Poradna duly
Jana Čurdová
No Leonko, zadny velky mnozstvi to neni, doma kdyz je vedro tak si dam jen nealko, ale kdyz jdeme nekam do hospody, tak maximalne jedno. Ale nejak vic mi ted chutna, vic mi asi zahani zizen. Myslim, ze jedno pivo nebo sklenicka cervenyho ti urcite neublizi.
Ahoj holky,
tak jsem neodolala a pridala taky fotecku:-) Nemuzu se sice jeste chlubit mimiskem, ale mam takovy nahradni chlupaty:-) Je to muj milasssek:-)
Ja si taky dam maly pivko kdyz mam chut, nebo sklenicku vinka…to by nemelo skodit:-)
Mne se libi kocarek a asi do nej pujdeme, je to Patron-Zephyr. Melnik mame blizko, tak by nemel byt problem ho koupit, ani pripadne reklamovat, i kdyz doufam ze chvili vydrzi:-). Chceme ho koupit az v srpnu, ted mi to prijde moooc brzy… a stejne by doma prekazel, nebo hur chodil by do nej spat Masicek a pak bych ji to neodnaucila.. (je to kocicka, ale rikam ji v ruznych rodech, nevadi ji to ![]()
Jeee holky fakt hezky briska, ja to taky zkusila vyfotit, ale je to nepublikovatelny:-) nejspis to rychle smazu:-) i kdyz nechapu kde jsem to vzala mam nahore 2,5-3 kilca a vypada to tak na 10:(… A to nemluvim o vrsku, o 1,5 cisla vetsi podprda, to je vazne strasny a doufam ze uz to vic nebude:( No horsi je ze jak mi prestalo byt spatne, tak mam porad hlad a chut na neco dobryho:-) nooo aby mne pak ta vaha unesla.
hezky vecer pa pa
Čau holky, tak se hlásím po amnio. Kdyby Vás to ještě některou čekalo, tak se nebojte, není to nic hrozného. Ráno nástup do nemocnice, pak gyn. prohlídka, ultrazvuk, kde zjistí, kde je přesně mimi, a pak vezmou jehlu, jako když berou krev, a tam, kde je prázdno bodnou. není to vůbec bolest (teda - je to stejná bolest, jako když do vás zabodnou jehlu
), trochu Vás vysajou a trvá to tak dvě minutky. Pak nás odvezli na pokoj, kde jsme si pokecaly s holkama a po třech hodinách kontrolní ultrazvuk, že se mimi hýbe a tluče srdíčko, a pak hurá domů. Takže už od středy ležím, má sre snad 3 dny ležet - já už to nevydržela a šla si na chvíli pustit počítač, a pak ještě týden nežehlit, nic nezvedat, nemýt podlahu a tak… No - teď už jen to čekání na výsledky ![]()
Tak se mějtě Mirka
Ahoj holky,
Mirko , stašně moc ti držím palce ať vše dobře dopadne. Jsi moc statečná, ale nic jiného nezbývá co??
U nás doma začaly probíhat přípravy na rekonstukci podlah. Budeme v celém bytě (kromě kuchyně) pokládat plovoucí podlahy, tak už jsme vše koupili, a teď už jen vymalovat v dětském pokojíčku a začít pokládat.
Budeme si to s manželem dělat sami, tak držtě palce ať to dobře položíme. Už se strašně těším až to bude celé hotové. To byteček prokoukne!!!
Chtěla jsem přidat do fotogalerie foto z ultrazvuku, ale manžel mi to naskenoval v nejlepší kvalitě a je to strašně velké, tak zas musím čekat až to zmenší. No aspoň tam dám svou fotku.
Jinak já si taky občas dávám malé pivo. Doktor říkal, že klidně můžu i skleničku vína, ale vůbec teď nemám na alkohol chutˇ.
Mějte se moc hezky a užijte si víkend.
Ahojky Marcela
Ahojky,
dala jsem do fotogalerie nějaká fota. ![]()
Neodolala a dala jsem tam taky našeho psího miláčka. Je to tedy našich fenka, ale my jsme u nich dost často, tak je i naše.
Ahojky,
tak jsem prohledala nase fotecky a nasla (po nekolikahodinove praci) alespon 3 jakztakz pouzitelny:-) No jo je to hrozny oba se neradi fotime:-)
Mirko drzime palecky at je mimisek i ty vporadku… Za jak dlouho reknou vysledky?
Warmusko, mi si taky delali sami podlahu nejdriv obyvak hned po jeziskovi a cca za mesic predsin…dopadlo to super, jen sousedi nas asi nemeli moc radi:-) Ale bytecek hooodne prokouknul…Tak at se vam dari… Nas cekaji jeste pred narozenim vymeny oken a koberec do loznice, Kuba mi ho nechtel dovolit, pred oknama ze by se zbytecne musel rolovat a nicil se tak:( takze je tam porad hnusny lino…
Mejte se pa pa
Ahojky maminky!!!!
Po dlouhé době, jsem vás zas přišla navštívit
Dalo mi spoustu práce, než jsem přečetla všechny příspěvky a zkoukla fotečky. Taky nějakou přidám, ale bohužel brzo to nebude. Zas se v tom Petr hrabal, takže mě opět spousta věcí chybí nainstalovat ![]()
Moje políbení 1.5. bylo, měla jsem jich hned několik
to proto, že jsme měli svatbu. Takže teď jsem vdaná mladá paní, a hodně těžko se mi na to zvyká. Mě totiž nepříjde, že nějaká svatba byla. Vše proběhlo tak rychle…
Fotečky vložim, jen co mě to vše spraví, a spravuje už hodně dlouho ![]()
Svatební cestu nepodniknem, bojim se jet někam k moři a to tedy některé hodně obdivuji, že tam v těhu vyrazí. Bojím se že by se něco stalo, a v neschopnosti stejně cestovat nesmím, i když mám neomezené vycházky
Nikdo mě nepřipojistí.
Příští týdne jdu na testy 9.5. tak už se moooooc těším, až uvidím zase mimíska.
Mějte se maminky zatím hezky a pohlaďte bříška, já ho mám takové hezké malé (pro mě velké, protože mám o 18 cm víc než jsem měla přes bříško
)
Ahoj holky,
tak u nás taky konečně prší, hurá!
Helenko gratuluju ke svatbě, napísni nám nějaké podrobnosti. Svatby mě odjakživa bavily. Jo a na fotky samozřejmě čekáme!
raveno koukala jsem jak debatíš s holkama v listopadu, jak ses ptala na ten 4D ultrazvuk tak v gennetu v Praze (www.gennet.cz) stojí 1200,– i s fotkou.
Holky já vás obdivuju, že se do něčeho dobrovolně pouštíte v bytě. Nám mají za 14 dní přijít zedníci, máme mokrý flek na zdi v předsíni, to víte starší baráček… kdyby to nebylo nevyhnutelný tak mi do baráku nikdo nesmí. Když si vzpomenu, jak jsme tady dřeli jako koně, je mi zle ještě teď. Šílený galeje.
Mějte se jdu baštit a čumákovat na hokej.
Ahojda:-)
Barus - to prave vim, ale ja chodim normalne do Gyncentra a i kdyz mam rada informace, tak jsem vzdycky tak vedle z prcka ze jsem se zapomnela zeptat:-) proste mimon:-), a navic ted jdu k novymu dokturkovi:-) ani nevim proc jsem z toho nejaka nervozni:-)
Nooo ty okna naplanoval panelak, jen doufam ze to do rijna stihnou:-) i kdyz uz se vidim jak uklizim tak v 8 mesici s obrovitanckym pupkem:-) ale tchyni sem nepustim i kdybych mela vypustit dusi, ma tendence mi porad „pomahat“ a ja jsem z toho na nervy, nesnasim kdyz mne nekdo kontroluje:-(
Jinak mne upravy v byte bavi:-) jeste mam v planu novy dvirka v kuchyni a „renovovat“ skrine v loznici aby se mrnouskovi u nas libilo a hlavne abych se zabavila… Chtela bych byt od cervna doma, to dojizdeni do prace mne zabiji:(
Chodite vsichni jeste do prace? ja bych chodila klidne, ale jen kdybych to nemela tak daleko:(
Helenko velka gratulace:-) ja jsem rekla ze se vdavat tehu nebudu a ted mi je to trosku lito:-(
Je tu vubec jeste nekdo svobodny?
zatim mastim fandit:-) doufam ze to neprojedou
pa pa
Ahoj holky, tak píšu smutnou zprávu, ve čtvrtek mě manžel musel vézt do nemocnice, protože jsem krvácela a o miminko jsme přišli. Zážitek to byl fakt hrozný a moc to bolí, ale snažím se dívat dopředu. Pro vaši informaci a uklidnění mnohých, na posledním utz jsem byla v 9 tt a mimi se přestalo vyvýjet ve 12, kdy plod zemřel nevím, ale jak jsem sama na utz viděla nebyla tam pražádná srdeční akce ani pohyby takže jsem byla na revizi.
Teď už jsem v poho a pokud si bude chtít někdo popovídat ať napíše SZ. Určitě se sem na vás občas zajdu mrknout a moc, moc, moc všem přeju abyste měli krásné a ZDRAVÉ miminko
Baruš:
Jo, jo je to vipet a zítra se jedu na dostihy do Lednice mrknout na jeho tátu, bude to teď moje malé mimi a malá náplast na srdíčko.
Ahoj všem a ať se daří ![]()
LeničkoN26-to je mi strašně moc líto
Přeju ti ze srdce ať se ti brzy hlavně u srdíčka uleví a ať se brzy zase snažení podaří.
Helenko moc gratuluji ke svatbě, já jdu taky 9.5. na tripple a v pátek 11.5. bych měla mít výsledky, doufám, že budou v pohodě.
Nám mají v paneláku asi dělat okna na přelomu října a listopadu, to mně asi něco trefí ![]()
Miiri
Ahoj holky,
LenkoN26 , je mi moc líto co se ti stalo, drž se. Musí to být hrozný zážitek, ale důležité je, aby se ti povedlo znovu otěhotnět!!!! Tak moc a moc držím palečky ať to co nejdřív vyjde!!!!
Marcela
Mirii tak to na tom budeme asi podobne, slibili ze termin je do konce rijna, ale urcite to budou delat naposledni chvili…no treba budeme mit stesti a stihnout to nez se vratime z porodnice:-) nechtelo by se mi stehovat k nasim!!
LenkoN26 - vím, že se k tomu moc říct nedá, ale držím palce, hlavu vzhůru, bude líp!!!!! Mně se stalo to samé, byla jsem z toho dost špatná, brečela jsem při pohledu na kočárek… Ale je pravda, že čas všechno zahojí. Hned po půl roce jsme se pustili do výroby mimíska, a teď mám doma rok a půl letého rošťáka. Jo a do té doby jsem myslela, že se nic takového nestává, a hned, co se mi to přihodilo, za mnou začaly chodit spolužačky a známé, a říkat, že už to mají za sebou. Měj se a přeju co nejdřív nové mimi!!!
Ještě k amnio - výsledky budou asi za 3 týdny.
Omlouvám se, že zatím moc nereaguju na ostatní, polepším se.
Mirka