Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2376
9.5.07 17:25

Baruš určitě si to tu už psala, jakej sis objednala kočárek? A máš to přes kamenej krám nebo přes net?

Já se chystám koncem května na forkids tak to tam chci omrknout a třeba se mi podaří si ho odtamtud i přivést. :D Musim si ještě udělat průzkum na netu kolik kde ten můj favorit stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
9.5.07 19:48

Kájo mám objednaný Jané Slalom, barva Stylon. Objednala jsem to přes obchod Krteček www.krtecek.com, vybrala jsem si ho na netu a šla jsem ho tam omrknout abych nekupovala zajíce v pytli. Byli tam strašně ochotní a dávají tam stejné ceny jako na netu. Objednávku jsme sepsali tak brzy, když mi řekli, že se na něj čeká i tři měsíce. To mě překvapilo. Myslím, že jsem dobře udělala, protože dnes volali, že bude nejdřív v červnu. O tenhle kočárek je prý velký zájem (to jsem ani netušila, mě se prostě líbil) a Španělé nestíhají dodávat!

Tak snad se dočkám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
9.5.07 20:30

To je můj oblíbenec, akorát jsem si zatím nevybrala barvu. A jdeš i do tý sedačky s hlubokou korbou, nebo si bereš korbu Matrix? Já uvažuji o tom, že si koupím nový sporťák a korbu vezmu z druhý ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
9.5.07 20:45

Ahoj holky!
To je běs! Jak byl můj Tom minulý týden s ATB doma, tak v práci nestíhá; dnes třeba dorazí až tak kolem desáté. No a když už, tak už… Kromě mého dopo výjezdu do Motola mě čekala i odpo anabáze. Ve školce mi Elišku předali s 38,2 stupně a bolestí v krku. Doktorka tam st odpo není, tak jsme jeli domů. Kilometr před domem se chudinka Eliška v autě pozvracela… Doma hodinu a půl spala, pak jí bylo líp. Teď má 39,6 a já doufám, že zabere Nurofen. Navíc, mé sliznice „tam dole“ reagovaly na dnešní vyšetření (ten vnitřní UTZ je při vší úctě dvojnásobného objemu než manželův :oops: ), takže trošku krvácím. Už se to lepší, ale příjemné to není. Hlavně, že vím, že je vše v pořádku. Dokonce jsem zas cítila i pohyby :D
A propos, určitě vám doktoři řekli, že u Apolináře a v Podolí se musí do 20.týdne registrovat k porodu, jinak vás tam nevezmou. V Motole ne. Tak si to raději zjistěte, jak to je té vaší porodnici.
Pa Katka a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
10.5.07 08:24

Krasne ranko tehulky,

Katulinku to je super :D, ze uz vite co to bude…tak trosku zavidim :oops: a tim vic doufam ze to budu pristi Ct taky vedet… No skorotatinkovi to urcite povim, je taky zvedavej, ale mozna budeme mlzit pred prarodici:-)
A drzime palecky at to brzy prejde, hlavne ze jste oba vporadku…

Noo kdyz mi to reknou na normalnim UZ tak taky asi 4D vynecham a radsi za ty penize jeste neco nepotrebnyho koupim prdolce:-)

Petrano nejsi v tom sama, kdyz prijdu po 6 z prace, obcas zvladnu uvarit, vanu a do postele, ale sexik bohuzel:( je nad me sily…no snad se to zlepsi az si budem valet sunky doma, moc mne mrzi jak ted Kubu zanedbavam…
Jeee tak to ja bych nevydrzela mu to nerict, a i kdybych se moooc snazila tak bych se urcite prokecla:-)

zatim se mejte krasne pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
10.5.07 08:51

Katulinku - to je super, že víte co to bude. :lol: Oni ti dělali UTZ vnitřně? Moje dr. ho dělá už jen přes břicho, vnitřně se prý už teď nedělá. :? Je fakt, že na něm bylo vždycky všechno líp vidět, než přes břicho, teda aspoň u mně, než to prošlo přes ty špeky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
10.5.07 09:00

Ahoj, Katulinku s detma je prace porad, Vojta ted taky nechodi do skolky, vratil se mu kasel a jeste ke vsemu mel vcera trochu prujem, no nastesti mam doma Hylak a ten vetsinou zabere tak uvidime. Drzim pesti at je Elisce co nejdrive dobre, kazda nemoc je trapeni, alespon u nas.

Taky se divim, ze ti delali ULT vaginalne, vetsinou to tak delaji jen do 12tt, no snad to bude uz dneska vsechno OK.

Raveno, bud v klidu, ja ted delam ramena ale az se dozvim co to bude ta budu tak na mekko, ze to vykecam kazdymu na potkani.

Tak se drzte, dneska tam je pekne hnusne, no jeste ze mi maji prijet rodice, Petr opet neni doma, je opet ve Vidni, taky bych jela na videnskou kavu a na sachr. No musim mi stacit doma rajska :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
10.5.07 11:01

jeee Petrano ja bych si rajskou dala, ten muj chlap ji moc nemusi tak ji varim jednou tak za pul roku:(, ale az bude prcek bude casteji doufam ze bude po mne a ne zmlsanej po tatinkovi:-)

jeee no tak to jsem zvedava co uvidi pres ty moje speky:( posledni jsem mela ve 12tt vaginalni a byl videt krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
10.5.07 11:19

ahoj, tak sem byla dneska na krvi na ty triple testy, výsledky budou za 10 dní, tak doufám, že to bude Ok, pak už budu wo dost klidnější… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
10.5.07 11:24

Ahojky!
No, asi by mi fakt vaginální UTZ dělat neměli, večer to dost krvácelo. Teď už je to OK, volala jsem svému dr. a ten říkal, že je to normální, že se nemám děsit. Eliška i Štěpa teď spí, a já tu mám paní na úklid :D Kamarádce-sousedce chodí uklízet a kamarádka jela no hory, tak mi nabídla, že mi paní na dnešek přenechá. Jsem strašně ráda, fakt se to hodí.
Eliška má nejspíš streptokokovou infekci, volala jsem doktorce, protože tam dneska nechci s oběma jezdit, tak prý to stačí zítra ráno, no asi bude mít antinbiotika. To zas bude veselo, mít ty dva ďábly týden doma. Jen čekám, kdy to skočí na Štěpu…
Holky z Prahy a okolí, budete někdo rodit v Motole? Já už jsem se rozhodla. Dvakrát to bylo docela dobrý, tak tam půjdu i potřetí. Je to navíc nejblíž. Taky už mi vyšly blbě z krve protilátky, takže se asi bude opakovat situace se Štěpánkem, kdy mě budou hlídat a porod dva, tři dny před termínem vyvolají. To zas bude hukot, ale třeba se mi podaří mimčo přemluvit, aby vylezlo dřív samo. Vyvolávaný porod má ale jednu výhodu. Den předem mě přijmou a já si bezvadně odpočinu tu jednu noc na oddělení. A taky budu chodit do rizikové poradny, kde to jde rychleji než v té normální. Doufám, že nebudu mít větší problémy než se Štěpánkem, už mi to za tohle těhotenství stačilo…
Pa Katka a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
10.5.07 14:00

Tak mam vysledky z triple testu a jsou v poradku, tak jsem rada.

Katulinku, je mi te lito, obe deti doma a z toho jedno nemocne, nic moc. Ale ty antibiotika ji alespon zaberou a bude ji lepe, hlavne aby to nedostal Stepa, coz se u nas moc nestava, kdyz je nemocnej jeden byva obvykle tak za dva dny druhy. Drzim ti palec aby se ti to vyhlo.

V Motole rodila sousedka, porod mela blbej, mimino slo prdelkou napred, ale odrodili ji normalne, ale byla jinak spokojena, ja to mam rpes celou Prahu a tak urcite skoncim v Neratovicich, to mam 10 min.

Zatim se mejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
10.5.07 14:11

Ahojky holky,

Tak hlásím že včera i dnes jsem zase zvracela, když jsem vytahovala ráno obsah myčky a na snídani měla jogurt. Asi mi to nesedí. Jo už se těším jestli budu grcat v letadle.

Pohyby: taky jsem nějaká nenormální, ale malé pohyby už cítím víc než týden, podotýkám že pouze v leže a v klidu. už jsem si jistá , že střevní peristaltika to není. Tady jsem asi už o zkušenost, člověk ví co má cítit.

Katulínku: už se těším až nám to povíš, zapíšeme do seznámku.

Holky dco nejdete na 3-4D Uz, buďte v klidu foteček životních ještě bude. Já kdyby to stálo těch 1200Kč tak taky nejdu, tu 500 ku oželím

po dvacátém týdnu bychom měli někde z histrických deníčků vytáhnout seznámek věcí, vím , že ho holky výborně zpracovávaly. Ať to máme jednoduchší. Já jenom vím že si určitě dokoupím fusak Aesthetic, tu kožešinu se mi nechce tahat.

pa Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
10.5.07 16:02

Petrano - gratulace k dobrým výsledkům :D Já je budu mít zítra, jsem příšerně nervózní, ale doufám, že to bude dobrý.
Katulínku - já budu rodit v Motole, už teď tam chodím do rizikové poradny k dr. Uhrové, vždycky ve čtvrtek. Možná, že mě bude rodit ona. Už se u ní léčim asi 6 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
10.5.07 17:53

Ahoj holky,

kájo mám objednaný celý komplet kočár. Hlubokou korbu, sportovní korbu i autosedačku rebel. Jo a pláštěnky a nánožník a další blbosti. No když se dědeček chce plácnout přes kapsu a nechal výběr na mě tak jsem si to objednala komplet. Barva u mě byla jasná, jsem úchyl na jednobarevný věci a hlavně na tmavě modrou.

Gratuluju všem k úspěšným testíkům!!!

Nám se blíží velký UTZ a já mám pořád bobky, že tam mrňousovi něco objeví. Nějakou vadu nebo něco. Už nesmím čumět do internetu, pak mám blbý myšlenky.

Jo miiri držím palec na zítra, neboj, všechno bude jak má být!

PS: rajskou úplně miluju s kolínkama bez masa, mňam, užrala bych se, nic jinýho mi snad tak nechutná, naštěstí jí mužíček baští taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
10.5.07 18:22

Ahoj těhulky,

Katulinku , taky budu rodit v Motole, chtěla jsem v Podolí, ale tam malujou tak volím Motol. Doporučila mi ho kamarádka co tam rodila
2×. Mám to tam ale dost daleko (jsem z Modřan) tak snad to nebude nějak na obtíž. K Apolináři se mi nechce, nemám žádné reference z okolí, ale co jsem si četla na netu, tak holky co tam rodili moc spokojený nebyli. A do Krče už vůbec nechci… nemám k té nemocnici vůbec důvěru.

Já od včerejška taky ležím, škrábe mě děsně v krku a třeští hlava… nějaká hnusná viroza. Nevím jestli si na to něco můžu vzít, ale radši nic neriskuju. Doktor mi říkal že Acylpirin můžu, ale ten mi bolest hlavy nezmírní.

Jinak já o kočárku pořád uvažuji, líbí se mi ten Jané Nomad, ale bojím se jestli nemá moc malá kolečka. Potřebuji ale co nejlehčí a co nejskladnější kočár kvůli jízdě v po Praze (tramvaj a metro budu muset zvládat sama).

Už nakupujete nějakou výbavičku na mimíska???? já nemám ještě vůbec nic.

Mějte se a jestli někdo víte co by mi zabralo na tu mou virozu, poraďte prosím!!!!!

Marcela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital