Říjen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1595
5.3.07 13:53

to jsou veci, vsem je spatne… Mne porad nic… vubec nic… absolutne nic… Se snad zacnu bat, ze to fakt neni normalni… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
5.3.07 13:56

Caress: bych se toho nebála. někomu prostě nic neni no. jedna moje obchodní partnerka lítala do porodu jak kamzík, mohla sníst všechno, nic jí nevadilo a má zdravou holku teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
5.3.07 13:58

Drobek: tak jdeš na gyndu jo? já nevim, eště se mi moc nechce, nevim, esi to má cenu…nevíš, esi nemá Dr. Klatovský dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helenka
5.3.07 14:33

Ahojky holky!!!!
Dalo mi praci než jsem spočítala že mimiska porodim zhruba 28.10. jsem tak na přelomu takže kdoví kdy přesně to bude!!!
Co mám o sobě povědět??

• Citovat
  • Upravit
1064
5.3.07 14:37

Zdravím všechny při pondělku, napotřetí se mi to snad povede poslat (chyba na mé straně:)). Když to tu čtu, mám skoro radost, že v tom všem nejsem sama:). Blbě mi začíná být po obědě a do večera se to už jen stupňuje, aspoň nezvracím. Tlak mám nízký, tak se mi občas pěkně zatemní před očima a zamotá hlava. Pít taky nemůžu, i když jsem byla zvyklá pít hodně. To je asi tak vše v mých nesnazí:). Teď jsem se dopoledne snažila pracovat, tak se půjdu někam najíst, doma si odpočnu a optimisticky doufám, že odpoledne ještě něco málo udělám.

Zítra jdu poprvé na ultrazvuk a do poradny, tak jsem celkem zvědavá.

Všechny se mějte co nejlépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
5.3.07 14:44

Ahojte holky:
sredečně zdravím Mirri,Peťuli a Helenku a přeji at je jim dobře , azdravíčko i mimískům.

Vkládám seznámek: Říjen 2007

Nick/stáří maminky/ termín porodu dle MS/ pohlaví/jména

Baruš/28r/1..10
Makk(Markéta)/33/3.10/2děti - David 11, Lukáš 4
Kája/26r/4.10
Mlíko/24r/6.10
Dzazi/26r./11.10
Petrana-1kocicka111(Petra2)/32r./12.10
Verububu/28/ -
Kvetinka2(Hanka)/29r/13.10
bbettka(Petra)/27r/14.10
Lime(Lenka)/33r./17.10
misinka(Šárka)/27r/18.10
Katulínek (Katka)/31r./21.10
Drobek/29r/25.10
Leonka23/-/25.10.
Evulefka/-/-
Caress/-/-
Goldy/-/-
Mirri
Peťule
Helenka/-/28.10

Komu pchybí doplňující info, hlavně termín ( vetšinou podle poslední mS) tak mi napište:-)

Takže žiju, tedy takže naštěstí žijeme:-) Ale tak blbě je mi , že je mi do pláče. Proto jsem asni pár dnů nebyla na netu, neměla jsem sílu ho zapnoout. Nadýmání, pálení žáhy (už!), bolesti žaludku, bolesti podbříška, brkání., vše mi smmrdí natahuje mě.

Takž máte-li na to recepty pište, ať to přežijeme.

zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
5.3.07 14:56

lime: tak tedy doplňuju, ať tam nejsem pořád tak prázdná.. :) Caress - Eva - věk 24, mimísek to bude první a datum zatím zhruba 9.10. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
5.3.07 15:24

Leonko nevím já chodím k Přibilovi sídlí v Horní ulici. já byla i s Lucinkou asi v tomto týdnu a už bylo vidět i srdíčko no oni mě objednali sami tak uvidím co bude a nebude vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.3.07 16:52

Ahojky holky.

Doplňuju Miiri 36 let, porod předběžně 26.10.

Všem děkuju za přivítání. Je fajn si tady počíst a pokecat.
Snědla jsem teď Ledňáčka a nějak mi to zmuchlalo žaludek, tak nevím, co z toho bude. A já na něj měla takovou chuť.
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
5.3.07 16:58

Ahoj holky,
zdravím nováčky.
Vidím nebo spíš čtu že s nevolností válčíme skoro všechny. Recept jsem zatím žádný neobjevila. Cola, ledňáky ani suchary u mě nezabírají. :?
 Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
5.3.07 17:25

To se nam to pekne rozbehlo, tak uz nas tu je, jestli teda dobre pocitam, dvacet, to je slusny.

Co s nevolnostma?? To fakt nevim, musime prezit, 12tt se blizi z musime doufat, ze bude lip, i kdyz moje kamaradka (nechci strasit) zvracela az do porodu. No snad se nam to vyhne. I kdyz me je asi nejhur co mi kdy v tehotenstvi bylo ale to bude tim, ze predchozi dve probehla uplne bez problemu, jen s unavou. Ted mi teda blbe je, ale moc si to s tema dvema nemuze pripoustet, jen je mi vecer strasna zima, asi jak jsem unavena, tak porad oblikam i deti, tem je vedro a porad se chteli svlikat a je to nechapu, protoze mam na sobe mikinu a vestu a je mi zima.

Tak se drzte, ja jdu k gyndr ve stredu ranu, tak uvidime.

Petra2

Jo lime jestli chces do seznamu i soucasny deti, tak mam Vojtu 4.5 roku a Michalku 20 mesicu.

Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
5.3.07 17:26

Ahoj holky,
tak jsme se pěkně rozkecaly!

Petruš2 máš pravdu, mám tlak normálně nízký, tak teď asi ultranízký. Zeptám se na to dr. Jdu tam 14.3. tak zas budu chytřejší.

Je fain, že se tak pěkně rozrůstáme!

Zítra budu mít „romatický“ den, jdu k zubaři potvrdit si průkazku pro těhule a jsem objednaná na předělání dvou zubů. Nádhera, ani nedospím jak se těším. Blee.

Mějte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
5.3.07 18:12

Tak u mě dneska docela zabrala kola, i když vím, že bych jí neměla, ale u mě vždy pomůže, když je mi blbě

Teda nás už vážně je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.3.07 18:20

baruš-ty už máš průkazku? Můj Dr. ji dává až po 12.tt. Prý se to dříve nedává, tak je to asi všude jiné.
Jak jste na tom s chutěma, já zatím mám spíše nechutenství, málokdy se stane, že bych si něco fakt dala. Koukám do lednice a všechno mi přijde hrozný. A když už mám na něco chuť, jako dnes na toho ledňáčka, tak je mi pak blbě, že jsem to málem vyhodila.
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
5.3.07 18:34

já jsem ji minulej týden taky dostala - tu průkazku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...