Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2376
19.6.07 20:00

Lukrecio jsme se trochu vyměnily :D Já jsem teda rozená ve Frýdku-Místku, ale od pěti let do loňska jsem bydlela v Praze na Zbraslavi a od loňska bydlím s přítelem v Javorníku(Čtyřkoly) u Čerčan. A rodit budu asi v Bene.

To je Krejčíkovo studio viď , jsme s ním byli před 3.roky na Sardinii na cvičební dovče a bylo to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
19.6.07 21:04

Holky, fakt moc díky :D mě právě taky pořád kope, samozřejmě to ještě nejsou velký kopance, ale mě to zatím stačí :D

jo a značka TAKO není moc dobrá, dneska jsem se na netu dočetla, že je hodně nebezpečný. teda tako city voyager

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
19.6.07 21:44

Ahojky!
Teda to je novinek - vítám též navrátilce z dovolených a gratuluju Fiebi ke svatbě a taky ke krásně vybranému klučičímu jménu :wink: !
Petrano, trošku závidím to budoucí stěhování, taky mám pocit, že se do domku špatně v pěti vlezem, ale u mě je to spíš i pocit toho, že nejsem nadšená z bydlení v „satelitu“ od Central Groupu. Sice nesousedíme se starou zástavbou, tak to není takový běs, ale já má raději osobitá místa s nějakou „duší“. Byla jsem fakt nadšená z krajiny kolem Ústí a Děčína. Kamarádi bydlí pár km od Ústí a je to v zalesněných kopcích, čistý vzduch, paráda. Přitom v Ústí jsou za 10 min a na Černém mostě po dálnici za třičtvrtě hoďky. Kdyby pro manžela nebyla Praha nejmenší město. kde může pracovat, okamžitě se tam stěhuju. No, nic…
Tak já jdu číst Knappovou - Jak se bude vaše dítě jmenovat, protože jsme v koncích. Poslední manželův návrh - Metoděj - mě zas až tak neoslnil 8O
Pa Katka a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
19.6.07 21:51

Jo Katulinku to mas pravdu, v Decine teda spis v okoli je krasne, proto jsme vybrali okoli Rican, mame za domem les a kousek rybnik, neni to vylozene 1000 domu, je tam celkem asi 30 domu a skolka v arealu. Tak to snad bude spravny krok. Ted mame opravdu maly dum cca. 110m2 a hlavne skoro zadny prostor v obyvaku a tam si deti nejcasteji hraji.

Katulinku doporuc mi tu knihu prosim, protoze mi jmeno asi nevybereme nikdy v zivote. Musim Mise breci, ze nechce spat, me tohle znici, ona proste pred 22hod neusne, je to normalni na 2lete dite??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
19.6.07 21:54

Kájo jojo, je to Vaška Krejčíka :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
20.6.07 07:46

Feibi také se připojuji ke gratulacím.Hlavně spoustu lásky a tolerance.
Včerá táta poprvé konečně cítil pořádné kopnutí.Byl z toho docela na hotovej.
Koukám,že tady fakt skoro všichni něco děláme s bydlením.Než přijdou mimča musí se dát vše do pořádku,pak už nebude na nic čas.
Scháním nějakou komodu z masivního dřeva nevíte některá nějaké stránky,kde mají hezký a ne moc drahý nábytek?
Přeji hjezký den. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
20.6.07 08:21

Čauky,

Petrano, já mám to samý.. Maty mi usíná stabilně kolem tý 22, někdy teda vyjímky jako včera že usnul v 9, protože sme byli celý den u kámošky a naspal tam přes oběd jen 45minut. Tak byl za celej den zničenej.. ale místo abysme měli večer s manžou klid až kluk usne, tak chodíme většinout spávat až s ním.. :( No jo je to sranda že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
20.6.07 09:45

Dobré ráno těhulky :)

to nám to zas začíná dusnem a ještě k tomu je doma tchýně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
20.6.07 10:04

Evsonku, koukni na www.jysk.cz maj tam docela pekny komody z masivu, taky jsem o jedne uvazovala… a nejsou moc drahe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
20.6.07 10:16

