Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5546
8.5.07 09:56

Ahoj holky, pardon, že sem lezu, ale tak nějak nostalgicky šmíruju ty, které čeká narození miminka…my už to máme před 2 měsíci za sebou. Taky jsme byli v Gennetu, moc příjemná asistentka u ultrazvuku, byli jsme tam před vánocema, takže super náladička. Akorát náš Mirda tam s sebou mlel, jak asi nikdy, takže natočený to nemáme, protože bych tam viděla akorát jak se tam hýbou nějaký stíny, ale nechali jsme si dát asi 10 fotek na CD, no jedna lepší než druhá. Nejdřív nám nechtěl ukázat obličej, pak na chvilku, naštěstí jsme ho stihli vyfotit a pak už na nás ukazoval jenom pinďíka, aby nám jako naznačil, že mu mám opravdu pořídit modrý dupačky (do té doby jsme radši kupovali neutrální barvy), sice z normální ultrazvuku jsme měli řečeno už v 18. týdnu chlapečka, ale ten normální není 100% a na tom 4D, to jsem poznala já i manžel, prostě ta jeho „výbavička“ nešla přehlídnout. A nejkrásnější bylo, jak u toho začal manžel plakat…to bylo táák dojemný :D . Přeji to samý a peněz nelitujte! Za to to fakt stojí!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
8.5.07 10:07

Kájo,

kde přesně na Benešovsku bydlíš??? My jezdíme na víkendy k našim, kteří bydlí v Poříčí nad Sázavou. Tak jestli bydlíš někde poblíž, mohli by jsme se někdy sejít. :D :D

Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.5.07 10:54

Ahoj holky,
no jak tak koukam jsem asi posledni kdo nikam na 3D neni objednanej:( porad cekam chci se domluvit se svym novym doktorem…snad nic neprosvyhnu:(

Warmusko asi se rozhodnes az to uvidis:-) taky mi 1200 prijde dost, ale asi to vazne stoji za to, alespon to vsichni rikaji…

Caress 75? to bych ti nehadala ani omylem, kdyz to porovnam se sebou, ale asi budes o hodne vyssi nez ja:-) Vazne ti to moc slusi… to ja jsem takova mala kulicka:-)

Barus je dobre ze uz je fajn:-) taky nekdy potrebuju poradne (nezne) naplacat, ty hormony se mnou mavaj:(

Opatrujte se a krasny i kdyz mokry svatecni den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
8.5.07 11:54

Warmusko já bydlím kousek od Vašich, bydlím Čtyřkoly-Javorník :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
8.5.07 11:56

A kde ty bydlíš na Pha 4? Mám tam v Modřanech švagrovou a dělala jsem na Libuši :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
8.5.07 12:04

tak já se objednala až nska, na 4D nástup 15.července (chudáci pracujou i v neděli… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
8.5.07 12:06

Caress já to mám taky na neděli :) a kam na něj razíš do Pha nebo v Táboře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helenka
8.5.07 12:12

Raveno, nic si z toho nedělej, já taky nejsem objednaná na 4D či 3D? Až půjdu zítra na kontrolu tak se na to gyn. zeptám a uvidím. Možná nakonec že tam ani nepůjdu. Nechce se mi dávat 1200kč

• Citovat
  • Upravit
6475
8.5.07 12:27

Helenko tak to jsem rada ze nejsem sama:-) no jenze ja mam kontrolu az 17.5. no snad nebude pozde, vsichni rikaji ze je to natriskany…mne by stacila i 1 fotecka a hlavne bych chtela vedet jestli holka/kluk, ze je to tam o hodne vic videt…No mozna to zkusim k segre do Usti, tam za to chteji 500:-) pokud mne vezmou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
8.5.07 12:53

Kája: do Phy… v Táboře 4D nemáme… :( přemýšlela jsem, jestli do Gennetu nebo do Podolí, ale v Podolí to dělaj až v pozdějších týdnech a trpělivost zrovna nepatří mezi moje silné stránky, tak jsem se rozhodla pro Gennet… no už se nemužu dočkat.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.5.07 13:08

raveno - buď v klidu, já jsem tam volala minulý týden a měli úplně volno, dělali prý teprve první objednávky na červenec. Myslím, že když budeš chtít jít, tak se tam vecpeš. Jinak nevím, jestli to někdo z vás konzultoval s dr, ale já ne. :) Myslím, že je jim to jedno, jestli jdeme na 4D nebo ne.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
8.5.07 13:25

Urcite je to jedno, jestli jdes na 3D nebo nejdes. Doktorce (alespon moji), je to uplne jedno, jen mi doporucila Gennet. Myslim, ze stejne zadne vysledky nam do ruky nedaji, ze je jen tak pro nasi radost. A myslim si, ze to za ty prachy stoji. Myslim, ze v Gennetu, kdyz nechcete zadnou fotku tak to stoji kolem 300.-. Asi se rozhodneme az na miste, podle toho jak bude mimino videt.

Ja porad cekam na vysledky triplu uz pres 14 dni a porad nic, tak to snad bude v pohode.

No nic, manzel vzal Vojtu a jeli nekam za znamyni na obed do restaurace, Misa mi spi tak se jdu podivat na nejake pekne mistecko v Chorvatsku.

Zatim Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
8.5.07 13:44

Kájo , já bydlím v Modřanech - na sídlišti. Bydlíme tu teprve 2 roky a moc se nám tu líbí, je tu klid a hodně zeleně. Odstěhovali jsme se do Prahy kvůli práci.

Já jsem tenn 4D ultrazvuk taky nekonzultovala s gynekologem. Já to chci hlavně pro sebe, abych věděla přesněji pohlaví dítěte a taky pro svůj klid, že bude vše v pořádku.

U nás teď začlo zas trochu konečně pršet, ale není to nic moc.

Mějte se a šetřte se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
8.5.07 13:55

Já jsem to taky s doktorem nekonzultovala a asi mu to ani říkat nebudu.
O Podolí jsem taky uvažovala, ale tím jak je to pozdějš tak by nebylo mimčo vidět celý.

Warmusko švagrová bydlí u tý hlavní jak je Lidl, zastávka se jmenuje Vltava nebo tak ňák. Modřany taky trochu znám, já jsem v Javorníku teprve rok (přítel tu bydlí a má tu dílnu - je autoklempíř), bydlela jsem na Zbraslavi, kam jezdím za mámou a ségrou.

Petrano to se mi zdá dlouho čekat 14 dní? Mě tehda řekli ať si zavolám (byla jsem na nich v Krči). Tak jsem za 4 dny volala, řekli, že je vše ok a že to posílaj mýmu dr. Ale kdyby si něco neměla v pohodě tak by se ti určitě ozvali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
8.5.07 14:12

Ahoj holky,
Leni je mi to moc líto a držím palečky at brzo najdeš //.

Já jdu na 3D už 16.5 nemůžu se dočkat. doufám že tam budeme mít zdravou prcinku.

Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital