Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky těhulky,slíbila jsem že se ozvu,když se ke mě štěstí zas otočí a teď šíleně klepu na všechno abych to nezakřikla-mám týden opožděnou menses a jasně pozitivní test.Volala jsem mému dr. a mám hned zítra ráno naklusat ,protože pak má dovolenou. Celý rok nám trvalo než se to minulý měsíc povedlo,pak to zklamání a teď opět naděje.Jsem ráda že všechny prospíváte,že přibyly další mamčuly a moc věřím, že se brzy ozve i Ivča. Zítra dám vědět co a jak,pa M.
Ahoj,
Mino, drzim moc palecky at to vyjde.
Verurubu, nevim jestli se trefis do velikosti, nejlepsi je si je vyzkouset, mela jsem na sobe v H&M asi patery, ruzny velikosti, ruzny strihy a nesedely mi ani jedny, bud byly super v bocich ale zase tesny pres stehna a to jestli trochu naberu tak bych asi neoblikla nebo mi sedeli pres stehna ale musela bych cekat slona abych do nich nekdy dorostla a to se svymi zkusenosti s celkem malym brichem asi nehrozi, takze zatim porad chodim s rozepnutym knoflikem.
![]()
Petra2
Verububu, já mám taky velikost 38 a teď jsem si na mimibazaru koupila těhurifle, úplně super, už sem to tu psala a jsou úžasné.. Kup si stejnou velikost a od paní si to nech pořádně přeměřit, jsou s nima super domluvy.. Kdybys chtěla pošlu obrázek, jsou i takové volnější a tenké a úplně bomba teď chodím jenom v nich ven, protože opravdu na sobě moje těsné rifle nesnesu.. A ještě jsem ji ukecala z 600 na 450 i s poštovným. A původně prej stály přes 1000,– a jsou úplně jako nové, byly nošené jen 3 měsíce, tak jsem šťastná jako blecha jak se mi dobře podařilo koupit..
Indi
čau, sem si nakoupila těhu věci za 4000, tak doufám, že mi to aspoň bude ![]()
Ty jo Leonko, tož první těhu jsem odchodila jenom v teplákách i do práce z trhu za 150,– ale pěkné. A teď chcu akorát vypadat líp na procházkách se synkem, ale víc jak 600 do toho nevrazím, stejně to bude na chvilu a potom na houby. Gatě stačí bohatě jedny rifle a nějaké na léto jedny… Ty jsi se teda rozjela ![]()
Indi
Ahoj holky,
kontrolu mám úspěšně za sebou. Vše je OK. Fotečku jsem dala do galerky.
Koupila jsem si homeo na nevolnost a je mi líp.
Míno - držíme všech 8 palečků
Mak
Ahoj maminy,
makk a helenko - krásný miminka, bledá závist, já fotočku nemám ani nevím, jestli ji moje doktorka dělá. Gratuluju!
Zdravím Míno, držím ti děsně palec ať vám to všechno vyjde na 100%!!!
U nás zatím nic nového, pořád je mi dobře, jen mě unavuje práce. Není těžká, ale je dáááleko. Fuj.
Dělala jsem si ty testíky na pohlaví prcka a vyšlo to buď a nebo. No to jsem věděla i předtím. No ale zapřemýšlela jsem o jménu na holčičku a docela se mi teď líbí Irenka (po mně) je to řecké jméno a znamená nositelka míru. Tak ještě uvidíme.
Kámoška mi půjčila těhu džíny a mám svoje lacláče. Průšvih je, že mě čekají státnice a promoce a to budu muset něco koupit, do kostýmku se za tři měsíce určitě nenarvu.
Ahoj holky,
Míno, moc moc držím pěsti!
Makk gratuluju ke kontrole.
A s těhu oblečení. Nechtěla jsem si nic kupovat, ale neodolala jsem a v CaA jsem si koupila těhu džíny. ![]()
Mějte se.
Petra
Cauky,
ja jsem si chtela koupit jen dziny, ale protoze mi nesedely tak na to kaslu a uz nikam nic zkouset nejdu, mam po predchozich tehotenstvich nejakou zasobu a kamaradky kdyztak neco zapujci, kdyby bylo nejhur. Budu setrit ceka nas stavba noveho domu tak se to bude hodit
.
Jinak jsem dneska uklidila cely dum, vzala jsem to trochu savem, tak to tu mame jak na bazene a ja si pripadam trochu priotravena, ale to bude asi po celym dnu s detmi.
.
Tak si uzijte pekny vecer.
Petra2
Jo jeste jsem zapomnela Makk uzasna fotka, fakt dobry, ja jdu az 4. dubna, sice uz jednu mam, ale pridam tam az tu dalsi.
Petra2
Ahojky těhulky.
Makk opravdu super fotečka. Já mám zatím jen fazolku, ale v pondělí jdu na kontrolu, tak doufám, že ten drobeček povyrostl. Trpím teď hroznou jarní únavou, včera jsem spala odpoledne skoro 3 hodiny. Pak jsem byla jako praštěná. ![]()
Co plánujete na víkend? V neděli už má být zase prý hezky a příští týden jaro ![]()
Pa Miiri
Indi: však já jsem si koupila jedny rifličky, jedny letní kalhoty z kterých jdou udělat i kraťasy a dvoje těhu tričkohalenky… tzn. 4 kusy a jeden byl průměrně za 1000 kč nooo, takže doufám, že to bude aspoň pěkný, vzala jsem to přes e-shop, jak jsem zvyklá, můžu to kdyžtak vrátit…
Tepláky po doma samozřejmě stačej, ale jelikož dělám v oboru obchodu s dětskými kočárky, těhu prádlem atd. atd. - vše pro dítě
tak musim trochu reprezentovat nééé?
A ty kalhoty mi vydržej určitě ještě chvíli po porodu, možná i dýl, podle střihu, tak v té investici nevidím problém…
Taky se mi tady líbilo, jak jste rozebíraly ty kočárky - mě už z toho vstávaj vlasy hrůzou teď, protože si určitě nevyberu - jelikož v tom dělám denně, tak je to pro mě vlastně práce a mám profesionální deformaci, takže si to nevychutnávám jako vy - ten výběr a schánění a tak.
Chápete mě, já to beru jak „housku“ na krámě ![]()
Nechci se chlubit, ale jedna z vás tady zmiňovala kočárky Bugaboo - tak tuhle značku jsem sem pracně „dotáhla“ já, kdybyste viděli co to dalo práce ty Holanďany přemluvit...... koukali na nás trochu jak na Ukrajince… ale povedlo se, tak si hezky užívejte nákup Bugaboo Cameleonů ![]()
Mě se teda nelíběj, ale to je věc názoru. A navíc když vidím Bugaboo, tak si vždycky vzpomenu na ty protivné Holanďanky, co k nám na obchod přijely a odsekávaly na každou otázku atd. atd… chovaly se povýšeně - no hrůza no ![]()
leonka kočárky bugaboo jsem tady zmiňovala já a stále je to můj favorit číslo jedna…
musím se na něj ale zajít podívat, jsem zvědavá, jak vypadá „ve skutečnosti“
a jinak velikééé díky, žes ho sem „dotáhla“
fakt je super… Ale moc informací na netu se ještě najít nedá…
myslíš, že bude ok na zimu?