Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
648
22.5.07 14:19

Kajo ja mam s plavkami taky problem ten samy co ty. Normalni plavky je problem, ale koupila jsem si v minulym tehotenstvi u mothercare plavky a ty jsou super, asi pocitaji ze tehotny maji vetsi prsa. Jinak nevim.

Tehu plavky ma myslim i Litex a urcite je sezenes v tveretu, muzes mrknout nejdriv na net.

U nas se uz zatahlo, pry budou bourky, no uvidime, zalit zahradu bych potrebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
22.5.07 14:30

No mě se právě moc nechce kupovat těhotenský, myslela jsem, že bych mohla vystačit s dvojdílnýma, ale asi mi nic jiného nezbyde na ty moje G :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
22.5.07 16:13

ahoj ahoj… :)
tak nska máme po velkým ultrazvuku… Hezký zážitek.. přítel na měkko.. :) byla jsem na 99% přesvědčená o holčičce a doktorka to nska potvrdila… :) Takže zatím je tu koukám holčičí převaha… :wink:
Jinak měříme 20cm, vážíme 337g, no rosteme… :)

Jinak mě zítra čeká poslední zkouška v předtermínu, na regulérní zkouškové mi tak zbydou jen tři, tak to snad zvládnu… No a v neděli letíme na dovolenou… :) toť naše novinky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
22.5.07 19:14

ahoj, hlásim že krev z odběrů v 16. týdnu je OK - dneska jsem se to teprve dozvěděla..... to bylo hrozný čekání… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
22.5.07 20:43

Caress gratulace k princezne:-) nooo tedy uz je to malej obricek :wink:

Leonko ja budu jeste cekat 2 tydny, tak doufam ze dostanu stejnou zpravu…jinak gratulace…je super slyset pozitivni zpravicky

Holky plavky neresim :( koupila jsem loni kousek vetsi. (a jeste neco zhubla)..tak doufam ze se do nich vejdu a stejne se max budu koupat na zahrade v bazenu a tam muzu v cemkoli:-) nikdo cizi mne neuvidi :D :D

Nakonec na for kids nepojedeme :-) 2 cesty do Phy by tatka behem 14 dni neprezil…nevim jestli jsem se chlubila, ale nakonec s nami pojede na ten UZ ve 20tt (resp. 21tt)a to se mu nechtelo, mam vazne velikou radost :D a jeste bude trpet v Ikei

tak krasny vecer a doufam ze se pres noc vzdousek vycisti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
22.5.07 21:52

Caress taky gratuluju a opet trochu zavidim princeznu.

Tak nam trochu sprchlo alespon jsem dnes mohla vynechat zalevani, ted tu opet zacalo trochu bourit tak by jeste mohlo neco spadnout. Ja jdu taky spadnout do svoji postylky, jsem unavena a hlavne jsem mela nejaky nizsi tlak bylo mi divne cele odpoledne. Snad bude zitra dychatelneji.

Mejte se a dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
23.5.07 08:25

Ahojky,
zabloudila jsem sem náhodou a koukám,že se tu už pěkně znáte.Tak to je super.
Já jen tak na úvod.Termín podle utz máme 22.řijna.Od začátku jsem věděla,že to bude holčička a DR.mi to potvrdila.Tak už se těším jak ji budu parádit atd.
Mějte se tu moc hezky a užívejte si krásné období. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
23.5.07 08:30

Ahoj Evsonku, to je super dalsi prirustek a zase holcicka, holky ja vam to tak preju a uz se nemuze dockat pristiho utery az mi reknou pohlavi.

Evsonku odkud jsi?? Mas uz nejaky raubire doma nebo to je prvni a hned princezna??

Uzijte si stredu, ja mam na poste balik od Litexu tak jdu rychle udelat polevku a letim si pro nej, jsem strasne zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
23.5.07 10:09

Dobré ráno,

taky tě Evsonku u nás vítám a gratuluji k holčičce.

Caress tobě taky gratuluji k holčičce.

Holky zkoušely jste tu plzákovu metodu na to pohlaví? Nevím jestli je to náhoda, ale mě to podle toho vyšlo, teda jestli se nespletl pan doktor a nebude to ještě kluk :)

No já bych plavky taky jinak neřešila, kdyby se mi vešla prsa. Takhle budu muset.

Petrano mě přišel balík z litexu předvčírem, objednala jsem si dlouhý kalhoty, pak jedny 7/8 a tuniku. A vypadá to boží. ;)

Jinak treperenda dává o sobě vědět, což jsme rádi. Hlavně Michal vždycky tak zjihne, když cítí jak kope :lol:

Zatím se mějte hezky, jdu uklízet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
23.5.07 12:23

Kája: cože to je ta plzákova metoda pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
23.5.07 12:26

Leonko tady je odkaz - je to jakýsi výpočet zda bude holka nebo kluk

http://jasanek.webpark.cz/plzak.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
23.5.07 12:35

Me ten plzak nefunguje, prvni byl kluk to sedi, ale u druhe dite mam holcicku a ukazuje mi to kluka, ted by to mel byt taky kluk, ale to se dozvim az za tyden.

No nic jdu udelat Vojtovi neco k jidlu a trochu poklidim

Jo jeste ten Litex je super, mam 3/4 leginy a tri tricka a musim rict ze si v tech tehu trickam pripadam tak nejak hezci :D :D nez v normalnich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
23.5.07 12:38

Ještě je důležitý u toho Plzáka zadávat datum bez nul např. 16.3. a ne 16.03. to pak ukazuje všude kluky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
23.5.07 12:44

Taky vítám Evsonka a gratuluju jí i Caress k holčinám. Začínám se v tom ztrácet, nevím zda teď vedou holky nebo kluci.
My jsme celkem v pohodě, jen taťka zas odfrčel do Vídně, do pátku do pozdního večera, a příští týden od úterka do pátku. Hrůza, nevím jestli se tam zas nemáme odstěhovat :? , takhle pořád jezdí a já mám neustále strach. Jel naším starším autem, Felicií, a ta už moc skvělá na delší štreky není. Ona nemá posilovač řízení, a když parkuju rovnoběžně s chodníkem mezi dvě auta, a i jindy, je to na porod, skoro se to nedá utáhnout. Tak už nechce, abych to řídila. Jo, jo Peugeot je jinčí kafe.
O víkendu přijedou naši kamarádi se dvěma malými dětmi, tak zítra budem odpo péct sušenky. Děti se už těší, jak budou vykrajovat (a ujídat syrové těsto).
No nic, jdu udělat výchovnou „botu“, potřebuju uklidit špajzku, tak Elišce (už je jí tak dobře, že po obědě nechce spát :roll: ) pustím Pejska a kočičku na DVD, ať mám chvilku klidu. Jinak je to samé „proč…“ a „prosím, pomoz mi s…“ Její otázky jsou čím dál rafinovanější, jen s nostalgií vzpomínám na z dnešního pohledu jednoduché otázky „mamí, co je to lotr intelektuál“, když poprvé na CD slyšela Lotranda a Zubejdu…
Pa Katka a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
23.5.07 12:46

No Kajo, tak to byla ta chyba, ted to funguje. Takze me by ted opravdu mel cekat chlapecek, alespon posilim pindikovi rady, no jeste se necham prekvapit pani doktorkou, jestli tam neuvidi kavove zrnko.

Uz fakt musim bezet neco delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital