Poradna duly
Jana Čurdová
Kajo o Caryfukovi jsem psala ja, moc objednavek jsem u nich neudelala, asi tri nebo ctyri, vetsinou hracky, az ted ten kocar, protoze ho meli opravdu nejlevneji. Odesilali ho v patek, dnes jeste neprisel tak ho cekam zitra, mam i takovou zkusenost s posto vsude pisou do 24h a vetsinou to je 48h.
AHoj holky,
tak jsme zpátky z těhotenské besedy v Hořovicích. Bylo to celkem fain, jen trochu dlouhý, některý maminy se ptaly až moc, ale na to má každý právo.
Mají to tam krásný, porodní sálky jako obývák a běžný pokoj taky ušel. DOktor co se nám věnoval byl takovej maldej sympaťák a vrchní sestra je taky v pohodě, taková mamina cca 45-50 let. Myslím, že mají fain přístup a individuálně se každé věnují. Jsme rozhodnutí, půjdeme tam i když to máme daleko.
Tak se mějte a květinko na pátek ti přeju všechno nej a krásné počasí pro tvůj velký den. Jo a nám na svatbě pršelo, ale prý prší štěstí! A čekáme podrobnosti!
teda holky, ten Jane Slalom Vam zavidim
Taky se mi moc libil
Ale ta cena je na nas moc
( budem ted kupovat byt a uz bysme se moc vydali…
Ja jsem furt rikala, ze vlastne ani nebudeme nic kupovat, ze vsechno podedime, ale stejne bude par veci potreba… uz se nam to nacita: postylka, povleceni, perinka do postele a kocarku, zimni fusak, lahvicky… no to zas bude darda ![]()
Baruš o Hořovicky nemocnici jsem slyšela samou chválu
Takovej pokojíček by se mi taky líbil
Moje macecha tam rodila před pěti lety a asi 2 měsíce po tom, co porodila, tak začali renovovat porodnici ![]()
My už nejspíš v říjnu budem bydlet na Kladně, tak jsem si říkala, že to možná budu mít do Hořovic nastejno jako do Prahy - Krče… ale do těch Hořovic by za mnou nikdo nepřišel, všechny máme v Praze…
Ahojte holky,
tak my máme v kočáru jasno, měla jsem Tako-julii a ta nám taky zůstala, dala jsem ji do reklamačky před koncem záruky a teď je hezky nachystaná pro Julinku na půdě. Je to jeden z těch nejlevnějších kočárů, ale posloužil výborně a určitě ještě poslouží. A pořád je pro mě strašně krásný.. už se těším až ho vytáhnu.. No jo Jané vypadá seper, ale ta cena je pro nás nedostupná, stejně na ten rok a půl to pro mě nemá cenu, pak je tu zase na řadě lehočký golfáč, ale neříkám že nezávidím.. ![]()
No jo když se staví tak se staví.. teda už bydlíme ale pořád se staví.. ![]()
Vítám Lime z dovolenek, my už máme dovolenkový víkend za sebou a je to asi poslední na který sme letos jeli, no hold jsme pořídili postele a manža dělá sám fasádu, ale zase bude krásný domeček.. ![]()
Koukam, tady same stahovani, renovace. My se dneska taky upsali, budeme kupovat dum ve Sveticich u Rican, takze na druhou stranu Prahy, stehovat se budeme az po porodu, ale asi tesne po porodu, nekdy v prubehu rijna. Ted se to musi vsechno dodelat, je to ve fazi hrube stavby. Ale dum je to moc pekny, v blizkosti lesa a rybniku. Takze ted me bude cekat asi vic jezdeni pres Prahu, ale zacinam se tesit.
Indi taky musime setrit kazdou korunu, ale ja nastesti mam vybaveni po predchozich detech. Ale dneska jsem napr. neodolala a nakoupila Michalce uzasny saty, nocni kosilku a sukynku. Ja proste nesmim nikam do obchodu.
Děkuji za přivítání, však už bylo na čase se ozvat. Ohledně bydlení: já pocházím z vesnice a 7 letbydlím ve městě a beze sporu každé má svoje. Pro matku je důležité: infrastruktura, škola a školka, mít kde nakoupit, pro dítě je super zahrádka, ale taky kamarádi a zájmové možnosti… No prostě ideál pro mě bylo: klidné místečko na okraji města u lesa v RD s uklizečkou a zahradníkem
Ale kdo to z nás má, že.
zatím Lime
krasny vecer tehulky:-)
jeee Lime ty jsi sama dovolena (bleda zavist
)…tak vitej na chvili zpatky nez zase nekam odcestujes…
tedy Peti, to je odvaha se s prcekem + 2 trosku vetsimi prtaty stehovat…to tedy mas muj hluboky obdiv
Indi taky mame levnejsi kocarek, a jeste byl v akci:) na jane taky nemame a stejne je to tem prdiskum jedno
mame uver na byt a jeste spoustu nedozarizenych veci ![]()
Barus uz takhle brzy mi jdeme az v zari na ten kurz… no mozna v srpnu spolecne s matrikou, jen doufam ze mi tatku neodradi ![]()
N ja anitak odvaha nejsem, vetsi bydleni potrebujeme a je to jeste daleko a asi si to poradne neuvedomuju, uvidime, nejak se to zvladne.
Lime, mas moji podporu to bylo presne vykresleno, tu uklizecku a zahradnika bych podtrhla, jinak samozrejme ahoj a vita te konecne doma. Muzes nam napsat neco o 3D ULT. Byla jsi tam vlastne jedina, tak co stalo to za to??
Ahoj těhulky
Indii - kočárek mám taky Tako
je hezkej i když Slalom je slalom
Stavíme klukům pokojíček takže si vyskakovat taky moc nemůžem - ono to spíš vypadá jako další domek ale aspon budou mít prostor ![]()
ahoj Lime vítám tě zpět z dovolený
Květinko2 - na sobotu ti přeji jen to nej počasí.
Mak
Dobré ráno těhulky,
Lime - taky tě vítám po dovolených. Hned bych taky vyrazila, ale všechny peníze teď vrážíme do rekonstrukce bytu a nákupu věcí na mimi.
Holky včera jsem docela zažila šok, jak jsem psala, že nám za celých 10 let tchýně s tchánem nedali na nic ani korunu, tak včera řekla manželovi, že nám přidá 10 tis. na kočár!!!!
, Tak jsem čuměla jak péro z gauče. A proto jsme se rozhodli, že si koupíme kočár nový, chtěli jsme bazarový, ale takhle na tom šetřit nebudeme, když je to první mimi.
Místo toho Jané Slalomu jsme nakonec vybrali Peg Perego AT3, má víc vychytávek, což se mi hrozně líbí. Akorát musím zjistit, jestli se nám vejde do krátké fabie???? Jestli ne tak budu strašně zklamaná!!!!!!!!!!!!
Jinak přeji všem co staví a renovujou ať se daří, protože to teď taky zažívám. Právě jsem začali vystěhovávat celý obývák a budeme dělat tu podlahu. Vypadá to tu jako kdyby sem někdo hodil bombu. No musíme to do října stihnout, a manžel moc času nemá, je pořád v práci.
Tak hohlky opatrujte se. Hezký den.
Ahojky těhulky ![]()
Tak se ozývám po dovolence, byli jsme na týden na Lipně, bylo tam super, příjemné počasí, výlety, lehárko, no víc jsem si nemohla přát. Jen škoda, že mi dr zakázala se kdekoli koupat, tak jsem si dávala jen sprchu, ale bylo to skvělé. Jela bych zase.
My jsme včera po kontrole, mimísek je v pořádku, příští týden v úterý jdeme ještě na echo srdíčka, snad bude všechno v pořádku. Taky mi vesele roste pupík, za chvíli přeroste prsa ![]()
Makk - - do seznámku, dat.nar. 9.8.1970, bydliště Praha 5. Jo a TP 28.10.2007, dcera Veronika 14 let
Ahoj holky,
vítám všechny vydovolenkované!
Raveno já jsem chtěla na tu besedu (on to není kurz, spíš povídání pro maminy co si mají sebou vzít a tak) já jsem tam chtěla jít brzo, kdyby se mi ty hořovice nelibily abych stihla najít něco jiného a taky se zapsat na kurz. Třeba Kladno, což máme nejblíž, ale nechci tam, pořádá vyloženě kurz na několik návštěv. Tak abychom se event. stihli zúčastnit i na Kladně. Ale Hořovice jsou fakt báječny.
Ještě k těm kočárkům, kdybych si kupovala kočárek za vlastní penízky, tak bych do Jané taky nešla. To je děsnej balík. Asi by vyhrál X-lander. Kámoška má loňské XA a hrozně si ho chválí a vypadá fakt pěkně. Takže taky doporučuju a má protáčecí přední kola, což je u čtyřkolky nezvyk!
Zítra jdu znovu na tu cukrovku, snad tam nebudou zase malovat. Tak na mě myslete, jak tam úpím hlady.
Krásný den vám i mimískům!