Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
625
27.5.07 09:32

Ahoj holky, mohla bych se k Vám přidat?
Mě je 29 a s manžou čekáme naše první miminko.. Termín mám 19.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.5.07 09:44

Ahoj hopinko, jasně že se přidej, vítám tě tady. :lol:
Holky taky jsem byla na For Kids - fakt hrůza. My jsme potřebovali i na ostatní veletrhy, tak jsme tam jeli, ale jinak mně hrozně zklamali. Jedna vystavovatelka nám řekla, že prý to každý rok za moc nestojí, prý to všichni vědí 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
27.5.07 10:03

Ahoj holky,

Hopinko vítám tě mezi námi. Napiš nám něco o sobě.

Jinak kde všichni jste??? Asi se opalujete co??? Včera jsem se byla koupat u našich v bazénu a paráda i když voda docela studená.
Tenhle týden se má trochu ochladit, což jsem moc ráda. Ty horka fakt už nějak nezvládám.

Tak se ozvěte!!

Ahojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
27.5.07 18:23

Ahoj Hopinka vítám tě taky mezi námi.

Jinak teď jsem se vrátila z for kids. A je pravda, že veletrh hraček v září je lepší, je tam to ho mnohem víc. Ale uplně s prázdnou jsme neodešli. Sice kočárek nemáme a pak jsme chtěli kupovat se švagrovou sedačku na kolo, tak tu taky nemáme. Ale konečně jsem si koupila ten kojící polštář a už se těšim až půjdu spát :D . Jinak ňáký hračky pro nejmenší a krásnou deku pro holčičku, tak doufám, že se pan doktor nespletl a nebude to nakonec kluk :D. Jsem ale nakonec ráda, že jsem měla vstupenku zdarma a Michal šel zapolovic a naparkovný přispěla i švagrová. Jinak bych asi byla za ty prachy naprdnutá (2×80 vstup + 100 parkovný).

Tak Vám přeji krásný nedělný večer.

Zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
27.5.07 19:23

Tak já se s vámi loučím, odjíždím za chvilku na dovolenou, takže páááá za 14 dní.. :) Snad proběhne všechno ok, nebudou žádný problémky a my si v klidu užijeme poslední klidnou dovču… :) Příští léto už bude všechno úplně jinak.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
27.5.07 19:26

Caress tak si to pořádně užij a dávej na sebe pozor papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
27.5.07 20:32

Hopinko vitej :-)

Caress mooc hezkou dovolenou, pristi dovoleny budou o 100% jiny ale taky krasny s mimiskama:-)
ja uz se nemuzu dockat jeste 6 pracovnich dni a padla..

Pridavam se k Warmusce vedro je sileny a to nas to hlavni teprve ceka…u nas doma se neda ani vyvetrat:-( od 13 do zapadu nam tu pali slunicko jak blazen, musim se podivat po vetracku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
27.5.07 21:39

Ahoj holky, vitej Hopinko, teda nas uz tu je, zacinam se v tom ztracet :D :D . To je dobre.

Tak jsem se vratila z vyletu, u nasich bylo fajn, hlavne deti si uzili bazenu, voda uz byla prijemne tepla, 28 stupnu tak jsme se porad koupali. Ale nedokazu si to v lete predstavit, to bude sileny. Ted mame doma 25 stupnu, vsechna okna otevrena a porad nic.

No nic, uz se mi blizi dlouho ocekavany ultrazuk, jdu v utery, mam tu jeste mamku tyak toho musim jeste vyuzit, manzel mi opet odjizdi do Vidne a pak ma porad nejaky vecere atd. Tak si deticek uziju dosyta, hlavne, ze se ma trochu ochladit.

Tak se mejte a piste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
28.5.07 16:40

Halo, halo, je tu nekdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
29.5.07 09:37

Ahoj holky,

kam jste se tak dlouho už všchny ztratili???
Nějak tu pořád nikdo nejste.

U nás nic nového, těším se pořád na čtvrtek, kdy jdu na ten ultrazvuk, a doufám, že mi řeknou to pohlaví.
Včera jsem se byla podívat v obchodech na mimi oblečky a všude měli buď jen do modra nebo do růžova, nic neutárlního. Chtěla jsem nějaké bílé a nikde nic.
Holky budete na mimi kupovat bodýčka s krátkým rukávem nebo s dlouhým. A do čeho oblečete úplně to malé miminko. Poraďte mi, nemám s tím zkušenosti.

Díky za rady.
A už se konečně objevte, stýská se mi po zprávičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
29.5.07 10:00

Ahoj tehulky,
U nas se uz pekne kope:-) bohuzel ne na povrchu pro tatku, ale to snad brzy prijde a hrooozne nam roste brisko, vaha zatim +-4-5 kg tak doufam ze to neni moc..

Warmusko mne se podarilo par kousku zelene a 1 bile oblecenicko…Jinakjak rikas hlavne modra a ruzovka…Ja sice zkusenosti nemam, ale kupuju bodycka s dlouhyma rukavkama, protoze bude zima brrrr. Zatim nekupuju nic vetsiho nez na 6 mesicu…takze kratky az pristi rok:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
29.5.07 10:56

Ahoj holky,

tak jenom v rychlosti mám barák úplně rozsekanej, na hlavě mám maltu a PC mám pod dekama a igelitem. Takže se zase odmlčím.

U nás nic nového, jen se do toho ještě šprtám. Holčičika dobře roste a pěkně kope, hlavně v jednu ráno. Tak se všechny mějte. Až to tady zkulturníme tak se zase ozvu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
29.5.07 10:59

Ahojte holčiny,

tak jsem včera byla na kontrole u doktora a vše ok. Říkám mu, že dostávám křeče do nohou a on mi poradil ať piju Magnesii, že to má odzkoušený na vlastní kůži. Tím mě dostal :D sestřička už mu připravila recept na magnesium, takže nic a hezky si to zacvakám.

K těm oblečkům - já mám i něco málo krátkého rukávu (mám to od švagrový po neteři) a říkám si, vrstvit můžu vždy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
29.5.07 11:13

Holky a budete ty pidi olbečky na mimi prát v normálním prášku v kterém perete, nebo si na to koupíte nějaký speciální pro kojence,??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
29.5.07 11:53

Ahoj holcicky,

tak konecna se nekdo ozval. Tak jsem se vratila z kontroly, miminko je naprosto v poradku, vsechno funguje jak ma je pry krasne soumerne a s nejvetsi pravdepodobnosti to bude .......................................................... HOLCICKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jinak oblecky urcite teplejsi, takze s dlouhym rukavem. A prat budu asi v prasku, jak se to jmenuje - SENZA nebo tak nejak ale urcite jenom na pocatku pak prejdu na persil nebo ariel, jak peru normalne, akorat nepouzivam a pouzivat nebudu avivaz.

Ted budu muset probrat mimi veci co mam doma a prodam vse co ma kratky rukav, to nebude potreba.

Tak jo holciny, jdu dat spinkat Misu a pojedu pro Vojtecha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí