Poradna duly
Jana Čurdová
Všechny vás zdravím!
Nějak se sem teď nestíhám dostávat. Tenhle týden dělám pro Febiofest a je to frkot, ale aspoň mě to baví. Jen nějak nestíhám učení…
Pokud jde o ty kalhoty, já nosím většinou bokový a ty zapnu úplně v pohodě, ale stejně si knoflík rozepínám, když sedím, je to jinak nepohodlný. Za pár týdnů letím pracovně do Genevy, tak to si asi stejně budu muset pořídit slušný těhu kalhoty, abych v tom vydržela celý den:(. Ty od kostýmku nebudou to pravé.
Mějte se krásně, vracím se k práci:),
Dzazi
Ahoj holky,
Warmushko - nic si z toho nedelej, ze bricho porad nic, bud rada, jeste si to uzijes az te to bude mrzet, ja jsem tehu potreti a to roste mnohem rychleji. Na me taky nikdo nepozna, ze jsem tehu spis si vsichni mysle, ze jsem trochu nabrala. Nikoho nenapadne, ze jsem tehu, kdyz me vidi se dvemi malymi detmi.
Dzazi a tobe velka zavist, jak ja bych chtela alespon chvili resit neco normalniho, nez kdo si vzal prvni kyblicek na pisku a kdy vymenit plenu, ach jo, toho uz se asi nikdy nedockam. Uzivej si to.
A jinak vsem krasne jarni dny.
Petra2
Ahoj holky,
kvetinko2- taky beru 3× Utrogestan, ale jeste nevím dokdy. Minule jsem ho brala do 17.týdne, tak uvidím.
Jinak teda já mám břicho vidět hned. Přibrala jsem půl kila, ale pupík mám pěkný ![]()
Miiri
Ahoj holky,
krásný den všem!!! To počasí je paráda, ani se vám nedivím, že tak málo píšete. Úplná škoda trčet u PC.
Mě už se břicho začalo pěkně rýsovat. Dlouho nic, ale už jsme ve 14 tt a fakt už mám pupík.
Dnes jsem byla v obchodě pro dětičky, kočárky, které jsem vybrala na netu vypadají úplně jinak. Ve skutečnosti se mi můj favorit č. 1 tedy nelíbil.
Zítra si poprvé vezmu těhudžíny, už nic nedopnu. Mějte se ahoj baruš.
Ahojky!
Tak mám za sebou odběry na screening a UTZ u mého gynekologa. Ťuky ťuk, vše se zdá OK, srdíčko tluče, velikost odpovídá. Za 14 dnů jdu k Apolináři na ten screeningový UTZ, tak asi budu mít trochu strach. Člověk by řekl, že potřetí už to nebudu tak prožívat, ale jo… jen nemám tolik času o tom přemýšlet.
Petro2, mluvíš mi naprosto z duše. Taky závidím normální starosti a propadám chmurám, že mým osudem už navždy budou ty kyblíčky a plenky. Až se jednou, v daleké budoucnosti pokusím zapadnout opět do pracovního procesu, nevím nevím, co se odvážím napsat do životopisu.
Břicho zatím vyloženě neroste, ale knoflíky jsou problém, tak už nosím těhu jeansy. Ale musím přes ně mít volné tričko, protože jsou mi trošku volné a odstávají a nevypadá to zrovna elegantně. Spíš netrpělivě čekám, až začnou růst prsa… Po úhrnné době 31 měsíců kojení bych si zasloužila aspoň pár měsíců připadat si opět jako žena ![]()
Mějte se báječně, jdu si vzít Cocculine prti nevolnostem a vzhůru do hajan.
Katka
zdravim, tak dneska načínáme desítku
)
na „oslavu“ jsem se ráno pozvracela, ale už je to dobrý. jinak s tim nošenim kalhot zatim problém nemám…asi je ještě brzy… se furt nemůžu dočkat, až „to“ bude vidět ![]()
Ahoj těhulky!
Přišla jsem se na Vás kouknout, je to moc prima že se Vám i mimískům dobře daří
![]()
Tak ať je i na dále vše tak jak má být, držím Vám všem pěsti ![]()
Dočetla jsem se o radosti Míny - MOOC BLAHOPŘEJU
- a tak jsem se rozhodla taky se pochlubit ...... ikdyž předsevzetí jsem měla ještě vydržet ..... jsem taky těhotná, na UZ bylo ještě brzo, tak snad 10.4. bude mimísek v děloze. Termín porodu mi podle početí vychází na 3.12., tak bychom byli u stromečku už s mimískem
. Jsem mooc šťastná, ale nechci to ještě zakřiknout
. Doma jsme to zatím nikomu neřekli, ještě chodím do práce, tak až po UZ. Jinak beru Utrogestan, tak doufám, že už bude všechno v pořádku, že se mimískovi bude u mě líbit. Hlavně ať hCG dál roste jak má ![]()
Tak se mějte mooc hezky a pohodově, moc nezvracejte a užívejte si těhu!
Zase se příjdu podívat, pa I.
Ahoj holky,
to je paráda, že vám to tak rychle vychází. ![]()
KalinkaIvča , potichu gratuluji a přeji ať na ULT je vidět mimísek.
Papa Petra
Ahojky, tak jsem se dnes stala drzitelkou tehu prukazky
.
Kontrola probehla velmi rychle, pani doktorka byla spokojena, ze se citim dobre tak me ani nevysetrila a dalsi kontrolu mam za tri tydny spojenou s odberem na genetiku, takze zase budeme cekat.
Mejte se a opatrujte se
Petra2
No KalinkoIvčo to je neuvěřitelné!!!! Gratuluju. Když jste s Mínou tehdy psaly, že se mimi nedaří, tak jsem to skoro obrečela a teď taky. Fakt mám z vás děsnou radost. Užívejte si to a hlavně ať je všechno úúúúplně v pohodě. To asi to jaro, ale je to prostě bomba, že se vám tak daří. Uf.
Včera jsme byly s maminou na Zličíně v babyshopu. Tak mám koupené krásné šaty na státnice. Budu je moci nosit i po těhu. Jsou úžasný (cena taky úžasná
) a pak tam mají 50% slevy na těhu oblečky (teda ty šaty byly nová kolekce takže za 100%) Ale koupily jsme super manšestrové těhu tříčtvrťáky. Taky se můžou nosit i po těhu.
Jinak tam mají milión věcí, ale zatím mě to tolik nebere. Snad až budu mít prcka doma.
Mějte se já jsem o víkendu zase ve škole tak doufám, že bude hnusně (nebijte mě).
čau čau baruš
Ahojky,
na kontrole jsem byla v min. pátek a mimísek krásně roste
Tuším tak 1,86cm. Teď by mohl mít okolo 2cm
Špatná zpráva je to, že dr. se nelíbil můj děložní čípek, hned mi bral nějaké stěry na tohle a onohle - řikal na co, ale už si to nepamatuju…tak doufám, že to dobře dopadne. Nechtěl mě zatím moc děsit, tak mi řekl toho jen tak pomálo, název jsem zapomněla
Takže 16.4. na kontolu a to budou výsledky. Já doufám že to bude ok, zatím na to nemyslím, jsem v pohodě ![]()
Dneska jsem si uvařila zelňačku a stále chodim a dávám talíř…to je hrozný, ale měla jsem na ni takovou chuť ![]()
Hlásím taky, že špatně mi nebylo už hodně dlouho, akorát mam spací no ![]()
Mějte se hezky holky H.
Ahojky,
KalinkoIvčo-gratuluju a držím palečky.
Petrano - to je super, že už máš průkazku, já ji mám taky dostat až po 12tt, už se na ni těším.
Tak užívejte víkend.
Pa Miiri
Ahoj holcicky, nejak se nam to tu zaseklo. Tak piste jak se mate jak uzivate jara, jak vam rostou bricha, jak to prijali vase dalsi deti atd. My jsem to detem jeste nerekli, protoze kdyz to reknem Vojtovi tabehem deseti vterin budou vedet vsichni okolo a nejak se mi tentokrat nechce to vytrubovat do sveta. Tak se ozvete.
Uz je zalozen i prosinec 2007, to je strasny jak to leti.
Mejte se a tesim se.
Petra2
Zdravim všechny po víkendu:)!
Já byla na víkend doma u maminky a mám teď poslední dobou hroznou chuť na takový jídla jako hustý omáčky, houskový knedlíky a podobně, tak jsme vyvářely:). Každopádně zatím pořád nepřibírám a bojím se, že mi sestřička bude zase ve čtvrtek vyhrožovat kapačkama. Já si nemyslím, že bych po třech měsících měla nějak extrémně přibírat, jaký s tím máte zkušenosti? Bylo mi dlouho blbě, ale jedla jsem a teď jím dost, ale nebudu se přeci plánovitě přejídat, abych jí udělala radost…
Jinak v pátek vyrážíme na týden do Francii horolezit, teda já asi trochu s mírou a spíš skoro vůbec, ale těším se tam, je tam nadherná příroda. Měla bych se tam učit jak divá, ale vidím to bledě…
A ještě otázka? Máte nějaký tip, kde se dají v Praze koupit aspoň trochu pěkný těhu věci, hlavně kalhoty? Obešla jsem centrum na Smíchově a něco málo měli v CA, v HM mě poslali do HM na Letňanech. No v tom CA už jsem toho měla dost, tak to tam zajdu ještě znova skouknout… ale nic extra to nebylo.
Tak se mějte všechny krásně, já jdu ve středu na vyšetření genetických vad a ve čt ke svému doktorovi. Tak se těším na UTZ.
Dzazi