Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2376
24.5.07 12:58

Ahojte holky,

Baruš gratuluji k holčičce a doufám, že nám jí v galerii ukážeš :D Teda, když tobě posunuli termín už na září tak to jsem zvědavá na sebe, podle metříku jsou mezi námi 3 dny rozdíl.

Mě přišla vstupenka na For kids dneska, doufám, že dáte vědět zda tam něco maj. Razíme tam až v neděli.

Tak krásné odpoledne, jdu čekat opraváře na troubu.

PS: V Ceáčku jsme si zkoušela supr těhu kraťasy. Sice stály 800,–, ale fakt byly příjemný, akorát měli na mě malou velikost (nad 40 jim došly) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.5.07 13:02

Ahoky,
ano máš pravdu ve Znojmě je krásně.Hlavně příroda projetá na kole je super.Škoda,že letos jezdit nemohu-nechci nic riskovat.
Já jsem zatím přibrala 5kgNež jsem otěhotněla měla jsem z toho největší hrůzu.Mám moc ráda jídlo a tak to jde na mě i vidět.Ale než jsem zjistila,že jsem těhotná hodně jsem se obula do sportu a zhubla 10kg.Tak nevím jestli je to tím nebo čím,ale zatím mi to jde všechno jen do bříška.To mě vyskočilo tak kolem 16týdne a teď se mi zdá,že roste pomaleji.
Už se těším až půjdu příští týden na kontrolu a zase toho našeho prcka uvidím.
Přeji krásný den a zaleste si někam do chladna.Já v největší nouzi zalezu do vinného sklípku a budu se tam pěkně chladit.Jen škoda,že nemohu ochutnávat.
Pa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
24.5.07 13:28

Ahoj holky.
Mně přišla vstupenka na For Kids taky dneska. Jdeme tam zítra dopoledne. Jen mám strach, že si od toho slibuju víc, než tam uvidím. :?
Taky sháním kraťasy nebo tříčtvrťáky, ale chci něco asi béžového a všude narážím na tmavý nebo bílý :?
Dneska mám zubaře kvůli potvrzení do průkazky, fakt se mi tam nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
24.5.07 13:34

Miiri ty v tom ceáčku jsou myslim béžový a jsou nad kolena a daj se ohnout a připnout knoflíkem, že jsou kratší a fakt byly super. Akorát jak jsem psala na chodově měli největší 40 a ty sem měla akorát. Až pojedem na ten for kids tak zkusim ještě jestli je nemaj v letňanech. Taky se bojím, že od toho veletrhu očekávám moc a že budu nakonec zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
24.5.07 21:30

Ahoj holciny, tak For Kids podle me nic moc, je tam par stanecku - polovina jedne haly - kde jsou kocarky, par hracek, vse je vetsinou pro uplne male deti, coz vam asi bude vyhovovat, ale fakt nic moc. Cekala jsem od toho daleko, daleko vic. Hlavne ja v halach strasne vedro a to tam dnes bylo opravdu malo lidi, obavam se, ze o vikendu to bude plne. Pokud muzu doporucit tak se na to vykaslete. Zacatkem zari byva veletrh hracek, ktery je asi desetkrat vetsi a maji taky kocarky a vsechno, i kdyz chapu, ze je to uz tasne pred nasimi terminy. No rozhodnete se sami. Me to fakt nenadchlo.

Jeste nekdo tam chtel jet dnes dopo, tak se snad ozve a budete vedet vic nazoru. Zatim pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
24.5.07 21:31

Tak kde jste všechny co jste byly na For Kids dneska? Čekáme na dojmy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
24.5.07 23:39

Muj dojem znate, jdu spat, zitra jedu na vikend k nasim, Petr ma sraz tridy tak nebude doma (je z puvodem Havirova), ma byt strasne vedro tak doufam, ze to tam u bazenu prezijeme, tak se mejte, ja se ozvu zase v pondeli.

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
25.5.07 08:08

Ahoj holky,

tak jsem včer byla na For Kids, a jsem moc zklamaná. Plně souhlasím s Petranou, bylo tam fakt dusno, stánků jen půl jedné haly a věcí dost málo. Vůbec nic mě tam nenadchlo…akorát je to zabitý den a ztráta peněz za parkovné a vstupy. To když jdu někam do obchodu, tak tam toho vidím mnohem víc. Čekala jsem, že tam budou mít nějké komody a nábytek pro děti… a ono nic. Taky doporučuji se na to vykašlat.

Jinak jsem taky byla včera u gynekologa, příští týden mám jít na ultrazvuk, tak jsem se ho ptala jestli mi řekne pohlaví??? Řekl mi na to, že ho do 23 týdne neříká, neboť u holek na stydkých pyskách je nějaký hrbolek, který se dá zaměnit za pinďourka. Tak mě zklamal, myslím, že je to amatér, protože všude píšou, že se to od 18 týdně krásně pozná.
Tak zas přemýšlým o tom placeným ultravuku jak tu psala minule Miiri. Volala jsem si tam a chtějí 500,– Kč, což je dost, tak nevím???

