Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
941
10.4.07 19:06

Ahoj holky,

tak zítra mi všechny povinně držte palec. Budu volat dr na výsledky genetiky (tripple test) už teď jsem nervoóóózní!!!! Pořád mě napadají blbý myšlenky, už jsem si zakázala číst cokoli o vrozených vývojových vadách!

Katulínku díky za optání, už jsme fakt úplně v pohodě, špinění už se naštěstí nekoná!! ŤUK ŤUK.

Petro2 nalačno jsem musela na genetiku jít já. Nevím proč, třeba mi brali krev ještě na něco jiného.

Tak prosím prosím mi všechny držte palec, ať se zítra nedozvím nic negativního. Na kontrolu jdu 25.4. Snad bude všechno v pohodě!

Mějte se baruš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
10.4.07 19:18

Baruš, to víš, že ti budu držet palečky a určitě nebudu sama!

Dej nám co nejdříve vědět.
Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
10.4.07 19:45

Čauky holky,
vy mě strašíte tedy genetikou a podobnými odběry, já ve skytu duše doufám, ale skutečně doufám, že snad mimi je zdravé. A pokud si vzpomínám, patřím k těm nejstarším v deníčku. Pořád si říkám, že když to mimi vydrželo do teďka ty moje hrůzy , že to je snad dobrý. Jo o nějaké zdravé stravě se nedá hovořit, jím pouze to co mi tělo snese. Jinak jsem tak na 30proc. těch trápení v prvním trimestru. No pro jistotu si alespon zajdu na 3D UZ. Lékař mi říkal, že u mě je vše úplně OK.
Velikonoce proběhly OK, Ami kradla pomlázky chlapům :-)
Katulínku: soucítím s tebou.

zatím Lime
PS: stav se lepší, tak snad začnu přispívat každý večer.
PS1: HOLKY A CO DOVOLENÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a seznámek: Říjen 2007

Nick/stáří maminky/ termín porodu dle MS/ pohlaví/jména
Počet maminek 23ks

Baruš/28r/1.10-první mimi
Makk(Markéta)/33/3.10/+2děti - David 11, Lukáš 4
Kája/26r/4.10
Verububu/29/ 5.10-první mimi
Mlíko/24r/6.10
Peťule/29/8.10-první mimi
Indi/-/8.10.+ klučík 2r.
Caress(Eva)/24/9.10. - první mimi
Dzazi/26r./11.10-první mimi
Petrana-(Petra2)/32r./12.10 Vojta 4.5 roku a Michalka 20 mesicu
Kvetinka2(Hanka)/30r/13.10-první mimi
bbettka(Petra)/27r/14.10 + Alžbětka 2,5r.
Warmuska(Marcela)/30r./14.10-první mimi
Lime(Lenka)/33r./17.10+ Ami 2roky
misinka(Šárka)/27r/18.10
Katulínek (Katka)/31r./21.10+Eliška4r+Štěpánek1,6r
Anice/30r./21.10-první mimi
Drobek/29r/25.10 + Lucinka 17m
Leonka23/-/25.10.
Evulefka/-/-
Goldy/-/-
Miiri/36/26.10
Helenka/23/28.10-první mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
10.4.07 19:48

Neboj Barus, to bude v poho. kazdopadne drzim palce, ale bud v klidu.

Ted tak na sebe koukam a mam teda peknej pupek. Jsem zvedava jak budu vypadat za par mesicu, to bude asi strasny.

Hezky vecer.

Jo jeste se zeptat jestli nahodou nekdo nevite o nejakem peknem penzionu, hotelu nebo chate v Moravskym krasu, chteli bychom v kvetnu vyrazit. Dik moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
10.4.07 19:55

Ahoj holky,

Lime od konce března je mi už 28 :wink: . Dík.
Já se chystám na dovolenou do českého ráje. Jede nás celkem pět holek a pět dětí ve stejném věku :lol: To bude rachot… Ale už se moooc těším. Jedeme na konci června. Jinak zatím nic v plánu není.

Všem držím pěsti, ať kontroly a ultrazvky dopadnou dobře. Já jdu na gen. ultrazvuk ve čtvrtek, tak mám také trochu strach. Mám z těch kontrol větší obavy než u prvního těhu.

Mějte se.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.4.07 11:43

Ahojky holky,
nikdo tady dneska není, asi máte všechny dost práce, co? Co nějaké kontroly, nebo novinky?
V diskusi jsme se propadly až někam dolů, tak píšu, ať to trochu vylepšíme.
Dneska mělo být krásně a nějak se ta předpověď nevyvedla. Tady sice zrovna zima není, ale krásně si představuju jinak :(
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
11.4.07 12:05

ahoj, chtěla sem zeptat, jestli je normální, že jsem byla u doktora v 8. týdnu a potom tam mám jít až ve 13. týdnu… mně se to zdá dost dlouhá doba těch 5 týdnů mezitim… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
11.4.07 12:41

Ahoj holky,

Baruš , hrozně moc ti držím pěsti. Já na to jdu až v 16 týdnu a taky už se toho bojím. Tak ať nám to všem dobře dopadne!!!!!

Leonko23 - je to úplně normální tohle rozpětí. Já to měla taky tak po 5 týdnech. Tak se neboj.

Dneska jedeme s manželem na nákup do Makra, tak se docela těším, že přijdu mezi lidi. Celé dopoledne jsem dneska spala. Taky jsem ho překecala, že se podíváme do Kiki..chci se kouknot na dětský nábytek a věci. :)

Už jste se dívali na kočárky??? Já pořád přemýšlým, jestli si koupit zvlášť hluboký, nebo rovnou kombinaci, kterou budu mít i potom. Z té kombinace se mi hrozně líbí Jané Nomad.

Tak se mějte a dejte nějaké tipy na kočárky.

Ahojky Marcela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
11.4.07 13:30

Ahojky, ja jdu na genetiku taky az v 16tt, tak mam jeste par dni cas. Leonko taky si myslim, ze je to uplne normalni. Pockej az bude tesne pred porodem budes u doktoru porad.

Prochazku po Kika a koukani se po detskem nabytku, to by se mi taky libilo, jenze ja uz to bohuzel prozila u prvniho a ted bych z toho nic nemela, dva svisti za mnou, kazdy nekam leze a pak vzdycky objevi oddeleni hracek a je konec. Odchazime s placem, ze jsme nekoupili to co tak nutne potrebuji.

Kocarky taky neresim, sportak mam a koupim s bazaru nejaky hluboky na zahradu, ale urcite bych si vybrala nejakou kombinaci s hlubokou korbou a zaroven sportak.

Co se tyka dovolene, rada bych jela v kvetnu po cechach - Moravsky kras a cervenec asi Italie, at si deti trochu uziji more. Pak si uziji jen rev mimina :D :D :D

Tak se maminy drzte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
11.4.07 14:48

Ahoj holkýýýý!

tak HURÁ HURÁ tripple máme NEGATIVNÍ , sestra mi to do telefonu takhle řekla, ale já jsem se pro jistotu ještě zeptala: takže je to všechno v pořádku po odpovědi ANO jsem byla konečně spokojená. Palce jste držely dobře a já vám za to moc děkuju!

Uf to byla rána jak mi spadl ten šutr ze srdce!!! :lol:

Tak jen tak dál, zatím si toho mého pohodového těhu užívám, teď jsme v 16tt toto letí. Dr mi vždycky říká, prý jenom svítím a je vidět, že si to užívám.

Na dovču jedeme začátkem července do Krkonoš a pak možná na sestřinu chalupu na Orlíku někdy v srpnu, ale to záleží na tom, jak mi bude. Já mám teď šprtání, takže do června žádná dovča nebude.

Tak ještě jednou dík za palce, já vám je taky pak podržím

ahoj baruš a zřejmě geneticky zdravej Kvíďák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
11.4.07 14:52

Warmusko výběr kočárku ti schvaluju, mě se jen víc líbí Jané slalom, má sportovnější kolečka do těch našich lesů. Ale Nomad je taky super. Taky budu chtít trojkombinaci a ten Jané je úplně lehoučký, už jsem je byla očumovat a prodavač mi ho celý ukázal, rozložil, nacvakl sedačku prostě dělal psí kusy. Takže obchod krteček vřele doporučuju www.krtecek.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.4.07 16:46

Baruš - obrovská gratulace!!! :lol:
Jak dlouho jsi čekala na ty výsledky? Já jdu teď ve 13tt na krev a na nějaký velký UTZ, kde mají měřit nosní kůstky, stehenní kost a tak.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
11.4.07 17:18

Miiri díky za gratulaci,

na krvi jsem byla minulou středu 4.4. a dneska už byly výsledky hotové. O tom velkém UTZ zatím nic nevím, ani že by mi ho měli dělat. Bude fain, jestli nám tady o tom napíšeš, mě by to určitě zajímalo. Držim ti palec ať máte na UTZ všechno v pohodě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
11.4.07 21:24

Ahoj!
Baruš, obrovská gratulace!!!
Já jsem na tom stejně; dnes jsem byla u Apolináře na UTZ a všechno je v pořádku; dali dohromady můj věk, výsledky krevních odběrů a ten podrobný genetický UTZ a riziko není zvýšené. Takže už žádný tripple test ani amniocentéza, hurááá! Je super, že tenhle strach mám za sebou už teď, ve 13.týdnu. A strach jsem měla, když už to nedopadlo s tím dvojčetem. Tak teď ještě aby úplně zmizely nevolnosti (už jen večer) a hurá, těšit se na první pohyby.
Na dovču jedeme v červnu týden na takový sportovní tábor od UK (Albeř u Nové Bystřice), sice už nejsme studenti, ale jezdí tam stále partička bývalých studentů teď už s dětmi. Sice asi volejbálek nebude (teda pro mě), ale je tam krásně, lesy… Pak jedem v červenci do Orlických hor s kamarády co mají stejně starý děti. A v srpnu do jižních Čech na takový týden pro rodiny s dětmi od klubu kam chodím se Štěpou (a dřív jsem tam chodila s Elou). Byli jsme tam už loni a letos se může dopo a odpo programů účastnit i Štěpánek, tak občas si snad odpočinem. No a pak už budou přípravy na ten velký říjnový hukot.
Jo, Lime, termín porodu dle UTZ mi posunuli na 20.10. Holt to bude Váha a musím se s tím smířit. Přenášet budu jen těžko.
Mějte se a pa
Katka a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.4.07 22:12

Katulinku - gratuluju ke kontrole a super zprávám :D
Mně to čeká příští týden. Už se těším, až toho drobečka uvidím, poprvé už by měl vypadat jako človíček a ne jako fazolka :lol:
Já vám ty dovolený závidím, mně zatím nechtějí nikam pustit, třeba až to bude déle a budu v pořádku, tak mi to povolí a huráááá někam vyjedeme !!!
Krásné sny
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí