Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno, já jen opatrně nakukuji. Mám skoro 2 týdny zpoždění a pozitivní testík. V úterý jdu k doktorovi, tak to se všechno rozsekne.
Přeji krásný den.
Ahojky Martásku to je dobře že jsi šla sem mezi nás, Tak tě tu oficiálně vítám. ![]()
jana79 píše:
Ahojky Martásku to je dobře že jsi šla sem mezi nás, Tak tě tu oficiálně vítám.
Díkas, doufám, že se tu budu moci po úterní kontrole pořádně zabydlet. Jsem zvědavá na Kačku. Myslím, že psala, že bude až odpoledne.
Určitě bude vše v nejlepším pořádku. Snad donese fotečku . Co ty už se cítíš těhotně?
jana79 píše:
Určitě bude vše v nejlepším pořádku. Snad donese fotečku . Co ty už se cítíš těhotně?
Právě, že se moc těhotně necítím. Jenom prsa mě pobolívávají. Začala jsem mít strach, jestli to je vůbec těhu. Ráno jsem si udělala po delší době zase test a je úplně ukázkovej, tak snad jo. V minulým těhotenství jsem od začátku pořád jen zvracela
Ahojky měla jsem 1370 jednotek tak snad dobrý ![]()
Martásku já taky tak nic mě neni prsa jen trochu spíš bradavky a trochu mě chvilkama pobolívá v podbřišku.
Ahoj, taky nemám žádné příznaky až na bolesti v podbříšku a trošku zvýšenou teplotu. Je to moje první těhotenství, tak je to pro mě všechno nový. nevíte proč jsou ty bolesti v podbříšku? Zítra jdu k doktorce, tak snad se těhotenství potvrdí.
Mělo by to být od roztahující se dělohy, aspon myslím. Tak at ti zítra těhu potvrdí ![]()
Jani 79 , myslim že je to jasný, nedavno jsem o tom četla článek na netu, najdu to a šoupnu ti odkaz
Vítám Marťáska a jannu 24 , držim palečky u dr. a vše bude určitě ok ![]()
Jani, tady je ten odkaz
http://www.miminet.cz/clanek_tisk.php?…
Hildunko to budeš moc hodná, chtělo by to aby nám vytvořili fotogalerii aby jsme si tam dali fotky.
Hilduš děkuju tak jsem si to přečetla o tom hcg. Nosestra tam je děsná kráva, pořád mi říká že to neni normální těhu že je to pravděpodobně mimoděložní atp.
Ahojte)
kontrola dopadla dobre, miminko roste, srdicko zatim nemame, ale je cas
Mam porad hematom, sice mensi ale je a taky cystu na vajecniku ale ta pry nevaadi a vstrebe se
Krasny den