Lukrecie,děkuji za odkaz na jysk,ale nějak se nemohu dostat na ty komody.Kde jsi to tam našla?Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
20.6.07 11:09

musis si otevrit ten jejich katalog nebo by to melo jit pres odkaz:
 http://nlab.dk/…gepage17.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
20.6.07 11:16

AHoj holky,

tak jsem zpátky z testu na glykemickou křivku (tak nás volali na tu krev), docela se to dalo vypít, jen ty dvě hodiny čekání byly otrava. Seděla jsem v autě a četla noviny. Bylo nás tam hodně těhulí a ostatní šly někam na plicní (já ne a jsem z toho jelen) nevíte proč se chodí na plicní?

Ale co mě dostalo, byla jedna mamina, těhotná asi stejně jako já, sotva vyšla před budovu tak si zapálila cigáro. No zůstala jsem koukat, příjde mi to poněkud zběsilý.

Evsonku my jsme kupovali komodu u www.ajuty.cz je z masivní borovice, je to jako přebalovák, ale pak se prkýnka dají pryč a zbyde komoda. Ale nevím, co přesně si představuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
20.6.07 13:03

Ahoj holky,

Fiebi i já gratuluji k svatbě.

Baruš já dnes byla taky na cukru - na vypití to byla pohoda jen to brání krve 3× :( ale jinak super ještě že je u porodnice park kam se dalo sednout si na ty dvě hodky.

Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.6.07 15:27

Ahoj maminy…komody se mi nejvic libi v KIKA, ale nejsou z masivu. Zato jsou prijemne vysoke, takze nebudu muset hrbit zada. Prebalovaci deska se pozdeji odmontovat a komoda se pristrci ke zdi, kde muze slouzit dal. Jejich cena je cca 4 500Kc a je mozne prikoupit policky za komodu do prostoru, ktery vznikne odsunutim ode zdi pro umisteni prebalovaci desky. Ty policky stoji 1600Kc. Jinak komoda se mi zda jako nejlepsi reseni, plastove prebalovaci pulty s vanickou jsou po dopouzivani na nic, jsou uzke, moc hezky nevypadaji a pri koupani je vsuce mokro i v zavesnych prihradkach, takze tam nemuzete ulozit vatu apod. a jeste se to potom za ty nehorazne penize spatne cisti. Jo a v KIKA jeste maji i nekolik variant detskych pokojicku v akci, kdy postylka + komoda + satni skrin stoji celkem neco kolem 8.900Kc.

Dale jsem se chtela zeptat, jestli vam Dr. kdyz jdete do poradny dela stery z delozni sliznice? Mne je dela preventivne, dosud mi nic nenasli az ted naposledy kvasinky, ale nemela jsem zadne priznaky!? Az si pujdu pro recept, tak se zeptam na ty testy ohledne toho cukru a dam vedet vsem, komu to neni jasne a trapi ho jestli Dr. neco nezanedbal.

Jeste k tomu posilovani primych brisnich svalu…kdyz chodite do kurzu cviceni pro tehotne, samozrejme se tam trosku posiluji, ale jsou to vetsinou modifikace klasickych cviku, vetsinou s nejakymi pomuckami nebo ve specialnich polohach a s minimem opakovani i velikosti rozsahu pohybu. Ten se tam nahrazuje specialnim dychanim do bricha a hlubokym vydechem. Urcite to nejsou klasicke sklapovacky nebo sedy lehy!!!! Na ty pozor. Takze jak jsem psala posledne, od toho 12.tt na brisko opatrne a nejlepe pod odbornym dozorem!!! Hlavne pro ty, ktere nebyly na zadne cviceni zvykle a s cvicenim zacaly az s otehotnenim!!!

Preji vsem peknou stredu a vydrzte ty vedra. Od zitrka uz to ma byt lepsi. Zdravi vas Kalamajka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.6.07 15:30

…pardon, ne z delozni (to je ted neproveditelne) ale samozrejme z POSEVNI sliznice :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex