Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
625
30.5.07 12:14

Ahoj holky, moc děkuju za pěkné přivítání.
My čekáme první mimi a zítra ráno jdu na UZ na měření… tak i doufám, že i my se už dozvíme co to bude. Manža si strašně přeje holčičku. Já musím říct, že je mi to docela jedno. Každý má asi svoje… I když si spíš dovedu představit manžu s klukem - někde zalezlý v garáži (on je to takový kutil - auta, motorky…)
Zajímavý je to s těma pohybama. Každý říká, nejdřív ucítíš takový šimrání jako pírkem, nebo bublinky. Já nevím, buď jsem to přehlídla, nebo se u mě nedostavili. Cítím už asi od konce 18 týdne takový jemný kopání. Nejdřív třeba jeden den a pak zase nic. Teď už pravidelně, hlavně ráno a večer a už to cítil i manža… Bylo krásný ho sledovat.. s otevřenou pusou a s úsměvem.
Jinak holky kolik jste přibrali. Já zatím 4 kg, nevím jestli je to moc, nebo akorát..
Doufám, že nevadí, že jsem se tak rozepsala. Tak ahoj a mějte se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
30.5.07 12:26

Ahoj holky!
Ještě mi raději krásnou dovolenou nepřejte, s dětma je to do poslední chvíle napínavý, loni jsme kvůli zápalu plic museli na poslední chvíli zrušit Řecko :cry: ´
Miiri, s těma protilátkama se neboj, že něco zapomněli, oni si to ohlídají. Navíc já nemám problémy s Rh faktorem, jsem A+, ale nějaké jiné protilátky anti C a anti e mám vysoké. A zjistí se to u normálních odběrů, mě triple třeba vůbec nedělali.
Nedá mi to, abych se nepřipojila k vašim debatám o tom, jak jsou holčičky hodné a kluci zlobí :) . Ono taky záleží na pořadí narození. Já mám starší holčinu a víc „problémů“ mám s ní. Oba jsou sice živí lumpíci, ale Ela je taková citlivější a rafinovanější. Štěpánek je přímočařejší a je to pohodář. Tak jen názor „z druhé strany“ :wink: A hlavně, jak mě teď straší s těmi protilátkami, ta fráze „hlavně ať je to zdravé“ je sice otřepané klišé, ale sakra pravdivé.
Jo, a bodýčka z Tesca jsou fajn, ale jen pro jedno dítko, vytahává se výstřih a já je po Elišce vyhodila, nedaly se dát ani do charity. Ale třeba už vyráběj jiný.
Pa Katka a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
30.5.07 12:40

Katulinku - děkuju za uklidnění. Krev mi brali zatím jen na 1.screening a pak na tripple. Taky nevím, kdy se dělají testy na cukrovku, u nás v rodině ji totiž hodně máme. Raději se příští týden zeptám :lol:
Hopinko - já taky neměla to šimrání, hned to byly kopanečky slaboučké, ale byly. Jako by se mimi při plavbě jen odrazilo od stěny :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
30.5.07 13:33

Asi souhlasim s Katulinkem, ze zalezi hodne na poradi pohlavi, to prvni vsichni asi trosku vic rozmazlujeme a ono se nam to vraci ve zlem.

Miiri, cukrovka se dela od 25tt a je na to pry mesic, me to ceka az se vratime z dovolene, na to se vubec netesim, 3 hodiny v cekarne a tri odbery a jeste k tomu vypit hnus hnusnej sladkej.

Ja mam nahore 4.5 kg ale pripada mi ze mi strasne roste bricho, jsem zvedava jak budu vypadat pred porodem. Mimi ma pry uz 30 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
30.5.07 14:45

Ahoj holky,
Hopinko vítám tě tu.

Warmuško určitě bodýčka s dlouhým rukávem a různý bavlněný trika s dlouhým rukávem, a dupajdy - naštěstí mám vše po klukách.

Petrano gratuluju k holčičce. Já chci taky :cry: :wink:

Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
30.5.07 15:18

Ahoj holky,

tak já mám nahoře pořád 3 kg, což mi připadá super, ale břicho mi teď taky dost narostlo.
Jinak ty pohyby- pořád nevím, jestli je mám nebo ne??? Bublání a šimrání taky necítím. Občas tam něco jiného než předtím je, ale nedá se to pořádně určit a je to i nepravidelně. No uvidím zítra co mi řekne na ULT.

Tak se mějte hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
31.5.07 09:17

krasny ranko:-)
no ja mela prvni bublinky bylo to jak sampano v brisku a lechtalo mne to:-) a hned pak takovy tukani…ted uz jen tukani, sice pro tatku jeste neznatelny, ale ja o nem vim:-)

Petrano ja mam napsano ze 24-28 tt mam mazat na tu cukrovku a na ty pozvance mam napsany caj a citron sebou??? prislo mi to vtipny ale asi to myslej vazne, jeste se radsi zeptam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
31.5.07 09:40

Raveno, nezapomen jeste s sebou ranni moc, ja ji minule nemela, tak jsem musela trapne tam. Jestli mas napsany caj a citron s sebou tak to mas dobry, protoze si tu hnusnou glukozu das do caje a muzes si o okyselit citronem a pak se to da celkem v pohode vypit, i kdyz i tak je to sladky, nejhorsi ze na vypiti mas dany cas, ale s tim cajem a citronem se to da.

Ja to chci taky nejak domluvit s cajem a citronem jenze jdu jinam nez posledne, zkusim si to jeste domluvit, jdu pred tim jeste do poradny, tak se zeptam.

Zatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
31.5.07 11:24

Petrano a co se tam vlastne dela? Ja myslela ze mi vezmou krev a pujdu dom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
31.5.07 11:48

Ahoj holky,

já byla dneska na kontrole, ale sestřička na mě neměla telefon, aby mi sdělila, že tam doktor není a že druhý doktor, který ho normálně zastupuje, má dovolenou… Tak mi změřila tlak apod. a v ponděli tam naklušu znova za doktorem a na krevní obraz.

Mám poslední dobou neuvěřitelnou chuť k jídlu, je to šílený:), za chvíli se budu jen kutálet:).

Na prodloužený víkend jsem byla na chalupě, bylo to parádní. Byli jsme i na kole a koupat se, je tam kamenný zatopený lom s čistou vodou, tak jsem to riskla, ale nikdy jsem na takový věci netrpěla, tak snad v pohodě. Taky mi sestřenka přivezla malou postýlku tak do tří měsíců, jen ji budem muset přebarvit, bílá je taková smutná. A od jedné kolegyně mám slíbené další oblečky, tak jsem hrozně ráda, že to nebudu všechno muset kupovat.

Teď na víkend asi zase někam vypadneme, ale to už bude trochu studijnější:). Musím jít udělat překlad, jak mě se nechce…

Mějte se krásně,

Dzazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
31.5.07 11:50

Ahoj holky,

tak dnes nás zedníci snad zdárně opustí a my si to tady opět zkulturníme. Je to peklo. Musím se učit a tady to zatím vypadá jako po boji.

Včera jsem byla u sousedky, nabídla mi nějaké věci pro mimi. No dotáhla jsem toho dvě tašky a mám takový pocit, že toho mám fakt moc. Asi to proberu a kus uklidím na neurčito. Je to naše první mimi a tak si chci taky něco koupit, ať mi voní novotou.

Vítám tady nové přírůstky!

Mě o cukrovce zatím nic neříkali, ale ve středu jdu k dr. tak uvidím, třeba mě taky někam pošle (doufám, že ne do háje!) Jo a taky mě brní nohy, tak jsem si naordinovala tu magnesii.

Já už si zvykám, že budeme mít holčičku a mužíček taky. Ten chtěl jasně kluka. Ale je rád, že nám je dobře a všechno je v pohodě.

Tak se mějte, jdu dovařit oběd a jdu se zase učit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
31.5.07 11:53

Jo a v galerce visí foto naší slečny, jenom na něm není vůbec nic vidět. Doktor mi asi poslal nějakou jinou, protože ta, co máme doma fyzicky je dobrá. Tady není vidět NIC!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
31.5.07 12:04

Raveno, prijdes rano na lacno, vezmou ti krev, potom ti daji vypit tu glukozu, nekde ji jen redi vodou ty mas vyhodu caje a citronu, to se fakt da, je tohi asi pul litru, to musis vypit skoro na ex. Potom tam sedis, pry neni dobry ani moc chodit aby nebyly vysledky zkreslene. Za hodinu ti vezmou krev znovu a za dalsi hodinu znovu, aby vedeli jak se telo vyrovnava s takovou nalozi cukru. Myslis ze je to po hodine, ted si nejsem jista jestli ten prvni odber neni az po dvou hodinach, porad mam v hlave, ze je to na tri hodiny. Takze se priprav, ze tam stravis dopoledne.

Kam jdes?? Ja byla minule v Bioregene. Ted me prave chceji poslat tam kam chodim do poradny, ale tam se neda vyjit ani ven, v Bioregene jsou venku alespon lavicky, tak to budu muset jeste s doktorkou probrat. Chtela jsem se tomu vyhnout, ale pry je to dulezite.

Barus, preju hodne zdaru pri uklidu a vubec si nemysli, ze mas oblecku dost, mimi prevlikas minimalne (a to se mi snad nikdy nestalo) jednou denne, to bude porad poblinkany, nekdy i po kazdym kojeni nebo se ti pocura mimo plenku atd. Tak bud jen rada, ze toho mas dost.

Dzazi, je mi to lito, ale doktori jsou doktori a bud v klidu jim snad v jednom kuse, snazim se teda hodne ovoce a zeleninu ale mam pocit, ze mam porad hlad. Ted (mezi 21tt a 32tt) se pry nejvice pribira, tak jsem na to zvedava jaka budu krasna koule v plavkach. :D :D :D

Mejte se jdu dat spat Misu a pojedu pro Vojtu do skolky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
31.5.07 12:50

Petrano mam taky jit do Bioregena nekam na Prahu 9 (vubec netusim kde to je ale jeste ze jsou mapy.cz :D … Nooo to je zahul na 3 hodiny…brrr a 3×krev to jim asi urcite omdlim:-) Jooo diky za podrobne info musim se objednat se ten den i na kontrolu at nemusim 2 x do Prahy..takze radsi az pozdeji…

To s tim zranim bude jeste horsi???? To uz snad ani neni mozny mne pak budou vyzvedavat jerabem na porodni stul :cry: …Ja mam fakt hlad a opravdu porad, snazim se zajidat zeleninou a ovocem, ale snaha malo platna…Mela jsem radost ze mam +- 4-5 kilo a ze to snad uz nebude tak strasny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
31.5.07 13:08

Ja se taky snazim jist ovoce a zeleninu, ale nejak me to nezasyti :D :D :D Ted jsem si udelalal kafe a snedla balik oplatek, no a je mi lip, tak snad alespon hodku vydrzim :D :D :D

taky se budu snazit jit do Bioregena, tak dej vedet, kdy tam pujdes ja si to naplanuju s tebou at je alespon s kym si tam povidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí