Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
31.5.07 13:23

Zdravím všechny.
Já při prvním těhu na testech na cukrovku omdlela hlady. Tak jsem zvědavá, jak to bude tentokrát. Ještě k tomu přispívá, že mám hrůzu z odběrů 8O :?
Ta glukóz je fakt hnusná, já nepiju žádný slazený pití, i kafe a čaj piju hořký, takže to je humus :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
31.5.07 14:17

Cukrovka je fakt humus, ale bohuzel to musime prezit, jen doufam, ze se mi povede premluvit mamu nebo manzela aby pohlidal ten den deti, jit tam jeste s nimi to by byl teprve zazitek.

Dneska mi vecer prijde maserka, uz se nemuzu dockat. Zacinam mit problemy otacet se v posteli z jednohu boku na druhej, mimi me vetsinou celou noc kope do boku na kterem lezim, nic moc zazitek a bude hur, nejak to vsechno zacina driv nez pred tim, to bude tim tretim tehotenstvim.

Jen tak pro pobaveni mam v pase 86 cm a pred otehotnenim jsem mela 63 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
31.5.07 19:38

Ahoj holky,

tak jsem dnes ráno byla na kontrole u gynekologa, ptala jsem se na pohlaví, ale jen tak halabala mi řekl, že to vypadá na kluka, ale že mi to řekne až příště, což je 14.7. Odpoledne jsem byla ve Vinohradské nemocnici na velkém ultazvuku, doktorka nám vše ukázala, a vše kontrolovala..... vše je prý v pořádku!!!!!!!!!!!!!!! Miminko si drželo ručičkou hlavu (to asi z toho, že na něj zas koukáme), no a pohlaví si nechalo pro sebe. Doktorka tam pořád koukala, ale mimi dalo nohy k sobě, a měli jsme smůlu. Takže nic nevím a mému doktrorovi moc nevěřeím. No ale asi to ten kluk bude..my chtěli strašně moc holčičku, no co se dá dělat, pořád ještě doufám!!!!!!!

O cukrovce mi taky nic neříkal, holky kdy se tam chodí, musím se ho zeptat, jestli mě tam pošle. Fakt mě ten můj doktor štve, ale už mi připadá pozdě ho teď v polovině měnit. On mi nikdy nic neřekne, neukáže a ani nevysvětlí.

No jinak se cítím v pohodě, já ty záchvaty žravosti moc nemám, spíš mám pořád chut na nějaké ovoce a zeleninu, za což jsem ráda.

Mějte se moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
31.5.07 20:50

Petrano ja jeste nevim kdy pujdu, ale urcite dam vedet:-) musim to nejak zkloubit s kontrolou a vzit to v jeden den… takze asi zacatkem cervence+-

Warmusko jeste porad to muze byt holcicka buh vi co tam videl:-)

No ja jsem cudla ja se nemerila pred ale ted mam 104 (fuj ani napsat mi to nejde)… a pres hrudnik jeste o centak vic (bylo 89)… to uz je spis k placi…

Holky ja myslela ze to bude sranda vysetreni, ale podle toho co tu pisete mi stoji vsechny chlupy:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
31.5.07 20:51

Warmusko ja mam napsano mezi 24-28tt na tu cukrajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
1.6.07 08:46

Ahojky, dobre rano, zacatek cervence by byl super, tak se pak ozvi, ja to nemam tak daleko, tak to snad zvladnu.

Dnes je Den deti, tak vsem vasim ratolestem hodne radosti a smichu. Vojta ma dnes maskarni, tak sel za pirata, konecne sel jednou do skolky se smichem. Jinak tam nechodi moc rad. No ja jdu prat a pak zajedu pro kopr a udelam koprovku, je dneska tak nejak letne tak to se k tomu hodi.

Tak si uzijte slunicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
1.6.07 09:33

Ahojky,

taky přeji všem dětičkám hezký den, ať si to užijí!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
1.6.07 10:58

na tu cukrovku musí jít každá nebo jak?

my máme cukrovku dost v rodině, ale zatim to před dr. tajím :-) nemusí vědět všechno :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
1.6.07 12:46

Ahoj!
Možná jsem pozadu, možná se to změnilo, ale já na cukrovce nebyla ani v jednom těhotenství a ani teď o tom nikdo nemluvil, že bych měla. Asi je to jen tam, kde je cukrovka v rodině nebo tak něco. Tak jestli Tě tam Warmusko nepošlou, je to v pořádku.
Chtěla jsem nechat dnes Elu doma ze školky, to ježdění se dvěma raubíři v tmavěmodré Felicii bez klimatizace a bez posilovače řízení mě už moc dobře nedělá. No ale mají dnes dopoledne ve školce Den dětí, tak jsem jí to nemohla udělat. Naštěstí mi ji za chvilku přiveze sousedka-kamarádka, jejiž dcerka do té školky taky chodí, tak jsem jela jen ráno. Teď půjdu balit, se dvěma dětmi je to nářez, mám vždycky pocit, že bychom potřebovali autobus. Hrůza. Tomáš přijede z Vídně až pozdě večer, tak ten mi moc nempomůže (jinak by aspoň hlídal děti, ne že by balil za mě…). Ale už se děsně těším, celý týden budu mít nohy nahoře, chodit do lesa, maximálně pojedu s Eliško do Maříže namalovat si nějaké hrnky… . jo, pak vám napíšu, jak to bylo doopravdy. Mám obavu, že ve své vrozené dobrotě :wink: „dovolím“ manželovi tu volejbálek, tam basket, tuhle něco jiného a já se tam budu s dětmi plácat. Ale těším se, jak budou každý večer uběhaný, spokojený, špinavý od hlíny a antuky, takový celý voňavý…
No nic, nějak jsem se zasnila. Tak jen ať skutečně odjedem.
Mějte se báječně!
Katka a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9323
1.6.07 13:12

cukr

:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
1.6.07 13:30

My v rodine cukrovku taky nemame a nebyla jsem jen u prvniho tehu, u druheho me tam hnali a ted taky a chtela jsem se vyvliknout, ale pani doktorka rikala, ze radeji ano, ze je to lepsi. To splnuje teorii co doktor to nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
1.6.07 13:40

My v rodině cukrovku máme, v 1.těhu jsem byla a teď o tom ještě nikdo nemluvil, tak uvidím příští týden, jdu na kontrolu, tak mi asi řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
1.6.07 19:26

Ahoj holky, tak já byla včera na kontrole. Mimi má asi 23-25 cm a 318 g. Všechny míry přesně odpovídají 20.týdnu, takže to je super. :P
Ale jsem trošku zklamaná. Když mi ukazoval krásný 2 nožičky, tak jsem chtěla vědět co je mezi nima. A on se moc neobtěžoval potom pátrat a řekl mi, že je brzo něco vidět, a že by to nebylo na 100 procent. Docela jsem se těšila, že už se taky něco dozvíme. Jdu tam zase za 14 dní, tak se ho zkusím zeptat znovu. Připadá mi, že se mu moc nechce říkat pohlaví… :(
Jinak přidám se s mírama. V pase už mám taky 86, ale měla jsem určitě 70-75, nevím přesně. A přes prsa už 108. Doufám, že už to větší nebude. Jen tak pro zajímavost jsem se zkusila změřit přes bříško a mám 100!!! Ale normálně to na mě není moc vidět, každý říká, že není možný že jsem těhotná.
Jinak zítra odjíždím na týden k našim, tak budu bez internetu.
Tak se mějte všechny moc krásně, opatrujte bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
1.6.07 20:31

Ahojky, jen se na chvilku vratim ke kocarkum, asi uz mam favorita - X-lander XA, moc se mi libi a koupim ho i s korbou. Korbu koupim asi z druhy ruky, ale kocar si koupim novy. Ted mi zbyva jen prodat ten svuj stary + kosik na koleckach, pokud mate nektera zajem, je k dispozici a dam vam opravdu dobrou cenu :D :D

Je to moje posledni mimi tak at ma komfort a ja dobry pocit az s kocarem vyrazim. Docela me to zacalo bavit. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9323
2.6.07 14:52

košík

:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...