Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, mohla bych se k Vám přidat?
Mě je 29 a s manžou čekáme naše první miminko.. Termín mám 19.10.
Ahoj hopinko, jasně že se přidej, vítám tě tady. ![]()
Holky taky jsem byla na For Kids - fakt hrůza. My jsme potřebovali i na ostatní veletrhy, tak jsme tam jeli, ale jinak mně hrozně zklamali. Jedna vystavovatelka nám řekla, že prý to každý rok za moc nestojí, prý to všichni vědí ![]()
Ahoj holky,
Hopinko vítám tě mezi námi. Napiš nám něco o sobě.
Jinak kde všichni jste??? Asi se opalujete co??? Včera jsem se byla koupat u našich v bazénu a paráda i když voda docela studená.
Tenhle týden se má trochu ochladit, což jsem moc ráda. Ty horka fakt už nějak nezvládám.
Tak se ozvěte!!
Ahojky.
Ahoj Hopinka vítám tě taky mezi námi.
Jinak teď jsem se vrátila z for kids. A je pravda, že veletrh hraček v září je lepší, je tam to ho mnohem víc. Ale uplně s prázdnou jsme neodešli. Sice kočárek nemáme a pak jsme chtěli kupovat se švagrovou sedačku na kolo, tak tu taky nemáme. Ale konečně jsem si koupila ten kojící polštář a už se těšim až půjdu spát
. Jinak ňáký hračky pro nejmenší a krásnou deku pro holčičku, tak doufám, že se pan doktor nespletl a nebude to nakonec kluk
. Jsem ale nakonec ráda, že jsem měla vstupenku zdarma a Michal šel zapolovic a naparkovný přispěla i švagrová. Jinak bych asi byla za ty prachy naprdnutá (2×80 vstup + 100 parkovný).
Tak Vám přeji krásný nedělný večer.
Zatim papa
Tak já se s vámi loučím, odjíždím za chvilku na dovolenou, takže páááá za 14 dní..
Snad proběhne všechno ok, nebudou žádný problémky a my si v klidu užijeme poslední klidnou dovču…
Příští léto už bude všechno úplně jinak.. ![]()
Hopinko vitej ![]()
Caress mooc hezkou dovolenou, pristi dovoleny budou o 100% jiny ale taky krasny s mimiskama:-)
ja uz se nemuzu dockat jeste 6 pracovnich dni a padla..
Pridavam se k Warmusce vedro je sileny a to nas to hlavni teprve ceka…u nas doma se neda ani vyvetrat:-( od 13 do zapadu nam tu pali slunicko jak blazen, musim se podivat po vetracku!!
Ahoj holky, vitej Hopinko, teda nas uz tu je, zacinam se v tom ztracet
. To je dobre.
Tak jsem se vratila z vyletu, u nasich bylo fajn, hlavne deti si uzili bazenu, voda uz byla prijemne tepla, 28 stupnu tak jsme se porad koupali. Ale nedokazu si to v lete predstavit, to bude sileny. Ted mame doma 25 stupnu, vsechna okna otevrena a porad nic.
No nic, uz se mi blizi dlouho ocekavany ultrazuk, jdu v utery, mam tu jeste mamku tyak toho musim jeste vyuzit, manzel mi opet odjizdi do Vidne a pak ma porad nejaky vecere atd. Tak si deticek uziju dosyta, hlavne, ze se ma trochu ochladit.
Tak se mejte a piste
Ahoj holky,
kam jste se tak dlouho už všchny ztratili???
Nějak tu pořád nikdo nejste.
U nás nic nového, těším se pořád na čtvrtek, kdy jdu na ten ultrazvuk, a doufám, že mi řeknou to pohlaví.
Včera jsem se byla podívat v obchodech na mimi oblečky a všude měli buď jen do modra nebo do růžova, nic neutárlního. Chtěla jsem nějaké bílé a nikde nic.
Holky budete na mimi kupovat bodýčka s krátkým rukávem nebo s dlouhým. A do čeho oblečete úplně to malé miminko. Poraďte mi, nemám s tím zkušenosti.
Díky za rady.
A už se konečně objevte, stýská se mi po zprávičkách.
Ahoj tehulky,
U nas se uz pekne kope:-) bohuzel ne na povrchu pro tatku, ale to snad brzy prijde a hrooozne nam roste brisko, vaha zatim +-4-5 kg tak doufam ze to neni moc..
Warmusko mne se podarilo par kousku zelene a 1 bile oblecenicko…Jinakjak rikas hlavne modra a ruzovka…Ja sice zkusenosti nemam, ale kupuju bodycka s dlouhyma rukavkama, protoze bude zima brrrr. Zatim nekupuju nic vetsiho nez na 6 mesicu…takze kratky az pristi rok:-)
Ahoj holky,
tak jenom v rychlosti mám barák úplně rozsekanej, na hlavě mám maltu a PC mám pod dekama a igelitem. Takže se zase odmlčím.
U nás nic nového, jen se do toho ještě šprtám. Holčičika dobře roste a pěkně kope, hlavně v jednu ráno. Tak se všechny mějte. Až to tady zkulturníme tak se zase ozvu!!!
Ahojte holčiny,
tak jsem včera byla na kontrole u doktora a vše ok. Říkám mu, že dostávám křeče do nohou a on mi poradil ať piju Magnesii, že to má odzkoušený na vlastní kůži. Tím mě dostal
sestřička už mu připravila recept na magnesium, takže nic a hezky si to zacvakám.
K těm oblečkům - já mám i něco málo krátkého rukávu (mám to od švagrový po neteři) a říkám si, vrstvit můžu vždy. ![]()
Holky a budete ty pidi olbečky na mimi prát v normálním prášku v kterém perete, nebo si na to koupíte nějaký speciální pro kojence,??
Ahoj holcicky,
tak konecna se nekdo ozval. Tak jsem se vratila z kontroly, miminko je naprosto v poradku, vsechno funguje jak ma je pry krasne soumerne a s nejvetsi pravdepodobnosti to bude .......................................................... HOLCICKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak oblecky urcite teplejsi, takze s dlouhym rukavem. A prat budu asi v prasku, jak se to jmenuje - SENZA nebo tak nejak ale urcite jenom na pocatku pak prejdu na persil nebo ariel, jak peru normalne, akorat nepouzivam a pouzivat nebudu avivaz.
Ted budu muset probrat mimi veci co mam doma a prodam vse co ma kratky rukav, to nebude potreba.
Tak jo holciny, jdu dat spinkat Misu a pojedu pro Vojtecha.