Poradna duly
Jana Čurdová
čauky, taky krásnou neděli, i když u nás úplně šílenou, Matyášek od rána od 6 pořád zvrací, ale vypadá to teď že se to konečně ustálilo, ťuk ťuk.. Takže zase jediný den co máme jako rodinný je pryč a nikde sme nebyli, tak jsem aspoň taťku pustila na chvilu na pivko…
Raveno, tož to nemáš tak strašný, sem si říkala kolik jich máš na hoře, a jsme na tom skoro stejně, jdu na ko teď ve čt a to kilo budu mít určo taky.. Takže nezoufej nejsi v tom sama.. ![]()
A s tou cukrovkou vím, asi jsem to jenom špatně napsala, tohle mi nedělali minule ani teď neříkali, ale že se tady ještě holky bavily i o plicním, to jsem taky nikdy nepodstoupila, tak jak už sem všude zjistila, každý to má trochu jiný.. Ale myslím teda doufám že jsem v dobrých rukách, na moji dr je samá chvála a pro mě je úplně úžasná.. Sem ráda že sem k ní přešla..
Ahojte těhulky,
Raveno já mám taky od poslední návštěvy nahoře 3kg, jelikož jsem na neschopence tak chodim po 3.týdnech na kontrolu. Celkově už mám cca 9kg nahoře. Při mé výšce 168 cm tedy mám 83 kg.
tj. je děs. Jinak díky za info o tý komodě. ![]()
zatím se mějte, jdu mejt elektrony na našem miláškovi ![]()
Kája
Kájo - ty tvoje kila jsou v pohodě, vždyť už jsi strašně daleko, někdy za týden budeš začínat 7.měsíc. To je pohoda ne? To už je 3.trimestr co?
Holky moje mimi v posledních pár dnech začalo strašně v bříšku řádit, už jsou to pořádné rány, je i vidět, jak pupík poskakuje.
Manžel s dcerou to vždycky sledujou, je to super, v tu chvíli jsou mi vždycky kila ukradený. Ti drobečci nám pak dají zabrat, že budeme hubnout jako divý ![]()
Mirii to mě naše holčina taky dává zabrat, hlavně když jdu spát nebo odpočívám, tak se ozívá nejvíc
.
To už půjdu do 7.měsíce
, toto letí týbrďo, než se naděju tak tu bude říjen ![]()
Jeeeeeeeeee 7 mesic zavist
ja mam dneska 1 den teprve 6
no jo ale lespi nez nic
![]()
Ahoj holky,
tak máme podlahu položenou, a celý obývák skoro přestěhovaný zpátky. Uf, to byla fuška, pro mě moc ne, ale pro manžela. Ještě nás čeká pokojík a chotba. Ale to nejhorší je za námi.
Jinak všem moc díky za tipy na nové gynekology. zítra někam zavolám a uvidím, kde budou brát. Každopádně si myslím, že pohoršit už si nemůžu.
Připadá mi, že mi teď zas dost povyrostlo břicho. Zítra se zkusím vyfotit a dám do galerie.
Tak přeji hezký zbytek večera a dobrou noc.
Ahojky a dobré ráno av pracovním týdnu.. ![]()
8kg na světě..
![]()
Ale jak psala Miiri, to potom půjde dolů, těď si to holky užívejme, když si můžeme dopřávat.. ![]()
Indi - to tě asi budí dítko, že jsi tak brzy už na PC
Já mám dceru napůl dospělou, tak ráno vyspávám, jsem na to zvědavá, až se prcek narodí, jak se mnou to vstávání zamává. ![]()
Ahoj těhulky,
dobré ráno. Dneska je konečně venku docela příjemně, musela jsem ráno zavřít okno, byla mi už zima. Ráno jsem se vážila a + 4kg, tak to jsem ráda, že to není tak moc. ![]()
Ahoj holky, tak ja se rano taky vazila a mam taky +4 kg a pres brisko mam asi 98 cm.. dala jsem do galerky aktualni fotku, nejsem teda z profilu, ale i tak je brisko hezky videt ![]()
Dneska jdu na tehu masaz, tak uz se moc tesim, jak se hezky zrelaxuju… i kdyz ja relaxuju skoro porad ![]()
Ted me posledni asi 3 dny pobolivalo v podbrisku, ale ne na strane… tak jsem se furt sledovala - ja jsem jeste navic takovej straspytel, takze si to pak i pridelavam… kdyz jsem lezela, tak to o moc lepsi nebylo.. furt jsem premejslela, jestli mam jet do nemocnice, nebo ne a manza povidal, ze to moc resim, ze to bude v pohode… no a pak jsem si vzpomnela, ze jsem vlastne asi 3 dny nebyla na zachode… tak jsem si dala tresne, na ne mliko a uz je mi mooooc dobre
![]()
Ahoj holky,
tak se hlásím zpátky z děsného víkendu. V sobotu 190 km tam a v neděli zpátky. Včera jsem byla zplavená jako prasátko. A to cestování fakt nic moc, navíc je naše zlomená prababi na pooperačním, tak jsme tam nemohli jít. Takže cestování k ničemu. CHjo.
Makk taky gratuluju ke zkoušce a ty neštovice ti fakt nezávidím.
Jo holky v tom dětskám ráji dávají ke slalomu neorigoš nánožník, nevím jak vypadá, ani jestli je dobrý nebo není, jen abyste o tom věděly. Já mám z krtečka origoš a stál 1060,– a je teda pěknej.
lukrecia jen se pozoruj a hlídej, lepší než něco zanedbat! Chlapi tomu nerozuměj. A s tím záchodem, to je někdy peklo, už jsme to tady rozebíraly..... ![]()
Vaříim si masíčko a budu dělat rajskou ňam, tu miluju tak jí udělám kýbl!
Teď nám přivezli foťáček. Jdu ho kuchat, snad tam bude všechno, jinak mě odvezou.
Miiri jo jo budí dítko, dneska vstávačka o půl 6, no ale zase si to vynahrazuju když jde spát v poledne na hoďku a půl, no holky někdy vám to spaní závidím, ale u malýho sem si to taky užívala.. Teď to už hold nejde, ale zatím mám doma jen jedno dítko, ty co maj dvě to musí být ještě lepší..To si douám taky ještě užiju, doufám že při druhém neztratím ten pocit že chci třetí.. To jsem si dycky přála, no uvidíme jaká bude Julinka..
Ahojte, tak se pěkně pupkujeme že?, Já mám 5,5 kg navíc. Což jde, horěí je že si připadám proti minulému těhu tak na 8 měs. Od středy jsem byla zase pryč takže dnes jsem poprvé doma, hned píši. Jinak jsem si sehnala nějaké drobné věci co mi dosloužily nebo jsem neměla a ted se kochám. Holkám co mají nový kočar doma to závídím, krásný moment. Ted se jdu podívat do galerie.
pa
lukrecie - kam jdeš na tu těhu masáž, taky bych na nějakou zašla, ale nevím kam?
Zdravím a přeji krásné ráno.
Kde jste všechny, snad vás to včerejší dusno neporazilo
Dneska je tady docela zima, zítra prý to bude stejné a to nám budou měnit okna, to tady asi zmrznu ![]()
Dneska jsem přeskočila do 6.měsíce - hurááá
![]()