Poradna duly
Jana Čurdová
Kalamajko, ja jdu taky na tu cukrovku a nikoho doma s cukrovkou nemame
) Doktorka mi rikala, ze se chodi tak ve 24 tydnu
) ![]()
Leonko diky:-) nam se ten Patron libi…tak do nej asi pujdem, v sobotu tam jedem tak se rozhodne na miste, ale tatka ma jasnyho favorita!!! modrej modrej a zase modrej, tak holt Viktroka bude drandit v modrym kocarku
no a hlavne u nas je celkem jedno co a za kolik si koupime, vzdycky se to po… takze na reklamace jsme zvykli:-) i kdybychom si koupili
rovyho trpaslika tak nam vyroste:-)
Ahoj holky,
jenom doplňuji do seznámku mé křestní jméno je Marcela.
Jinak tu pořád tápu nad těma kočárkama. Leonko23 jaký máš zkušenosti s kočárkami Peg Perego jak hluboké tak sporťáky??? Prodáváte je??
Díky.
Jinak je pořád vedro, na večer hlásí nějaké bouřky, ale to zas bude jen půl hodiny a konec. Včera tu sprchlo asi tak 10 minut a pak zas bylo vedro. Je to už hrůza.
Dneska jsem se byla projít se psem tady po sídlišti a hrůza jak je tráva všude vyprahlá.
Tak ahojky Marcela.
Ahoj holky,
jenom doplňuji do seznámku mé křestní jméno je Marcela.
Jinak tu pořád tápu nad těma kočárkama. Leonko23 jaký máš zkušenosti s kočárkami Peg Perego jak hluboké tak sporťáky??? Prodáváte je??
Díky.
Jinak je pořád vedro, na večer hlásí nějaké bouřky, ale to zas bude jen půl hodiny a konec. Včera tu sprchlo asi tak 10 minut a pak zas bylo vedro. Je to už hrůza.
Dneska jsem se byla projít se psem tady po sídlišti a hrůza jak je tráva všude vyprahlá.
Tak ahojky Marcela.
Verubu - máme stejný datum narození, akorát jsi o rok mladší. To je náhoda.
Ahoj těhulky,
jak je u vás? U nás na Rakovnicku je na padnutí, teď se tady pokouší řádit nějaká pidibouřka ale nic moc.
ALE dnes jsme si konečně přivezli kočárek. Měla jsem rande s otcem a šli jsme do krtečka a všechno přivezli. Nádhera. Jané Slalom 2007 tmavě modrý se vším příslušenstvím. Korbička hluboká, sportovní, autosedačka, dvě pláštěnky, nánožník, pumpička a tisíc dalších věcí a ještě tunu ovoce a zeleniny z Holešovické tržnice. No budoucí děděček se vytáhl, za kočár tam nechal cca 23.000,–. S manžou jsme pak montovali a normálně úplná maturita, to je knoflíků a páček.
Kočárek je skvělej, úplně lehounkej (aby ne za ty prachy) takže jestli některá váháte, tak doporučuju!
Mějte se jdu ležet, jsem uťapaná!
Ahoj všem,
tak u nás v Sušici je už po bouřce. ( Makk Sušici mi můžes dát i do seznámku). Pršelo asi hoďku, byl krásný vzduch, ale už začíná být zase horko.
Baruš : Tak to máš teda super dědečka. Mě na kočárek přispěli 1000,–. Sice nic moc, ale byla jsem ráda i za to.
Teď jsem tu měla návštěvu z tchýňova - manža je v práci!!! Ale dostala jsem zase asi kilo jahod. Přemýšlím co s nima. Napadá mě, že si k nim udělám pudink.
Holky taky Vás tak po všem pálí žáha? Já už tím trpím asi 2 měsíce. Říká se, že když pálí žáha, bude vlasatý dítě. Nám se asi narodí člen ZZ Top
Jediný co mi pomáhá je Rennie, mám hroznou spotřebu.
Tak zatím ahoj a hezké odpoledne. Hlavně ať to utíká těm chudáčkům co ještě chodí do práce ![]()
Jo holky, nemáte někdo nějaký dobrý tip na ubytování na Mácháči? Asi za 14 dní se tam chceme podívat. Děkujuuuu
Ahoj
tady se teď přehnala bouřka, a taky nic moc, trochu se ochladilo a malinko sprchlo.
Mě už taky začíná pálit žáha asi tak týden. Ani jsem nevěděla, že Renii si můžu v těhotenství vzít. Tak to je super, musím ho koupit.
Baruš, ty se máš, takový hodný dědeček a takový krásný kočárek a nový!!!
Nám taky nikdo nic nepřidá, jako vždycky
. Naši nám dali na postýlku 2000, tak jsem strašně ráda. Naši nám vždycky nějak pomůžou, ale manželovi rodiče nám nikdy nedali ani korunu, a neodpustí nám ani 50 Kč, když nám náhodou něco koupí co po nich chceme. Je to hrůza, vždycky mi je to líto, ale co se dá dělat.
Warmuska : jo je to super, opravdu ho můžeš brát, je to napsaný i na krabičce. A jinak si z toho nic nedělej. Naši se nám taky snaží pomáhat, ale jsou už v důchodu a pěněz moc nemají a je mi to docela blbý něco si od nich brát. A manžovi rodiče jsou na tom stejně. Tchýně mi dala k narozeninám asi 1300,– ať si koupím na mimi co chci. Koupila jsem pár hadříků a pro sebe šaty a je po penízkách. Ale jsem ráda i za to. Navíc začínáme stavět, takže ani manža nechce pustit ani korunku a já bych taaaak nakupovala… ![]()
Ale nakonec si myslím, že na tom, jestli mám všechno úplně nej nej nezáleží… Hlavně když bude mimi čistý, spokojený a hodný ![]()
Ale aby to nevypadalo, že to někomu závidím. To ne, kdo máte štědrý příbuzný tak Vám to mooooc přeju. ![]()
Ahojky,
Kalamajko,já jsem rh negativní,zatím doktorka mi nic neříkalaq ohledně testů na protilátky a tak ani nic podrobného nevím.Ale jdu 28 na kontrolu tak se jí na to optám.Nebo když něco zjistíš dej mi vědět.Děkuji
Já nevím jak Vy,ale mě připadá,že mám nějaké velké bříško.Kamoška je taky těhotná ma za 6týdnů termín a já mám to bříško stejně velké.Když řeknu,že jdu rodit a v řijnu tak se na mě všichni dívají strašně divně.Nepřipadá mi,že jsem nějak přibrala,všechno mi to šlo právě jen do bříška.Nikdy jsem nebyla žádný hubňour,ale stejně mi to připadá divné.Tak jestli máte stejné pocity trošku mě podpořte,ať si nepřipadám moc blbě.
Hezký víkend.
Warmuska: Peg Perego můžu jen doporučit - jak sporťáky, tak hluboké i autosedačky - patří mezi to nejlepší, co je na trhu, a prodávají se opravdu hodně a bez vážných reklamací
doporučuju objednávat včas, někdy bývají v ČR problémy s distribucí
Leonko 23 díky moc za radu - koupím si bazarový hluboký Peg Perego a nový sporťák.
Ahojky, jsem zpet doma a nestacim cist a cist. Do seznamku pridavam datum narozeni 16/5/1974 a deti jsou 07/2002 kluk a holka 06/2005.
Tak pokracujte v diskuzi o kocarcich atd. Naposledy jsem kupovala kocarek pred 5 lety takze jsem trochu out. Ale je si koupim X-lander XA, je za dobrou cenu, design ma pekny a na ten rok rok a pul mi postaci.
Ja jdu na kontrolu pristi patek a uz se tesim poprosim pani doktorku o potvrzeni holcicky, pak hned odjizdime na tyden k mori a hned po navratu me ceka 3D, strasne to leti, kdyz jsem se objednavala tak to bylo za dva mesice a uz je to za 14 dni, jo mam prvni zasahy mimca do zeber.
Tak holky, my budeme mit modrej kocarek Baby-Smile. Libil se mi taky Jane Slalom, ale je moc drahej a tenhle budeme mit od kamaradky po jednom diteti.. skoro jako novej
) Kamaradka rikala, ze je lehounkej - ma hlinikovou konstrukci a ma nafukovaci kolecka, coz jsem chtela
)