Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
29.6.07 10:17

Ahoj holky,

dneska jsem byla taky na kontrole a vse v poho. Poslal me na cukrovku a na dve dalsi vysetreni z krve.

Ale chci se zeptat. Nevite, jestli nektera pojistovna pripojistuje po 6. mesici? Jedu na obe dovci do zahranici a na obe v sedmym a zas tolik se mi riskovat nechce…

Mejte se krasne,

Dzazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
29.6.07 10:33

Dzazi jestli si dobřevzpomínán VZP.
Kvetinko: Maritu mám poprvé dceři a na říjnové mimi bude super opět.

Lime jo a jedu na víkend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
29.6.07 11:10

Takže Dzazi pojístí pouze tu osobu ale ne na komplikace v souvislosti s těhu. omlouvám se. Napiš co jsi zjistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
29.6.07 11:29

No právě to zatím zjišťuju všude. Pojistí mě všude, ale nepokrývá to komplikace v těhotenství. Tak nevím, jestli se mi chce riskovat. Ale zase smlouvy v rámci EU by měly případně něco kdrýt. Zatím se nemůžu dovolat do své zdravotní pojišťovny, budu informovat…:)
 Dzazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9323
29.6.07 13:59

psaní

:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
29.6.07 20:10

Ahoj těhulky,

Hopi gratuluji k přijimáčkám

Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
29.6.07 20:58

Ahoj holky,

tak jsem vypravila muže do práce a teď máme dámskou jízdu. Koukám s Lucinkou v bříšku a s naší psicí Barunkou na pohádku. Paráda. Před chvílí jsme dopekly bublaninu a nezdrcla se, hurá! :D

Chci se zeptat, kupujete si všechny fusak na zimu? Pořád to řeším, líbí se mi ten prodlužovací od emitexu. Myslíte, že je na 100 % nutné ho mít? Fakt nevím, nestačí peřinky a kombinézka? Poraďte!

Krásný večer a pohlaďte bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
29.6.07 21:01

Jo a k těm křečím taky mě občas berou ale hlavně mám dost děložní stahy, bolí to až mě to někdy ohne. Ale koupila jsem (na vaší radu) magnézii a je to o hodně lepší.

Makk buď se špatně koukám, ale nemáš špatně metřík? Nějak tě ukazuje málo těhotnou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
29.6.07 21:11

Baruš určitě si fusák kup, já měla Matyáška v únoru a ještě v něm byl zalezený i další zimu, kdybych neměla už pořízený ten co mám a tak bych do toho prodlužovacího určitě šla, vypadá bezva a určitě ho využiješ i na saně.. Tak rada ode mě.. Já si bez fusáku zimu neumím představit, malý měl lehkou kombinézku, zavinovačku a potom jsem ho dala do fusáku a ještě přikryla dekou, to byly tehdy mrazy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
29.6.07 21:16

Indi díkys za radu, ty sáně by mě nenapadly. Máš pravdu. Nemůžu spoléhat, že bude zima jako letos! :D Asi do něj půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
29.6.07 21:45

ahojte, tak jsem zpátky z dovolený nebo teda ze svatební dovolený :lol: je toho tady toooooolik, co číst :)

no já nevím, ale já si fusak nejspíš kupovat budu, aby tomu prckovi nebyla zimenka :wink: jinak jsem toho moc přečíst nestihla :roll:

jo ještě ty křeče, slyšela jsem, že jenom pít magnesii nestačí, ale to jsem opravdu jen slyšela :? , tak abych nešířila nějaké fámy :oops:

holky to moje díťátko se otočilo nejspíš nohama dolů, asi tak před 3 dny a od té doby kope dolů a dolů a ..... :( je to takový nepříjemný, ale aspon o něm vím :wink:

jinak Baruš chlapa mám v hospodě a fenečku na křesle, takže jsem taky sama doma, ale trochu se tu bojím :roll: no jdu koukat na pohádku, tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
29.6.07 22:03

Ahoj holky, tak jsme tak zpet, moc se nam to nevydarilo, jsme zpatky uz druhy den, museli jsme odjet driv a bohuzel kvuli me. Bylo tam tak strasne vedro, ze jsem nemohla vubec dychat, bricho mi tvrdlo a bylo mi porad blbe, tak jsme se radsi vratili domu, tady je tak krasne zima.

O fusaku tu uz rec byla a muj nazor je - urcite ano, miminka budou opravdu malicke a budou potrebovat teplo.

Tak nam dnes zacali prazdniny, tak vsem skolakum gratuluji k urcite dobrym vysledkum. Nam bohuzel skoncila skolka, takze si to ted s obama uziju :( Bude to strasny, uz se sotva valim.

Tak jo kocicky opatrujte se, ja mam ted moc prace s vybalovanim, pranim, uklidem atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
29.6.07 22:25

Holky, ten fusak Emitex se mi moc libi, asi si ho taky objednam :D My jsme navic takova akcni rodinka a v lete nejspis pojedeme na tabor, takze v nem prcek predpokladam bude moct spat i venku, aniz by prostydl… preci jen v normalnim spacaku by se nam ztratil :wink:
Vcera jsem zjistila, ze se mi me uzasne kalhoty z CAcka rozsypaly - prakticky po jednom vyprani :cry: takze jsem si dneska musela dojet koupit jiny, abych mela v ty zime vubec v cem chodit… byla jsem v OC sestka na Ruzyni a maj tam krasny veci :wink: taky jsem si tam poridila moc peknou nocni kosilku do porodnice :wink: Je to obchod Mami a Mimi - muzu doporucit, i kdyz nepatri mezi nejlevnejsi, ale s cenama Mama Shopu se neda srovnavat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
1.7.07 08:24

Ahoj holky,

Baruš dík už jsem to spravila. :wink:

mě se taky líbí ten prodlužovací fusak a určitě do něj půjdu - za rok ho využiju i na sportáku popř. golfáči

mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
1.7.07 12:35

čaute těhulky

zachviličku se chystám na ten 4D ultrazvuk do gennetu, tak pak dám vědět
jak to dopadlo a přihodím fotky, teda jestli bude mimčo spolupracovat :D

tak se zatím mějte

Kája

PS: do toho fusaku od emitexu jdu na 100 % tady jsem ho našla nejlevnějš http://www.babylife.cz/…robnosti.php?… ale vyplatí se jen při osobním odběru nebo vyšší objednávce, kdy není poštovné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí