Poradna duly
Jana Čurdová
Kája: postýlku asi nějakou jen obyč. třeba z Ikey. Je fakt, že postýlek je hafo, od levných až po ty neskutečně drahé… Tak já pujdu do té levnější, protože chci zainvestovat do toho košíku… ![]()
No u nás do ní bude investovat moje mámaj a ta řekla ať na to nehledím. (první vnouče
) Taky jsem myslela nejprve tu obyč z ikey. Tak uvidíme zítra se jedeme po něčem juknout.
pomalu začínám propadat panice… Přijde mi, že toho už všichni máte sehnanýho moc.
Já až na pár kousků oblečení nemám vůbec nic… Ani místo.. ![]()
Kajo mi budeme mit pujcenou postylku od pritelovyho bratranka, jen si ji budem natirat aby byla jako nova:-) Chtela jsem ji morit, jenze dedecek mi vysvetlil, ze celkem nemam sanci to zbavit puvodniho laku tak dokonale, aby to bylo krasny…tak jen budeme lakovat a mozna i barevne, aby se Viktorce libila (to je uzasny uz ji muzu rikat pravym jmenem) jinak se mi hodne libi bile postylky, ale nakonec jsou vsechny krasny…pry je dulezity aby byla polohovaci matrace a dobry jsou i kolecka, kdyz sni chce clovek popojizdet…
Caress jsi byla nejak brzy mne psali ze nejdriv ve 24tt, jenze oni to maji asi ruzne…
Jooo jinak sice budeme mit holcicku ale asi v modrem kocarku tatka se mi v so do nej zamiloval
no a asi mu ho dovolim kdyz uz byl smutnej s princezny…
ravena: no taky bych řekla, že jsem byla brzo, říkala jsem to sestřičce, že odjíždím na dovolenou a jestli bych tedy mohla jít na ten cukr až po dovče, tzn. 23tt a ona řekla že ne, že to musím mít do dneška, kdy jdu do poradny hotový.
Raveno já jsem taky chtěla renovovat postýlku po kamarádce, ale vyšlo to takhle tak uvidíme co pořídíme. A v modrým kočárku může být i holčička. Modrá se dá krásně kombinovat s červenou nebo růžovou a dalšími holčičími barvami ![]()
Jinak na ten cukr jsem zvědavá. Minule mě nikam neposlali a teď jdu na kontrolu v úterý a to bych měla být 24. týden tak jsem zvědavá. Ale co tak poslouchám od Vás a od kamarádky (byla na tom před 3 týdny) tak pokud mě nepošlou zlobit se nebudu ![]()
Kajo postylka mi byla celkem jedno, hlavne ze je fcni
a bude krasna, alespon zabiju cas vylepsovanim
rozhodne mne to bavi vic nez zehleni, vareni a uklizeni
![]()
Holky taky tady se musim pochlubit
Viktorka uz ma prvni hracku (no spis maminka, ale to je fuk)

Ahoj holky… tedy vy uz mate spoustu vybaveni… ja mam akorat zamluvenej kocarek u kamaradky a to je vsechno, porad si rikam, ze mam dost casu
) Hlavne se snad budem stehovat, tak to nechci tahat sem a pak zas do novyho bytu
)
S tema postylkama - tu nejlevnejsi z Ikea bych asi nedoporucovala, byla jsem se na ni podivat a prijde mi dost lehounka, ze az mimco bude stat, uplne v pohode ji prevrati
(
Co se tyce moreni postylky po puvodnim laku/barve - doporucuju, pokud mas moznost delat to nekde na zahrade, koupit si v hoby marketu barvozrouta - je to myslim neco na zpusob louhu - tim to natres a po nejake dobe pusobeni - to ti v hoby marketu urcite reknou - se to smeje krasne i s barvou. Drevo pak ale krapet zchlupati a je potreba ho zbrousit. My jsme si takhle renovovali skrin, je to pracny, ale vsechna barva krasne sleze
)
Jinak my jsme se s manzou dohodli, ze koupime jen cestovni postylku a do ni kvalitni matraci - prej ma byt penova, kokosova je moc tvrda. Mam jednu vyhlidnutou - ta se mi moc libi, dam ji do galerie, tak se kouknete
)
Raveno hračka je úžasná a jestli dobře koukám tak je na tý nový komodě
?
Já jsem chtěla tu postýlku od kamarádky obrousit šmrglem a pak znova natírat
Kájo, jestli to chceš brousit, tak si kup takovy ty brusny kotouce, co se davaj na vrtacku, jinak to budes brousit jeste za mesic .o) a jestli je cela ze sprusli, tak doporucuju takovy smirglovy houbicky, maj je v Obi
)
Kajo jo jo na novy komode
ale ta je jeste pred prac. upravama…kdyz se mi to povede k me spokojenosti tak se pochlubim ![]()
No taky to musim zbrousit, ale to pry neudelam dostatecne dobre na moreni:(
Lukresie diky za typ zkusim to probrat s mym tatkou, protoze se smradama stejne moc delat nemuzu:( ale pokud by to pomohlo tak bych mela komodu i postylku ve stejnym
a hlavne bych se doma tak nenudila…
Zdavím všechny!
V Krči to dopadlo dobře, cysty bohudík zmizely. Díky všem za palce!!! Prcek jen zazíval a my zase šli.
Já na cukrovce ještě nebyla a přitom jsem nahlašovala, že ji má ségra, tak nevím, doktor nic neříkal.
Baruš, dík za poklonu, dokonce jsem atletiku dřív dělala závodně, ale už to pár let je, teď si připadám celkem rozteklá:).
Dneska mám v práci práce na týden, tak jdu rychle na to, ještěže sem chodím jen jednou týdně.
Mějte se krásně,
Dzazi
Říjen 2007
Nick/stáří maminky/ termín porodu dle MS/ pohlaví
Počet maminek
Baruš/28r/1.10-první mimi/holčička
Makk(Markéta)/33/3.10/+2děti - David 11, Lukáš 4/chlapeček
Kája/26r/4.10- první mimi/holčička
Verububu/29/ 5.10-první mimi/chlapeček
Mlíko/24r/6.10
Peťule/29/8.10-první mimi
Indi/-/8.10.+ klučík 2r./holčička
Caress(Eva)/24/9.10. - první mimi/holčička
Dzazi/26r./11.10-první mimi/chlapeček
Petrana-(Petra2)/32r./12.10 Vojta 4.5 roku a Michalka 20 mesicu/holčička
Kvetinka2(Hanka)/29r/13.10-první mimi
bbettka(Petra)/27r/14.10 + Alžbětka 2,5r.
Warmuska/30r./14.10
Lime(Lenka)/33r./17.10+ Ami 2roky
misinka(Šárka)/27r/18.10
Katulínek (Katka)/31r./21.10+Eliška4r+Štěpánek1,6r/chlapeček
Anice/30r./21.10-první mimi
Drobek/29r/25.10 + Lucinka 17m
Leonka23/-/25.10./překvapení
Evulefka/-/-
Goldy/-/-
Miiri/36/26.10/chlapeček
Ravena (Petra) /27r./ 26.10. - první mimi/holčička
Lukrecia/
Evsonek
Fiebi/21r./27.10.- první mimi /
Helenka/23/28.10-první mimi/holčička
holky tak se pokouším dát seznam do kupy, asi bude nejjednodušší, když se každá zkotrolujete nebo i doplníte, (nejsme tam všechny myslíl) a písnete to soukromou zprávou nebo jen do fóra já se to budu snažit realizovat
Makk jestli chceš, administruj ten seznam taky, je toho na jednu moc, nechaly jsme to dlouho být tak bude fain, když se fo toho budeme vrtat dvě