Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Baruš já právě na občanku nemůžu, mám ji z roku 2000 a na ty to nejde, měla jsem s tím problémy i na Slovensku.
Dneska se kodrcám pro změnu do Boleslavi, tam mám zase dopis z finančáku. Aspoň navezu jahody, kedlubny a květáky:).
Před pár dny jsem zjistila, že jsem už přes dva roky měla platit sociální pojištění, i když mi původně řekli, že studenti nemusí… No tak teď se těším na tu sumu i s penále.
Zítra jsem se chtěla ulejt z práce, abych se už mohla učit, ale zrovna to nejde, je hromada práce, čt a pá letím pracovně do Berlína, tam se taky houby naučím. Zkouška na dva týdny učení a já na ní budu mít pár dní, to bude zlý:(.
Zítra jdu na kontrolu do Krče, jak minule prckovi našli nějaký ty cysty na hlavě, tak doufám, že mu to zmizelo, jinak by to byla síla. Edwardsův syndrom si radši ani nehledejte:).
Razím objíždět město, dneska zase ještě moc cestování přede mnou:). Kupodivu vedro snaším dobře… už klepu na stůl:).
Mějte se krásně,
Dzazi
Ahojky!
Petrano, já vím akorát, že kočárky berou v Klokánku (Fond ohrožených dětí).
Leonko, břišní svaly asi jen opatrně. Ale jestli jsi zvyklá, tak je nemusíš úplně vynechávat. Na těhu józe je taky trošku procvičujem.
Dzazi, držím palce, ať zítra v Krči dopadnete dobře!
Stdentky, máte můj obdiv. Já s Eliškou dodělávala takový dvouletý institut v práci, celkem brnkačka, ale i tak už bych si to zopakovat nechtěla. Natož nějakou normální školu. Asi se spokojím s Mgr. Kdysi jsem pošilhávala po malém doktorátu (na JUDr), ale myslím, že k tomu už nikdy nedojde. Mám pocit, že po mateřské se 3 dětmi budu muset opakovat základku ![]()
Vedro je otřesný, ale nechci vás děsit…bude ještě hůř
Štěpánek je srpnový a vím, co znamená vedro v 7., 8. měsíci. Teď aspoň občas něco zmáknu na zahradě a tak, ale koncem léta už budu je funět a nadávat.
Včera jsem byla na kurzu vázání šátků a strašně jsem se začala těšit, až zas budu nosit místo panenky opravdické mimčo. Úplně se mi vybavil ten pocit blízkosti, který znám z nošení svých dvou ratolestí.
No, jdu ještě chvilku odpočívat, než se mladej probudí.
Pa Katka a spol.
Ahoj holky, asi se ptam uplne blbe, ale jak mam vkladat fotky do galerie? Nasla jsem si tu „nasi“ ale nikde tam nevidim moznost - pridat fotku… tak nevim.. asi uz mam nejakou tehotenskou demenci…
![]()
jo a dneska jsem si merila brisko.. mam 98 cm
) To jsem teda uz obrik… mam pocit, ze se mi bricho zvetsije kazdej den… s manzou jsme se pres vikend nevideli a on byl ze me vcera uplne paf, o kolik jsem zase vetsi
)
Tak jsem si dala zase rajony, Misa jeste spinka, uplne ji obdivuju v takovym vedru, tak mam chvilku.
Leonko, myslim, ze jeste v druhem trimestru je cviceni v poho, teda nemyslim 100 sedu lehu, ale nejake mini posilovani brisnich svalu, treba na balone urcite muzes, telo si samo rekne, tak a ted uz dost.
Katulinku dik za radu, kocar zrejme odvezu k nasim abych si nemusela s sebou vzdy tahat a otom ho dam nekam jako je klokanek nebo ho nekomu daruju.
Holky jeste pripominam mam monitor dechu, jestli o nem nektera uvazujete, je to baby sense, ten ma dve desky pod matraci, ja ho nebudu pouzivat, je plne funkcni takze jestli budete chtit je tu.
Dzazi, taky na tebe budu zitra myslet, dej hned vedet.
Katulinku jeste jsem se chtela zeptat k satkum, jestli je nejaky jaky vam doporucovali, ja ho mam taky ale ja takovej strasne pevnej a pripada mi kratky kdyz jsem si ho vazala tak ze jsem mela mimco na brichu tak jsem ho skoro nemohla zavazat, je to dobra vec, hlavne kdyz treba zlobi brisko a nemuzes chovat. Misa mi na pocatku nespala jinak nez uvazana v satku.
tak jsem toho nakecala dost, mejte se
Ahoj těhulky,
tak jsem zpátky doma po dovolené, tedy skoro dovolené. U našich to bylo super, mají bazén, takže pohoda. Tady doma v paneláku je to hrůza, máme tu 28 stupnu. UFfffffffffffff
Baruš , strašně moc gratuluji k titulu. Jsi fakt machr, že jsi to zvládla i v těhotenství!!!!
Jinak já jsem taky každý den pečená a vařená. Je to fakt hrůza, ty vedra mají být celý měsíc a jak psala Katulinek, tak bude ještě hůř v srpnu!!!
Mám od kamarádky spoustu oblečků, tak jsem moc ráda, ještě vyřešit kočárek a sedačku a to nejdůležitější už budu mít.
Holky co jste z Prahy nebo velkého města, poraďte jaký je nejlepší městský kočárek, myslím, abych ho sama unesla do tramvaje a do metra kde nejsou výtahy??? Máte nějaké zkušenosti????
Tak se nějak chlaďte a dávejte pozor na bříška. Já jsem u našich zakopla o prkno na zemi a upadla jsem na zem, pak jsem se hrozně bála aby se mimi něco nestalo. Tak dávejte na sebe pozor.
Jo musela jsem si změnit metřík, protože si ho nekdo udělal stejný a ono se mi to pletlo. Tak snad už to bude lepší.
Jo a podle metříku už jsem 6. měsíc, to to letí!!! Počítá se to tak?????
Lucrecie je tam v titulku Upload obrazku, pak uz je to jednoduche.
Ahoj holky,
tak ještě jednou dííííík
všem za gratulace k MaGoRovi. Jsem ráda, že už je to za mnou! Ťuk ťuk. Vyhodili zhruba každého osmého, což ještě ujde, ale jsem ráda, že mě tedy neee.
DNes jsem byla u obvodního dr. a byl úžasnej. Řekl, že není nic přednějšího než mimi a že pro mě je teď nejlepší sedět na zahrádce a nechal mě doma. Zítra jdu do těhu poradny a tam se domluvím, kdo mě bude zneschopňovat a pak se domluvím na vycházkách. No jak píšu, úžasnej přístup.
Caress vítej po dovče, to učení teď bude opruz.
Dzazi na zítra ti držím všechny palce, já i manža. O Edwardsovi jsem četla, tak raději ani nepřemýšlet! Jo mimochodem máš super vysportovanou figuru, tedy dolní část. Mrkla jsem do galerky a jsi úplná atletka. Tak tfuf tfuj na zítra!
Tak se mějte ahoj baruš
PS: lime je asi nezvěstná, neměly bychom udělat aktuální seznámek?
Peto2 díky
) pridala jsem fotku naseho mrnouska - pekne se na nas smeje
)
Baruš, jestli se ti chce, tak udělej nový seznámek. Lime už asi opravdu do naší diskuse nebude chodit, je to divný, ale seznámek potřebujeme. Mám už v tom všem zmatek. Tak to prosím zkus udělat. Už se těším.
Jdu se kouknout na vaše nové fotečky.
holky a o jakej seznam se jedná? jestli můžu vědět ![]()
a jak je u vás? tady hrozně, ale před čtvrt hodinou začlo pršet a koukám, že ještě pořád prší, ale nějak se to trhá.
Ahoj tehulky…
tak hlasim ze nam ta VIKTORKA vysla a bez pindika
Foto zatim nemam nascenovany, musim se nejdriv dostat do prace
ale je krasna asi po tatinkovi
![]()
Tatka byl smutnej, ale uz je to lepsi pro radost koupil cerveny spartansky dupajdy…
Dzazi urcite zmizely jen te prcek skadlil…ale urcite budeme drzet s Viktorkou palecky vsech 8!!!!!
zatim pa montujeme komodu co jsme si privezly na ty mimi oblecky ![]()
krásný slunečný večer s ordinací ![]()
Fiebi seznamek najdeš např. na str. 30 je to souhrn informací o nás říjňátkovejch těhulkách ![]()
Raveno tak to moc gratuluji k Viktorce. Já doufám, že se nám ta naše ufonka potvrdí toho 1.7. přitom 4D ultrazvuku
. A jakou jste kopili komodu, taky scháním tak pro inspiraci ![]()