Poradna duly
Jana Čurdová
Raven já jak sem si kupovala tu sestavu do postýlky, tak v tom bylo vše. I natahovací prostěradlo, povlečení, peřínka, polštářek, kapsář mantinel i nebesa. Takže ani velikost mojí peřinky ti neřeknu musela bych to změřit. Záleží potom jakou si koupíš a nebo to koupit taky takhle celý v
ě. Dívej já to dostala na Vánoce od našich, ale je to krásný moc moc ale není to až tak důležitý, v kapsáři jsem něco měla ale to spíš takový drobnosti a ty nebesa jsou dobrý kvůli sluníčku ale jinak je to prostě okrasa.. Ale to víš že se těším až to zase načančám… viděla jsem jeden kapsář a ten je podle mě parádní zkusím ho ještě najít..
no něco takovýhleho ale zrovna se mi toten moc nelíbí, ale když to máš všechno ve stejným provedením tak to vypadá kouzelně
Raveno, stejne do toho kapsare das tak plinku, dudlik (alespon 2 jako nahradni, kdyz mimi v noci vypadne a zacne plakat at ho nemusis hledat - to teda neni moje zkusenost, moje deti dudlik nikdy nemely, ale ted se o to chci pokusit, jinak si brzy udelaji dudlik z tveho prsa a to je snad horsi odnaucit nez dudlik) no a mozna flasku s cajem, ale to asi pozdeji, jestli teda chces kojit.
Ja si teda nebesa porizovat nechci, na oknech mam zaluzie a akorat se mi tam porad pletly a vubec to pak nevypadalo tak nacincane jako na obrazcich, chtela bych jen povlak na perinku, polstar, mantinel a ten kapsar a mozna tu rychlozavinovacku. Jeste s nakupem pockam, chtela bych mit nejak vic potvrzene pohlavi, chlapecka v ruzovouckych zirafkach, no nevim, i kdyz kocar mam taky cerveny. Slibila jsem fotku kocarku tak je to tento, zase dekuji ravene za skoleni
![]()
Porad nic, jsem nesika, ale nevim, kde delam chybu a nechci to zkouset porad do nekonecna. Snad nekdy priste
![]()
Peti tak sikovna nejsem
ja dostala skoleni zas v listopadkach
![]()
nebesa taky nejsou muj favorit…prijde mi to preplacany:-)… a jako lapac prachu
No ja asi pro jistotu koupim ty zluty ziravky
co kdyz pan dr. kouknoul spatne
…zjistila jsem, ze by u nas v Cl meli prodavat tu rychlozavinovacku se ziravkama za 189,– tak se tam pujdu mrknout..
No ja zkoumala ty perinky a co vyrobce to jiny rozmery:( nasla jsem si jeste medvidky, ale ty jsou od Cr vyrobce (maji k tomu i maly polstarky a ja miluju infantilnosti
) a uplne v jinych rozmerech, Scarlet taky ma jiny rozmery o Ikei nemluve…kurna proc se ti vyrobci nedohodnou!!
Ahoj holky,
tak jsem zpátky od doktora a těsně před cestou do Ikea. Kájo neboj, dám hned vědět co jsme tam pořídily. Jinak můj manža v Ikea snad nikdy nebyl a t z ní máme asi milion věcí. Jeho to děsně nebaví a já odmítám spěchat a nic si neprohlídnout. Já chodím s maminou, ta je taky ujetá jako já.
Koupila jsem přebalovací podložku 50×70 na komodku. U jsem byla v pěti obchodech a bída. Nakonec jsem sehnala světle zelenkavou s pejskama, takovou decentní.
raven na ty rozměry peřinek si dej bacha. A liší se i velikost mantinelů podle rozměru postýlky. Já mám peřinky 90×120 a když jsme kupovaly povlečení a řekly výslovně co chceme, tak nám baba dala špatný na 135. A ještě malý prostěradlo asi do kolíbky, s tím se můžu tak vyfotit. Od tý doby nosím v kabelce metr a všechno si měřím, i tu dnešní podložku … kapku úchyl …
![]()
PS: nebesa taky nechci, do podkroví se mi to nějak nehodí
Ahoj holky,
jak se tu bavíte o Ikee já v ní byla v pátek a nechala tam majlant.
pořídila jsem nafukovací podložku na přebalovák jen za 150,– na to pěknou dečku, ručník s kapucí, malej vybral mimču obrovskýho plyšáka a pak drobnosti do bytu. ![]()
ještě se chystám přes net objednat fusak a mantinel do postýlky a snad už je to vše.
Mak
Na ikeu jsme ulítlí se švagrovou (už jsme zvědavý na nový katalog, měl by vyjít v spnu) a děláme do ní výlet - švagr to taky nesnáší. Když jdu s Michalem tak to vždycky tam vlítnu pro konkrétní věc a nejlépe hned dolů do hrabárny. Ale na tu komodu holt musí jít semnou (taky s ním chodím po autobazarech nebo po bauhausu
)
Raveno to povlečení je úúúúúúúúúúúúúúžasnýýýýýýýýýý ![]()
Petrano kočárek je moc pěknej, to mě ta postýlka z čaryfuka ještě nedorazila - čekaj na ní od výrobce ![]()
Ahoj holky.. ja teda zatim povleceni ani perinky kupovat nebudu… mimco bude spat nejdriv v zavinovacce a budu kupovat 2 deky.. jednu spanelskou a jednu klasickou fleece ![]()
http://bazar-beruska.mimishop.cz/…22351-sm.jpg
No vsechno je to moc krasne. Holky chtela jsem se zeptat jestli nemate nektera zkusenosti s tehotenskym podpurnym pasem, zacinaji me bolet zada tak o nem trochu uvazuju, ale nevim jestli to pomuze. Dekuju.
Je ja mam dnes 100 dni do porodu. No a v patek zacinam treti trimestr, to je sileny jak to leti.