Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
625
19.6.07 11:56

Ahoj holky, vítám všechny po dovolených. To Vám vyšlo krásné počasí. My se chystáme asi za týden, tak na 3 dny na Bezdrev, je to kousek od Hluboké a tam je super aquapark-venkovní. Tak tam se budu moct koupat. Doktror mi to zatím v bazénech nezakázal. Jinak je tam taky kousek koupaliště Olešník - taky nádherný bazén, čistá voda. Kdyby jste jeli někdy do Jižních Čech, tak doporučuju.

Kalamajko : děkuju ohledně vyčerpávajících rad ohledně autosedaček. Asi koupím nakonec skořepinku od švagrové, jejich malá bude mít rok a budou kupovat už velkou. Přemýšlím, že protože mám 2 fusaky, že udělám do jednoho vzadu otvory pro upevňovací pásy a budu ho moct používat do sedačky.

Helenko : Rokytnice je docela kousek, já původem pocházím z Haratic, to je vesnička u Tanvaldu, ale od Vás směr Jablonec n.J., Sklenařice, Zl. Olešnice… Před pár lety jsme tam vyráželi párkrát na disco… :dance: A v Neratovicích mám taky pár známých, co maji u našich chalupu… Ten svět je maličký

Warmuska : No vidíš to, asi už se na mimi začínají těšit. Je to super, že Vám pomohli, moc Ti to přeju :lol:

Jinak ke stěhování. My si užili teď, bydlíme v bytě od začátku května. Stěhovali jsme se sice jenom po městě, ale i tak to stálo za to. Ono už je asi jedno kam. Měnili jsme byt, taková akce kulový blesk. A když jsme měli ráno vystěhováno 1/2 věcí před domem (4.patro bez výtahu) začalo poprchávat a navíc stěhovák nepřijel. Den předem se opil a vůbec nedorazil. :evil: Sháněl se na poslední chvíli jinej, naštěstí přijel asi za 1,5hod. Jo a bylo to v neděli v 8 ráno. Tak si to umíte představit. No a aby se to nepletlo, tak začínáme stavět domeček a příští rok nás čeká stěhování znova. Ale na tohle se už těším. Něco jak psala Lime. Je tam obchod, škola a školka. Do města 4km, jinak klid a pohodička. Bohužel pochybuju o uklizečce a zahradníkovi :cry:
K těm pohybům: náš cvrček je hrozně hyperaktivní. V bříšku (jak říká manža, už je to spíš buben) se pořád převaluje a hrozně mě kope. Nejvíc energie má samozřejmě když chci jít spát - cca do půlnoci a pak hned v 6 ráno. Tak mu vždycky slibuju hory doly když toho nechá, ale pak mě to nedá a vylezu. Navíc, stejně nemůžu po ránu spát - HLADY

Mějte se moc krásně a opatrujte bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
19.6.07 13:56

Ahojkym jen na chvilku at nerozvarim ryzi.

Wasmusko, no vidis, mimi vzdycky kazdyho obmekci a pockej az se narodi, tchyne bude cela paf a porad ti bude neco nosit. Nakonec se z vas stanou kamosky :D :D

Miiri, vitam te zpet, my jedeme v patek tak taky doufam, ze se vratim odpocata.

Hopinko s tim hladem je to strasny, vcera se manzel vratil domu az kolem pulnoci a musel mi udela t alespon chleba, mela jsem uplne sileny hlad, on byl na veceri, tak na otazku co mi ma udelat jsem rekla biftek s hranolkami a on ze to prave vecerel, no neni to od nej osklivy, ja dostala chleba se syrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
19.6.07 14:21

Ahoj těhulky.

Tak se taky hlásím po delší době. Máme se dobře doděláváme okna a vše kolem malování a úklidu kolem. S manželem už je to lepší měli jsme menší krizi, ale už je to v pořádku.
Moc se mi líbí, jak tu prožíváte těhotenství a přípravy na miminko. Já teda do výbavičky nebudu kupovat nic vše máme kočárek máme po Lucince Free Line pati a byla jsem s ním spokojená spíš teš sháním stupátko ke kočárku pro sourozence, tak hodně procházím internet bazary a zatím jsem na nějakou dobrou nabídku nenarazila. jinak oblečky máme a asi to vypadá na druhou holčičku tak mám i plno holčičích věcí.

