Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
dneska jsem byla u doktora na kontrole, vše ok, slyšela jsem srdíčko:). Ale sestřicka mi oznámila, že příště k nim jdu naposledy, protoze končí:(. Doktůrek byl celkem v pohode, tak se mi jinam nechce, asi mě přeřadí v rámci oddělení k jinému doktorovi, u kterého jsem párkrat byla, když zaskakoval za toho mého, ale nevím… Už se to tu možná kdysi probíralo: Pražačky, máte nějaky dobrý tip na doktora? Bydlím na Smíchově.
Baruš, já byla v úterý taky na kole. Pokud nebudeš jezdit obrovský štreky v šíleným terénu a nic ti u toho nebude, je to podle mě v pohodě. Taky jde o to, jak jsi zvyklá se hýbat. Já dřív dost sportovala. Jenže teď když mi bylo pár měsíců blbě, jsem nic dělat nemohla. Teď je to hrůza, zadýchám se i při chůzi do prvního patra, takže jezdím jak paní radová, ale je to paráda, když je hezky. Tentokrát ten můj umělec navíc dvakrát píchnul, takže když se to sečte s návštěvami občerstvoven, víc jsme stáli, než jeli:).
Na UTZ a genetiku, nebo co to je, jdu za dva týdny do Krče, tak jsem zvědavá, jestli už bude vidět, co to je. Každopádně říct si to nechám.
Mějte se nádherně, jdu se konečně pustit do práce, aby bylo na kočárek:).
Dzazi
Holky, asi budu za úplnou blbku, ale fakt nevím jak do fotoalba vložit fotku…
Díky za odpověď.
Lenka
Lenka: Nejseš blbka, maximalně jsme dvě, protože já se u toho vztekala neuvěřitelně dlouho, než se mi to povedlo, a už to zase nevím:). Snad ti odpoví někdo technicky zdatnější, tohle má být jen útěcha:).
Díky Dzazi, asi jen nemám tolik trpělivosti… Normálně jsem schopná si udělat webovky, vyhodit na ně fotoalbum, ale tohle je na mě asi moc… ![]()
Ahoj holky,
dzazi díky za rady ohledně cyklistiky, jsem taky zvyklá se hýbat, jsme pořád venku se psy, hrála jsem až do ledna volejbálek a tak podobně, takže lenoch jsem určitě nebyla, teď je to horší. Ale pořádný vycházky si neodpustím a taky cvičím pilates pro těhule. Jo a za dva týdny už ti určitě řeknou co to bude, jestli se ovšem prcek uráčí ukázat se!
Petro2 taky díky za rady, přesvědčily jste mě, že to mám zkusit. Špatně jsem to vyjádřila, budeme jezdit po lesíčku, ale po cestě. Žádný cross-country. Jo a hádej, co máme dneska k obědu! KOPROVKU! My jí naštěstí zbožňujeme oba, ale Martin jí přímo miluje. Nechce k ní maso, jen vejce a knedlík. (brambor by mi k ní neprošel).
Tak se mějte a pohlaďte pupíky. Já se jdu učit. ![]()
Lenko, je tam nadpis „Upload obrazku“, to zmackni a dal uz budes urcite vedet. Jen nezapomen vybrat „rijnatka 2007“
Barus, my taky bez masa, ale teda s bramborem. jedu pro Vojtu do skolky a jdu na to, kopr uz je nakrajeny, je to behem 20min hotovy, to na tom mam nejradeji.
Zatim
Tak holky, jsem šikula a přidala jsem tam 3 fotky! Petrano, díky za radu, mohlo mě to napadnout…
Holky máte už vybraný kočár? Já jsem asi maniak, ale byli jsme se s mužíčkem koukat už na výstavě Prodítě která byla někdy v březnu v Brně…
Lenka
Tak holky, jsem šikula a přidala jsem tam 3 fotky! Petrano, díky za radu, mohlo mě to napadnout…
Holky máte už vybraný kočár? Já jsem asi maniak, ale byli jsme se s mužíčkem koukat už na výstavě Prodítě která byla někdy v březnu v Brně…
Lenka
ahoj, díky za pozitivní ohlasy na pupek ![]()
asi je to lepší, když člověk nemá hned velkej pupek… kolik vážíte, a kolik ste přibraly od začátku těhu? já mám od začátku 3 kila dole a nepřibrala sem ani nic… a to nemám skoro žádnej pohyb, max. procházky se psem.
btw: nevíte, co se stalo s „Drobkem“? chodila sem ze začátku, měla stejnej termín jako já a dokonce byla taky z Havl. Brodu, teď už tu dlouho nebyla, tak by mě jen zajímalo nějaký info… ![]()
ohledně kočárku - jak už jsem tady jednou psala, jelikož jsem z oboru, tak to beru jak housku na krámě, a na ten výběr vybavení pro mimi se ani moc netěšim, protože v tom denně dělám a už mi to ani nepřijde…
profesionální deformace no ![]()
Ahojte, tak dnes jsem po kontrole u GL, odebrali mi krev na ty další testíky, ale žádné šoky s tím nedělají a maminky nestraší. Sestra říkala , že procento postižených je skutečně velmi malé, takže mám být v klidu.TAkže nikde volat nebudu, ona říkala, že kdyby tam něco bylo, budou mi hned telefonovat. Takže vypínám a nemyslím na to. Jinak v pondělí 14.5 jdu na ten 3DUZ:-) jo a fakt jenom za 500Kč ( super luxus cena severomoravská).Jo a proč často všude dělají 3DUZ už teď, kvůli vadám, a taky že mimi jde ještě celé vidět, pak už je to jenom po kouscích
Na srdíčko jsem už taky objednaná na 22.5. Takže se nám blíží období: Co to bude??? Ach jo, raděj si netipuji, ale stejnak jsem moc zvědavá.
Dovolenka: v prvním těhu jsem taky byla, hrozně mi to pomohlo, jak psy tak fyzicky. Pěkně jsem tam přibrala a tělíčko se začalo lépe cítít. A letadlo: úplně v poho. Jinak Příliš moc neočekávám nějaký luxus, podařilo se nám sice sehnat all.inkl. ve 4 hv. za 12990 + taxy ( což je zadarmo) ale žádný Egypt, Turecko či Djerba to není. Hold řeci jsou pomalejší. Bazény tam taky jsou, to musí být, už kvůli, kdyby moře stávkovalo. Bereme i sestru, tak že o dítě postaráno ![]()
zatím pá
Lime
Lenko fotky pěkný, šikula! Nejvíc mě bere pejsek, já jsem na pesany vysazená (máme doma taky dva) bez nich už si to tady nedokážu představit. Co to je za plemeno? Vipet nebo tak? Jak je zkroucenej tak ho nemůžu identifikovat!
No já mám kočárek už vybraný a objednaný. A doporučuju nenechat to na poslední chvíli. Třeeba na Jané slalom se čeká 3 měsíce. Vím co říkám, jsem v pořadníku. Ale třeba budete mít šťastnou ruku při výběru a budou ho mít i skladem. Ale to by asi nejlíp poradila Leonka.
Petro2 koprovka byla výborná, dostala jsem pochvalu. Máš pěknej pupík, a tím myslím HEZKEJ! Děti taky šikuly. Myslím, že jsou si dost podobné, nee?
Jinak já jsem vždycky vážila dost, ale mám docela sportovní figuru a ramena, takže žádná obezita se nekoná. Od začátku těhu mám asi 4 kg nahoře. Jím normálně, tak to beru tak, že mám míň pohybu a že to tak má asi být.
Mějte se jdu koukat na hokej, zrovna prohráváme.
Petrana: četla sem tady v souvislosti s tebou o pivě, tak sem se chtěla zeptat, kolik si ho dáváš, páč já bych taky občas měla chuť, a nevím, jestli je to vhodný. Zatim kupuju pito.
Ahoj holky,
Leni - do Heliosu jdu taky už 16.5. co se týče Bohunic ted tam byla taky jedna od nás a je z toho znechucená - šitá na 3×, ochota nulová atd. Naopak kamarádka co tam rodila vloni byla spokojená ale ta si platila nadstandart jak porodní sál tak i pokoj. Já jdu opět k Milosrdným byla jsem nad míru spokojena.
já bych jela taky na dovču, ale chlap má strach a nechce s pupkem riskovat. Tak nevím asi zůstaneme tady a pojedem někam na Šumavu či Beskyd.
Já mám kočár už doma. Dovezla mi jej kamoška mám po ní rok starej Tako tak snad budu spokojena.
MaK