Poradna duly
Jana Čurdová
Warmusko, taky jsem prvorodička a asi už naše Jakubka (kluk měl být jasnej Jakub a holka se nemůžem dohodnout tak zatím Jakubka
) pěkně kope, ikdyž občas mám pochyby jestli to nejsou střeva, ale tak pořád, nevim nevim. Jinak taky jsem špekatá tak jsem si ze začátku nebyla jistá. Zrovna asi teď se mele.
Když mě Dr. v tom 16.týdnu měřil dělohu, tak mu asi přišla velká a já si myslela, že mluví o břichu, tak mu říkám, že už jsem měla pupek před otěhotněním. Tak se tak usmál.
Holky, zítra zas razím do práce, musím dodělat DPH, tak doufám, že až dorazim domů tu uvidím další fotečky ![]()
Petrano! Vše nejlepší!!!
Dzazi, držím palce, ať je vše v pohodě, taky si myslím, že by Tě hnali hned, kdyby to bylo vážný nebo akutní.
Zatím teda vedou kluci, tak uvidíme, co se vyloupne dál.
Holky, uvažujete některá o látkovkách? Já dost vážně, ale všichni kolem mě si ťukají na čelo. Teda manžel ani ne, když to nebude muset prát, je mu to víceméně jedno.
Katka
no u nás o nich uvažovala máma
ale trochu jsem ji vyvedla z omylu, že to ona prát nebude.
Zdravím těhulky!
Dneska po poledni mám kontrolu a nervy se mnou cloumají, už od večera mně bolí břicho, jsem na tohle hrozná ![]()
Dzazi - držím palečky, bude to v pořádku ![]()
Jinak o látkovkách neuvažuju, na zimu určitě nechci prát a sušit plenky. Doma by mi schly týden. Možná někdy později až budu dítko chtít odnaučit se počůrávat, ale to je daleko. ![]()
Ahoj holky,
tak hlasim stastny navrat z KO…Na UZ vse vypada OK, vysledky krve budou za 2-3 tydny, v pripade problemu volaji jinak ne…
No jeste nevi videt pohlavi, resp. je ale porad to pry muze byt oboji:-) takze az 12.6 to uz snad musi:-) vyjit najevo…
zatim se mejte krasne jdu makat:-)
Jeste jednou diky za gratulace k narozeninam.
Kvetinko, moc blahopreju k chlapeckovi. Kluci jsou prima, jsou to sice lumpove, ale alespon se nebudes nudit.
Raveno, alespon nebudu v tom cekani sama, ja jdu taky az za 14 dni, neboj ono nam to utece a taky se to dozvime.
Miiri, tak az budes zpet tak se s nami podel o radost.
Katulinku, mas muj obdiv, dve zkusenosti s plenami a jeste uvaha o latkovych. Ja do nich nejdu, myslim, ze toho budu mit dost a jeste vyvarovat a zehlit pleny.
Drzte se ja musim uklizet, dnes prijde zajemce o koupi naseho domu, tak zatim pa pa
ahoj holky,
květinko2 , moc gratuluji k chlapečkovi. Já bych radši holčičku a manžel taky. Sakra já už se nemůžu dočkat až to taky budu vědět. Nedivím se ti, že jsi si to připlatila, taky bych to udělala. Já jdu na ultrazvuk až za 14 dní, do té doby snad zešílím zvědavostí!!!!!!!!!!!!!!
Já jsem o látkových plenkách neuvažovala ani jednou. Na co si přidělávat další práci, když nám vymysleli jednorázovky. A ani bych to v paneláku v zimě neměla kde sušit. Koupím jich jen pár na utírání pusinky atd.
Holky mějte se moc hezky.
Květinko2 - gratuluju k chlapečkovi. My bysme taky raději klučíka, holku už máme. ![]()
Jinak moje ko v pořádku, mimi krásně roste má 18cm, má tam i hodně místa, tak si tam v klidu natáhlo nožičky
Holky mně je zase tak krááásně.
Neměla tam dr dobrý UZ, takže fotky nestály za moc. Mám zajištěný placený UZ na úterý, tak se těším, co všechno uvidíme. ![]()
Miiri
Miiri, ty se nechas prekvapit?? Ty si nenechas rict pohlavi??Jinak samozrejme gratuluju k uspechu a urcite ti spadnul velky kaamen ze srdce. 18 cm to je uz poradny kus.
Ja zase dneska nemam svuj den, Misa mi spadla z kola a ma bouli jak zemekouli, tak jsem to taky obrecela, je to strasny, stoji metr od ni a stejne se to stane. No nastesti uz nebreci, vyspinkala se tak to snad uz bude lepsi.
Mam uklizeno, tak vezmu deti na chvilku ven a doufam, ze dneska prijde manzel driv.
Jo holky jeste jsem se chtela zeptat, asi teda spis holek co uz maji deti, my bychom chteli koupit detem zdravotni matrace do posteli (uz nemame malou postylku, proste normalni velikost 200*90), nemate nekdo nejakou dobrou zkusenost. Nechce se mi objizdet tisic prodejen zdraveho spanku a poslouchat jak jsou jejich matrace nejlepsi.
Dekuju za tip.
Miiri , kam v Praze chodíš na placený ultrazvuk??? To je z tvé iniciativy, nebo tě tam poslal doktor?? Taky bych si občas nějaký zaplatila, když mám občas pochyby jestli je vše OK.
Napiš mi o tom prosím a adresu.
Díky Marcela
Chci vědět co to bude. Dneska měla dr tip, ale fakt má špatný UTZ, tak si to nechám ještě pro sebe, jestli nám to někdo potvrdí. ![]()
Warmusko - jdu do Kartouzské, Praha 5, za obchodním centrem Anděl. Jestli chceš, tak koukni, stránky jsou sice v angličtině, ale dr i sestra jsou češky. www.pwhc.cz
Minule chtěli 300,–Kč a věnovala se mi asi 15 min. a všechno mi ukázala, no a půjde se mnou manžel i dcera, aby to viděli
Jsou tam každý všední den, jen út a čt i odpoledne. My jdeme v úterý v 17.00. Už se moc těším ![]()