Jinak do seznámku Drobek Jana narozena 13.12.1977 bydliště Přerov TP 25.10 a vypadáto na holčičku jména asi máme Michalka a Zdeněk a máme Lucinku narozenou 8.10.2005. děkuji

No jinak vítám všechny co se vrátili z dovolené my jedeme na Pálavu v srpnu a teď v červnu jedu k našim na Vysočinu.

No jinak se tu mějte krásně a já se zase ozvu J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
19.6.07 14:48

Ahojte holky, tak mám po svatbě :D všechno proběhlo v pořádku a všem se i líbilo :)

co se týče datumu narození tak 29. 12. 1985 jo a jména Štěpánek a holčička ještě nevím, nejspíš Viktorie, Karolína - asi z těch dvou zatím :)

jinak já nevím, všechny už všechno máte nebo mi to aspon tak přijde, a já nic :? ale dostali jsme od pár kamarádů a mých sestřiček cestovní postýlku, sice mi ji sestra odveze pryč, abych jí neměla doma, ale už aspon něco máme :lol:

tak zatím ahoj, jdu se podívat po kočárku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.6.07 15:54

Fiebi , moc moc gratuluji k vydařené svatbě… je teď z tebe mladá paní!!!!! Super :D :D Já už bych se tedy znovu vdávat nechtěla. Sice to bylo krásné, ale toho zařizování a nervozita a vše kolem toho, jak všichni plašili aby vše bylo OK.
A co svatební noc???????

Mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
19.6.07 15:58

Fiebi : moooc gratuluju ke svatbě. A neboj, já toho taky moc nemám, jen kočárek a pár oblečků. Zatím se spíš rozhlížím co je potřeba a kde to seženu…
Tak si užívejte mladá paní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
19.6.07 16:01

mě se to moc líbilo, ani nějaká veliká nervozita, jen z toho, že se mi bude chtít na záchod a takový :lol: segry a kamarádky se o všechny staraly, byly perfektní!

svatební noc?? no skvělý :P jelikož se, teď už manžel :) , bojí kvůli miminku. ale já mu říkám, že je tam skovaný a nic mu nemůžeme udělat :)

dám sem fotky ze svatby, jestli budete chtít, ale ještě je nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
19.6.07 16:04

moc vám jinak děkuju :D
taky vás mimi kope a kope? :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.6.07 16:53

Jo :potlesk: Fiebi , dej se fotky. Jsem zvědavá, jak jsi krásná nevěsta.
Mě mimi kope hlavně večer tak od 20 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
19.6.07 18:36

Fiebi gratuluju k svatbě :o) Uz se těšim na fotečky :o) Já měla svatbu před rokem a hrozně ráda na ní vzpomínám… Byl to fakt úžasnej den :o)

Holky, dneska jsem se konečně dokopala k tomu, že jsem vyrazila na cvičení pro těhule, které vede porodní asistentka… trochu jsem se bála, aby to nebylo jen nacvičování dýchání a max. práce pánevního dna, ale zaplaťbůh jme si i celkem zaposilovaly :o) No a ta porodní asistentka říkala, že cviky na přímý břišní sval se klidně můžou svičit až do 30. týdne.. nebylo to teda nic moc náročnýho, byly jsme v polosedě a za zády jsme měly Overball kvůli bederce, ale bylo to celkem příjemný… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
19.6.07 18:38

Ahojte holky,

Fiebi gratuluji k vydařené svatbě a určitě se pochlub s fotkama.

Dále zdravím všechny vydovolenkované těhulky :)

Holky tak jsem dneska byla na kontrole u dr., opět to proběhlo v pohodě akorát mě překvapuje ta cukrovka, nikam mě neposlali? :o :o :o Tak nevím.

Jinak co se týče výbavičky, tak já mam zatím jenom oblečení, ňáký dečky a sedačku, ostatní vybírám na netu a začnu to postupně objednávat.

Petrano už dorazil kočárek? Já jestli už můžu objednat tu postýlku :)

Ufonka mě taky pěkně kope a hlavně večer, když jdu spát. Včera jsem objednala novej foťák (tam ten se bohužel nenašel) tak až příjde tak hned budu fotit ten můj pupek (fakt mám ňáký velký břicho). Holky je norml. během 3 týdnu 3 kg nahoře?

Jo co se týče stěhování a zařízování a stavění. Tak mi doděláváme koupelnu a o víkendu mě čeká schánění vany, umyvadla atd… Už aby to bylo za náma. Pak ještě předělat pokoj na ložnici s postýlkou. Aby jsme to všechno vůbec stihli :o Holky nevíte o ňejaký pěkný komodě???

lukrecia a kam v Praglu chodíš na to cvíčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
19.6.07 19:27

Ahoj holciny, no to je novinek. Fiebi vsechno nejlepsi k svatbe, hlavne hodne trpelivosti a hlavne lasky ve spolecnym zivote, at vam vyjde vsechno na co si vzpomenete. Ja na svatebni den vzpominam starsne rada, pripadala jsem si jako princezna, vsichni kolem me litali a snazili se. Bylo to bajecny, i kdyz jsme meli obrad v 9.00. Na jednu stranu brzy, ale kdyz jsme pak vyrazili ze Staromestske radnice smer Karluv most, bylo bajecne prazdno, nikde zadni turisti na Karlove moste jsme byli temer sami. Fakt to bylo moc pekny, takovy romanticky. A taky nam malinko prselo.

Kajo ja myslim, ze tri kila za tri tydny je v tomhle obdobi normalni bud v klidu, ja jsem teda za posledni ctyri tydny pribrala asi kilo a pul, ale ja mam fakt strasnyho pohybu, myslim, ze priberu nejmene za vsechna moje tehotenstvi, takze mam ted nahore cca. 6 kg. Kocar jeste nedorazil, odesilali ho v pondeli, tak ho cekam zitra, dam ti vedet.

Mimi kope takrka porad nejvice samozrejme v noci, uz jsem psala, ze uz citim i zasahy do zeber, ale zatim to neni bolestive, tak si to spolu v noci uzivame, protoze ja nejak nemuzu v noci spat.

:( :(

Tak zatim, jdu vykoupat deti, jeste jsem vecer mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
19.6.07 19:49

Ahojky holky

Fiebi, taky se přidávám ke gratulantům.. :lol:

Raveno, přesně, s tím sem si i ten kočárek kupovala, není to o tom co potřebuje mimi, ale o tom co se líbí maminkám.. :lol: A ještě k těm autosedačkám, podle mě je jenom na převoz a na ježdění bych to nikdy nepoužila, je mi těch miminek líto..

Makk, vítám Tako, jasně jsou důležitější věci, pokojík je jistě přednější..

Jinak všem těhulím super kopance, taky si je užívám, Julinka je nějak čilejší než byl Maty, doufám že o to bude hodnější jak se nerodí… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
19.6.07 19:52

Kájo, chodím cvičit na Fügnerovo náměstí - kousek od I.P. Pavlova do Energy studia, cvičení je tam každý úterý a čtvrtek, kdyžtak odkaz:
http://www.bmsa.cz/…io/index.php?… 8)
jo a mě mrňous taky pěkně kope, ale ne nijak silně, takže když jdu spát, tak mě to vůbec neruší :D Spíš mi vadí ten hic, i když tenhle týden je to zatím celkem v pohodě :wink:
Kájo, máš už vybranou porodnici? Budeš rodit v Benešově, Krči nebo někde úplně jinde? A odkud vlastně jsi? Já taky pocházím z Benešovska - konkrétně kousek od Prčic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
19.6.07 19:54

Fiebi, moc gratuluju ke svatbě a přeji hodně štěstí :srdce: :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie