Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
933
4.7.07 13:42

Raven já jak sem si kupovala tu sestavu do postýlky, tak v tom bylo vše. I natahovací prostěradlo, povlečení, peřínka, polštářek, kapsář mantinel i nebesa. Takže ani velikost mojí peřinky ti neřeknu musela bych to změřit. Záleží potom jakou si koupíš a nebo to koupit taky takhle celý v :,-(ě. Dívej já to dostala na Vánoce od našich, ale je to krásný moc moc ale není to až tak důležitý, v kapsáři jsem něco měla ale to spíš takový drobnosti a ty nebesa jsou dobrý kvůli sluníčku ale jinak je to prostě okrasa.. Ale to víš že se těším až to zase načančám… viděla jsem jeden kapsář a ten je podle mě parádní zkusím ho ještě najít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
4.7.07 13:50

no něco takovýhleho ale zrovna se mi toten moc nelíbí, ale když to máš všechno ve stejným provedením tak to vypadá kouzelně

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
4.7.07 13:52

Raveno, stejne do toho kapsare das tak plinku, dudlik (alespon 2 jako nahradni, kdyz mimi v noci vypadne a zacne plakat at ho nemusis hledat - to teda neni moje zkusenost, moje deti dudlik nikdy nemely, ale ted se o to chci pokusit, jinak si brzy udelaji dudlik z tveho prsa a to je snad horsi odnaucit nez dudlik) no a mozna flasku s cajem, ale to asi pozdeji, jestli teda chces kojit.

Ja si teda nebesa porizovat nechci, na oknech mam zaluzie a akorat se mi tam porad pletly a vubec to pak nevypadalo tak nacincane jako na obrazcich, chtela bych jen povlak na perinku, polstar, mantinel a ten kapsar a mozna tu rychlozavinovacku. Jeste s nakupem pockam, chtela bych mit nejak vic potvrzene pohlavi, chlapecka v ruzovouckych zirafkach, no nevim, i kdyz kocar mam taky cerveny. Slibila jsem fotku kocarku tak je to tento, zase dekuji ravene za skoleni :D :D

http://www.caryfuk.cz/get-picture.php?…

http://www.caryfuk.cz/get-picture.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
4.7.07 13:52

Tak jsem se prechvalila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
4.7.07 13:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
4.7.07 13:56

Petrano tak pořád nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
4.7.07 14:13

Porad nic, jsem nesika, ale nevim, kde delam chybu a nechci to zkouset porad do nekonecna. Snad nekdy priste :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
4.7.07 14:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
4.7.07 16:00

Peti tak sikovna nejsem :-) ja dostala skoleni zas v listopadkach :D :D

nebesa taky nejsou muj favorit…prijde mi to preplacany:-)… a jako lapac prachu

No ja asi pro jistotu koupim ty zluty ziravky :-) co kdyz pan dr. kouknoul spatne :D …zjistila jsem, ze by u nas v Cl meli prodavat tu rychlozavinovacku se ziravkama za 189,– tak se tam pujdu mrknout..

No ja zkoumala ty perinky a co vyrobce to jiny rozmery:( nasla jsem si jeste medvidky, ale ty jsou od Cr vyrobce (maji k tomu i maly polstarky a ja miluju infantilnosti :D) a uplne v jinych rozmerech, Scarlet taky ma jiny rozmery o Ikei nemluve…kurna proc se ti vyrobci nedohodnou!!

http://www.hybler.cz/…W9508021.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
4.7.07 16:14

Ahoj holky,

tak jsem zpátky od doktora a těsně před cestou do Ikea. Kájo neboj, dám hned vědět co jsme tam pořídily. Jinak můj manža v Ikea snad nikdy nebyl a t z ní máme asi milion věcí. Jeho to děsně nebaví a já odmítám spěchat a nic si neprohlídnout. Já chodím s maminou, ta je taky ujetá jako já.

Koupila jsem přebalovací podložku 50×70 na komodku. U jsem byla v pěti obchodech a bída. Nakonec jsem sehnala světle zelenkavou s pejskama, takovou decentní.

raven na ty rozměry peřinek si dej bacha. A liší se i velikost mantinelů podle rozměru postýlky. Já mám peřinky 90×120 a když jsme kupovaly povlečení a řekly výslovně co chceme, tak nám baba dala špatný na 135. A ještě malý prostěradlo asi do kolíbky, s tím se můžu tak vyfotit. Od tý doby nosím v kabelce metr a všechno si měřím, i tu dnešní podložku … kapku úchyl … :wink: :idea:

PS: nebesa taky nechci, do podkroví se mi to nějak nehodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
4.7.07 18:05

Ahoj holky,

jak se tu bavíte o Ikee já v ní byla v pátek a nechala tam majlant.
pořídila jsem nafukovací podložku na přebalovák jen za 150,– na to pěknou dečku, ručník s kapucí, malej vybral mimču obrovskýho plyšáka a pak drobnosti do bytu. :roll:

ještě se chystám přes net objednat fusak a mantinel do postýlky a snad už je to vše.

Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
4.7.07 18:10

Na ikeu jsme ulítlí se švagrovou (už jsme zvědavý na nový katalog, měl by vyjít v spnu) a děláme do ní výlet - švagr to taky nesnáší. Když jdu s Michalem tak to vždycky tam vlítnu pro konkrétní věc a nejlépe hned dolů do hrabárny. Ale na tu komodu holt musí jít semnou (taky s ním chodím po autobazarech nebo po bauhausu :D )

Raveno to povlečení je úúúúúúúúúúúúúúžasnýýýýýýýýýý :potlesk:

Petrano kočárek je moc pěknej, to mě ta postýlka z čaryfuka ještě nedorazila - čekaj na ní od výrobce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
4.7.07 19:35

Ahoj holky.. ja teda zatim povleceni ani perinky kupovat nebudu… mimco bude spat nejdriv v zavinovacce a budu kupovat 2 deky.. jednu spanelskou a jednu klasickou fleece :wink:
 http://bazar-beruska.mimishop.cz/…22351-sm.jpg

http://bazar-beruska.mimishop.cz/…92047-sm.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
4.7.07 20:08

No vsechno je to moc krasne. Holky chtela jsem se zeptat jestli nemate nektera zkusenosti s tehotenskym podpurnym pasem, zacinaji me bolet zada tak o nem trochu uvazuju, ale nevim jestli to pomuze. Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
4.7.07 20:09

Je ja mam dnes 100 dni do porodu. No a v patek zacinam treti trimestr, to je sileny jak to leti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí