Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1384
13.6.07 15:46

to Petrana: ty cestovni postylky jsou s vkladacim luzkem - takze na 2 polohy :o) prave, aby ses nemusela tak ohybat… ja jsem chtela puvodne i drevenou, ale manzel rikal, ze je to zbytecny, tak jsem prosla tady nejaky fora, co na to ostatni maminy a psaly, ze jak se dite zacalo samo pretacet v postylce, vetsinou ho davaly do cestovni, protoze z dreveny bylo cely pomlaceny. Myslim, ze kdyz je tam kvalitni matrace, tak je to dobry :o)
to Dzazi - gratuluju k ultrazvuku :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
13.6.07 16:05

Makk super seznámek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
13.6.07 17:12

Makk: už je mi 24 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.6.07 17:22

A mně už 27:). Díky, že jste si daly tu práci! Dzazi

• Citovat
  • Upravit
898
13.6.07 17:33

všechny změny eviduji a zítra bude seznámek zaktualizovaný. :wink:

Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
13.6.07 20:04

Makk skvělý, jmenuji tě vrchní administrátorkou seznámku! Šikula! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
13.6.07 20:20

Makk a Baruš, fakt dobrý :wink:
tak nám tam nebylo vidět, co to bude :roll: jeden pan doktor povídal, že tam něco vidí, ale druhý, že nevidí nic, že by si netroufl odhadnout. prvně jsem byla zklamaná, ale už je to v pohodě. tak přemýšlím, že už to bude jen překvápko. připojuji se tedy k ostatním, co si to nenechají říct, teda zatím :lol:

jinak já se jmenuji Veronika :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9323
13.6.07 20:29

šikulky

:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
13.6.07 20:39

Makk a Baruš - díky moc za seznámky, jsou oba super, i když ten od Makk je víc přehlednější. Máte obě obrovskou gratulaci a velké díky.!!!! :D

OlinoS - vítám tě mezi námi, to se rozrůstáme!!!!

Dzazi - moc a moc gratuluji k tomu, že je mimi v pořádku a cysty se ztratili. Držela jsem ti palečky!!!

Caress - já taky začínám propadat panice, mám jen oblečení, co jsem si teď přivezla od kamarádky, jinak nemám skoro nic. Nejhorší to bude s tím kočárkem, pořád nevím, jaký vybrat.
Holky pošlete nějaké tipy na kočárky. Máme takové blbé období, že bude mimi do půl roka ve fusaku a ty vany v kočárkách se dělají tak malé, že se obávám aby se tam vůbec vešlo. A taška na mimi zas nejde dát do všech, tak jsem z toho docela nervozní, že nevím co koupit.

Jinak postýlku mám dřevěnou od kamarádky a taky ji musíme natřít. Chtěla jsem ji taky zbavit barvy a namořit, ale je to prý stašně pracný, tak jí natřeme na bílo a možná s kombinací buď růžové nebo modré, podle toho jestli se mimi ukáže co je zač.

Tak hezký večer a prosím dejte ty tipy na kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
13.6.07 21:02

tak co se kočárku týče, myslím, že už mám jasno a nic mě nezlomí… Quinny buzz http://quinny.libfin.cz/cz/buzz.php Jen s barvama ještě nemáme jasno…

Mno a ted po tom, co tu čtu možná zauvažuju i nad cestovní postýlkou na místo dřevěné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
13.6.07 21:33

tak já mám v kočáru jasno - mám už doma Tako-Natalia, kamoška už rok vozí malou v Růžový panter-Jerry - má taky řijňátko - a je maximálně spokojená
 http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/produkt.htm?…

mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
13.6.07 21:50

Makk seznamek je super jen mne tam mas 2× :-)

http://www.patron-bohemia.cz/…70_0_300.jpg

No tatka touzi po tomhle kocarku, a asi mne zlomi a budu mit Viktorku v modrem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
13.6.07 22:30

no fakt :lol: a pokaždé s jiným termínem - tak kterej platí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
14.6.07 08:10

krasny ranko :D
Makk plati oba 23.10 je podle UTZ a 26. 10 podle PM, ale asi tam nech jen ten 26.10 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
14.6.07 09:50

AHoj holky,

warmusko já jsem ten seznam jen tak splácala, jasně, že ten od Makk je lepšášejší (hezký slovo) taky jsem ji jmenovala vrchní administrátorkou a už se do toho nebudu vrtat, pokud makk nebude třeba chtít pomoci.

makk jen mě napadlo, že chybíš mezi maminkama a miiri taky, obě jste zasloužilé maminy, tak si to tam hrdě napište!

dneska jsem mazala už po šesté hodině do nemocince na ty bléé testy na cukrovku a to by mě kleplo, zrovna dneska a jen dneska malujou tak jsem zase jela domů, smůla a příští týden mě to čeká znova ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí