Poradna duly
Jana Čurdová
Raveno moc blahopreji k Viktorce, dalsi baba do party, musime dat ten seznam dohromady, at v tom mame trochu prehled. Nevite nikdo nic o Lime, uz tu nebyla snad mesic, naposledy si pamatuju ze sla na 3D ultrazvuk a pak uz nic, snad se nic nestalo, radsi na to ani nemyslim.
Tady taky prselo, ale asi dve minuty, takze nic moc, ale trosicku se ochladilo, ale fakt minimalne.
No slysim ze zacina muj oblibeny serial
tak se jdu koukat.
Kajo mame tu obyc. sunkovku natiratelnou z Ikei, chceme totiz ji namorit do zelena (a vsechny ostatni uz jsou lakovany a to by neslo), aby nam ladila do loznice
tedy pokud neuvidim neco jineho co by mne nadchlo
mely tam uzasnou ruzovou, ale to by tatka nerozdychal stacilo mu to zklamani ze preci jen se mu omylem podarila holcicka ![]()
Nooo mi nakonec na 4D nepujdem, dr rikal 100% holcicka… tak uz ji nechame napokoji at si v klidu spinka a papa…Jooo uz ma 400g to je peknej kousek
![]()
Petrano nestas treba ji jen odeso pripojeni nebo tak neco!!! Holky uz neco psaly o seznamku…tak treba se toho nejaka dobra pilna duse ujme nez se Lime objevi…
Urcite nechci strasit a doufam, ze si Lime jen uziva nekde na Krete a jeji dobre.
holky, koukala jsem do historie a Lime tu byla naposledy 13.5..tak to už je měsíc. Je to divné.
Jinak tady vůbec nepršelo.
Ahojky.
Dlouho jsem tu nebyla a nemám Vás dočtené a asi Vás už nikdy nedočtu. Mohl by mi někdo napsat co je tu nového.
My jsme prožívali s manželem horší období přišla na mě nějaká manželská krize asi ty hormony nebo co. přišlo mi, že jsem na všechno sama a nikdo mi tu nepomůže. manžel má plno svých zábav nám se moc nevěnoval, i když se to trochu zlepšilo. jsem už 2 roky doma a asi se to na mě projevilo. pracovala jsem hodně s lidma a v ženském kolektivu, kde nebyla nouze o klábosení a to mi asi i dost chybí. no už je to trochu lepš, neboť teď co je teplo chodíme hodně ven na písek a Lucinka si i víc zabaví.
No jinak je to naše sluníčko je moc šikovná začala pěkně povídat vše opakuje. Zkoušíme přes den chodit doma na nočník a snaží se si říkat, ale jsou sem tam i nehody. jinak jí musím pořád hlídat je to neposela a venku číhá tolik úrazů.
No jinak máme za sebou negativní triple testy, velký UZ ve 20. týdnu vše je v pořádku a vypadá to na druhou holčičku, ale pan doktor říkal 50 na 50 nebylo to moc vidět. Břicho už mi povyrostlo, ale hlavně prsa. přibrala jsem 4 kg, což zatím jde, ale i tak mám 77kg zůstalo mi 5 kg po Lucince. No teď to nebudu hrotit a po pordu hurá do hubnutí.
Doufám, že se všechny máte dobře a těhotenství zdárně probíhají. Teď už snad budu více přispívat. Všem krásný večer. drobek
Ahoj Drobku, takovym obdobim si prjde asi kazdy par, i ja mam takove dny kdy si pripadam desne opustena a hlavne nedocenena, porad doma makam snazim se aby bylo vse v poradku a mam takovy pocit, ze je to kazdemu jedno. To jsou ale asi jen dojmy a hlavne jsou to chlapi a oni asi opravdu nekdy nedokazi dat svou lasku poradne najevo. Tak bud v klidu ja si uz nekolikrat balila kufry a brecela a nadavala a pak se to zase uklidnilo a domluvili jsme se. Ja jsem doma uz 5 let a uz jsem si zvykla ze je Petr porad pryc a jsem v podstate samostatna. Ale jsme rodina a mame se vsichni radi a on bohuzel musi delat svou praci poradne tak jako se ji snazim delat ja.
Jinak to blehopreju k uspechu s plinkami, moje Misa je taky bez plen, ona teda bude mit za 14 dni 2, ale uz i spi bez plenek, zvladla to vsechno behem tydne, bylo to az necekane hladke. Snad to nezakriknu.
A druha holcicka to je super, holky alespon budou kamosky, budou mit asi tak dva roky rozdil to je uzasne, uvidis jak si uz za rok budou hrat.
Tak bud v klidu a prijd pokecat s nami.
Ahoj těhulky,
ten seznámek by bylo třeba. Ujme se toho někdo? nebo to mám spáchat?
Mak
Take dekuji obetave Makk za seznamek. Jses hodna, asi to bude strasna prace, ale nespechej.
Dobré ráno holky,
Makk jsem pro, udělej nový seznámek, přeju ti trpělivost, musí to být fakt makačka.
Jinak tady je zas vedro už od rána. Kdyby tak chtělo pršet, ale vůbec to nevypadá.
TAk piště pište.
Warmusko tady na severu je prijemne zatazeno, vetrik a mozna bude i prset ![]()
Dobré ráno těhulky,
tak u nás to vypadalo, že dneska bude příjemně a zataženo a už se ven dere sluníčko.
Jinak Makk máš moji plnou podporu se seznámkem ![]()
Holky už jste vybíraly postýlku nebo nemáte ňákej dobrej tip? Já teď brouzdám po netu a nevim nevim, tolik jich je.
Jak jste se tu bavily o té cukrovce, tak já na ní byla ještě před dovolenou, tzn. 20-21tt. Byl to fakt hnus… hlavně na lačno.. Ale dá se to přežít.. No a za chvilku jdu do poradny, tak se dozvim mimojiné i výsledky, ale doufám, že je vše ok, když nevolali… Předpokládám, že by mě nenechali neinformovanou lítat po světě s cukrovkou..
a že jsem se na dovče sladkým cpala slušně… ![]()