Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
22.6.07 08:20

Krasny ranko :-)
holky ja Vas obdivuju jak se muzete ucit??? ja uz mam pocit ze zapnuti domacich spotrebicuje je na moji aktualni IQ urovni:( vsem gratuluju :-)
ve stredu jsme byli segre na promoci, to vedro byla sila, ale Viktorkou jsem to preci jen krasne zvladly a ani jsme jim tam nikde neomdlely :D

Peti krasnou dovolenou a bezproblemovou cestu…mi mozna pojedem za partou alespon na vikend na prelomu cervence a srpna…kdyz se rozhodovalo jestli chcem taky tak jsem zrovna mela tezke binkaci obdobi…tak jsem radsi rekla, ze ne, ze netusim co bude za 1/2 roku…

Vcera s dneska to vypada na mracky a destik, jupiiii (nikdy jsme netusila, ze v lete z toho budu mit takovou radost :) :) )

Jooo a o plicnim mi taky nikdo nic nerikal…myslim ze budu rada kdy zvladnu tu cukrajdu…Peti jdes do ty bioregeny tedy?

Katulinku a jaky plinky te zaujali? Ja o nich polemizovala, ale odrazuji mne od toho…no a kdyz jsem videla co se da koupit, tak mne to taky preslo…vzdyt jsou pruhledny:( jak to muze udrzet vodu natoroz cokoli jineho????

Jooo a mam typ na natahovaci prosteradylka do postylky…v Ikei maji 2ks za 130Kc a vypadaji pekne…segra mi je privezla…jinak u nas stoji 1ks ty samy penize :D :D

p.s. do listopadu davam svuj „maly pupicek“ :) :) no mam pocit ze za mesic se nevejde ani do objektivu…a stema kilama mne dr taky nepochvali :( :( no jo holt budu mit velke zasoby na zimu :D :D
tak zatim pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.6.07 09:56

raveno - koukala jsem na tvůj pupík a myslím, že na mně nemáš :oops: Ty pořád strašíš s kilama a na fotce teda vůbec nejsou vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
22.6.07 10:26

Miiri to tedy nestrasim… pupek je obrovskej na to ze merim 160 cm…fotky zkresluji asi tam budu muset dat krabicku sirek, aby bylo s cim porovnavat :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
22.6.07 10:47

Dobre skoro poledne holky :) Pred chvili jsem se vyloupla z pelechu.. to se tak krasne spi, kdyz mi do oken nepali slunicko :oops: :oops: :oops:
Raveno, ty plinky ale nejsou takovy ty klasicky, prave, co pres ne vidis.. koukni se na plinky Haipa daipa (nevim, jestli se o nepise s tvrdym y) - ty jsou ceske vyroby a nebo plinky Popoliny - ty si maminky taky moc chvalej :pankac: To je neco uplne jinyho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
22.6.07 14:20

AHoj holky,

tak jsem dnes byla u doktora, a pak jsem ťapala po lékárnách a obchodu pro děti. Koupila jsem netři tričko, synovci míček s méďou Pů a pro naši malinkou bryndáček.

Tady teď se teď šíleně ochladilo a prší, pěkné léto! Zítra ráno vyrážíme do jižních čech, máme babičku v nemocnici, tak aspoň nebudeme mít na cestu vedro. Jak jste na tom s delším cestováním? Mě to tedy teď nedělá dobře tak snad to zítra přežiju. Ble

Zkoukla jsem galerky u nás i u listopadek. No musím říct, že na Miiri ani ravenu tedy nemám. Bříško nějaký mám, těhotně taky vypadám, ale ne tolik jako vy. No uvidíme, kulatící měsíce teprve dorazí! :)

Tak se mějte, po víkendu se ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
22.6.07 20:18

Ahoj holky,

tak máme podlahu v obýváku hotovou, zítra ještě manžel udělá lišty a můžeme se začít stěhovat zpátky. Teď mi provizorně zprovoznil PC, abych byla v obraze.

Kočárek je objednaný v Dětském ráji, už nám odepsali, že bude k dispozici za měsíc. Mají tam teď v akci nánožník k celé sestavě zdarma.

Kájo díky za tip na gynekology, hned se tam juknu a zkusím tam zavolat. Fakt už tam k tomu blbcovi jít nechci.

Jsem tak ráda, že se ochladilo, včera mě celý den hrozně bolela hlava… z toho vedra, protože jinak na to vůbec netrpím. Dneska je fajn, a zítra se má ochladit ještě víc. TAky jsem si nemyslela, že v létě budu ráda za zimu.

Petrano - přeju příjemnou dovolenou, a hlavně šťastnou a bezproblémovou cestu.

Tak hezký večer, zítra se zas ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
22.6.07 21:04

Ahoj holky,

zkoušku mám úspěšně za sebou. Staršího syna vypraveného a odeslaného na týden s babičkou a s tetou do Chorvatska :lol: a mladšího doma s neštovicemi :?

Mějste se krásně jdu kuknout na vaše pupíky.

Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
22.6.07 21:46

Krásný večer,

Makk velká gratulace ke zkoušce :srdce: a synátora je mi moc líto :( to mu vůbec nezávidím, aspoň že se ochladilo a prší a není smutnej z toho, že se nemůže koupat.

Warmusko v dětským ráji se taky chystám objednat našeho slalomka, sice ne komplet, ale jen sporťák s tím nánožníkem a asi tam vemu rovnou i fusak. Mám tam z toho květnovýho veletrhu letáček s 5% slevou, tak aspoň něco.

Raveno chtěla jsem se zeptat na tu komodu jak máte pro Viktorku. Ty šuplíky daj se dobře vysunout i jednou rukou? Taky o ní uvažujeme :D

zatím čauky Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
23.6.07 09:48

Ahojky o víkendu,

Miiri a Raveno, máte krásné pupíky, ale řekla bych že mám větší, jo a mám na výšku tak 157, takže těch mojich 7kg navíc jde taky dobře vidět :lol: :lol: :lol:
Kolik máte vy že strašíte?? Docela by mě zajímalo za kolik kg tě doktor nepochválil..

Jo a jak se tady bavíte o tom roztoku co se pije a plicním, tak to vůbec nevím, já nikdy ani u prvního na ničem takovým nebyla a teď mi moje dr ani neříkala že bych něco takového měla podstoupit a to ji mám novou, tož nevím..

Holky včera jsem se málem vyvrátila v obchodě, ještě že jsem stihla zaplatit a utíkala s malým ven abych si sedla, fujjjj to je počasí, už aby toho bylo konec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
23.6.07 09:52

Jo abych nezapomněla obrovské gratulace ke zkouškách, holky ste jedničky, já už bych do toho nešla..

A všichni co dovolenkujete se nám v pořádku vraťte a hlavně si to užijte.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
23.6.07 18:11

Krásný víkend všem.
U nás je už od včera počasí střídavý - sluníčko a déšť s větrem. Horko už není. Teď je tu 18 stupnů. Musela jsem dokonce zavřít okno, byla mi zima. Ale je to úleva. Jinak jsem dala fotku svého pupíku do října 2007, ale je už 3 týdny stará. Teď mám pupík mnohem větší, musím říct manžovi aby mě zase vyfotil. Já mám nahoře asi 6 kg, měřím 170. Nezdá se mi to nějak moc, ale spíš se bojím co teď příjde. Teď se prý teprve začne pořádně přibírat.

Warmuska : Mám taky jeden kontakt na gyne: gyncentrum, je to taky poliklinika Šustova, P4-Chodov a já chodila k nějakému doktorovi od CH - teď jsem to věděla a hned mi to vypadlo… Měla jsem to na doporučení od známé a byla jsem fakt spokojená.

Makk : gratulace ke zkoušce.

Já už viděla na netu svoje výsledky přijímaček, měla jsem 72 otázek ze 100, ale ještě nevím jestli mě přijmou. Jsem docela překvapená, čekala jsem, že to dopadne hůř.
Tak se mějte krásně a užijte si víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
23.6.07 18:43

Warmuska : přemýšlela jsem asi půl hodiny jak se jmenoval ten doktor a nemohla se vzpomenout. Až když jsem odešla od PC tak jsem si vzpoměla. Jmenuje se František Divila.
Je to ohromně na CH co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
23.6.07 20:19

Warmusko - já mám 171cm a mám zatím taky 6kg. Jo a s tím na CH, to je u mně naprosto normální, hlavně nemám pamatováka na jména.
Taky gratuluju ke zkouškám. :lol:
Mám tenhle víkend nějaké depky, taková nálada nanic, nějak mám pocit, že nemám ráda lidi a hlavně nikdo nemá rád mně :( Manžel se mně snaží rozveselit, ale nic, snad to brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
23.6.07 20:51

Ahojky!
Nestíhám sledovat, takže trošku neosobně - gratuluju všem úspěšným studentkám, taky vás obdivuju!!!
Makk, je mi líto, že syn má neštovice, ale aspoň je bude mít za sebou. My si to prodělali loni po velikonocích, nejdřív Ela, přesně za 3 týdny Štěpa. Bylo mu 7 měsíců nebylo to vážně nic moc. Má nějaké jizvičky, ale ještě trochu vymizí, navíc u kluků je to sexy :wink:
Mě zítra ráno odlítá manžel na 8 dní do Chicaga, tak se těším na úžasný týden :? Ráno i odpoledne do školky, večer koupání a ukládání bez pomoci… Aspoň že nebude takový vedro.
No nic, mějte se krásně
Katka a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
24.6.07 17:12

Ahoj maminy :o) krasne nedelni odpoledne

Kajo ta komoda je nenatrena tak to jde trosku hur, je to drevo na drevo ale kdyz se to nalakuje a pripadne promaze pujde to jako po masle…v Ikei ji maji slozenou a vystavenou, muzes si to tam vyzkouset…ty foliovany jdou lip, ale nedaji se natirat a ja chci zelenou (a tu mi nikde neprodaji za rozumny peniz), zatim…jak tatka rika je to semnou hrozny :oops: :D :D porad to menim, ale zelena ted vede:-)

Indy no ted mne nepochvali od posledni kontroly mam nahore 3 kilicka takze dohromady 8 :oops: :oops:
a ten roztok se pije ne na plicnim ale na zkousce kvuli cukrovce…

zatim pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital