Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
dneska jsem byla taky na kontrole a vse v poho. Poslal me na cukrovku a na dve dalsi vysetreni z krve.
Ale chci se zeptat. Nevite, jestli nektera pojistovna pripojistuje po 6. mesici? Jedu na obe dovci do zahranici a na obe v sedmym a zas tolik se mi riskovat nechce…
Mejte se krasne,
Dzazi
Dzazi jestli si dobřevzpomínán VZP.
Kvetinko: Maritu mám poprvé dceři a na říjnové mimi bude super opět.
Lime jo a jedu na víkend ![]()
Takže Dzazi pojístí pouze tu osobu ale ne na komplikace v souvislosti s těhu. omlouvám se. Napiš co jsi zjistila.
No právě to zatím zjišťuju všude. Pojistí mě všude, ale nepokrývá to komplikace v těhotenství. Tak nevím, jestli se mi chce riskovat. Ale zase smlouvy v rámci EU by měly případně něco kdrýt. Zatím se nemůžu dovolat do své zdravotní pojišťovny, budu informovat…:)
Dzazi
Ahoj holky,
tak jsem vypravila muže do práce a teď máme dámskou jízdu. Koukám s Lucinkou v bříšku a s naší psicí Barunkou na pohádku. Paráda. Před chvílí jsme dopekly bublaninu a nezdrcla se, hurá! ![]()
Chci se zeptat, kupujete si všechny fusak na zimu? Pořád to řeším, líbí se mi ten prodlužovací od emitexu. Myslíte, že je na 100 % nutné ho mít? Fakt nevím, nestačí peřinky a kombinézka? Poraďte!
Krásný večer a pohlaďte bříška.
Jo a k těm křečím taky mě občas berou ale hlavně mám dost děložní stahy, bolí to až mě to někdy ohne. Ale koupila jsem (na vaší radu) magnézii a je to o hodně lepší.
Makk buď se špatně koukám, ale nemáš špatně metřík? Nějak tě ukazuje málo těhotnou!
Baruš určitě si fusák kup, já měla Matyáška v únoru a ještě v něm byl zalezený i další zimu, kdybych neměla už pořízený ten co mám a tak bych do toho prodlužovacího určitě šla, vypadá bezva a určitě ho využiješ i na saně.. Tak rada ode mě.. Já si bez fusáku zimu neumím představit, malý měl lehkou kombinézku, zavinovačku a potom jsem ho dala do fusáku a ještě přikryla dekou, to byly tehdy mrazy..
Indi díkys za radu, ty sáně by mě nenapadly. Máš pravdu. Nemůžu spoléhat, že bude zima jako letos!
Asi do něj půjdu.
ahojte, tak jsem zpátky z dovolený nebo teda ze svatební dovolený
je toho tady toooooolik, co číst ![]()
no já nevím, ale já si fusak nejspíš kupovat budu, aby tomu prckovi nebyla zimenka
jinak jsem toho moc přečíst nestihla ![]()
jo ještě ty křeče, slyšela jsem, že jenom pít magnesii nestačí, ale to jsem opravdu jen slyšela
, tak abych nešířila nějaké fámy ![]()
holky to moje díťátko se otočilo nejspíš nohama dolů, asi tak před 3 dny a od té doby kope dolů a dolů a .....
je to takový nepříjemný, ale aspon o něm vím ![]()
jinak Baruš chlapa mám v hospodě a fenečku na křesle, takže jsem taky sama doma, ale trochu se tu bojím
no jdu koukat na pohádku, tak papa
Ahoj holky, tak jsme tak zpet, moc se nam to nevydarilo, jsme zpatky uz druhy den, museli jsme odjet driv a bohuzel kvuli me. Bylo tam tak strasne vedro, ze jsem nemohla vubec dychat, bricho mi tvrdlo a bylo mi porad blbe, tak jsme se radsi vratili domu, tady je tak krasne zima.
O fusaku tu uz rec byla a muj nazor je - urcite ano, miminka budou opravdu malicke a budou potrebovat teplo.
Tak nam dnes zacali prazdniny, tak vsem skolakum gratuluji k urcite dobrym vysledkum. Nam bohuzel skoncila skolka, takze si to ted s obama uziju
Bude to strasny, uz se sotva valim.
Tak jo kocicky opatrujte se, ja mam ted moc prace s vybalovanim, pranim, uklidem atd.
Holky, ten fusak Emitex se mi moc libi, asi si ho taky objednam
My jsme navic takova akcni rodinka a v lete nejspis pojedeme na tabor, takze v nem prcek predpokladam bude moct spat i venku, aniz by prostydl… preci jen v normalnim spacaku by se nam ztratil ![]()
Vcera jsem zjistila, ze se mi me uzasne kalhoty z CAcka rozsypaly - prakticky po jednom vyprani
takze jsem si dneska musela dojet koupit jiny, abych mela v ty zime vubec v cem chodit… byla jsem v OC sestka na Ruzyni a maj tam krasny veci
taky jsem si tam poridila moc peknou nocni kosilku do porodnice
Je to obchod Mami a Mimi - muzu doporucit, i kdyz nepatri mezi nejlevnejsi, ale s cenama Mama Shopu se neda srovnavat ![]()
Ahoj holky,
Baruš dík už jsem to spravila. ![]()
mě se taky líbí ten prodlužovací fusak a určitě do něj půjdu - za rok ho využiju i na sportáku popř. golfáči
mak
čaute těhulky
zachviličku se chystám na ten 4D ultrazvuk do gennetu, tak pak dám vědět
jak to dopadlo a přihodím fotky, teda jestli bude mimčo spolupracovat ![]()
tak se zatím mějte
Kája
PS: do toho fusaku od emitexu jdu na 100 % tady jsem ho našla nejlevnějš http://www.babylife.cz/…robnosti.php?… ale vyplatí se jen při osobním odběru nebo vyšší objednávce, kdy není poštovné