Poradna duly
Jana Čurdová
holky u nás pršííííííííííííííííííííííííííííí hurááááááááááááááááá
Makk neboj to zvládneš a hlavně dej vědět
vidím, že ten déšť se všude zdržel stejně, jen pár kapek, co? ![]()
Makk budeme držet pěstičky! ![]()
Ahoj maminy… tak jsem se sestricky ptala na ty testy ohledne cukrovky… delaji se ve 24.tt, coz jsem ted, ale Dr. ani slovo. Tak jsem ji rekla, ze co teda s tim, kdyz jsem na dalsi kontrolu objednana az za dva tydny a pry 14 dni sem 14 dni tam nehraje zadnou roli. Ale vysetreni je to pry v tehotenstvi standartni, tak se nedejte odbyt!!! Vsechny vas zdravi Kalamajka.
Ahoj holky,
tady byla teď pěkně poctivá bouřka, až přestane pršet, bude nadherný vzduch…
Dneska jsem udělala poslední zkoušku. Učila jsem se čtyři dni v kuse a už mi pěkně hrabalo. Je to ale super pocit. Konečně můžu začít zkoumat kočárky a deky a fusaky atd. Až na ty státnice v září, netuším, jak se budu učit pár týdnů… Ale teď si dám prázdniny:). Jdu slavit, mějte se,
Dzazi
Ahoj holky,
tak nám tady kráásně sprchlo, vzdoušek je super, jen aby to vydrželo. Třeba se bude dobře spát. Máme otevřené balkony na obou stranách a vůbec se to nehne, tak snad po tom dešti bude líp
Do galerky listopadu 2007 jsem dala svůj aktuální pupík. Raději se fotím ráno, protože večer je o polovinu větší ![]()
Dzazi - gratulace ke zkoušce. Jsi skvělá, mně už by se nechtělo ![]()
Zdravim, tak i tady prsi, a je to hned znat na me vitalite, je mi o mnoho lepe. Byla jsem na masazi, ja vim zni to uzasne, ale bohuzel manzel si nemohl vzit deti, takze i s detmi, tak ani nevim jestli to bylo prijemne. Ted na Petra cekam, je porad nekde pryc a ja citim, ze potrebuju byt chvilku sama, tak hned po jeho prijezdu odjizdi na nakup, zitra jedeme do Chorvatska, tak jeste nakoupit nejake zasobicky, bude all inclusive a bude to na me, tak at jim trochu chutna
![]()
Gratuluju studentce Dzadzi, mas muj obdiv a drzim pestu Makk, neboj zmaknes to hrave.
Tak se drzte a otevrit okna a dychat konecne studenejsi vzduch.
já už chci mít taky po zkouškách…
nska jsem udělala předposlední.. Tak ještě v úterý psychologii a taky KONEC! no a musím říct, že to je první semestr, který dám zřejmě v kuse, bez opravných termínů..
Jistou roli v tom zřejmě hraje i těhotenství, spousta profesorů by mi to určitě zase nedalo a s úsměvem by mě poslali na září.. ![]()
Tak u nás byla šílená průtrž mračen a my jsme si v ní vyjeli na nákupy do Rakovníka. Šli jsme do baby obchodu a do cyklistického obchodu. Tak v tom prvním jsme nekoupili nic a ve druhém tašku věcí pro manžu. Já jsem prostě bez maminy bezradná, potřebuju konzultovat a s manžou to nejde.
Gratuluju studentkám ke zkouškám, fuj to jsem ráda, že se už nemusím šprtat tralala. ![]()
Miiri pěknej pupíček, já mám pocit, že moc velký břicho nemám, až dorazí foťák tak se zvětšním a posoudíte to.
Kájo to by mě omyli, kdyby ten foťák neposlali. Normálně mě nestraš.
Jo a včera jsme měli zážitek, ze křoví na mě vybafnul had. Byla to hrozně nažraná užovka, ale já jsem se tak lekla, že jsem nebyla schopná poznat jestli je to zmije nebo ne. A ona seděla a syčela a ani neutekla jak byla nažraná, měla v pase bouli asi jako myš. Tak jsme ji okoukli a mě se ulevilo, že to byla užovka.
Holky tak je po nádherné min. hodinové bouřce
a mám tu krásnej vzdoušek tak mám všechny (2,5 okna) okna otevřený
Ještě by mohla zmizet ta otravná moucha
Baruš dneska volali z datartu, že se moc omlouvaj a pošlou ho jen co ho budou mít naskladě. Ale poučení pro nás pro příště - juknout se na etiketu kolik ten balík váží. Bylo tam uvedeno 100 g a to ten foťák fakt nemá. Už se na něj těšíme.
Dzazi a Caress gratuluji ke zkouškám, teda fakt klobouk dolů mě by do školy už nikdo nedostal
Teda holky když vidím ty vaše bříška tak si příjdu jak slonice
Petrano - ty jedeš zítra na dovču? To se máš, tak ať vám cesta hezky uteče a užijte si to tam
![]()
Ahoj holky,
tak u nás byla pěkná průtrž i s kroupama a mám to v kuchyni. už jsem vytřela druhej 10l kýbl děs no nic jdu to dodělat doufám že manža na půdě s tím něco udělá jinak celou noc nespím.
zatím pááá
Mak
Ahojky holky!
Konečně máme zalito! Hurá!
Plicní - nevím, už si nepamatuju, jestli to bylo na doporučení, ale vím, že to bylo až po 30.týdnu.
Látkové pleny - známá mi je předvedla, vypadá to celkem jednoduše, je fakt výběr a je s nimi max.spokojená, čeká za pár týdnů třetí mimčo a tvrdí, že zvládat to jde. Tak já jdu do toho… Sice počáteční investice je vysoká, ale když propočítám náklady na jednorázovky (např. Štěpa kvůli ekzému musí mít Pampersky, aspoň teda musel, když byl menší), tak ono se to vrátí. Ale u mě je to hlavně důvod jiný - je mi až zle, když vidím, kolik je z toho odpadu. Takže, sice až pro třetí, ale jak říkám, jdu do toho. Zvládnout se to asi fakt dá, ono jaképak žehlení, že??? Teda u prvního jsem žehlila poctivě, sice ne po obou stranách, ale přesto, u druhého už to vůbec tak slavné nebylo. A teď? V podstatě jen skládám
No, dnes jsem teda žehlila, ale jen to co se fakt musí.
Jsem vyřízená, měla jsem tu na večeři Eliščinu kamarádku ze sousedního domku. Fakt žůžo. Holčičky si usmyslely, že si umyjí vlasy, tak se svlíkly, vlezly do vany a začaly se sprchovat. A že se vždycky netrefily na sebe, a ani do prostoru vany, bylo to zajímavý. Tak jsem jim napustila vanu, naložila k nim Štěpu a zkusila si, jaké je to koupat 3 děti. Po Večerníčku mi vyběhly děti polonahé v holinkách ven do děště, že půjdou Petrušku doprovodit domů. Byl to krásný pohled na ty postavičky, ale oddychla jsem si, když zalehly do postele a usnuly.
No, to jsem se zas rozpovídala…
Mějte se
Katka a spol.
Makk tak to ti nezavidim, doufam, ze to manzel dal do poradku, ma ted prset casteji, tak nejsi porad ohnuta s rukama v kyblu. ![]()
Katulinku mas muj obdiv, chapu, ze bychom meli myslet ekologicky, ale o tom jsem opravdu vubec neuvazovala. Ja zase zehlim vse, proste to mam nejak v sobe. Neumim si predstavit, ze bych mela treba nevyzehlene trika.
Jo jo Miiri, zitra rano odjizdime, sice ja jdu jeste do poradny a Petr musi neco zaridit v praci, ale snad to dopoledne vse stihneme pak skocime nekam na obed a vyrazime smer jih. Uvidime jak zvladneme cestu, ale snad nam bude pocasi prat a nebude moc teplo, samozrejme klimu mame, ale to tam prijedeme a deti hned budou mit rymu ![]()
Tak se opatrujte a za tyden ahoj.