O víkendu asi budu doma sama, manžel celý výkend slouží a naši nebudou doma, tak nevím kam bych jela. No uvidím.

HOlky mějte se hezky a ten For Kids promyslete.
Ahojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.5.07 08:16

warmusko - ten UTZ od 20.tt stojí fakt 500,–. Ještě zkus zavolat do Gennetu, třeba to bude levnější. 500 je fakt docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
25.5.07 08:35

krasny ranko,
tak to jsem rada ze jsem Kubika nenutila nikam jed…za 14 dni si radsi uziju UZ, Ikeu a mozna i ten babypark:-)

Warmusko to asi rika jen aby mel mensi % omylu, vetsinou zalezi na doktorovi jestli to rekne kdyz si nejni jistej, a mozna i podle toho jak se kdo vyspi :D …po mne budou chtit 300 za urceni pohlavi pri normalnim UZ (no soukr. klinika a jeste v Praze) ale rikal mi jeden znamy (novopecenej tatinek), ze uz i v Usti v nemocnici za to vybiraji 150KC…Moc to nechapu stejne se tam koukaj tak co jim ta 1 veta navic udela???? Stejne nam na to zadny razitko nedaji:-)

tak se zatim mejte krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
25.5.07 10:44

Ahoj holky,

díkys všem za gratulace k princezně, ještě si na ten pocit zvykám, pořád jsme mluvili v mužském rodě.. je to sranda

warmusk o do gennetu mě poslala doktorka se žádankou, měla jsem to zadarmo. Ale určitě by tě vzali i bez ní. Jsou tam fakt výborní, byla jsem spokojená na 1000 %.

kájo mám sice fotočku v el. podobě, ale je mizerná, nic na ní není vidět, pak mám jednu fyzicky a ta je lepší, malá je asi stydlivá a nechtěla se fotit, tak nevím, sice jí do galerky dám, ale fakt je mizerná

jinak přesně za 14 dní mám státnice :? tak bych s tím měla začít něco dělat a aby toho nebylo málo tak v podnělí nastoupí zedníci a rozsekají nám celý barák, parádička

mějte se a schovejte se někam do stínu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
25.5.07 11:17

holky, volala jsem teď do Gennetu a 2D ultrazvuk s diagnostikou stojí 1200,– Kč. To je síla co??? Nemohla jsem tomu věřit. A taky říkala, že D ultrazvuk není diagnostický, takže já na něj kašlu.

Volala jsem si ještě do Vinohradské nemocnice, kde jsem byla na prvním skreaningovém ultrazvuku v 16 týdnu a řekli že mám přijít příští čtvrtek bez doporučení, že stačilo to první. Tak hurá, tam byla moc hodná doktorka, která nám všechno ukázala. Tak určitě i řekne pohlaví. Mám z toho radost, že tam půjdu. Jdu ve čtvrtek v 13.45 hod.

Je hrozné horko, máme doma 27 stupnů a to mám otevřený všechny okna. Šla bych se někam koupat.
Holky co myslíte šli by jste do veřejného bazénu jako je Podolí??? Ráda bych tam chodila, ale bojím se nějaké infekce. Chodíte někam plavat??

Ahojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
25.5.07 11:52

Ahojky warmusko,já se chodím koupat v jednom hotýlku.Je to tam maličké,ale moc příjemné.Zatím žádné problémy nemáme.A nebo ještě chodím v nemocnici plavat pro těhotné.Myslím si,že když někam vyrazíš a těco tam někde chytneš tak okamžitě k doktorovi a on už tomu nějak pomůže.Přece se nevzdáme v takovém horku ještě plavání.Stačí,že se koupem ve vlasním potu.
ahojky baruš,tak to jsme na tom podobně.Nám v pondělí začnou také demolovat celý barák.Naštěstí bydlíme v podkroví tak se nás to moc nedotkne,ale stačí ten hluk a prach všude kolem.takže přestane dlouhé spinkání,zedníci nastupují už každý den v 7hodin.
V kolikátém týdnu jste začali cítit pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
25.5.07 11:54

Ahoj Pražandy ,
holky, zbyl mi balík plenek Pampers . Jumbo pack - je to načatý, ale je tam ještě tak 90 plenek - pokud byste nějaká chtěla, tak prodám jednu za 2,50 - JE TO BALÍK VEL. 2 - (3-6 KG). Jsem z Vršovic, při nějakém kočárkování ráda dovezu někde po okolí (popř. se nějak domluvíme) a daruju k tomu i dětské krém Pupík (pro masáž bříška při prdících - my jsme ho nevyužili, Mirda uměl prdět jen co vylezl z bříška) a taky k tomu daruju asi 6 ks tamponu do podprsenky zn. Chicco.
Pokud byste chtěli, písněte mi SZ.
Děkuju a přeji krásná miminka a rychlé bezbolestné porody.
Papa
Pavlička a Mirda 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
26.5.07 21:56

Ahojte holky

kde všechny jste, doufám, že Vás ty horka nezmohly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí