Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminy,
Leni26 to mě fakt mrzí. Myslela jsem, že už nás to žádnou nepotká, že už jsme v pohodě… Přitul se ke psímu miláčkovi, mě to vždycky pomůže, pomazlim kokříka nebo ovčouna (jsou to oba miláčkové) a je mi vždycky kapku líp. Držim ti palec a přeju brzo //.
Holky dneska jsme měli hororový den. Už jsem myslela, že pojedeme do nemocnice. Od rána mě píchalo v podbřišku jako blázen. Jenom jsem ležela a chodila jsem jen v předklonu. Mužíček mě chtěl hned vést do nemocnice, měla jsem potíže hlavně na WC, namohla jsem bez bolesti na malou. Nevím co to bylo, ale vyležela jsem to. Vstala jsem až v poledne.
Neměla jste některá takový problém? Možná jsem včera přehnala cvičení pilates, dost se tam posiluje břicho. Tak nevím, ale vyděsilo mě to.
Jo a právě vcházím do druhé půle, začínám 20tt. To to letí!
takovouhle smutnou zprávu už jsem tu taky nečekala… ![]()
Helenko: gratuluji ke svatbě a přeju hodně štěstí… ![]()
ravena: já jsem svobodná a tak i zůstanu…
svatbu v plánu ted nemáme, možná někdy v budoucnu, ale pochybuju… Mám na to svůj takovej pesimistickej názor, ale rozhodně nepopírám, že je to překrásný den každé ženy.. (a snad i chlapa..:)
tak jsem taky zase přidala pár aktuálních foteček, rosteme rosteme, +4kg
asi bych měla brzdit.. ![]()
Ahoj holky,
tak píšu, že už se z toho začínám velmi úspěšně vyhrabávat. Včera jsme s manžele byli v Lednici na dostizích chrtů a seznámila jsem se s tatínkem našeho nového štěňátka pro které si v sobotu jedeme. Sice si s tím naším současným raráškem vjeli lehce do úsměvu, ale pak si vzájemně lízali rány
.
Ještě jsem vám nenapsala, že v nemocnici se chovali naprosto úžasně od běžných sester, přes lékaře až po pana anesteziologa, který mi svým pohlazením tuze moc pomohl pře zákrokem. Jediný protivný byl vrátný, ale toho manžel odeslal do patřičných mezí.
Nám s manželem to pomohlo, že jsme si zase a o hodně silněji uvědomili jak je důležité, že máme jeden druhého a spolu vše překonáme a zvládneme. Byl pro mě strašně silnou oporou a už se těšíme až se na testu objeví //.
Vy se hlavně o sebe všechny starejte a já vás tady budu šmírovat. Dnes jedu na kontrolu a ve čtvrtek budu vědět výsledky, tak vám zase písnu.
Lenka
Leni, je mi do breku, já myslela že už se nám nic nemůže stát. Teď se začínám bát, abych třeba ještě nepotralila i já. Musí to být hrozný zážitek.
Baruš!!! teda Tobě bych naplácala!! Posilovat břicho se v těhu nesmí!!! Pilates ano, ale jen vybrané cviky!!! To z toho Tě bolelo bříško, takže příště cvičit bez posilování bříška!! Už tak dost jsou svaly namáhané těhotenstvím, to se nedivim, že jsi nemohla vsát! Už je to snad ok, ne?
Jinak fotečky zatím nemám, má je moje kamarádka fotografka, a upravuje a vyvolava, takze smula
zatím jen na tomto odkazu http://svist.webovastranka.cz
Ahoj vsem,
Leni drzis se vazne statecne, jen tak dal a brzy //:-)
Tedy Barus do toho bych nesla fakt bych se bala posilovat brisko. Ja jen jela opatrne na kole 10 min pomalu a pak jsme toho musela nechat, protoze mne zaclo strasne bolet v podbrisku, dost mne to vylekalo…tak si radsi pockam az na tehulkovsky cviceni v porodnici:-) snad se tam dostanu pristi mesic, uz se tesim:-)
Helenko, stat se bohuzel muze cokoli komukoli, ale nesmi se na to myslet!!! To by jsme byli porad v depresi a to se nesmi:-) Uvidis vsechno bude v poradku, takze mysli jen na hezky veci! Mne doma chtel Kuba naplacat jetli to budu jeste chvili resit a vztahovat na sebe:-)
Takze pro vsechny na:,–(it usmev a opimismus:-) Ikdyz mne to dneska v praci vubec, ale vubec neba:(
Ahoj holky ![]()
Caress - moc ti to na fotkách sluší, jen můžeš mi říct, kde máš ty 4 kg
Baruš - s tím posilováním bříška mají všichni pravdu, nech si to po porodu, to si to užiješ ![]()
Miiri
Leni je mi opravdu líto co se stalo a držím ti moc palečky aby Vám to brzo vyšlo znova.
AHoj holky,
tak si sypu popel na hlavu. Máte určitě pravdu a mužíček mi naplácal (něžně!) včera jel kvůli mě jako blázen z práce z noční. Hnal se, bylo to děsně pěkný, že se tak bál a staral se. Dneska jsem už naštěstí v pohodě.
Na cvičení kašlu, budu chodit jen na ty procházky. A po porodu hurá znova cvičit.
Leni jsem ráda, že ti pejskové zvedli náladu! Jsou super i když se porvou, tak za chvíli o ničem nevědí. Drž se! Dobře že je manžel s tebou a máte jeden druhého!
Tak ahoj všem baruš
Tak jsem další adeptka na 4D ultrazvuk do Gennetu, já jdu 1.7.07
jdete některá dřív?
všichni do Gennetu…
no, tak jsem asi brzda, ale ja tam jeste nezavolala… Kdyz vas tak posloucham (ehm, tedy čtu…
už by asi bylo na čase… ![]()
Miiri: děkuji za kompliment…
ale já se nezdám… 75kg.. ![]()
Ahoj, my ted byli pryc, Leni je mi to moc lito, uz jsem myslela, ze se to nikomu nestane, ale stat se muze asi cokoliv a kdykoliv.
Kajo, ja jdu taky 1.7.07 do Gennetu, jdu v 10.00, kdy jdes ty???
Ahojky,
já jdu do Gennetu 14.7. Budete si tam nechávat natočit to CD, nebo jen vyšetření. Je to hrozně drahý, pořád se nemůžu rozmyslet jestli do toho za 1190,– Kč mám jít. Ale asi jo. Co vy???
Marcela
Dobré krásné ráno všem
Tak já tam jdu na 14:00 a jestli mimčo bude spolupracovat tak určitě jdu i do toho cd - je to sice 1200 ale pak by mě to mohlo mrzet