Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte maminy
tak jak jste přežily dnešní pařák, u nás už se zatáhlo, ale pořád ne a ne zapršet ![]()
Ahojky, tak to vypada, ze jsme vsechny upecene a uvarene, nejhorsi je ze se zacina strasne spatne spat, je horko i celou noc. Fakt priserny.
Katulinku, vitam te z dovolene, jsem rada ze se citis alespon trochu odpocata a ze deti si to uzili. My ted taky nedostaneme deti do vany drive nez v osm a to je rekord, vetsinou litaji venku nahaty i v pul devaty, za to je to rano horsi dostat Vojtu vcas do skolky, vetsinou tam musim volat at s nim pocitaji ze uz jsme skoro na ceste.
Helenko, kde mas to obrivsky brisko??
. Ja vim ze fotky zkresluji a ze urcite mas velke brisko, na to ze jsi normalne stihla, ja taky mela sedesat pred otehotnenim, ted mam uz pres devadesat, je to strasny, hlavne vecer, rano si pripadam jeste tak v pohode, skoro bez bricha ale behem dne to roste a pribyva.
Snad se mi dnes podari premluvit manzela aby mifotky stahnul do laptopu a poslal mi je, tady na tom pocitaci to nejde, je to uz dedecek. Ale jsme rada ze ho mam.
Katulinku chtela jsem se te zeptat, nevis jestli nekde berou kocarky, myslim jako charita, prodam ho max za 1000.- a protoze puvodne (pred 5 lety) stal 16000.- tak ho snad radsi nekomu venuji.
Tak ja jdu zalivat zatim se mejte, jeste se sem mrknu.
Petrano, nějak mi bříško asi přestalo růst nebo co. Už týden mám stejně, tak nevim. je pravda, že v tomto horku se mi nechce ani pořádně jíst a jediné na co mám chut jsou tak zeleninové saláty vychlazené z ledničky. Takže pak bříško neroste. uvidím, třeba až budu ve 22tt tak tě doženu ![]()
Helenko, brisko neres hlavne ze mimi roste tak jak ma, ja vzdycky mela mini bricha.
Ahooooooooj vsem…
tak zitra nas ceka velky den jedeme s tatkou na UZ ve 20tt (resp21 ale to je fuk)…tak na nas myslete rada bych se pridala mezi ty stastne co uz vedi ![]()
Nooo ja dneska sla do mesta a malem jsme nedosla domu…hruza a to normalne leto miluju ![]()
Mne tedy bricho roste moooooooooooooooc za chvili se budu kutalet, ale asi to vsechno nemuzu svadet na prcka mam porad prisernej hlad ![]()
zatim pa pa a snad chladnejsi noc ![]()
AHoj holky,
dzazi dík za gratulaci, ale v tom dálkovým busu si někoho měla zvednout ze sedačkyy, jsou to hanbáři, že nás matky nachají trpět ve stoje, ale jinak do Berlína můžeš i na občanku
katulinku vítám tě z dovči, už bych taky někam jela, a díkys za gratulaci k mgr, máš pravdu je to šílená úleva
Holky dneska jsem se dodrncala do práce a z práce a myslela jsem si, že umřu, fakt jezdit nemůžu, lezu jako šnek a píchá mě v břiše a vedro a smrad a 2 hodiny tam a 2 zpátky, jsem srab a nezvládám, zítra jdu k doktorovi, snad mě nechá doma, fakt mi bylo mizerně.
Jediný co mě utěšuje, že nejsem lenoch, je to, že mi v práci všichni říkali, jestli nejsem na hlavu, že z tý dálky jezdím. Prý se na to mám vykašlat. Asi mají pravdu. Jo a ve čtvrtek jdu na tu cukrovku a v pondělí asi jedeme do Hořovic na čumendu do porodnice.
Fuj to jsem toho zase nakecala! Mějte se a pohladtě pupíky! ![]()
Tak mě břuch taky pěkně roste a nebude to jen mimčem. Dneska jsem poobědě snědla půlku kinder čokoládovýho zajíce, když já na něj měla takovou chuť
Pořád nemůžeme najít foťák
, tak nemůžu ani dát fotku.
Těhule
tak jsem manžela poprosila, zda by mi neudělal novou fotku bříška, protože tu co jsem vložila do galerky podle mě zkresluje!!! Takže jsem vyfocená tak jak jsem tu celý den pobýhala - spíš tak od odpoledne kdy jsem vstala
a myslím že je to o něco lepší!
Baruš, já se Ti divim, 2 hodiny dojíždět to by tedy nebylo nic pro mě! Do jížděla jsem tak asi zhruba hodinu, možná kousek víc (podle intervalů metra) a dělala dvanácky, už bych si to nedokázala v normálu představit. Když jsem chodila do práce, tak jsem spala tak 5-6 hodin, no hrůza teď bych byla mrtvá!!! Takže tak trošku vítej mezi těma, co si užívají domacích prací
![]()
Barus koukej uz zustat doma!! Mne doktro sam rekl ze je to blaznovstvi dojizdet…
ufffffff........ tedy přečíst všechno po 15ti denní dovolený, to byl výkon na dvě hodiny… jste se tu tedy pěkně rozjely.. ![]()
V Egyptě bylo fajnově, malá byla asi taky spokojená… žádný velký protesty se nekonaly ani v letadle, ani na sluníčku… I když tedy většinu času jsem byla pod slunečníkem nebo aspon s přikrytým bříškem… Pak dodám nějaké foto.. ![]()
baruš velikááááááááá gratulace ke státnicím..
Mně za týden začíná zkouškové, ale už mi zbývaj jen tři zkoušky, tak to snad nějak zvládnu… i když tedy po dovolený se mi do toho učení vůůůbec nechce… No a pak mi bude chybět ještě rok… tak uvidíme, jak nám to pujde skloubit s malou dohromady… a propo, bude tu ještě někdo studovat na mateřské?
petrano : košík prodaný? nebo je ještě k mání? ![]()
Ahoj holky!
Caress: inu, já budu studovat při mateřský. příští týden mě čekají 2 zkoušky a 2 zápočty a budu mít uzavřený semestr. No a pak ještě celý příští rok a v červnu státnice!
Docela se děsím, ale snad to nějak zvládnem, ne? ![]()
Jinak vítej z dovolenéééééééééééééééé!!! ![]()
Hanka
Ahojky těhule,
nestihla jsem všechno pořádně přečíst, ale můžu se pochlubit že jsme byli na víkend na jedné chalupě asi se 14 známýma a bylo to úplně super. Matyášek si to tam užíval a my taky, hlavně dlouho do rána ![]()
Jo a byl tam bazén, já chcu doma takyyyyyyy… to byla paráda, nevím kdy se dostanu zasej do vody, ale bylo to bezva a aj vyšlo počasí, voda byla sice kolme 18 stupňů ale na ty hice, bomba…
Všem gratuluju jak k mimi, ta ke zkouškám..
Indi
Ahoj těhulky,
Caress - já mám dnes jednu zkoušku a za týden poslední a pak taky ještě rok a v červnu státnice. Tak snad to zvládneme.
Ty vedra jsou děs. ještě že ten bazén máme celej den z něho nevylezu ![]()
zatím pá jdu se chystat na zkoušku aby mi neujel autobus ![]()
Mak
Ahoj tehule, to vedro je priserny a pry to ma trvat sned jeste mesic, to me prijde, ze to nemuzu prezit.
Jeste jednou obdivuje vsechny studentky, prijde mi, ze snad vsechny neco studujete, ja jsem chtela taky ale nevim tri deti, jeste k tomu stehovani, pak samozrejme novy dum potrebuje peci
a hlavne nebude zahrada, takze prace moc a moc. A hlavne ted v tech vedrech se mi o tom uz vubec nechce premyslet, takze to zase asi o rok posunu.
![]()
Caress v Egypte muselo byt bajecne, jen asi strasne vedro, i kdyz u more se to vzdy lepe snasi, kde jste byli?? My byli loni v Sharm al Sheik a byli jsme strasne spokojeni. Caress o kosik uz nekdo zajem projevil.
Barus a ty se na to dojizdeni fakt vykasli
ahoj, mám dotaz jestli můžu v tomto období těhu cvičit (posilovat) břišní svaly?