Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte.
Tak uz je tady nekdo s TP v Listopadu 2007????
Ja uz mam od Utery pozit TT, vcera 125,4 jednotek HCG
Doufam, ze se nekdo najde, a ze nepisu brzy abych neco nezakrikla.....
Katka
no gratulace obrovska!!!!zatim teda tukam na drevo
vzdycky mam radost kdyz se zalozi dalsi mesic-uvidis ze se k Tobe brzo prida spousta holek.Tak preji hezke a pohodove tehu ![]()
Katuš gratuluju. Já byla v listopadu 2006. Teď jsme na baby-cafe, ale to asi víš.
Přeju krásné a bezproblémové těhotenství.
KATKO ještě jednou moc gratuluju. Je super že máme pokračovatele:-))
Anni listopad 2006
Ahojky!
To je teda rychlost! Už je to tady!
Já se teda velice opatrně a nesměle přidávám. Mám taky strach, abych to nezakřikla. I když mě teda TP podle MS vyjde do října (29.10.), vzhledem k délce cyklu a předchozímu těhu to bude skoro 100% listopad! Uvidíme co na to Dr.
Takže zatím pa a listopadčátkům zdar!
Ahoj Ka-tko, no, uvidíme, možná se k tobě přidám, v sobotu očekávám MS, ale tuším, že nejspíš nepřijde, mám nějaký příznaky … Tak mi drž palečky, ať mi to vyjde.
Holky, tak uz se na vaas tesim, snad nam to vsem vyjde!!!!!
ZAse nakouknu
Gratuluju. Občas jsem nakouknu a zavzpomínám.
Lída (Listopad 2006) a Anička (3m)
Holky, myslete na mě, o víkendu, nejpozději v pondělí budu testovat! Už aby to bylo ![]()
Čau holky radši se ještě nepřidávám, uvidíme zítra, to budou výsledky, ALE DOUFÁM, ŽE SE PŘIDÁÁÁÁÁÁM, protože jestli ne, tak se zbláznim
![]()
Sharane , ještě jednou držim pěstičky
Ahojte
Ja jdu zitra na UZV a HCG, tak mi prosim drzte palec
Sharane, doufam, ze je to tehu, Hildo tobe taky verim!!!
BAboon, kdy jdes k DR?
Katka
Ahojky,
Hildo, ty mě najdeš všude ![]()
Ka-tko, zítra asi budu testovat, i když je na to asi brzo, ale už to nemůžu vydržet…
Moje testovacka...............uz snad nebudu muset delat dalsi.........ja se porad potrebovala ujistovat, ze to sili a sili ![]()