Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
25.3.07 19:58

bugaboo může být na zimu i na léto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.3.07 20:46

Ahojky holky,
takže k těhu věcem, sice něco mám z minulého těhu,ale teď lituji, že mám některé věci( např.kalhoty bílé) když máte jedno dvouleté dítě tak jsou vám na prd. Hned špinavé :-) Tak jsem si dokoupila jedny rifle ( vypadají jak normál i na opasek a nad tím modrý nádstavec a ty teď skoro pořád nosím) z CA cena myslím 1299Kč, a úplně podobné tříčtvrťáky na mimibazaru za 400Kč.

kočárky: nejhorší je , že ideál kočár prostě neexistuje,Bugaboo ( nebo jak se to píše) má mnoho předností, velká hluboká vana, přehazovací rukojeť, dle mého jedině ty otočná kolečka mohly být trošíčku větší, tak do poloviny těch velkých. Jinak je to jako mercedes u aut,nebo Porsche :-)

zatím Lime

• Citovat
  • Upravit
682
25.3.07 21:05

konečně přihlášená, holky piště prosím od koho je ta fotečka , člověk to pak musí dohledávat v textu.

Krásné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
26.3.07 08:35

Ahojky!

Tak potvrzeno - jsme těhu :P Termín vychází na konec listopadu. Přeju všem ať se vám vede,ať to utíká a brzy máte každá svůj vysněný uzlíček v náručí. Já se jdu přihlásit mezi „listopadky“ a sem tam se k vám podívám. Pa,krásný den M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
26.3.07 16:06

Ahoj holky,
Míno moc gratuluju.Myslela jsem na tebe a držela palečky.
 Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.3.07 16:24

Míno , obrovská gratulace a hodně zravíčka tobě i mimískovi.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
26.3.07 17:07

Ahoj holky,

tak předně obrovská gratulace Míně!!! Je to paráda, že se vám to povedlo hned. To je nejlepší náplast! Blahopřeju a koukej se na nás někdy přijít podívat.

Tak jsem celý víkend strávila ve škole a teď doháním, co jsem nestihla. Už mám vypráno, upečenou buchtu a navařeno na zítra. Ještě musím zmáknout dvě seminárky a pak asi padnu.

Podle těhu kalendáře dnes s Kvídem začínáme DRUHÝ trimestr. Toto letí! 4.4. jdeme na krev a chci se zeptat zkušenějších mamin co to vlastně znamená alfa-1-fetoprotein a free estriol. Ještě tam je hCg, ale to vím co je. To mi jako dělají ten tripple test? Jsem z toho jelen :? tak díky za rady!

Jdu čumákovat na těhu oblečky. Začíná mi být nepříjemné nosit kalhoty a mám chuť si něco koupit!

Mějte se, čekám na rady, ahoj baruš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
26.3.07 19:22

Ahojky, Mino to je skvely, uzivej si to.

Barus, jses pilna skolacka a vyborna hospodyne. Ja jsem z toho vecnyho vareni a prani a zehleni uplne vycerpana, zehleni naprosto nesnasim. No alespon ze se nam vratilo jaro a muzeme byt s detmi s cely den venku.

Taky uz jsem normalni obleceni vymenila za tehu, hlavne kalhoty, uz to nebyl jen rozepnuty knoflik ale i zip a to uz se blbe chodi. Tak jsem vytahla zasoby po predchozich tehu. Doma mi samozrejme staci zatim teplaky.

Mejte se a hezky vecer.

Petra2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.3.07 09:49

Ahojky holky, gratuluju všem ke kontrolám. Já jsem byla včera taky na ko, všechno v pořádku, už je to kus :lol: Má 2,5cm!!! Na příští ko jdu až 19.4., to jdu i na velký UTZ a dostanu průkazku.
Mějte se moc hezky a užívejte krásného počasí.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
27.3.07 12:59

Čauky!
Zdravím odpočatá a zrekreovaná :wink: po pobytu na horách. První dva dny ještě Eliška lyžovala, druhé dva jsme se tam opalovali v tričkách. Bylo to super. Štěpánek už je velkej a baví ho chodit. Zato naší slečně se musí neustále vyprávět pohádky, aby vůbec něco ušla… .
Zítra jdu (se Štěpou, nemám hlídání…) na odběry k tomu screeningu a pak k mému gyn. na UTZ, tak snad je vše OK. Blbě je mi pořád, ale už jen večer, rána docela ujdou. Však už je blíží konec 1. trimestru a snad i těch nevolností.
Tak se mějte báječně, já ještě od včerejška nevybalila věci z hor, tak jdu na to, než se mladej probudí.
Katka a spol.
P.S. Míno, strašně moc gratuluju a přeju ať vše pokračuje v pohodě a v listopadu k vám přibude uzlíček radosti!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9323
27.3.07 14:14

všechny

:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.3.07 19:51

Ahoj,
květinko2 - všechno nejlepší k narozeninám :lol:
Mně to taky přijde za dlouho, teď jsem chodila každých 14 dní. Ale zase až tam půjdu, tak už budu přes 12 týdnů těhotná, a to bude super :) To už snad nebudu tak strašně unavená, dokážu prospat půlku dne a pak jsem jako praštěná :roll:
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9323
27.3.07 22:04

spát

:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.3.07 11:15

Ahoj holky,
moc vás všechny zdravím, už jsem tu dlouho nebyla.

Květinko2 - přeji dodatečně k narozeninám hlavně zdravé mimi.

Taky jsem hrozně ráda, že už je venku tkhle krásně. Zítra odjíždíme na 4 dny k rodičům…tak konečně budu venku :) .
Skoro všechny píšete, jak už nemůžete zapnout knoflík.. a na mě ještě není vůbec nic vidět. A ještě ke všemu mě teď při chůzi začalo bolet břicho…asi to je jak roste nebo já nevím?? .. máte taky takové zkušenosti??
Na kontrolu jdu 5.4, měli by mi dělat ultrazvuk a tu genetiku, tak se trochu bojím… no ale snad bude vše OK.

Jinak přeji hezké jarní dny plné sluníčka.
Marcela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
28.3.07 11:54

Ahoj holky,
Květinko2 - gratuluji dodatečně k narozeninám.

Já jdu také 19.4 - na krev a ještě ke všemu nalačno tak nevím jak to zvládnu.
 Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital