl, tak vždycky vím, že se mám juknout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
4.6.07 22:02

tak mě to nějak nefunguje, no uvidím. tak ahoooj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
5.6.07 09:23

Ahojky holky,
dlouho jsem tu nebyla a také mi dost trvalo než jsem si vše přečetla co se tady vlastně dělo za mé nepřítomnosti.
Tak zdravím všechny nové maminy a gratuluji k holčičkám a chlapečkům.
Já byla minulý čtvrtek na velkém utz a máme všechno v pořádku.A pí doktorka mi opět potvrdila holčičku.Já jsem vlastně ani s chlapečkem nepočítala.
Včerá jsem si dovezla nějaké oblečky od švagrové.Manžela málem trefil infarkt,když tu spoušť viděl.Ale mám tam od 0 měsíců do dvou let.Také si ještě něco málo přikoupím abych měla malou hezkou.Ale myslím,že to nebudu přehánět.Vždyť ani nevím jakou budu potřebovat velikost a tak.
Malé se nechce růst nějak do délky,ale spíše do šířky tak jsem zvědavá jak bude vypadat na porod.Snad nebude mít 5kg.
Já si už na jahůdkách pochutnávám dlouho.Mám je na vlastní zahrádce a celý den tam svítí.Také se chystám dělat zítra knedlíky,protože už toho všeho ostatního jsem už přejezená.
Ještě reakce na ty míry jak jste psaly.Tak já mám v pase 79cm(dlouho jsem pas hledala) a přes bříško mám 97cm.Teď nějak rychle nerostem.Ale aspoň se ještě chvílu vejdu do nějakého oblečení.
V sobotu jdem na svatbu tak už teď nevím co si vzít.Nechce se mi kupovat nějaké těhotenské oblečení.U nás v okolí to mají všechno strašně drahé.A co stím,když to pak nosit nebudu.No uvidíme.
Jejda to jsem se zase dnes rozepsala.Tak se mějte hezky a užívejte si svá bříška.
Pa :D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
5.6.07 10:48

Ahojky vsem…
tedy holky vy jste se pekne rozepsaly :wink:
Vitam novou maminku…a jak uz nekdo psal tak se hrde hlasim k prvorodickam :D :D

Nooo ja uz taky dostala par jahudek ze zahradky, ale pro me momnetalni potreby stale malo, myslim ze pro ukojeni chute by byl tak akorat ten 2kg kosik a rozhodne bych je nenicila nicim jinym nez smetenou a cukrem :D :D

Je tu vubec jeste nekdo kdo nevi pohlavi krome mne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
5.6.07 11:49

Ravena: já ho taky nevím 8) ale jdu příští středu na ultrazvuk, tak jsem zvědavá, snad bude všechno v pořádku. a necháš si to říct?
Ty jahody vám všem závidím, ale kupovat se mi moc nechcou, jsou drahý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
5.6.07 11:55

čaute ženský,

to je dneska krásně :D Já teď momentálně ulítávám na meruňkách a nektrarinkách. Sme byli u lidla tak jsem si koupila koš od každého. To bude běhavka 8O ale co lepší než sušenky :D

Posílám odkaz na ňáký recepty z jahod http://gurman.centrum.cz/…clanek.phtml?…

třeba ty zapečený palačinky vypadaj dobře, ale musel by mi je někdo udělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
5.6.07 11:58

A ještě něco o jahodách:

I když jahody obsahují téměř 90 % vody, jsou mimořádně zdravé. Kromě značného množství vitaminu C, kyseliny listové a draslíku obsahují červené barvivo bohaté na karoten, které chrání plod před škodlivými látkami a bakteriemi . :D pokrač. http://gurman.centrum.cz/…clanek.phtml?…

tak hurá na jahody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
5.6.07 12:01

A ještě trochu bublaniny http://recepty.centrum.cz/recept.phtml?…

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
5.6.07 12:05

Fieby pokud to bude videt tak chceme vedet co nas ceka za poklad:-) jede semnou i pritel poprvy na UZ…Nooo my ho mame uz v utery :D

Tedy Kajo kde beres energii na vareni…pri predstave vedra u plotny se mi nedela dobre a navic co sama kuchtim mi moc nechutna :D ne ze by to bylo spatny ale ze mne prejde chut :D

Nooo a ja bych si dala tresinky…uz jsme strasne dlouho nemela a tady nikde nemaj :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
5.6.07 12:11

no zatim mi to nevadí a neříkám, že zrovna kuchtím :D A když už tak naštěstí máme okna na západ tak je tu teď příjemně tak by se i dalo. Ale chyběj mi zatím ty jahody :D Třešně bych si taky dala, ale zatím je ještě nemám červený :cry: a budu muset ukecávat Michala, aby mi je načesal a to bude asi horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helenka
5.6.07 12:16

No teda Kájooo, takové výborné recepty!!! Už jsem četla a děláš mi ohromné chutě

• Citovat
  • Upravit
1026
5.6.07 12:22

no teda mnam! :D ty zapečený palačinky vypadají fakt dobře, akorát, že by mě k tomu chyběla ta dortová forma. :wink:
Ravena: to se máte, že jdete dřív. přítel nebo teda snoubenec nebo i budoucí manžel :lol: jde taky se mnou. bude to takový překvápko 3 dny před svatbou :lol: už se těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí