Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
933
28.6.07 08:46

Jo a dneska jdu na kontrolu tak doufám že bude všechno ok..uffff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
28.6.07 08:55

Indy taky dneska mam kontrolu, ale jen obyc bez UZ :( a ja bych ji tak chtela videt :D :D citim se uzasne tak doufam ze vse je OK…

pa pa a krasny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
28.6.07 10:00

Raven taky mám obyčejnou, a taky se moc těším na další utz, to bude už asi potom kolme toho 30tt poslední to ani není možný.. už se to blíží tak rychle.. Tak ať ti to dobře dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
28.6.07 11:11

kvetinka : tak šup šup nějaký fotečky do galerky.. :) My jedem na 3D 15.7. do Prahy do Gennetu, tak jsem na to mooooc zvědavá.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
28.6.07 11:40

tak sem byla na obyč. kontrole - vše Ok - na žádnou cukrovku nemusim… tak sem spokojená…

:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
28.6.07 11:59

Leonku a to ti dr. řekl sám nebo si se ptala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
28.6.07 13:08

já sem se radši neptala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
28.6.07 13:14

Ahoj holky,

tak jsem byla včera na kontrole a dr. mi UTZ dělala. Je asi hrozně pečlivá protože mi ho dělala snad už šestkrát nebo víckrát. Prostě skoro pokaždý co jsem u ní. Jo a poslala mě na to plicní, ale půjdu tam až po dovče. A ještě byla dr. celá špatná z toho, že mě uvidí až za 4 týdny (míjí se nám dovolená) mám se prý hlídat, na dovču si vzít průkazku a číslo na nejbližší nemocnici. Moje dr. je prostě výborná, taková maminka. Byla jsem z ní tak zblblá, že jsem se ani nezeptala na výsledky cukrovky, ale myslím, že kdyby to bylo blbý, tak mi to řekne.

V sobotu jedeme s maminou nakupovat nezbytné blbinky pro prcka třeba kolotoč nad postýlku a tak. Tak se těším.

Hopi gratuluju k přijmačkám

kvetinko čekáme na fotky, nevěsty mě děsně zajímají!!! A gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
28.6.07 13:32

baruš: to máš teda dobrou doktorku, můj doktor má přesně opačnej přístup, co se nezeptám, to nevim, všechno hr hr a hlavně abych už vypadla a měl za mě body… ultrazvuk pořádnej nemá, takže na ten ve 20. týdnu jsem musela stejně k jinýmu dr. … no nic, naštěstí nemám žádný problémy zatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
28.6.07 16:00

Zdravím vás všechny!

Hopinko, blahopřeju k přjímačkám:)!!! Já včera udělala přijímačky na doktorandský studium, ale nedokážu si představit, jak to budu s mimčem zvládat… Psát dizertačku, trochu pracovat a ještě bt mamina…

Jinak jsem myslím někde četla, že na kontroly se chodí po 4 týdnech a od nějakého týdne po 3, je to někdy teď.

Já jdu k doktorovi zítra, taky na běžnou. Asi se ho na tu cukrovku zeptám, ségra ji má, takže teoreticky bych měla být riziková… Ale tím, že mě přehodili k jinýmu doktorovi, tak to nějak zapadlo pod stůl.

Ale v sobotu razíme na dovču a pak třeti týden v červenci ještě na týden, tak se těším.

Chytají vás někoho křeče? Sice beru magnesium, ale občas mě chytajií křeče do chodidel nebo ze strany do lýtek a jsou dost krutý a třeba ani nejdou deset minut povolit… Je pravda, že jsem včera celý den pochodovala v lodickach, ale je to hnusny. Zitra se zeptam doktora.

Mejte se krásne,

Dzazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
28.6.07 16:48

Ahoj hoky, tak ja byla dneska na ty cukrovce.. to piti mi ani moc nevadilo… takovej preslazenej caj… akorat ty 2 hodiny skoro neubihaly a ja uz mela desnou zizen… no, ale aspon to mam za sebou :lol: V pondeli jdu k doktorce, tak se dozvim vysledky
Taky jsem byla v lekarne a koupila jsem tam detskou kosmetiku pro prcka - Sebamed - myci emulze a olejicek.. to mi myslim bude stacit, nejakej sampon na vlasky - pokud budou - je zbytecnej :wink:
Bepanten uz doma mam, takze kosmetiku mame vicemene hotovou :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9323
28.6.07 20:09

psaní

Ahoj holky! :)

Dzazi: mě taky chytají křeče do lítka na levé noze. Chytlo mě to 2× po ránu a bylo to hrozný. Dokonce jsem vzbudila mužíčka a prosila ho, aby mi to masíroval - bylo to fakt fuj. No a pak mi doktorka napsala Magnesium 3× denně. Teď to beru 2× denně a jednou něco jako na křečáky. Od té doby, co to beru, tak je to fajn, ale dneska ráno mě ta křeč do lítka chytla znovu a miláček už byl v práci. Hrůza. Naštěstí mi pomohlo, že jsem vylítla z postele a chodila po bytě. Asi se mi ta noha propla jak měla a křeč brzo povolila.
No, nic příjemnýho. Ale musím to zaklepat, naštěstí to je jen sem tam.
Tak se moc opatruj! I vy ostatní! :)

Jo a včera jsme si zazálohali kočárek! 8) Je to Roan Marita, tak snad nebudeme litovat.
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
28.6.07 21:50

Holky tak mě doktor na křeče poradil ať si koupím magnesii a piju jednu skleničku denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
29.6.07 08:35

Dobré ranko, na včerejší kontrole všechno ok.. tak jsem moc ráda..
Sem si říkala že si počtu když má malý kouzelnou školku a holky kde ste?? :roll:
Tak krásný den a ty co mají děti ve škole ať je za co dneska chválit a hlavně utrácet.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
29.6.07 10:04

Krasny ranko,
tak kontrola je OK :-) No ja jsem rada ze na tu cukrovku jdu (od nas tam posila vsechny) i kdyz to bude blivajz, budu v klidu, ze se vi jak na tom sem, nehlede na to ze babicka mela silnou a mati ma problemy s cukrem… Nechci nic prosvyhnout a prcka tim pripadne ohrozit.....
No dr mi chtel dat neco na zahu a krece, ale ja nic z toho zatim nemam, ale ono to urcite prijde :D :D tak se smal :D

zatim a krasny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital