Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím a přeji kráásné ráno!
Tak u nás to vypadá, že bude opravdu krásně. Vyrazím na procházku, jaro miluju ![]()
To bude paráda, až budeme v takovém počasí drandit s kočárkama, už se těším ![]()
Miiri
Ahojky, vsem po genetice moc gratuluju, jdu az 23/4 takze si jeste musim pockat, to uz mozna budu mit i prvni pohyby vzdycky jsem je citila velice brzy 15tt az 16tt, vcera vecer kdyz jsem lezela se mi uz zdalo, ze se mozna pohnul ale bylo to jen jednou a pak se to uz neopakovalo, tak nevim.
Kazdopadne dnes to vypada na nadherny den, alespon podle pocasi, tak vyrazte do prirody, ja budu pracovat na zahradce, musim si to uzit dokud se muzu ohnout.
Ahoj holky, krásný pátek 13.!!!
Katulinku gratuluju, pozitivní zprávy v krásném počasí to potěší dvojnásobně!
Trochu nám to tady nežije, kdepak jste všechny? Určitě někde venku.
Mám dotaz nejste náhodou některá pylová alegrička? Já s tím zápasím už 15 let a teď v těhu vůbec nevím, co se může za léky brát. Mám brát Zodac, ale na příbalovém letáku není o těhu ani zmínka, což je divný. Určitě se zeptám dr až tam půjdu.
Poradíte někdo??
Díky baruš.
Tak jak jste si to dneska uzili? My jsme byli v zoo, bylo to to prima, ale az moc vedro, me by uplne stacily dnesni teploty, vubec si nedokazu predstavit, ze bude jeste tepleji a to predpovidaji parne leto. To se asi zblaznime. Asi to preziji jen u nasich v bazenu a z nej nevylezu. Uz ted se bojim, ze se uvarime, s tema pupkama to teda bude, fuj.
![]()
Ahoj holky,
také všem moc gratuluji po genetice. Já byla včera na ult a vše je OK. Mimi má skoro 8 cm. A krásně se tam mrskalo ![]()
Počasí nádhera,konečně jsem se dočkala a užíváme si to s Bětuškou venku na pískovišti. A musím se přiznat, oproti minulému roku je to teď dost pohoda. Můžu klidně sedět a ona si vyhraje sama. Takže paráda.
Přeji krásný slunečný víkend.
Pa Petra
Ahoj těhulky,
moc Vás zdravím a s radostí čtu, že Vám těhotenství v poklidu a hlavně ve zdraví jen kvetou ![]()
Jinak hlásím, že úterní kontrola u dr. dopadla výborně, mimísek měl sice terpve 4 mm, ale už bouchalo srdíčko. Tak věřím, že teď už bude vše v nejlepším pořádku
. Dokonce nám s Mínou vychází stejný termín ![]()
Tak ať se Vám všem i Vašim mimískům dobře daří!
Já jdu do hajan, neboť únava a nevolnosti mě ve velkém provázejí…
Zase se ozvu, ahoj I.
Super KalinkoIvco, jem tak dal.
Holky, doufam, ze jste si uzily krasny den. My ho opet stravili venku, byli jsme se projit v lese a nas pes se koupel v piskovne. Pak jsme opekli burty a teprve ted jdu ulozit deti.
Krasny teply vecer, uplne stvoreny pro dve sklenicky vina nekde v prirode. No prestanu snit a jdu srovnat decka.
Mejte se.
Ahoj holky,
Ivčo parádní zprávy, jen ať se tobě i mrňousovi daří pořád dobře.
Já tohle počasí nesnáším, jsem zalezlá doma a čekám až přejde jaro. Mám kvůli alergii oteklé úplně všechno v obličeji, vypadám jako gumák. Léky brát nesmím tak tiše trpím a čekám až to všechno odkvete. Fuj. Kdo nezažil neuvěří. Bledě vám závidim, že můžete běhat venku. Já jenom s mokrým kapesníkem na obličeji, úžasný. No nic zítra volám na alergologii a mojí dr ať poradí, takhle se nedá existovat.
ahoj trpící a oteklá baruš
Ahoj vsem tehulkam,
dneska jsem tu poprve, cekame prvni miminko na konci rijna je to krasny pocit…mame po prvnim screeningu a vse vypada OK…Doufam ze jine nez dobre zpravy nam rikat nebudou…
Petra
Ahojte holky,
maláspinká ještě, blbli jsem venku dodvou, takže písnu co kdyby mi večer bylo ještě blbě. Jinak u mě už se to taky zlomilo, hurá.Je mi lépe.
V pátek 13. jsem byla u GL, a mámkrásné čtyři fotečky, bohužel nemám skener, takže leda to nafotit a šup s tím. Mimi má po zadeček 6cm, takže celé asi 9cmpočítám. Nejlepší , že jsou zase všochni zvědaví co to je a já se divím jestli na takhle malém drobkovi by bylo něco jako vidět. ted si chi objednat 3D uz . Jdete někdo???
Dovolená: my jako klasičtí severomoraváci jedeme poblíž na rodinný tábor do Jeseníků, už se těším krytý bazén a pod. veselosti. Ještě přemýšlíme o nějakém pobytu u moře ale jde to leda od 17 června naposled, potom už by mě asi nepojistili. No uvidíme jestli něco bude.
Zdravím Ravenu, a napiš chceš li k nám zapsat do pořadníčku maminek, bylo by nás více, hurá.
Ahojky holky, všem gratuluju ke kontrolám.
My jsme byli o víkendu na chatě, nádhera. Cítím se dobře. Příroda, klid, sluníčko, co víc mi mohlo scházet. Akorát jsem si trošku spálila nos, vypadám jako řádný alkoholik ![]()
Mějte se Miiri
Ahoj holky,
Lime - já se budu taky objednávat na 3D už se moc těším.
Jinak venku je nádherně tak většinu času trávím na zahradě a nebo dělám seminárky do školy. ![]()
Všichni ahoj
Mak
Ahojky, je opravdu nadherne. Je to super byt porad venku, ale asi by melo trochu zaprset, je strasne sucho, porad litam s konvi nebo s hadici. Je i vsude spoustu prachu, tak by to chtelo trochu splachnout. Snad se dockame, stacil by takovy upkne maly destik.
Holky poradte mi nejakou polevku co vam deti dobre jedi. Ne ze bych si stezovala, moje decka jedi dobre, ale varim porad dokola to stejne a uz to pomalu nemuzu ani videt, tak bych brala nejakou inspiraci.
Na 3D ULT bych sla, jeste jsem ani jednou nebyla a to jsem teho potreti. Takze ani nevim kdy je to nejlepsi, v kterem tydnu chcete jit?? Holky co jste z Prahy kam se objednavate?? Poradte. Dik. Jdu 23/4 na kontrolu tak se poptam i moji gyndr.
Tak zatim pekny vecer.
Ahoj holky,
všechny vás moc zdravím. Byli jsme přes týden na dovolené ve Francii na skalách… jak mě se nechtělo zpět do učení a práce a Prahy! Ještě se chystáme v červenci do Dolomit, tam asi budu už jen popocházet:). Jinak asi budu vegetovat na chalupě, co to půjde, abych nemusela být ve městě.
Pvní genetiku mám také za sebou a negativní, uf. Příští konrola 5. května, to je ještě nějak daleko.
Mějte se fajn, já jdu spát.
Dzazi
Ahoj holky,
všechny vás moc zdravím po víkendu. Počasí se opravdu povedlo a bylo přímo letně. Já byla u rodičů, celý víkend jsem lenošila na sluníčku a opalovala se.
Petrano , já asi půjdu na 3D ultrazvuk do Podolí. Tady máš odkaz tak se tam koukni.
http://www.upmd.cz/?…
Holky vy se máte, že už máte za sebou tu genetiku. Já jsem z toho pořád nervozní, jdu až v 16 týdnu. Všem gratuluji k dobrým výsledkům.
Hezký den přeje Marcela.