Poradna duly
Jana Čurdová
to Petrana: ty cestovni postylky jsou s vkladacim luzkem - takze na 2 polohy
) prave, aby ses nemusela tak ohybat… ja jsem chtela puvodne i drevenou, ale manzel rikal, ze je to zbytecny, tak jsem prosla tady nejaky fora, co na to ostatni maminy a psaly, ze jak se dite zacalo samo pretacet v postylce, vetsinou ho davaly do cestovni, protoze z dreveny bylo cely pomlaceny. Myslim, ze kdyz je tam kvalitni matrace, tak je to dobry
)
to Dzazi - gratuluju k ultrazvuku
)
všechny změny eviduji a zítra bude seznámek zaktualizovaný. ![]()
Mak
Makk skvělý, jmenuji tě vrchní administrátorkou seznámku! Šikula! ![]()
Makk a Baruš, fakt dobrý ![]()
tak nám tam nebylo vidět, co to bude
jeden pan doktor povídal, že tam něco vidí, ale druhý, že nevidí nic, že by si netroufl odhadnout. prvně jsem byla zklamaná, ale už je to v pohodě. tak přemýšlím, že už to bude jen překvápko. připojuji se tedy k ostatním, co si to nenechají říct, teda zatím ![]()
jinak já se jmenuji Veronika ![]()
Makk a Baruš - díky moc za seznámky, jsou oba super, i když ten od Makk je víc přehlednější. Máte obě obrovskou gratulaci a velké díky.!!!! ![]()
OlinoS - vítám tě mezi námi, to se rozrůstáme!!!!
Dzazi - moc a moc gratuluji k tomu, že je mimi v pořádku a cysty se ztratili. Držela jsem ti palečky!!!
Caress - já taky začínám propadat panice, mám jen oblečení, co jsem si teď přivezla od kamarádky, jinak nemám skoro nic. Nejhorší to bude s tím kočárkem, pořád nevím, jaký vybrat.
Holky pošlete nějaké tipy na kočárky. Máme takové blbé období, že bude mimi do půl roka ve fusaku a ty vany v kočárkách se dělají tak malé, že se obávám aby se tam vůbec vešlo. A taška na mimi zas nejde dát do všech, tak jsem z toho docela nervozní, že nevím co koupit.
Jinak postýlku mám dřevěnou od kamarádky a taky ji musíme natřít. Chtěla jsem ji taky zbavit barvy a namořit, ale je to prý stašně pracný, tak jí natřeme na bílo a možná s kombinací buď růžové nebo modré, podle toho jestli se mimi ukáže co je zač.
Tak hezký večer a prosím dejte ty tipy na kočárky.
tak co se kočárku týče, myslím, že už mám jasno a nic mě nezlomí… Quinny buzz http://quinny.libfin.cz/cz/buzz.php Jen s barvama ještě nemáme jasno…
Mno a ted po tom, co tu čtu možná zauvažuju i nad cestovní postýlkou na místo dřevěné…
tak já mám v kočáru jasno - mám už doma Tako-Natalia, kamoška už rok vozí malou v Růžový panter-Jerry - má taky řijňátko - a je maximálně spokojená
http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/produkt.htm?…
mak
Makk seznamek je super jen mne tam mas 2× ![]()
http://www.patron-bohemia.cz/…70_0_300.jpg
No tatka touzi po tomhle kocarku, a asi mne zlomi a budu mit Viktorku v modrem:-)
krasny ranko ![]()
Makk plati oba 23.10 je podle UTZ a 26. 10 podle PM, ale asi tam nech jen ten 26.10 ![]()
AHoj holky,
warmusko já jsem ten seznam jen tak splácala, jasně, že ten od Makk je lepšášejší (hezký slovo) taky jsem ji jmenovala vrchní administrátorkou a už se do toho nebudu vrtat, pokud makk nebude třeba chtít pomoci.
makk jen mě napadlo, že chybíš mezi maminkama a miiri taky, obě jste zasloužilé maminy, tak si to tam hrdě napište!
dneska jsem mazala už po šesté hodině do nemocince na ty bléé testy na cukrovku a to by mě kleplo, zrovna dneska a jen dneska malujou tak jsem zase jela domů, smůla a příští týden mě to čeká znova ach jo.