Poradna duly
Jana Čurdová
Holky vy mate asi Emitex zmaknuty, hodne z vas mluvilo o fusaku, ja jsem az dnes podivala na jejich stranky a jsem nadsena, co rikate tehle zavinovacce
Omlouvám se, že vám sem lezu, to jen že se v diskuzním okýnku naráz objevili pod sebou říjen 2006 a říjen 2007, tak jsem nakoukla a můžu tu přispět…ohledně tý emitex zavinovačky. Já jí na Sáru měla a je suprová, krásně drží tvar, je elegantní a měla jsem jí v tom docela dlouho, ač byla velká.
Přišli na ní tehdy holky ze září 2006, tak jsme to okoukali ![]()
Mějte se a užívejte si pupíčky
ahoj rijnovky, muzu se zeptat, lukrecie , kde jsi prosim te nasla tu uzasnou spanelskou deku se zirafkou a holcickou? ja jsem vsude tyhle deky videla jen s takovyma kycovityma preslazenyma obrazkama, ale tahle je rozkosna a vtipna. prozradis? diky!
Adelino já na ně narazila http://www.renka-styl.com/katalog.php?… , ale není tam ceník, ale jsou tam jejich odběratelé
Ahoj Adelino , nasla jsem ji na strankach: http://bazar-beruska.mimishop.cz/katalog.php?…
nebo taky http://www.rosty.cz/…aby-zluta-1/
ta zluta se mi libi vic
)
holky, diky za odkazy. ta deka je fakt nadherna, modra i zluta ![]()
Dobré ránko!!!
Tak Ikea se včera povedla, domů jsme dorazily až v deset, už jsem byla spací. Tak mám krásný kolotočík s rybičkama na výměnu na ten hrací. Povlečení jsem nezkoumala, mají fakt jiný rozměry. ALe mám prostěradla, bílá a nejsou froté, což je pro mimi určitě fain. Pak mám podložku pod prostěradlo (ochranu matrace) je z nejaké textilie a je boží. V mimishopu mi nabízeli igelit bléééé
na tom se musí mimi potit jako blázen! Ještě jsem sehnaly super úložné boxíky pod postel, pěkně barevné do pokojíku. No a dalších milion věcí. Peněženka plakala. Jo a ještě super želvu co hraje a je vhodná od narození.
A pro holky z ostatních diskusí klidně nám sem lezte a raďte, my jsme rády a určitě nám nikomu nevadí, že nás někdo čte, naopak!
Dobré ráno,
Baruš ty prostěradla - to jsou ty za 129,– / 2 ks? Na ty se tam taky chystám
u nas se jeste spinka, tak nakukuju
. barus, ten rybickovej kolotoc je vybornej, my ho meli uz u aji a mela ho moc rada, ma takovy vesely barvicky.
jeden tip k tem kolotocum - je docela fajn, pokud nemate moc vysoky stropy, zavesit ze stropu na snure kolotoc (nebo jinou zajimavou hracku) primo nad prebalovak, mimco pak pri utirani prdelky pozoruje hracku nad sebou a nepatla se tolik v hovinkach
…
Ahoj holky,
koukám jak jste se rozjeli v těch zavinovačkách a dekách. Já už jsem jednu objednala, zatím neumím vložit obrázek, ale pokusím se to naučit.
Jinak mě taky dost začala bolet záda a každý den mě pálí žáha- beru Renie a docela to zabírá. ![]()
Vy už toho všechny máte!!!!! Já začínám taky propadat panice, hlavně když vůbec nemáme hotový pokojík. Manžel nějak nemá čas tam položit tu plovoucí podlahu a od toho se odvíjí všechno
![]()
Tak hezký svátky a pište a dávejte obrázky, všechny věcičky jsou strašně krásnééééééééééééé!!!!!!!!!
Tu zavinovačku jsem si objednala na této stránce, vzor 35. Jsou tam ty stejné jako na mimibazaru. A taky kombinace nebes, povlečení a kapsářů.
Mě se hrozně líbí tahle španělská deka, ale nevím jestli jí budu kupovat je dost drahá.
Ahooooooooj vsem..
ja mam taky Ikeacky prosteradla, madracku do postylky a neprocuravaci folii prijde mi to super a taky tohle
jen nevim pro koho je ta hracka jestli pro Viktorku nebo maminku
![]()
na rybickovej kolotoc se tam chystam
a par vecicek hrozne se mi libi svitici beruska/kyticka co tam maji..ale to musim bez tatky ten by mi pulku ani nedovolil prohlednout
…jeeeee to zas bude penezenka plakat
![]()
Warmusko mi teprva brousime postylku
a to mi chybi jeste vymalovat, natrit komodu, pockat na okna a koupit koberec, natrit futra a skrine…pak vse vyprat a co chybi dokoupit ( a to nemam tak 2/3 veci) tak nepropadej panice…p.s. a to je jen co v loznici o zbytku bytu nemluve
![]()
Raveno buď vklidu, já mám postýlku objednanou a zatím pořád nic nepřichází. V pokoji, s kterého má být pro nás 3 ložnice to vypadá pořád stejně. Ale jen co příjde postýlka tak začnu přestavovat. Zatím to mám jenom v hlavě. Komodu taky ještě pořád nemám vybranou, tak ani jsem zatim nic neprala, na to se chystám tak za měsíc, tak doufám, že už ji budu mít. Nejhorší je, že začínám mít pocit, že vůbec nic na mimčo nemám (přitom mám spoustu věcí po neteři) a mám strach, že jakmile někam vyrazim, chytne mě nakupovací mánie
.
Holky, když taky tak couráte po těch zavinovačkách, nenašly jste někdě pěknou s kočičkama? Případně i spací pytel.